LLB (Hons) Law με Διεθνείς Νομικές Σπουδές (Senior Status)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Αυτό το μεταπτυχιακό LLB (Hons) είναι ένα επιταχυνόμενο δίχρονο πτυχίο νόμου που περιλαμβάνει δύο εβδομάδες Διεθνείς νομικές σπουδές στο Τορόντο. Αυτό το πτυχίο προσφέρει την απαράμιλλη ευκαιρία να σπουδάσει σε δύο από τους μεγαλύτερους διεθνείς νομικούς κόμβους του κόσμου και προσφέρει ένα Pathway για να σπουδάσει το LLM στο Northeastern University της Βοστώνης.

136772_pexels-photo-4427611.jpeg

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

 • Βραβείο: LLB (Hons) Law with International Legal Studies (Senior Status) - Υπόκειται σε έγκριση
 • Τοποθεσία: Bloomsbury, Λονδίνο
 • Σπουδές στο εξωτερικό: Bay Street, Τορόντο
 • Τρόπος μελέτης: Πλήρης απασχόληση
 • Διάρκεια: Δύο χρόνια
 • Ημερομηνία έναρξης: 21 Σεπτεμβρίου 2020
 • Ετήσια δίδακτρα:
  • Αρχική: £ 9,250
  • Διεθνές: 14.000 £
 • Τέλη εισόδου στο Τορόντο: 2.000 £ (εξαιρείται το ταξίδι προς / από το Τορόντο)
 • Διαθέσιμες υποτροφίες: 2.000 £
 • Σχολή & Έρευνα: Νομική Σχολή
 • Προδιαγραφές προγράμματος: Υπόκειται σε έγκριση.

Περίληψη

Για φιλόδοξους πτυχιούχους, αυτό το επιταχυνόμενο LLB παρέχει έναν εντατικό, ακαδημαϊκά αυστηρό και ικανοποιητικό τρόπο για να ξεκινήσετε τη νομική σας καριέρα. Έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες όσων αναζητούν διεθνή προσόντα και πρακτική.

Οι μαθητές στο Senior Status LLB θα παρακολουθήσουν ένα πρόγραμμα βύθισης Διεθνών Νομικών Σπουδών δύο εβδομάδων στο κέντρο του Τορόντο του Οντάριο, το περιεχόμενο του οποίου έχει ενημερωθεί από τη συμμετοχή των εταιρειών Magic Circle και Am Law 100. Εκτός από τη διεύρυνση της κατανόησής σας για τις πολυπλοκότητες της διεθνούς νομικής πρακτικής από τη δημιουργία ενός δυναμικού, διεθνούς επιχειρηματικού κόμβου, αυτή η συναρπαστική εμπειρία μάθησης θα διερευνήσει τη νομική καριέρα Pathways στον Καναδά ως δικηγόρος με ειδίκευση στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Εκτός από τα μαθήματα που απαιτούνται για πτυχίο νόμου που πληροί τις προϋποθέσεις, οι σπουδαστές ανώτερης κατάστασης μπορούν να παρακολουθήσουν μια σειρά προαιρετικών μαθημάτων όπως το εταιρικό δίκαιο, το δίκαιο ανταγωνισμού και η νομική έρευνα και υπεράσπιση, ένα μάθημα που έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την προετοιμασία και την παρουσίαση γραπτών και προφορικών νομικών επιχειρημάτων και να αναπτύξετε την κατανόησή σας και την πρακτική των διαφορών.

Το πρόγραμμα προσφέρει ένα εύρος εκπαιδευτικών ευκαιριών στους μαθητές του παράλληλα με το ακαδημαϊκό βάθος. Οι σπουδαστές Senior Status LLB είναι σε θέση να διατηρήσουν τα προπτυχιακά ακαδημαϊκά τους ενδιαφέροντα ή να εξερευνήσουν εντελώς νέους κλάδους, λαμβάνοντας μαθήματα επιλογής από πολλές από τις σχολές του Κολλεγίου. Ένα διεπιστημονικό στοιχείο στο πτυχίο του Νόμου σας βελτιώνει την ικανότητά σας να εκτιμάτε εναλλακτικές και καινοτόμες προοπτικές και μπορεί να αποδείξει ένα πολύπλευρο σύνολο δεξιοτήτων σε μελλοντικούς εργοδότες.

Το Κολλέγιο είναι μέρος του παγκόσμιου πανεπιστημιακού δικτύου του Βορειοανατολικού Πανεπιστημίου, το οποίο περιλαμβάνει μια σειρά από τοποθεσίες πανεπιστημιουπόλεων στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Η αναγνωρισμένη νομική σχολή της Northeastern's American Association έχει συμβάλει στην ανάπτυξη αυτού του προγράμματος μαζί με τα μέλη της Νομικής Σχολής του NCH με σημαντική επαγγελματική εμπειρία που ασκείται σε πολλές δικαιοδοσίες. Αυτό το Senior Status LLB παρέχει στους πτυχιούχους νομικά προσόντα που έχουν πραγματικά παγκόσμια εστίαση.

Δομή

Ο νόμος LLB (Hons) με Διεθνείς Νομικές Σπουδές είναι ένα διετές πρόγραμμα 360 πιστώσεων.

Οι μαθητές θα ολοκληρώσουν οκτώ υποχρεωτικά μαθήματα, τα οποία αποτελούνται από τα επτά μαθήματα που πληρούν τις προϋποθέσεις για ένα πτυχίο νομικής που πληροί τις προϋποθέσεις, εκτός από μια εμβάπτιση Διεθνών Νομικών Σπουδών δύο εβδομάδων στο Τορόντο, η οποία θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου έτους της μελέτης.

Οι μαθητές θα ολοκληρώσουν επίσης τέσσερα προαιρετικά μαθήματα, τα οποία μπορούν να περιλαμβάνουν περαιτέρω και εξειδικευμένη νομική μελέτη, επιλογές μαθήματος από οποιαδήποτε άλλη σχολή και μια διατριβή 7.000 λέξεων και viva τον τελευταίο χρόνο.

Διδασκαλία

Συνήθως θα αντιμετωπίσετε κατά μέσο όρο 10 ή περισσότερες ώρες υψηλής ποιότητας χρόνου επαφής σε κάθε εβδομάδα διδασκαλίας, σε πολύ μικρότερες ομάδες από ό, τι ο κανόνας για τα βρετανικά ιδρύματα.

Η διδασκαλία και η μάθηση πραγματοποιούνται με τη μορφή διαλέξεων και σεμιναρίων μικρών ομάδων, διευκολύνοντας τις μορφές συζήτησης και συζήτησης που είναι επωφελείς για τη μελέτη του Νόμου.

Εκτίμηση

Οι μαθητές θα αξιολογηθούν μέσω ενός συνδυασμού εξετάσεων και γραπτών εργασιών. Η ακριβής αναλογία θα εξαρτηθεί από την επιλογή προαιρετικών και επιλογών μαθημάτων.

Εξέλιξη καριέρας

Οι μαθητές του NCH Law απολαμβάνουν πρόσβαση σε έναν ειδικό σύμβουλο σταδιοδρομίας του νόμου που θα σας καθοδηγήσει για να κατανοήσετε και να συγκεντρώσετε τις προσωπικές και επαγγελματικές εμπειρίες που θα σας κάνουν έναν επιτακτικό υποψήφιο για να επιτύχετε τη σταδιοδρομία σας.

New College of the Humanities έχει δημιουργήσει μια στρατηγική συνεργασία με το Northeastern University στη Βοστώνη, παρέχοντας παγκόσμιες ευκαιρίες για τους αποφοίτους μας. Ως μέρος του δικτύου του Πανεπιστημίου Northeastern, οι απόφοιτοι αυτού του προγράμματος είναι επιλέξιμοι για την υποτροφία Double Husky της Northeastern, παρέχοντας παραίτηση 25% για το ετήσιο LLM τους, το οποίο εξετάζει το διεθνές δίκαιο από την πλευρά των ΗΠΑ με μια εβδομάδα εμβάπτισης στη Βόρεια Καλιφόρνια, προετοιμάζοντας φοιτητές για να λάβετε μέρος στις εξετάσεις της Καλιφόρνια.

Αυτό το LLM μπορεί να μελετηθεί μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης παράλληλα με τις προετοιμασίες για την πιστοποίηση εξετάσεων NCA στον Καναδά.

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Στο πρώτο σας έτος

Υποχρεωτικός

 • Νόμος περί συμβάσεων, 30 μονάδες
 • Νόμος του Tort, 30 μονάδες
 • Ποινικό δίκαιο, 30 μονάδες
 • Δημόσιο δίκαιο, 30 μονάδες
 • Διεθνής Νομική Μελέτη Βύθιση, 30 μονάδες

Επιλέξτε ένα μάθημα από

 • Νομική Έρευνα & Συνηγορία, 30 μονάδες
 • Οποιαδήποτε επιλογή 30 πιστωτικών επιλογών της επιλογής σας, 30 μονάδες
Στο δεύτερο έτος σας

Υποχρεωτικός

 • Ίδια κεφάλαια και το δίκαιο των καταπιστευμάτων, 30 μονάδες
 • Νόμος περί ιδιοκτησίας, 30 μονάδες
 • Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, 30 μονάδες

Επιλέξτε τρία μαθήματα από

 • Εταιρικό δίκαιο, 30 μονάδες
 • Νόμος περί ανταγωνισμού, 30 μονάδες
 • Διατριβή νόμου, 30 μονάδες
 • Οποιαδήποτε επιλογή 30 πιστωτικών επιλογών της επιλογής σας, 30 μονάδες

Προυποθέσεις εισόδου

Απαιτήσεις συμμετοχής για το Law LLB (Hons) Senior Status με Διεθνείς Νομικές Σπουδές στο NCH London.

Απόφοιτοι
 • Οι προσφορές γίνονται συνήθως σε υποψηφίους που κατέχουν πτυχίο ανώτερης δεύτερης κατηγορίας πτυχίο σε οποιαδήποτε πειθαρχία από πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου, πτυχίο πτυχίου σε οποιαδήποτε πειθαρχία από ένα καναδικό πανεπιστήμιο με 3,0 GPA σε κλίμακα 4,0 ή το διεθνές ισοδύναμο.
Επαγγελματίες
 • Η NCH καλωσορίζει αιτήσεις από ώριμους φοιτητές που μπορεί να έχουν περάσει από την εκπαίδευση για κάποιο χρονικό διάστημα που έχουν ισοδύναμη επαγγελματική εμπειρία.
 • Κάθε αιτών θα αξιολογείται σε ατομική βάση μέσω της αίτησης, της αναφοράς και της συνέντευξής του.
Διαπίστευση
 • Το Law LLB (Hons) Senior Status με Διεθνείς Νομικές Σπουδές είναι διαπιστευμένο από το SRA (Αγγλία και Ουαλία) ως πτυχίο νομικής που πληροί τις προϋποθέσεις και ως εκ τούτου γίνεται αποδεκτό από το NCA (Canada) ως διαδρομή για την πιστοποίηση στον Καναδά, σε συνδυασμό με τα προβλεπόμενα Εξετάσεις NCA, με ελάχιστες ακαδημαϊκές απαιτήσεις.
 • Αυτό το πρόγραμμα δεν προσφέρεται ούτε υποστηρίζεται από καναδικό ίδρυμα και δεν έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Κολλεγίων και Πανεπιστημίων του Οντάριο.
Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Founded in 2011, New College of the Humanities (NCH) has earned a reputation as a world-class academic institution that is leading the way in UK higher education.

Founded in 2011, New College of the Humanities (NCH) has earned a reputation as a world-class academic institution that is leading the way in UK higher education. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη