Νόμος LLB (Hons) με Νομική Καινοτομία και Τεχνολογία με Έτος Ίδρυσης

The University of Law Undergraduate Programmes

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Νόμος LLB (Hons) με Νομική Καινοτομία και Τεχνολογία με Έτος Ίδρυσης

The University of Law Undergraduate Programmes

LLB (Hons) Νόμος με νομική καινοτομία και τεχνολογία με έτος ίδρυσης *

Ο Νόμος μας για την LLB (Hons) με Νομική Καινοτομία και Τεχνολογία με Έτος Ίδρυσης * είναι ένας ειδικός πτυχός νομικής που μελετήθηκε πάνω από 4 χρόνια. Στόχος είναι οι φοιτητές που επιθυμούν να ακολουθήσουν σταδιοδρομία στο νομικό ή ευρύτερο εμπορικό τομέα και που ενδιαφέρονται για τη νομική πρακτική του 21ου αιώνα. Εκτός από τη μελέτη βασικών νομικών θεμάτων, θα μελετήσετε επίσης ενότητες σχετικά με τη νομική καινοτομία και τη νομική τεχνολογία. Το μάθημα καλύπτει τον τομέα του δικαίου όπως η τεχνητή νοημοσύνη, το blockchain, το μάρκετινγκ, η επιχειρηματική ψυχολογία και η ανάλυση της διαδικασίας. Το πρώτο έτος είναι έτος Ίδρυμα, το οποίο επικεντρώνεται στην ανάπτυξη της κατανόησης του νομικού τομέα και των βασικών δεξιοτήτων που απαιτούνται για την ανάληψη του πτυχίου Law LLB (Hons). Τα επόμενα τρία χρόνια ακολουθούν το μεταπτυχιακό μας πρόγραμμα LLB (Hons) με Νομική Καινοτομία και Τεχνολογία.

* Υπόκειται σε έγκριση.

Απαιτήσεις μαθήματος

  • Οι υποψήφιοι που διαθέτουν 48 βαθμούς UCAS από 3 τουλάχιστον επίπεδα A ή ισοδύναμα προσόντα, συν GCSE Αγγλικής Γλώσσας σε βαθμό C / 4, θα λάβουν μια προσφορά μετά από μια επιτυχημένη συνέντευξη με έναν ακαδημαϊκό στο πλαίσιο της διαδικασίας εισαγωγής που θα γίνει είτε -το πρόσωπο ή μέσω τηλεφώνου / skype.
  • Μια μη τυποποιημένη διαδρομή εφαρμογής είναι επίσης διαθέσιμη. Όλοι οι υποψήφιοι που δεν διαθέτουν ή έχουν περιορισμένα τυπικά προσόντα θα κληθούν να συμμετάσχουν σε μια εσωτερική δοκιμασία αριθμητικής και γραμματισμού (για όσους δεν διαθέτουν αγγλική γλώσσα GCSE στο βαθμό C / 4), καθώς και μια επίσημη προσωπική συνέντευξη. Θα πρέπει επίσης να παρέχουν 2 έτη κατάλληλης εργασιακής εμπειρίας που αποδεικνύεται σε πλήρες βιογραφικό σημείωμα και μία αναφορά.
  • Οι φοιτητές ηλικίας κάτω των 18 ετών, αλλά όχι κάτω των 17 ετών, μπορούν να υποβάλουν αίτηση για τις πανεπιστημιουπόλεις Μπέρμιγχαμ, Λονδίνο Μπλόμσμπερι και Μάντσεστερ.
  • Διεθνείς απαιτήσεις εισόδου: Ένα επίπεδο αγγλικής γλώσσας ισοδύναμο με το IELTS 6.0 ή παραπάνω, με ελάχιστο 5,5 σε κάθε συνιστώσα.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
The University of Law Undergraduate Programmes

Τελευταία ενημέρωση December 2, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
13,500 GBP
2019 τέλη: Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΕ: £ 9.250 / έτος. Διεθνές: £ 13,500 / έτος. Τα τέλη κλειδώνονται για μελλοντικά έτη σπουδών, δηλαδή ο φοιτητής θα πληρώνει την ίδια τιμή κάθε χρόνο.
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών