LLB (Hons) Νόμος με την Ψυχολογία

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις
Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Είμαστε ο πρώτος πάροχος της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Ηνωμένο Βασίλειο που προσφέρουμε το Law LLB (Hons) με την Ψυχολογία σε 100% online και μερικής απασχόλησης. Αυτή η σειρά μαθημάτων συνδυάζει-τιμούν τους συναρπαστικούς κόσμους του νόμου και της ψυχολογίας μαζί, για εκείνους που ενδιαφέρονται έντονα για αυτά τα συμπληρωματικά και σταδιοδρομιών θέματα *.

Η παρουσίαση πολλαπλών προοπτικών καθ 'όλη τη διάρκεια του μαθήματος θα σας ενθαρρύνει να αναπτύξετε τις ικανότητές σας για κριτική σκέψη και αναλυτικές προσεγγίσεις σε διαφορετικές ψυχολογικές θεωρίες και νομικά ζητήματα και να βελτιώσετε την εμπιστοσύνη σας κατά την εφαρμογή τους στις πραγματικές καταστάσεις.

Τα νομικά στοιχεία αυτού του μαθήματος καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα βασικών νομικών θεμάτων, όπως το δίκαιο των συμβάσεων, το ποινικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το αγγλικό νομικό σύστημα και πολλά άλλα. Το περιεχόμενο του μαθήματος περιλαμβάνει επίσης τα επτά θεμέλια της νομικής γνώσης που απαιτούνται για την άσκηση του νόμου από την Ρυθμιστική Αρχή Φορέων (SRA).

Οι ενότητες που καλύπτουν την ψυχολογία σας δίνουν επίσης σε βάθος γνώση των βασικών ειδικών τομέων εντός του κλάδου, συμπεριλαμβανομένης της κοινωνικής ψυχολογίας, της ψυχολογικής ανάπτυξης και πολλά άλλα.

Τέλος, το πρόγραμμα αυτό σας δίνει επίσης την ευκαιρία να αναπτύξετε τις γνώσεις σας σε ένα πεδίο ψυχολογίας ή νόμου που σχετίζεται με την καριέρα σας ή τα ενδιαφέροντά σας μέσω μιας ποικιλίας προαιρετικών ενοτήτων. Αυτές περιλαμβάνουν την ερευνητική ψυχολογία, τη συλλογιστική και τη λήψη αποφάσεων, την αναπτυξιακή επιστήμη και πολλά άλλα.

Σημείωση: Το μάθημα αυτό δεν είναι διαπιστευμένο με την British Psychological Society (BPS).

* Η ημερομηνία έναρξης και οι λεπτομέρειες αυτού του μαθήματος εξακολουθούν να υπόκεινται στην έγκριση του πανεπιστημίου. Σε περίπτωση που δεν εγκριθεί η έγκριση από την ημερομηνία έναρξης του μαθήματος, θα προσφερθεί εναλλακτική ημερομηνία ή θα δοθεί πλήρης επιστροφή χρημάτων. Εάν χρειαστεί να κάνετε αλλαγές στο πρόγραμμα αυτό ως μέρος της διαδικασίας επικύρωσης του Πανεπιστημίου του Essex, θα σας το γνωστοποιήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Προοπτικές καριέρας

Όποια και αν είναι οι στόχοι της σταδιοδρομίας σας, αυτό το διεθνώς εστιασμένο συνδυασμένο μάθημα είναι ιδανικό για όποιον επιθυμεί να αποκτήσει καλή κατανόηση των κλάδων του δικαίου και της ψυχολογίας σε προπτυχιακό επίπεδο.

Το επίπεδο ανταγωνισμού στον νομικό τομέα είναι υψηλό, και αυτός ο ασυνήθιστος βαθμός είναι εξαιρετικά επωφελής όταν προσπαθεί να ξεχωρίσει σε αυτόν τον τομέα.

Τα άτομα που εργάζονται σε ένα ευρύ φάσμα άλλων επαγγελμάτων, όπως το ανθρώπινο δυναμικό, η δημόσια διοίκηση, η λογιστική, η ποινική δικαιοσύνη, η υγειονομική περίθαλψη και οι υπηρεσίες ασφάλειας και άλλα, θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις δεξιότητες και τις γνώσεις που αποκτώνται μέσω αυτού του προγράμματος για να προωθήσουν τη δική τους πρακτική εργασίας.

Οι δεξιότητες που αναπτύσσονται σε αυτό το πρόγραμμα δεν περιορίζονται σε ικανότητες που σχετίζονται με τη σταδιοδρομία. οι απόφοιτοι του προγράμματος θα αποκτήσουν επίσης μεταβιβάσιμες δεξιότητες στον σχεδιασμό της έρευνας, τη διαχείριση του χρόνου και τόσο τις προφορικές όσο και τις γραπτές ανακοινώσεις που θα συμπληρώνουν τους ρόλους στον νομικό, κοινωνικό ή ακαδημαϊκό τομέα.

Είμαστε αφοσιωμένοι στη βελτίωση της απασχολησιμότητας μεταξύ των αποφοίτων μας. Τα σε απευθείας σύνδεση μαθήματα σας δίνουν την ευκαιρία να βελτιώσετε τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας και να κερδίζετε δυναμικό με ένα συνδυασμό βασικών δεξιοτήτων που μπορούν να μεταφερθούν απευθείας στο χώρο εργασίας.

Προυποθέσεις εισόδου1. Ακαδημαϊκή διαδρομή εισόδου

Προκειμένου να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις της Ακαδημαϊκής Διαδρομής Εισαγωγής για το Νόμο LLB (Hons) με πτυχίο Ψυχολογίας, πρέπει να έχετε τουλάχιστον τα ακόλουθα προσόντα:

 • Τρία επίπεδα Α ή ισοδύναμα. συν
 • Αν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, το IELTS (Academic) 6.0 ή ισοδύναμο.
 • Εάν δεν κατέχετε IELTS ή ισοδύναμα προσόντα, απαιτούμε από τους φοιτητές να περάσουν δωρεάν δοκιμή σε απευθείας σύνδεση αγγλικά.

Δεν χρειάζεται να αποδείξετε τις γνώσεις σας στα αγγλικά αν είστε υπήκοος ή εάν έχετε ολοκληρώσει ένα δίπλωμα ισοδύναμο με πτυχίο του Ηνωμένου Βασιλείου σε οποιαδήποτε από αυτές τις χώρες.

Απαιτείται να περάσετε την αρχική σας σειρά μαθημάτων κατά τις πρώτες 21 ημέρες του μαθήματος για να συνεχίσετε τις σπουδές σας2. Διαδρομή Είσοδος Εργασίας

Για να υποβάλετε αίτηση για το πτυχίο LLB (Hons) με πτυχίο ψυχολογίας μέσω της διαδρομής εισόδου στην εργασία σας, πρέπει να πληρούνται τα ακόλουθα κριτήρια:

 • GCSE Μαθηματικά και Αγγλικά σε βαθμό C ή παραπάνω, ή ισοδύναμο
 • Τριετής σχετική εργασιακή εμπειρία. συν
 • Αν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, το IELTS (ακαδημαϊκό) 6.0 ή ισοδύναμο
 • Εάν δεν κατέχετε IELTS ή ισοδύναμα προσόντα, απαιτούμε από τους φοιτητές να περάσουν δωρεάν δοκιμή σε απευθείας σύνδεση αγγλικά.

Δεν χρειάζεται να αποδείξετε τις γνώσεις σας στα αγγλικά αν είστε υπήκοος ή εάν έχετε ολοκληρώσει ένα δίπλωμα ισοδύναμο με πτυχίο του Ηνωμένου Βασιλείου σε οποιαδήποτε από αυτές τις χώρες.

Θα χρειαστεί να περάσετε το αρχικό σας σεμινάριο κατά τη διάρκεια των πρώτων 21 ημερών του μαθήματος για να συνεχίσετε τις σπουδές σας.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 21 ημερών

Θέλουμε να σας προσφέρουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο University of Essex Online για μια δοκιμαστική περίοδο 21 ημερών. Γι 'αυτό έχουμε εισαγάγει την εγγύηση επιστροφής χρημάτων μας. Αν ξεκινήσετε την πορεία και αποφασίσετε ότι δεν είναι για εσάς κατά τη διάρκεια των πρώτων τριών εβδομάδων, θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Μάθηση και αξιολόγηση

Η μελέτη on-line σας δίνει την ελευθερία να μελετήσετε πότε και πού σας ταιριάζει - στο σπίτι σας, κατά την ώρα του γεύματός σας ή οπουδήποτε αλλού έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Όλα τα μαθήματά μας στο διαδίκτυο έχουν ενδεικτική διάρκεια σπουδών, η οποία είναι ένας οδηγός για το πόσο χρόνο θα πάρει η πορεία σας για να ολοκληρωθεί. Η πραγματική διάρκεια μπορεί να είναι μεγαλύτερη ή μικρότερη ανάλογα με την ταχύτητα σπουδών σας, τις επιλογές μελέτης που έχετε επιλέξει και τη διαθεσιμότητα της ενότητας. Είναι δυνατόν να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας γρηγορότερα από την ενδεικτική διάρκεια του μαθήματος, διπλασιάζοντας τις ενότητες σε συγκεκριμένες ώρες. Ωστόσο, ισχύουν ελάχιστες διάρκειες μελέτης.

Όλα τα μαθήματα μας έχουν κανονικές ημερομηνίες έναρξης καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Το ακαδημαϊκό έτος μας είναι οργανωμένο σε ενότητες, συνήθως με ένα ή δύο εβδομάδες διάλειμμα μεταξύ των ενοτήτων και ένα δομημένο διάλειμμα τριών εβδομάδων για την περίοδο των Χριστουγέννων. Οι μαθητές θα λάβουν ένα χρονοδιάγραμμα μαθημάτων κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αίτησης.

Μέθοδοι διδασκαλίας και στυλ

Καθώς είμαστε ένα 100% διαδικτυακό πανεπιστήμιο, χρησιμοποιούμε ένα εικονικό μαθησιακό περιβάλλον αντί μιας παραδοσιακής πανεπιστημιούπολης. Το σύστημα παρακολουθεί και διαχειρίζεται τη διαδικασία εκμάθησης σε πραγματικό χρόνο και σας παρέχει άμεση πρόσβαση στα μαθησιακά σας υλικά.

Αυτή η πλατφόρμα μάθησης επιτρέπει στους μαθητές και τους δασκάλους να συμμετέχουν ενεργά σε συζητήσεις σε πραγματικό χρόνο και μπορείτε να ακούτε και να παρακολουθείτε διαλέξεις και σεμινάρια μέσω διαδικτύου. Όλα τα μαθήματα παραδίδονται μόνο στα αγγλικά.

Σας υποστηρίζετε καθ 'όλη τη διάρκεια της σειράς μαθημάτων σας από έναν εξειδικευμένο Σύμβουλο Φοιτητών και έχετε την ευκαιρία να αλληλεπιδράσετε τακτικά με τους συμφοιτητές σας και τον εκπαιδευτή σας. Για να εξασφαλίσετε ότι λαμβάνετε την υποστήριξη που χρειάζεστε από τον εκπαιδευτή σας, καλύπτουμε τα μεγέθη των τάξεων μας σε 20 φοιτητές.

Εκτίμηση

Υιοθετούμε μια προσέγγιση με βάση την ανάθεση της αξιολόγησης αντί των εξετάσεων. Το LLB (Hons) Law with Psychology assignments βασίζεται στην πραγματική εργασιακή εμπειρία και αξιολογείται από καθηγητές σε συνεχή βάση.

Γνωρίζετε πάντα την τρέχουσα προσωρινή σας βαθμολογία από την αρχή του προγράμματος, επιτρέποντάς σας να αξιολογήσετε την επιτυχία των τρεχουσών μεθόδων μελέτης σας και να προσδιορίσετε με σαφήνεια τους τομείς που θα βελτιώσετε.

Πιστεύουμε ότι αυτή η διαφάνεια σάς παρέχει τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την πορεία σας. Αυτό επιτυγχάνεται με:

 • δείχνοντας σαφώς τα σημάδια σας στο βιβλίο βαθμών σας, τα οποία μπορείτε να δείτε κάθε φορά που συνδέεστε στην πλατφόρμα εκμάθησης
 • η ταχεία ανάκαμψη της εργασίας που αξιολογείται για να εξασφαλιστεί ότι το βιβλίο βαθμολογίας σας είναι πάντα ενημερωμένο
 • Αξιολογώντας την εργασία σας σε όλη την ενότητα, αντί να περιμένετε τις εξετάσεις στο τέλος του έτους
 • διασφαλίζοντας ότι έχετε τακτική επαφή με τον σύμβουλό σας φοιτητή
 • την απλότητα και τη διαφάνεια στο σχεδιασμό των κριτηρίων αξιολόγησης

Έχουμε επίσης μια πολιτική που διασφαλίζει ότι η εργασία που υποβάλλεται από τους σπουδαστές είναι αυθεντική. Εκτός από το γεγονός ότι όλες οι εργασίες αξιολογούνται συχνά, χρησιμοποιούμε ένα καθιερωμένο ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης για να ελέγξουμε την λογοκλοπή.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του νόμου LLB (Hons) με πτυχίο ψυχολογίας , θα κληθείτε να παρακολουθήσετε μια τελετή αποφοίτησης στο Πανεπιστήμιο του Essex, στο Colchester Campus.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... περαιτέρω

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Διαβάστε Λιγότερα
Colchester , UK Online + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη