Ενισχύστε τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας με το μοναδικό νόμο και επιχειρηματικό μας πρόγραμμα. Αποκτήστε ένα ειδικό πτυχίο νομικής, αναπτύσσοντας επίσης δεξιότητες στη διαχείριση, την επικοινωνία και τη χρηματοδότηση. Σε αυτό το συνδυασμένο πρόγραμμα, θα αποκτήσετε γνώσεις νομικών και επιχειρηματικών εννοιών, ενώ παράλληλα θα βελτιώσετε τις μεταβιβάσιμες δεξιότητες εργασίας σας.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Προετοιμάστε τον εαυτό σας για την απασχόληση σε ένα ευρύ φάσμα τομέων με τη νομοθεσία μας LLB (Hons) με την επιχειρηματική πορεία. Το πρόγραμμα αυτό είναι ιδανικό για φοιτητές που επιθυμούν να αποκτήσουν πτυχίο ειδικευμένου δικαίου, ενώ παράλληλα αναπτύσσουν ένα ευρύτερο φάσμα γνώσεων και δεξιοτήτων σχετικών με τις επιχειρήσεις *.

Το περιεχόμενο του μαθήματος περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία νομικών ενοτήτων, όπως το Ποινικό Δίκαιο, το Δασικό Δίκαιο, το Δίκαιο των Συμβάσεων και μια σειρά ουσιαστικών και προαιρετικών νομικών ενοτήτων. Οι δομοστοιχειωτές επιχειρηματικές μονάδες σας θα σας δώσουν τη δυνατότητα να αναπτύξετε βασικές επιχειρηματικές δεξιότητες με ενότητες που καλύπτουν επιχειρηματική στρατηγική, διαχείριση επιχειρήσεων και πολλά άλλα.

Οι φοιτητές του επιπέδου 5 και 6 έχουν επίσης την ευκαιρία να αναπτύξουν τις γνώσεις τους σχετικά με ένα χώρο επιχειρήσεων που σχετίζεται με την καριέρα τους ή με τα ενδιαφέροντά τους μέσω μιας σειράς προαιρετικών ενοτήτων που προκαλούν σκέψη. Αυτές περιλαμβάνουν τη συμπεριφορά των καταναλωτών, το ηλεκτρονικό επιχειρείν και το μάρκετινγκ, τις ηγετικές και διαχειριστικές ομάδες και πολλά άλλα.

Αναπτύχθηκε και διδάσκεται από ειδικούς σε θέματα και στους δύο κλάδους, αυτό το μάθημα θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε τη γνώση των μεγάλων θεσμών και τάσεων στο επιχειρηματικό περιβάλλον, εκτός από την πλήρη κατανόηση των κοινωνικών, πολιτικών, οικονομικών, ιστορικών και ηθικών διαστάσεων του δικαίου.

* Η ημερομηνία έναρξης και οι λεπτομέρειες αυτού του μαθήματος εξακολουθούν να υπόκεινται στην έγκριση του πανεπιστημίου. Σε περίπτωση που δεν εγκριθεί η έγκριση από την ημερομηνία έναρξης του μαθήματος, θα προσφερθεί εναλλακτική ημερομηνία ή θα δοθεί πλήρης επιστροφή χρημάτων. Αν χρειαστεί να κάνετε αλλαγές στο πρόγραμμα αυτό ως μέρος της διαδικασίας επικύρωσης του Πανεπιστημίου του Essex, θα σας το γνωστοποιήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Μάθηση και αξιολόγηση

Η μελέτη on-line σας δίνει την ελευθερία να μελετήσετε πότε και πού σας ταιριάζει - στο σπίτι σας, κατά την ώρα του γεύματός σας ή οπουδήποτε αλλού έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Όλα τα μαθήματά μας στο διαδίκτυο έχουν ενδεικτική διάρκεια σπουδών, η οποία είναι ένας οδηγός για το πόσο χρόνο θα πάρει η πορεία σας για να ολοκληρωθεί. Η πραγματική διάρκεια μπορεί να είναι μεγαλύτερη ή μικρότερη ανάλογα με την ταχύτητα της μελέτης σας, επιλέγονται οι επιλογές μελέτης και η διαθεσιμότητα της μονάδας. Είναι δυνατόν να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας γρηγορότερα από την ενδεικτική διάρκεια του μαθήματος, διπλασιάζοντας τις ενότητες σε συγκεκριμένες ώρες. Ωστόσο, ισχύουν ελάχιστες διάρκειες μελέτης.

Όλα τα μαθήματα μας έχουν κανονικές ημερομηνίες έναρξης καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Το ακαδημαϊκό έτος μας είναι οργανωμένο σε ενότητες, συνήθως με ένα ή δύο εβδομάδες διάλειμμα μεταξύ των ενοτήτων και ένα δομημένο διάλειμμα τριών εβδομάδων για την περίοδο των Χριστουγέννων. Οι μαθητές θα λάβουν ένα χρονοδιάγραμμα μαθημάτων κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αίτησης.

Μέθοδοι διδασκαλίας και στυλ

Καθώς είμαστε ένα 100% διαδικτυακό πανεπιστήμιο, χρησιμοποιούμε ένα εικονικό μαθησιακό περιβάλλον αντί μιας παραδοσιακής πανεπιστημιούπολης. Το σύστημα παρακολουθεί και διαχειρίζεται τη διαδικασία εκμάθησης σε πραγματικό χρόνο και σας παρέχει άμεση πρόσβαση στα μαθησιακά σας υλικά.

Αυτή η πλατφόρμα μάθησης επιτρέπει στους μαθητές και τους δασκάλους να συμμετέχουν ενεργά σε συζητήσεις σε πραγματικό χρόνο και μπορείτε να ακούτε και να παρακολουθείτε διαλέξεις και σεμινάρια μέσω διαδικτύου. Όλα τα μαθήματα παραδίδονται μόνο στα αγγλικά.

Σας υποστηρίζετε καθ 'όλη τη διάρκεια της σειράς μαθημάτων σας από έναν εξειδικευμένο Σύμβουλο Φοιτητών και έχετε την ευκαιρία να αλληλεπιδράσετε τακτικά με τους συμφοιτητές σας και τον εκπαιδευτή σας. Για να εξασφαλίσετε ότι λαμβάνετε την υποστήριξη που χρειάζεστε από τον εκπαιδευτή σας, καλύπτουμε τα μεγέθη των τάξεων μας σε 20 φοιτητές.

Εκτίμηση

Υιοθετούμε μια προσέγγιση με βάση την ανάθεση της αξιολόγησης αντί των εξετάσεων. Ο νόμος LLB (Hons) με τις επιχειρηματικές αναθέσεις βασίζεται στην πραγματική εργασιακή εμπειρία και αξιολογείται από τους καθηγητές σε συνεχή βάση.

Γνωρίζετε πάντα την τρέχουσα προσωρινή σας βαθμολογία από την αρχή του προγράμματος, επιτρέποντάς σας να αξιολογήσετε την επιτυχία των τρεχουσών μεθόδων μελέτης σας και να προσδιορίσετε με σαφήνεια τους τομείς που θα βελτιώσετε.

Πιστεύουμε ότι αυτή η διαφάνεια σάς παρέχει τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την πορεία σας. Αυτό επιτυγχάνεται με:

 • δείχνοντας σαφώς τα σημάδια σας στο βιβλίο βαθμών σας, τα οποία μπορείτε να δείτε κάθε φορά που συνδέεστε στην πλατφόρμα εκμάθησης
 • η ταχεία ανάκαμψη της εργασίας που αξιολογείται για να εξασφαλιστεί ότι το βιβλίο βαθμολογίας σας είναι πάντα ενημερωμένο
 • Αξιολογώντας την εργασία σας σε όλη την ενότητα, αντί να περιμένετε τις εξετάσεις στο τέλος του έτους
 • διασφαλίζοντας ότι έχετε τακτική επαφή με τον σύμβουλό σας φοιτητή
 • την απλότητα και τη διαφάνεια στο σχεδιασμό των κριτηρίων αξιολόγησης

Έχουμε επίσης μια πολιτική που διασφαλίζει ότι η εργασία που υποβάλλεται από τους σπουδαστές είναι αυθεντική. Εκτός από το γεγονός ότι όλες οι εργασίες αξιολογούνται συχνά, χρησιμοποιούμε ένα καθιερωμένο ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης για να ελέγξουμε την λογοκλοπή.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του νόμου LLB (Hons) με πτυχίο Επιχειρήσεων, θα κληθείτε να παρακολουθήσετε μια τελετή αποφοίτησης στο Πανεπιστήμιο του Essex, στο Colchester Campus.

Προοπτικές καριέρας

Είμαστε αφοσιωμένοι στη βελτίωση της απασχολησιμότητας μεταξύ των αποφοίτων μας. Τα σε απευθείας σύνδεση μαθήματα σας δίνουν την ευκαιρία να βελτιώσετε τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας και να κερδίζετε δυναμικό με ένα συνδυασμό βασικών δεξιοτήτων που μπορούν να μεταφερθούν απευθείας στο χώρο εργασίας.

Το πρόγραμμα αυτό θα προετοιμάσει τους φοιτητές για ένα ευρύ φάσμα σταδιοδρομιών υψηλού επιπέδου τόσο στις επιχειρήσεις όσο και στις βιομηχανίες που σχετίζονται με το δίκαιο. Οι φοιτητές που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια καριέρα στο νόμο θα μπορούν να προχωρήσουν σε αυτόν τον τομέα για να επιτύχουν επαγγελματική αναγνώριση από την Αρχή Κανονισμών Ρυθμιστικών Αρχών και το Συμβούλιο Προτύπων για τα Μπαρ.

Οι ευέλικτες επιχειρηματικές ενότητες αυτού του προγράμματος διασφαλίζουν επίσης ότι οι μαθητές είναι εξοπλισμένοι με τις επιθυμητές δυνατότητες διαχείρισης, επικοινωνίας και χρηματοοικονομικής ικανότητας που απαιτούνται για να υπερέχουν σε επαγγελματικά, παγκόσμια επιχειρηματικά περιβάλλοντα.

Προυποθέσεις εισόδου

1. Ακαδημαϊκή διαδρομή εισόδου

Προκειμένου να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις της Ακαδημαϊκής Διαδρομής Εισόδου για το Νόμο LLB (Hons) με πτυχίο Επιχειρήσεων, πρέπει να έχετε τουλάχιστον τα ακόλουθα προσόντα:

 • Τρία επίπεδα Α ή ισοδύναμα. συν
 • Αν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, το IELTS (Academic) 6.0 ή ισοδύναμο.

Απαιτείται να περάσετε την αρχική σας σειρά μαθημάτων κατά τις πρώτες 21 ημέρες του μαθήματος για να συνεχίσετε τις σπουδές σας

2. Διαδρομή Είσοδος Εργασίας

Για να υποβάλετε αίτηση για το νόμο LLB (Hons) με πτυχίο Επιχειρήσεων μέσω της Διαδρομής Εισαγωγής Εργασιακής Εμπειρίας, πρέπει να πληροίτε τα ακόλουθα κριτήρια:

 • GCSE Μαθηματικά και Αγγλικά σε βαθμό C ή παραπάνω, ή ισοδύναμο
 • Τριετής σχετική εργασιακή εμπειρία. συν
 • Αν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, το IELTS (ακαδημαϊκό) 6.0 ή ισοδύναμο
 • Εάν δεν κατέχετε IELTS ή ισοδύναμα προσόντα, απαιτούμε από τους φοιτητές να περάσουν δωρεάν δοκιμή σε απευθείας σύνδεση αγγλικά.

Θα χρειαστεί να περάσετε το αρχικό σας σεμινάριο κατά τη διάρκεια των πρώτων 21 ημερών του μαθήματος για να συνεχίσετε τις σπουδές σας.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 21 ημερών

Θέλουμε να σας προσφέρουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο University of Essex Online για μια δοκιμαστική περίοδο 21 ημερών. Γι 'αυτό έχουμε εισαγάγει την εγγύηση επιστροφής χρημάτων μας. Αν ξεκινήσετε την πορεία και αποφασίσετε ότι δεν είναι για εσάς κατά τη διάρκεια των πρώτων τριών εβδομάδων, θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά

Κοιτάξτε7 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Essex Online »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
48 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
18,500 GBP
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη