LLB (Hons) στο δίκαιο

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Η καλύτερη προετοιμασία για το νομικό επάγγελμα είναι να σκεφτείτε σαν δικηγόρος από την πρώτη μέρα. Η προσέγγιση που βασίζεται στην πρακτική μας σημαίνει ότι θα μάθετε να κατανοείτε το νόμο στο πλαίσιο της καθημερινής ζωής και της νομικής πρακτικής και εφαρμόζετε τη μάθησή σας με διάφορους τρόπους.

Αυτό το πτυχίο νόμου έχει σχεδιαστεί από έμπειρους ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες, με τη συμβολή του διεθνούς φήμης κρουαζιερόφωνου Κέντρου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Κοινωνικής Δικαιοσύνης. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για να επικεντρωθεί στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας.

Σε όλο το πτυχίο σας, θα εργαστείτε με επαγγελματίες του νομικού τομέα. Θα αποκτήσετε την πρακτική εμπειρία από τη θέση ενός νόμου σε δράση μέσω των δραστηριοτήτων pro bono με το Γραφείο Συμβουλών Πολιτών και θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε τοποθετήσεις εργασίας.

Από την αρχή, θα ενθαρρυνθείτε να ασχοληθείτε με νομικά ζητήματα και να σκεφτείτε τι μαθαίνετε ως αναπόσπαστο μέρος της εμπειρίας σας. Ένα μεγάλο μέρος του χρόνου σας θα δαπανηθεί εργασίας πρόσωπο με πρόσωπο με τους δασκάλους και την ανάπτυξη της κατανόησής σας για τα νομικά ζητήματα, ιδιαίτερα τις βασικές δεξιότητες και τις ικανότητες νομικοί επαγγελματίες αναμένεται να έχουν. Σύμφωνα με την Εθνική Φοιτητική Έρευνα 2019, η Νομική Σχολή Roehampton κατατάσσεται στην πρώτη θέση στον τομέα της ακαδημαϊκής υποστήριξης.

Θα κατανοήσετε τους διάφορους τομείς της νομοθεσίας και της νομικής πρακτικής με τα ιστορικά δικαστήρια του κεντρικού Λονδίνου. Φέτος, οι φοιτητές παρακολούθησαν υποθέσεις στο Ανώτατο Δικαστήριο, επισκέφθηκαν άλλα δικαστήρια στο πλαίσιο της ενότητας Law in Practice και επισκέπτονται επίσης τα σώματα του Κοινοβουλίου.

Οι επί του παρόντος διαθέσιμες ενότητες περιλαμβάνουν τα νομικά συστήματα, τη δεοντολογία και τις δεξιότητες, τα οποία καλύπτουν τη δομή και τη λειτουργία του αγγλικού νομικού συστήματος. Το Δημόσιο Δίκαιο και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, το οποίο εξετάζει τις πολιτικές ελευθερίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα. και τις ενότητες Νομοθεσία στην Πρακτική κατά το πρώτο έτος, με επίκεντρο τη νομική επικοινωνία, και το δεύτερο έτος, σχετικά με την επιχειρηματική και εμπορική συνείδηση.

Ο ειδικός σύμβουλος νομικής σταδιοδρομίας μας έχει δημιουργήσει δεσμούς με τους μεταπτυχιακούς φοιτητές και μπορεί να σας δώσει ιδέες και συμβουλές για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια καλή θέση αποφοίτων. Μαζί, θα χαρτογραφήσετε τις ικανότητές σας και θα δημιουργήσετε ένα σχέδιο σταδιοδρομίας. Επίσης, παρέχουμε εξατομικευμένες συνεδρίες σε βιογραφικό σημείωμα και γραπτές εφαρμογές, παρουσιάσεις, ψεύτικες συνεντεύξεις και εκπαίδευση επαγγελματικής ευαισθητοποίησης, καθώς και ευκαιρίες ανάπτυξης των δεξιοτήτων δικτύωσης.

Περιεχόμενο

Πρώτο έτος

 • Να κατανοήσουμε τις βασικές λειτουργίες του αγγλικού νομικού συστήματος, να διερευνήσουμε την ηθική διάσταση της πρακτικής του νόμου, να κατανοήσουμε το ποινικό δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα και να μάθουμε να παρουσιάζουμε λογικά και λογικά επιχειρήματα.
 • Μελέτη Νομοθεσίας στην Πράξη 1: Νομική Επικοινωνία, μια αλληλεπιδραστική ενότητα σχεδιασμένη να ενισχύσει τις δεξιότητές σας και την εμπιστοσύνη σας στη νομική επικοινωνία και να σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς να εφαρμόσετε το νόμο στην πράξη και στην ευρύτερη κοινωνία.

Έτος δύο

 • Νόμος στην Πράξη 2: Η Εμπορική Ευαισθητοποίηση θα σας εισάγει στον εμπορικό κόσμο και τον ρόλο των δικηγόρων σε αυτό, συμπεριλαμβανομένης της έννοιας του δικαίου ως επιχείρησης (πώς οι νομικές εταιρείες κερδίζουν χρήματα) και του ρόλου των χρηματοπιστωτικών αγορών.
 • Αξιοποιήστε τις νομικές σας ικανότητες, μελετώντας διαφορετικούς τύπους συμβάσεων και αναπτύξετε μια κατανόηση του νόμου περί αδικοπραξίας και την ικανότητά σας να εφαρμόζετε το νόμο για την επίλυση νομικών προβλημάτων.
 • Μάθετε για το νόμο των επιχειρήσεων και διερευνήστε τις νομικές θεωρίες, τους κανόνες και τους εμπορικούς οδηγούς που επηρεάζουν την πρακτική του νόμου σχετικά με τις εταιρείες περιορισμένης ευθύνης, τις εταιρικές σχέσεις και άλλα επιχειρηματικά μοντέλα.
 • Άλλες ενότητες περιλαμβάνουν το δίκαιο της ΕΕ και τον νόμο περί ιδιοκτησίας.

Τρίτο έτος

 • Επιλέξτε από τις επιλογές, όπως το Εργατικό Δίκαιο, το Corporate Finance and Acquisitions, το Οικογενειακό Δίκαιο, τα Διεθνή Ανθρώπινα Δικαιώματα και το Ιατρικό και Φορολογικό Δίκαιο.
 • Αποκτήστε πρακτική εμπειρία στη νομική πρακτική σε μια τοποθέτηση ή στο γραφείο συμβουλών των πολιτών.

Επαγγελματικές διαδρομές στο νομικό επάγγελμα

Για να γίνετε δικηγόρος:

Η Αρχή Κανονισμών για τους Φορείς (SRA) αλλάζει τη διαδικασία να γίνει δικηγόρος.

Η Εξεταστική Προετοιμασία (SQE) θα είναι μια συγκεντρωτική αξιολόγηση για όποιον θέλει να χαρακτηριστεί ως δικηγόρος στην Αγγλία και την Ουαλία. Είναι πιθανό να εισαχθεί το 2020.

Αυτό σημαίνει ότι από το 2020, η κατάλληλη διαδρομή για να γίνετε δικηγόρος θα πρέπει να περιλαμβάνει:

 • Περάστε τα στάδια 1 και 2 του SQE. Ο πρώτος επικεντρώνεται στη νομική γνώση και ο δεύτερος στις πρακτικές νομικές δεξιότητες.
 • Έχοντας πτυχίο (σε οποιοδήποτε θέμα) ή ισοδύναμο προσόν.
 • Έχοντας σημαντική επαγγελματική εμπειρία.
 • Πέρασμα των απαιτήσεων χαρακτήρα και καταλληλότητας.

Για να γίνετε δικηγόρος:

Οι δικηγόροι ρυθμίζονται από το Συμβούλιο Προτύπων για τα Μπαρ. Δεν θα χρειαστεί να ολοκληρώσετε το SQE για να γίνετε δικηγόρος (καθώς το SQE ισχύει μόνο για τους προτεινόμενους δικηγόρους), αν και υπάρχουν κάποιες αλλαγές στη διαδρομή πιστοποίησης.

Η διαδρομή πιστοποίησης για να γίνει δικηγόρος περιλαμβάνει σήμερα:

 • Η απαίτηση για πτυχίο δικαιολογητικών 2: 2 ή καλύτερα (ή μεταπτυχιακό δίπλωμα δικαίου).
 • Η ανάγκη να περάσει μια δοκιμασία επάρκειας του προγράμματος Bar Bar.
 • Ολοκλήρωση του Προγράμματος Επαγγελματικής Κατάρτισης του Προσωπικού.
 • Η είσοδος σε ένα πανδοχείο και η ολοκλήρωση της κοίτης.

Επιλογές καριέρας

Αυτό το μάθημα θα σας προετοιμάσει καλά για μια σειρά νομικών σταδιοδρομιών, συμπεριλαμβανομένης της εργασίας ως δικηγόρος εξάσκησης, barrister ή paralegal, που εργάζονται σε ακαδημαϊκό δίκαιο, ή που εργάζονται σε οποιαδήποτε σταδιοδρομία που απαιτεί κρίσιμες δεξιότητες συλλογιστικής.

Η ομάδα σταδιοδρομίας μας είναι διαθέσιμη για να σας υποστηρίξει από την αρχή των σπουδών σας μέχρι να αποφοιτήσετε. Θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το βιογραφικό σας σημείωμα, να προετοιμαστείτε για συνεντεύξεις και να γνωρίσετε και να μάθετε από επιτυχημένους αποφοίτους που εργάζονται στην κορυφή της σταδιοδρομίας τους. Θα έχετε επίσης ευκαιρίες να συνεργαστείτε με τους συνεργάτες μας σε όλο το Λονδίνο και πέραν αυτού και να παρακολουθήσετε μια έκθεση εργασίας για το Roehampton όπου μπορείτε να μάθετε για τις ευκαιρίες μεταπτυχιακού και να συναντήσετε εργοδότες.

Προυποθέσεις εισόδου

Ειδικές απαιτήσεις εισόδου:

 • Απαιτείται ένα επίπεδο που απαιτείται στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες, στις Κοινωνικές Επιστήμες και στις Επιχειρήσεις. Απαιτήσεις GCSE: Αγγλικά και Μαθηματικά, Βαθμός Γ
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

We change lives by helping our students to develop the confidence, knowledge and values they need for a successful and fulfilling life. We produce world-class research that helps us understand the wor ... περαιτέρω

We change lives by helping our students to develop the confidence, knowledge and values they need for a successful and fulfilling life. We produce world-class research that helps us understand the world and change it for the better. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη