LLB (Hons) QLD - (Πανεπιστήμιο Arden)

Γενικά

3 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

LLB (Hons) QLD - (Πανεπιστήμιο Arden)

122305_unnamed.jpg

 • Θεματική Ενότητα: Εγκληματολογία
 • Επίπεδο: Προπτυχιακό
 • Πανεπιστήμιο: Πανεπιστήμιο Arden
 • Πόλη: Μπέρμιγχαμ, Λονδίνο, Μάντσεστερ

Γιατί να επιλέξετε το Πανεπιστήμιο Arden;

 • Εδώ στο Πανεπιστήμιο Arden, πιστεύουμε ότι όλοι, παντού θα πρέπει να μπορούν να σπουδάσουν.
 • Ο Άρντεν είναι παθιασμένος για να σας δώσει πρόσβαση στην Ανώτατη Εκπαίδευση που ταιριάζει με την ταραχώδη και σύγχρονη ζωή σας.
 • Το Arden προσφέρει πρόσβαση σε πτυχία Degrees, Masters Degrees και MBA
 • Οι φοιτητές μας κυμαίνονται από 18 έως 80 ετών επειδή τους υποστηρίζουμε τόσο επιτόπια (στα Κέντρα Μελέτης του Ηνωμένου Βασιλείου) όσο και σε απευθείας σύνδεση.
 • Είμαστε επίσης περήφανοι που προσφέρουμε μη τυποποιημένες συμμετοχές, πράγμα που σημαίνει ότι λαμβάνεται υπόψη η επαγγελματική σας εμπειρία και τα προηγούμενα προσόντα.
 • Όλα τα μαθήματά μας στο Arden έρχονται με μεγάλη έμφαση στην απασχολησιμότητα και πολλά από τα οποία είναι διαπιστευμένα από επαγγελματικούς φορείς.

Blended Learning στο Πανεπιστήμιο Arden

122299_pexels-photo-427679.jpeg

Τι είναι η Blended Learning στο Πανεπιστήμιο Arden;

Θέλετε να σπουδάσετε για κάποιο βαθμό, αλλά αισθάνεστε σαν να μην έχετε ακριβώς το χρόνο να το τοποθετήσετε στη ζωή σας; Τα μαθήματα Blended Learning του Πανεπιστημίου Arden συνδυάζουν την καινοτόμο διαδικτυακή μάθηση με τις παραδοσιακές, πρόσωπο με πρόσωπο μαθήματα για να σας δώσει έναν πιο ευέλικτο τρόπο για να μελετήσετε.

Πώς λειτουργεί;

Οι ώρες πρόσωπο με πρόσωπο παραδίδονται ως μερική φοίτηση θα ήταν, αλλά με την πρόσθετη ανεξάρτητη online μάθηση, μπορείτε ακόμα να ολοκληρώσετε το πτυχίο σας σε 3 χρόνια *. Αυτή η μέθοδος Blended σημαίνει ότι μπορείτε να μελετήσετε οποτεδήποτε, οπουδήποτε και οι εκπαιδευτές και οι ομάδες υποστήριξης σας μπορούν να επικοινωνήσουν έξω από την τάξη, online ή μέσω τηλεφώνου.

Πότε μπορώ να σπουδάσω;

Απαιρώντας μόνο 8 ώρες μαθήματα την εβδομάδα στο επιλεγμένο κέντρο σπουδών του Ηνωμένου Βασιλείου, θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε πότε θέλετε να μάθετε: καθημερινές, βράδια ή Σαββατοκύριακα.

 • Εβδομαδιαίες ημέρες: 2 ημέρες την εβδομάδα είτε από τις 9.00-13.00 ή από τις 13.30-17.30
 • Βραδιές **: 2 βραδιές την εβδομάδα 17.30-21.30
 • Σαββατοκύριακα: Σάββατο

Πού μπορώ να σπουδάσω;

Με 5 κέντρα μελέτης Arden σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, στο Μπέρμιγχαμ, το Λονδίνο και το Μάντσεστερ, πιστεύουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε μια επιλογή μελέτης που ταιριάζει περισσότερο στον τρόπο ζωής.

Έτσι, αν είστε γονέας πλήρους απασχόλησης, προσπαθώντας να είστε υπάλληλος του μήνα ή απλά δεν θέλετε τις παραδοσιακές μεθόδους μελέτης που προσφέρονται από άλλα πανεπιστήμια, η Blended Learning στο Πανεπιστήμιο Arden προσφέρει όλη την ευελιξία και υποστήριξη που χρειάζεστε κατάλληλη μελέτη γύρω από τη ζωή σας.

Ρίξτε μια ματιά στα προσφερόμενα μαθήματα και μιλήστε με έναν από τους συμβούλους μαθημάτων της Ulearn μέσω της λειτουργίας Live Chat ή συμπληρώστε μια φόρμα ερωτήσεων και κάποιος θα επικοινωνήσει μαζί σας.

* 4 έτη εάν ληφθούν με έτος ίδρυσης.

** μόνο επιλεγμένα κέντρα και μαθήματα.

Ευέλικτες ημερομηνίες λήψης

Στο Πανεπιστήμιο Arden δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε το πτυχίο σας το Σεπτέμβριο, όπως τα περισσότερα άλλα πανεπιστήμια. Προσφέρουμε 5 διαφορετικές προσλήψεις καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε την πορεία σας σε μια εποχή που σας ταιριάζει και ταιριάζει στις δεσμεύσεις σας.

Προπτυχιακές Ημερομηνίες Εισαγωγής

 • Σεπτέμβριος
 • Νοέμβριος
 • Φεβρουάριος
 • Απρίλιος
 • Ιούνιος

Ποσο θα κοστισει?

Το τέλος μαθημάτων είναι μόνο £ 6,000 ετησίως, το οποίο είναι £ 3,000 το χρόνο φθηνότερο από τα υπόλοιπα πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το μάθημα είναι περίπου £ 3.000 το χρόνο φθηνότερο από το να πηγαίνει στο Πανεπιστήμιο πλήρους απασχόλησης και χρηματοδοτείται από το κυβερνητικό πρόγραμμα που ονομάζεται χρηματοδότηση φοιτητών, αυτό σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να πληρώσετε τίποτα εκ των προτέρων για το μάθημα.

Μόλις αρχίσετε να κερδίζετε πάνω από £ 25,000 το χρόνο, θα επιστρέψετε από μόλις £ 30 το μήνα και εάν δεν κερδίζετε πλέον περισσότερα από £ 25.000, η συναλλαγή αυτή θα σταματήσει αυτόματα.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Ulearn has partnered with over 100 Universities in UK, USA and Canada. The Ulearn Universe includes prestigious Universities across the UK, offering hundreds of courses, including the most sought afte ... περαιτέρω

Ulearn has partnered with over 100 Universities in UK, USA and Canada. The Ulearn Universe includes prestigious Universities across the UK, offering hundreds of courses, including the most sought after, career-focused courses, panning through the most popular domains. Διαβάστε Λιγότερα
Χάλιφαξ , Μπέρμιγχαμ , London Borough of Ealing , Manchester , Νταντί , Βασιλικός δήμος του Γκρήνουιτς , Gillingham , Δικαστήριο αυλή , Μπέρμιγχαμ , Twickenham , Leicester , Κόβεντρυ + 11 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη