Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Εάν έχετε μη νομικό πτυχίο και επιθυμείτε να είστε δικηγόρος ή δικηγόρος, αυτό το διάρκειας δύο ετών, το οποίο μπορείτε επίσης να σπουδάσετε μερικώς στο διαδίκτυο, θα σας προσφέρει την ακαδημαϊκή κατάρτιση που χρειάζεστε για να προχωρήσετε στο στάδιο επαγγελματικής κατάρτισης νομική εκπαίδευση. Είναι ιδιαίτερα ενδεδειγμένο για τους ξένους φοιτητές των οποίων τα επαγγελματικά σώματα στο σπίτι απαιτούν μια παραδοσιακή LLB. Θα αποφοιτήσετε με ένα ευρύ φάσμα μεταβιβάσιμων νομικών και ακαδημαϊκών δεξιοτήτων και θα κατανοήσετε τα κύρια θεσμικά όργανα, τις διαδικασίες και τα δόγματα του αγγλικού δικαίου.

Η Ανώτερη Κατάσταση LLB (Hons) σας επιτρέπει να αναλάβετε ένα επαγγελματικά πιστοποιημένο πτυχίο νομικής μέσα σε μόλις δύο χρόνια.

Έχετε την ευκαιρία να ολοκληρώσετε το μάθημα στην πανεπιστημιούπολη ή με εξ αποστάσεως μάθηση. Αν παίρνετε την επιλογή εξ αποστάσεως εκμάθησης τότε η online υποστήριξη παρέχεται από την καινοτόμο και ιδιαίτερα εγκωμιασμένη εκπαιδευτική ομάδα της UCLan.

Οι νομικές δεξιότητες και γνώσεις αναπτύσσονται σε ένα επίπεδο εφαρμογής που είναι κατάλληλο για όσους έχουν ήδη αποκτήσει δεξιότητες σπουδών μέσω προηγούμενου πτυχίου ή ισοδύναμου προσόντος. Εάν έχετε ήδη αποκτήσει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (GDL), θα σας δοθεί διαπίστευση για προηγούμενη μάθηση.

Θα μελετήσετε τα θεματικά νομικά μαθήματα, τα οποία είναι υποχρεωτικά για ένα ειδικό νομικό πτυχίο και μπορείτε επίσης να επιλέξετε από μια σειρά προαιρετικών ενοτήτων που προσφέρονται από το Lancashire Law School. Θα αναλάβετε τέσσερις επιλογές της επιλογής σας, συμπεριλαμβανομένης μιας ενότητας έρευνας, όπου μπορείτε να ακολουθήσετε τα ενδιαφέροντά σας.

Οι διδάσκοντες μας προέρχονται τόσο από ακαδημαϊκό όσο και από επαγγελματικό υπόβαθρο, εξασφαλίζοντας τη μεγιστοποίηση της δέσμευσής μας για διδακτική έρευνα.

Η προσέγγισή μας στη διδασκαλία και τη μάθηση είναι «επικεντρωμένη στο φοιτητή», που σημαίνει ότι η ευθύνη για την επίτευξη μαθησιακών αποτελεσμάτων τίθεται στην πρωτοβουλία των φοιτητών για την αυτοδιαχείριση του προγράμματος σπουδών. Η διαδικασία αυτή διευκολύνεται από το προσωπικό που παρέχει τα κατάλληλα εκπαιδευτικά υλικά και υποστήριξη, όπως εγχειρίδια για τα εγχειρίδια, περιλήψεις διαλέξεων, λίστες ανάγνωσης και ηλεκτρονικά υλικά.

Θα συμμετάσχετε σε μια ομάδα τόσο εγχώριων όσο και διεθνών φοιτητών και θα διδάσκονται από κορυφαίους ακαδημαϊκούς. Θα επωφεληθείτε επίσης από τη διδασκαλία του προσωπικού που είναι επαγγελματικά ειδικευμένοι δικηγόροι και δικηγόροι.

Χρησιμοποιώντας το δίκτυο των αποφοίτων μας , που εργάζονται σε μεγάλες οργανώσεις του Βορρά-Δύσης, θα σας βοηθήσουμε να βρείτε νομικές τοποθετήσεις και θα έχετε πολλές ευκαιρίες να επισκεφθείτε τα αρμόδια νομικά ιδρύματα τόσο τοπικά όσο και πέραν των εθνικών δικαστηρίων και πολλών ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων δηλαδή την Ευρωπαϊκή Ένωση, συμπεριλαμβανομένης της Επιτροπής, του Συμβουλίου Υπουργών, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου κατά τη διάρκεια μιας εβδομαδιαίας περιοδείας μελέτης στις Βρυξέλλες.

Η νομική σχολή Lancashire βρίσκεται στην αιχμή της έρευνας σε έναν αριθμό εξειδικευμένων νομικών τομέων, συμπεριλαμβανομένων των ερευνών για το έγκλημα και την ποινική δικαιοσύνη. Τα εξωτερικά χρηματοδοτούμενα έργα μας περιελάμβαναν την εξέταση μιας πολιτικής για το αλκοόλ για την Ευρώπη, το έγκλημα μίσους στην Ευρώπη και τα διεθνή εγκλήματα πολέμου.

Θα υποστηρίζετε τόσο ακαδημαϊκά όσο και ποιμενικά μέσω αυτής της διαδικασίας από το ακαδημαϊκό προσωπικό που είναι υπεύθυνο για τα μαθήματα που μελετήθηκαν καθώς και από έναν προσωπικό δάσκαλο, ο οποίος είναι ακαδημαϊκό μέλος του προσωπικού με ειδική ευθύνη για την φροντίδα σας σε όλη την εκπαίδευσή σας στο UCLan.

Κάθε χρόνο διοργανώνουμε μια εκδήλωση αφοσιωμένων σταδιοδρομιών που υποστηρίζεται από μια σειρά εργοδοτών από την Υπηρεσία Εισαγωγής του Στέμματος (Crown Prosecution Service, CPS) στα συμβούλια κομητείας και δικηγόρων.

Υπάρχουν ευκαιρίες για τους σπουδαστές να συνεισφέρουν σε ερευνητικά έργα μέσω εσωτερικών συστημάτων.

Μπορείτε να συμμετάσχετε στην Εταιρεία Φοιτητικού Δικαίου, η οποία διοικείται από μαθητές για σπουδαστές και διοργανώνει εκδηλώσεις όπως ταξίδια στο Λονδίνο για να επισκεφθείτε το Ανώτατο Δικαστήριο, τα Βασιλικά Δικαστήρια Δικαιοσύνης και το Old Bailey, μια ετήσια Νόμο Ball και πολυάριθμους προσκεκλημένους ομιλητές.

Προυποθέσεις εισόδου

 • 2: 2 Hons βαθμός σε οποιαδήποτε πειθαρχία
 • Σχετικό Επίπεδο 2 Αγγλικής Γλώσσας. π.χ. GCSE Αγγλικά βαθμού C
 • IELTS βαθμού 6,5 χωρίς υποκορεσμό χαμηλότερο από 6,0.

Επισκόπηση μαθημάτων

Έτος 1

Σεπτέμβριο έως Ιανουάριο

 • Το δίκαιο των συμβάσεων
 • Δασικός νόμος
 • Δεξιότητες δικηγόρων
 • Αγγλικό νομικό σύστημα Δοκίμιο

Ιανουάριος-Ιούνιος

 • Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης
 • Δημόσιος νόμος
 • Ποινικό δίκαιο
Έτος 2

Σεπτέμβριο έως Ιανουάριο

 • Το δίκαιο των αδικοπραξιών
 • Και η επιλογή σας από δύο ενότητες επιλογών

Ιανουάριος-Ιούνιος

 • Νόμος περί Ιδιότητας
 • Και η επιλογή σας από δύο ενότητες επιλογών

Οι φοιτητές που ξεκινούν το μάθημα τον Ιανουάριο θα ολοκληρώσουν τις ενότητες Ιανουαρίου-Ιουνίου στο πρώτο εξάμηνο τους, ακολουθούμενοι από τις ενότητες του Σεπτεμβρίου έως Ιανουαρίου το δεύτερο εξάμηνο.

Περιβάλλον μάθησης και αξιολόγηση

Ένα πτυχίο τριετούς διάρκειας συνήθως περιλαμβάνει 360 μονάδες και κάθε 20 πιστωτικές μονάδες (μια τυποποιημένη ενότητα) ισοδυναμεί με 200 ώρες σπουδών, η οποία περιλαμβάνει ένα μείγμα διαλέξεων, σεμιναρίων, σεμιναρίων, πρακτικών συνεδριών και ανεξάρτητης μελέτης. Η ανεξάρτητη μελέτη είναι μια σημαντική πτυχή της πορείας σας. Ο ακριβής συνδυασμός του χρόνου μελέτης θα περιγραφεί λεπτομερώς στους περιγραφείς της ενότητας σας και θα εξαρτηθεί από τις επιλογές επιλογής σας.

Πρόκειται για μια μοναδική σειρά μαθημάτων που υπερηφανεύεται ιδιαίτερα από τα επαγγέλματα για την καινοτόμο προσέγγισή της στη διδασκαλία. Το διδακτικό περιβάλλον της Σχολής έχει σχεδιαστεί για να τονώσει τη μάθηση. Όλα τα θέατρα διαλέξεων μας σε όλη την πανεπιστημιούπολη και τα μικρά δωμάτια διδασκαλίας είναι σύγχρονα και είναι εξοπλισμένα με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις οπτικοακουστικής υποστήριξης και παρουσίασης για την ενίσχυση και υποστήριξη της μαθησιακής εμπειρίας.

Όπως θα περιμένατε από μια Νομική Σχολή που δεσμεύεται να ενισχύσει την απασχολησιμότητα των αποφοίτων της, υπάρχουν αρκετοί χώροι ανάπτυξης εξειδικευμένων δεξιοτήτων με εγκαταστάσεις εγγραφής και αναπαραγωγής μέσα στο ίδιο το Σχολείο. Υπάρχει επίσης μια εντυπωσιακή αίθουσα δικαστηρίου που μοιάζει ακριβώς με ένα πραγματικό δικαστήριο και παρέχει στους φοιτητές μια ανεκτίμητη εκπαιδευτική εμπειρία πραγματικού βίου. Η αίθουσα συνεδριάσεων είναι επίσης εκτεταμένη για εξωσχολικές δραστηριότητες, όπως διαγωνισμοί αμφισβήτησης, κατάρτιση υπεράσπισης και επισκέψεις ομιλητών. Η βιβλιοθήκη μας περιλαμβάνει μια ειδική Βιβλιοθήκη Δικαίου με πληθώρα εγχειριδίων, εκθέσεων νόμου και περιοδικών και παρέχει ένα ήσυχο χώρο για τους σπουδαστές να σπουδάσουν τόσο ατομικά όσο και ως μέρος μιας ομάδας. Η εκτεταμένη βιβλιοθήκη ηλεκτρονικής νομοθεσίας της Νομικής Σχολής παρέχει πρόσβαση σε πολλές νομικές και ακαδημαϊκές πηγές από το Ηνωμένο Βασίλειο και πέρα από αυτήν και διατίθεται στους φοιτητές οπουδήποτε με πρόσβαση σε υπολογιστή.

Υπάρχει αφιερωμένη σελίδα Blackboard για κάθε ενότητα, η οποία παρέχει εκτεταμένη ηλεκτρονική υποστήριξη, από εγχειρίδια για τις λειτουργικές μονάδες και περιλήψεις διδασκαλίας σε κουίζ με αυτοέλεγχο και διαδραστικά υλικά αναθεώρησης.
Το μάθημα εξ αποστάσεως μάθησης παρέχεται με τη χρήση της τελευταίας τεχνολογίας διδασκαλίας με βιβλία εργασίας αλληλεπιδραστικού κειμένου, αρχείων ήχου και βίντεο καθώς και ερωτήσεις αυτοελέγχου. Η αλληλεπίδραση με τους δασκάλους και τους συναδέλφους γίνεται με συγχρονισμένους και ασύγχρονους πίνακες συζήτησης και συνδέσμους βίντεο.

Η αξιολόγηση γίνεται με διάφορους τρόπους:

 • Η παραδοσιακή αόρατη εξέταση (μια επαγγελματική απαίτηση για όλα τα βασικά ενότητες θεμελίωσης) και δει εξετάσεις,
 • Τέλος μιας ενότητας και αξιολόγησης των σπουδών σε μάθημα,
 • Ηλεκτρονικές αξιολογήσεις: e-quizzes; μελέτες ηλεκτρονικής περίπτωσης,
 • Ομαδικές και ατομικές παρουσιάσεις,
 • Χαρτοφυλάκια; podcasts,
 • Προσωπική ανάπτυξη ανακλαστικά ημερολόγια. συζητήσεις και συζητήσεις, και
 • Προφορική επίδοση σε σεμινάρια.

CJAM

Οι φοιτητές του προπτυχιακού και μεταπτυχιακού νόμου του τελικού έτους έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην ετήσια εκδήλωση απασχολησιμότητας cJAM. Το cJAM κλονίζει την παραδοσιακή μορφή της καριέρας και δίνει στους φοιτητές της UCLan πρόσωπο με πρόσωπο με 30 επιτυχείς επαγγελματίες του κλάδου, όλοι οι οποίοι έχουν έρθει στην εκδήλωση με την προσφορά πολύτιμων ευκαιριών επαγγελματικής τοποθέτησης. Η μορφή συμβάντος cJAM αποτελείται από τέσσερα βασικά στοιχεία:

 • Οι μαθητές ακούνε από τους κύριους ομιλητές της βιομηχανίας που μοιράζονται το προσωπικό ταξίδι σταδιοδρομίας τους και πώς φτάνουν εκεί που είναι τώρα.
 • Η βιομηχανία Q
 • Άτυπες ευκαιρίες δικτύωσης κατά τη διάρκεια των διακοπών και του μεσημεριανού γεύματος.
 • Το βασικό στοιχείο του cJAM είναι η γιγαντιαία σύνοδος τακτοποίησης ταχύτητας. Οι φοιτητές έχουν οκτώ λεπτά του ενός-προς-έναν χρόνο να αγωνιστούν σε επιλεγμένους επισκέπτες της βιομηχανίας για να προσπαθήσουν να κερδίσουν μια τοποθέτηση. Οι σπουδαστές μπορούν να επιλέξουν να τοποθετήσουν μια ιδέα, τους λόγους για τους οποίους επιθυμούν μια τοποθέτηση με τη συγκεκριμένη δικηγορική εταιρεία ή για να επιδείξουν τον ενθουσιασμό, τις δεξιότητες και τα ταλέντα τους. Αμέσως μετά τη συνάντηση, οι τοποθετήσεις αποφασίζονται και η εκδήλωση κλείνει με όλους τους νικητές φοιτητές που παρουσιάζονται με τα βραβεία τοποθετήσεών τους.

Ευκαιρίες

Μπορείτε να αναλάβετε μια πληθώρα ευκαιριών για επαγγελματική πείρα και ανάπτυξη προσωπικών δεξιοτήτων, για παράδειγμα, να συμμετάσχετε σε πολλούς εθνικούς διαγωνισμούς, να διαπραγματευτείτε και να διαμεσολάβετε, να πραγματοποιήσετε τοποθετήσεις εργασίας, μίνι-κηλίδες και να παρακολουθήσετε θερινά σχολεία. Οι σπουδαστές μας εκτιμούνται ιδιαίτερα από τους εργοδότες λόγω της ικανότητας και του προφίλ των δεξιοτήτων τους. Έχουν ένα εντυπωσιακό ιστορικό απόκτησης θέσεων εργασίας μεταπτυχιακού επιπέδου ή συμβάσεων επαγγελματικής κατάρτισης.

 • Έχετε την ευκαιρία να σπουδάσετε ή να εργαστείτε στο εξωτερικό μέσω του προγράμματος Erasmus ή μέσω διεθνών ανταλλαγών και τοποθετήσεων και να επισκεφθείτε την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο Λουξεμβούργο.
 • Η επιτυχής ολοκλήρωση του LLB (Hons) σας δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσετε στο επαγγελματικό στοιχείο της νομικής κατάρτισης είτε ως δικηγόρος (το μάθημα νομικής πρακτικής) είτε ως δικηγόρος (Bar Professional Training Course).
 • Περαιτέρω ακαδημαϊκή μελέτη μπορεί να επιδιωχθεί μέσω ενός Masters in Law (LLM), ή ενός διδακτορικού, PhD.

Το 2018, πραγματοποιήθηκαν τέσσερις εκδηλώσεις cJAM και απονεμήθηκαν 320 τοποθετήσεις. Όλα αυτά έδωσαν τη δυνατότητα στους μαθητές μας να δημιουργήσουν αξιόπιστους δεσμούς σύμφωνα με τις προσδοκίες σταδιοδρομίας τους. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το cJAM: Νόμος, δείτε το βίντεο και διαβάστε το δελτίο τύπου.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Lancashire Law School - University of Central Lancashire

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποLancashire Law School - University of Central Lancashire »

Τελευταία ενημέρωση April 17, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό, με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
2 - 3 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
6,750 GBP
Πλήρης φοίτηση, ανά έτος, φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου / ΕΕ. Μερική απασχόληση: £ 1.125 ανά 20 πιστωτικές μονάδες (UK / EU).
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ιούνιος 30, 2021
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Ιούνιος 30, 2021
Άλλη