Συμμετοχή στην επιδίωξη της δικαιοσύνης

Για να βοηθήσουν το CPS να φέρει τους εγκληματίες στη δικαιοσύνη; Πρόθυμοι να βοηθήσουν τους αθώους να ξεκαθαρίσουν το όνομά τους; Όπου βλέπετε τη σταδιοδρομία σας στο ποινικό δίκαιο που παίρνετε, αυτός ο ειδικευμένος βαθμός δικαίου παρέχει ένα φανταστικό εκκίνησης. Με μια σταθερή γείωση σε όλους τους τομείς του ποινικού δικαίου, θα είστε τέλεια τοποθετημένοι για να πάρετε την καριέρα σας σε οποιαδήποτε κατεύθυνση θέλετε, χάρη στην ευρεία βάση που θα σας δώσει αυτό το πτυχίο.

Γιατί νόμος στο LSBU;

 • Ευτυχείς φοιτητές: Νο.1 στο Ηνωμένο Βασίλειο για την ικανοποίηση συνολικά με το μάθημα του νόμου (Guardian League Table, 2018) με μια ενεργητική Εταιρεία Φοιτητικού Δικαίου που οργανώνει συνομιλίες, επισκέψεις και διαγωνισμούς.

 • Μεγάλη διδασκαλία - δεν είμαστε 1 στο Λονδίνο για Διδασκαλία, Ακαδημαϊκή Υποστήριξη, Αξιολόγηση και Ανατροφοδότηση (National Student Survey 2016).

 • Οι ακαδημαϊκοί εμπειρογνώμονες - οι καθηγητές μας είναι εξειδικευμένοι δικηγόροι και δικηγόροι, μεταβιβάζοντας τις γνώσεις τους, εμπειρογνωμοσύνη σε πραγματικό κόσμο και πάθος για νόμο.

 • Εξαιρετικές εγκαταστάσεις - θα σας εξοπλίσουμε με ένα iPad mini, θα έχετε πλήρη υποστήριξη στο διαδίκτυο και θα έχετε πρόσβαση σε μια ηλεκτρονική βιβλιοθήκη με προσωπικό νόμο αξίας £ 6000.

 • Εργασιακή εμπειρία - μπορείτε να συμμετάσχετε εθελοντικά στο γραφείο εξυπηρέτησης του δικαστηρίου της Lambeth County, με τοπικές δικηγορικές εταιρείες ή να είστε νομικός σύμβουλος στην δωρεάν κλινική Νομικών συμβουλών της LSBU.

 • Εναλλακτική διαδρομή - είμαστε το μόνο πανεπιστήμιο στο Λονδίνο για να προσφέρουμε προσόντα ως νομικό στέλεχος μέσω του τμήματος Chartered Institute of Legal Executives (CILEx) στο LLB. Συμπληρώστε τις απαραίτητες επιλογές και θα είστε επιλέξιμοι για να γίνετε απόφοιτος του CILEx.


Βασικές πληροφορίες μαθήματος - ταξινομημένες κατά τρόπο λειτουργίας

Τρόπος

Ενότητες

Όλοι οι Προκριματικοί Νόμοι μας έχουν ένα κοινό πρώτο έτος, οπότε θα βρεθείτε να κερδίσετε μια ευρεία νομική κατανόηση από το off. Κατά το δεύτερο έτος, θα αρχίσετε να ειδικεύεστε, ξεκινώντας από την ανάπτυξη της απασχολησιμότητάς σας. Το τρίτο έτος φέρνει μαζί του μια εστίαση στην ανεξάρτητη μάθηση, οπότε αναμένετε πολλά έργα.

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, θα αξιολογηθεί με διάφορους τρόπους, κάθε ένας από τους οποίους έχει επιλεγεί ειδικά ως σχετικός με τις ικανότητες που θα πρέπει να αποδείξετε. Αυτά περιλαμβάνουν τα μαθήματα, την προφορική παρουσίαση, τις εξετάσεις πολλαπλών επιλογών, τις σημειώσεις κειμένων, τα δοκίμια και τις εξετάσεις.

Έτος 1

Εξάμηνο 1

 • Νομικές δεξιότητες, νομική μελέτη, νομικό σύστημα (συμπεριλαμβανομένων των ιδρυμάτων)
 • Θεμελιώσεις του δημοσίου δικαίου
 • Εισαγωγή στη σύμβαση και αδικοπραξία

Εξάμηνο 2

 • Εισαγωγή στο δημόσιο και κοινοτικό δίκαιο
 • Συμβασιακό δίκαιο
 • Το δίκαιο των αδικοπραξιών

Έτος 2

Εξάμηνο 1

 • Εργασία στο νόμο (συμπεριλαμβανομένης της ίδρυσης)
 • Ποινικό δίκαιο 1
 • Δικαιώματα της ΕΕ

Εξάμηνο 2

 • Το ποινικό δίκαιο και το δίκαιο των ποινικών αποδεικτικών στοιχείων
 • Η ιδιοκτησία, η ισότητα και οι εμπιστοσύνη 1

Συν μία επιλογή από τα παρακάτω για το 2ο εξάμηνο (παρακαλούμε να σημειώσετε ότι αν και οι περισσότερες προαιρετικές ενότητες λειτουργούν, δεν εγγυόμαστε την εκτέλεση κάθε ενότητας κάθε έτος):

 • Συγκριτικό δίκαιο - νομικές παραδόσεις του κόσμου
 • Το φύλο, η δικαιοσύνη και ο νόμος
 • Ιατρικό δίκαιο και δεοντολογία

Έτος 3

Εξάμηνο 1

 • Το ακίνητο, μετοχές και εμπιστοσύνη 2
 • Ποινική δίκη στο πλαίσιο αυτό

Εξάμηνο 2

 • Δασικός νόμος

Είτε το 1ο ή 2ο εξάμηνο

 • Πρόγραμμα (πρόκειται για υποχρεωτική ενότητα που οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να ολοκληρώσουν είτε στο 1ο ή στο 2ο εξάμηνο)

Επιπλέον δύο προαιρετικές ενότητες (παρακαλούμε να σημειώσετε ότι οι φοιτητές πρέπει να συμπληρώσουν τρεις ενότητες ανά εξάμηνο. Αν και οι περισσότερες προαιρετικές ενότητες λειτουργούν, δεν εγγυόμαστε την εκτέλεση κάθε ενότητας κάθε έτος):


Εξάμηνο 1 επιλογές

 • Ανάλυση των αποδεικτικών στοιχείων και της απόδειξης: η επιστήμη της απόδειξης

Εξάμηνο 2 επιλογές

 • Αστική δίκη
 • Τα πολιτικά δικαιώματα και το κράτος
 • Νόμος της ΕΕ για την ποινική νομοθεσία

Απασχολησιμότητα

Με ειδικό πτυχίο νομικών, μπορείτε να συνεχίσετε να υποβάλετε αίτηση στο μάθημα νομικής πρακτικής ή επαγγελματικής κατάρτισης για να αποκτήσετε εξουσιοδότηση ως δικηγόρος ή δικηγόρος. Θα μπορούσατε επίσης να εφαρμόσετε το πτυχίο σας σε άλλες σταδιοδρομίες που αξίζουν αναλυτικές και πειστικές δεξιότητες.

Το πτυχίο δικαίου προσφέρει μια ποικιλία επιλογών σταδιοδρομίας σε έναν από τους πιο καλά πληρωμένους και κοινωνικά σημαντικούς τομείς. Ο τύπος της προσφερόμενης σταδιοδρομίας μπορεί να εξαρτάται από το είδος της δικηγορικής εταιρείας στην οποία θέλετε να εργαστείτε και, ενδεχομένως, από τον τομέα του δικαίου που ειδικεύεστε. Και οι επιλογές δεν περιορίζονται στον τομέα των νομικών υπηρεσιών, είτε λόγω του εύρους των μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων που αποκτήθηκαν από την πορεία.


Εταιρική σχέση για την απασχολησιμότητα της DAC

Η DAC Beachfront συνεργάστηκε με την LSBU για να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα απασχολησιμότητας το οποίο στοχεύει να συμβάλει στην αύξηση της πολυμορφίας μέσα στην επιχείρηση. Το έργο αυτό προέκυψε λόγω του Nick Young (περιφερειακός εταίρος της DAC Beachcroft), ισχυρής υπαγωγής στο LSBU ως απόφοιτος του πανεπιστημίου.

Ο Nick Young είναι απόφοιτος στο LSBU και δημιούργησε αυτό το πρόγραμμα απασχολησιμότητας για να συμβάλει στην αύξηση της ποικιλομορφίας στο πλαίσιο της επιχείρησης DAC Beachcroft, όπου είναι περιφερειακός εταίρος.

Η DAC Beachcroft υποστηρίζει την ανάπτυξη φοιτητών νομικής στο LSBU με δεξιότητες απασχολησιμότητας μέσω της κατάρτισης και της προετοιμασίας για μια σύμβαση κατάρτισης, καθώς και τα βήματα που απαιτούνται για την εξασφάλιση μιας σύμβασης.


Εργασία στο τμήμα Νομοθεσία

Η εργασία στο νόμο είναι μια υποχρεωτική ενότητα για φοιτητές LLB του δεύτερου έτους. Η ενότητα παρέχει συνεδρίες σχετικά με την απασχολησιμότητα των μεταπτυχιακών φοιτητών, τη σύνταξη των αιτήσεων για τη νομική εργασία, την ανάπτυξη Βιογραφικού Σημειώματος και τη δημιουργία παρουσιάσεων. Θα χρησιμοποιήσετε ενεργά τα υλικά στο διαδίκτυο που αναπτύχθηκαν από την Υπηρεσία Καριέρας του Πανεπιστημίου για να σας ενθαρρύνουν να σκεφτείτε τις γνώσεις, τις δεξιότητές σας και τα χαρακτηριστικά σας όταν εξετάζετε επιλογές σταδιοδρομίας. Οι προσωπικές και ψυχομετρικές εξετάσεις διεξάγονται για να σας προβληματιστούν περαιτέρω και να δώσετε την ευκαιρία για περαιτέρω ανάπτυξη ως μέρος του Προγράμματος Προσωπικής Ανάπτυξης (PDP). Η ενότητα θα σας δώσει περαιτέρω πληροφορίες για τους αμφισβητούμενους και μη αμφισβητούμενους τομείς πρακτικής, παρέχοντας την ευκαιρία να εκτιμήσετε την εφαρμογή του νόμου στην πράξη.

Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην απασχολησιμότητα: υποστηρίζετε την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας και οργανώνονται πρόσθετες βραδινές συνεδρίες για τους επαγγελματίες για να σας συνομιλήσουν σχετικά με τη ζωή στην πράξη. Διοργανώνουμε τακτικά συνεχείς συνεδρίες επαγγελματικής ανάπτυξης, οι οποίες είναι ανοικτές σε σας για να παρακολουθήσετε και να επικοινωνήσετε με τους επαγγελματίες.


Νομοθετικό περιοδικό σύνταξης σπουδαστών

Εκτός από αυτά τα προγράμματα, οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν συνεισφέροντες και συντάκτες στο ετήσιο περιοδικό φοιτητών του νόμου, The Devil's Advocate.


Υπηρεσία Απασχολησιμότητας

Είμαστε Πανεπιστήμιο της Χρονιάς για Μεταπτυχιακή Απασχόληση - The Times και Good Times Good University Guide 2018.

Στο LSBU, θέλουμε να σας δημιουργήσουμε μια επιτυχημένη καριέρα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας - και για δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή σας - θα έχετε πρόσβαση στην Υπηρεσία Απασχολησιμότητας, η οποία περιλαμβάνει:

 • Ένα online συμβούλιο όπου μπορείτε να δείτε ένα ευρύ φάσμα τοποθετήσεων: μερικής απασχόλησης, πλήρους απασχόλησης ή εθελοντικής εργασίας. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τους συμβούλους Job Shop, οι οποίοι είναι πάντα διαθέσιμοι για να σας βοηθήσουν να κάνετε το επόμενο βήμα στην αναζήτησή σας.
 • Το Career Gym μας προσφέρει εργαστήρια ομάδας για βιογραφικά σημειώματα, τεχνικές συνεντεύξεων και εύρεση εργασιακής εμπειρίας, καθώς και τακτικές παρουσιάσεις από εργοδότες σε διάφορους τομείς.

Η ομάδα Student Enterprise μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση και να αναπτύξετε πολύτιμες επιχειρηματικές δεξιότητες.


Διδάσκοντας και μαθαίνοντας


Δωρεάν iPad και βασικά ηλεκτρονικά βιβλία

Σας παρέχουμε ένα δωρεάν iPad, συμπεριλαμβανομένων των βασικών ηλεκτρονικών βιβλίων, καθώς και ορισμένα αντίγραφα των βιβλίων. Θα αποκτήσετε επίσης πρόσβαση στο περιβάλλον VLE (Virtual Learning Environment) για να επωφεληθείτε από την εβδομαδιαία ηλεκτρονική υποστήριξη διδασκαλίας. Αυτό περιλαμβάνει κουίζ με άμεση ανατροφοδότηση και ηχητικές παρουσιάσεις που συνοψίζουν τις διαλέξεις. Αυτό είναι εκτός από την προσωπική διδασκαλία σε διαλέξεις και σεμινάρια.


Προσωπική διδασκαλία

Ως προπτυχιακός φοιτητής του Δικαίου και των Κοινωνικών Επιστημών, θα σας χορηγηθεί ονομάζεται δάσκαλος κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου σας στο LSBU. Ο ρόλος του δασκάλου σας είναι να είναι η κύρια επαφή σας για την υποστήριξη της ακαδημαϊκής και επαγγελματικής ανάπτυξης.

Ο καθηγητής σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χρόνο σας στο LSBU, παρέχοντας συμβουλές και υποδείξεις σε άλλες πηγές υποστήριξης στο Πανεπιστήμιο. Θα πρέπει να είναι ο πρώτος στο πανεπιστήμιο με τον οποίο μιλάτε εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες που επηρεάζουν τη δουλειά σας. Αυτά θα μπορούσαν να είναι ακαδημαϊκά, οικονομικά, σχετικά με την υγεία ή άλλο είδος προβλήματος.

Θα έχετε συναντήσεις με τον προσωπικό δάσκαλό σας τουλάχιστον μία φορά το εξάμηνο για 30 λεπτά καθ 'όλη τη διάρκεια του μαθήματος. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον εκπαιδευτή σας για πρόσθετη υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή προσωπικά κατά τις ώρες γραφείου.

Προυποθέσεις εισόδου

 • Ένα Επίπεδο ΑΒΒ ή
 • Εθνικό δίπλωμα BTEC DDM ή
 • Πρόσβαση σε πτυχίο HE με 33D 3M 9P ή
 • Ισοδύναμα προσόντα επιπέδου 3 αξίας 128 βαθμών UCAS.
 • Οι υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν 5 GCSEs AC συμπεριλαμβανομένων των μαθηματικών και των αγγλικών, ή ισοδύναμα (μεταρρυθμισμένα GCSEs βαθμού 4 ή παραπάνω).
 • Χαιρετίζουμε τα προσόντα από όλο τον κόσμο. Προσόντα αγγλικής γλώσσας για διεθνείς φοιτητές: Αποτέλεσμα IELTS 6.0 ή Cambridge Proficiency ή Advanced Grade C.

Η επαγγελματική εμπειρία σε μια δικηγορική εταιρεία πριν από την εγγραφή δεν απαιτείται. Ωστόσο, εάν μπορείτε να εξασφαλίσετε οποιεσδήποτε, θα αποτελέσει ένα καλό σημείο εισόδου και θα ξεκινήσετε την αυτο-ανάπτυξη που σχετίζεται με το νόμο.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά

Κοιτάξτε7 περισσότερα μαθήματα αποLondon South Bank University »

Τελευταία ενημέρωση Φεβρουάριος 26, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 23, 2019
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
9,250 GBP
Έτος 1 Πλήρες τέλος UK / ΕΕ: £ 9250. Διεθνές τέλος: £ 13125.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 23, 2019
Ημερομηνία λήξης
Ιούνιος 5, 2022
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 23, 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Ιούνιος 5, 2022
Άλλη