LLB στο δίκαιο

University of Bradford Undergraduate

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

LLB στο δίκαιο

University of Bradford Undergraduate

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το πτυχίο μας LLB (Hons) σας δίνει τα νομικά εργαλεία που χρειάζεστε για μια καριέρα ως δικηγόρος ή δικηγόρος, καθώς και εξοπλισμό σας για την απασχόληση σε άλλους τομείς αν επιλέξετε να μην προχωρήσετε σε ένα επαγγελματικό νομικό προσόν.

Το πρόγραμμα διδάσκεται από ένα συνδυασμό ακαδημαϊκών εμπειρογνωμόνων και δικηγόρων επαγγελματιών, οι οποίοι έθεσαν την πραγματική κλινική νομική εμπειρία στην καρδιά του προγράμματος. Θα αναπτύξετε μια κριτική αντίληψη του νόμου και των πολιτικών, κοινωνικών και οικονομικών του συνθηκών.

Αυτό το LLB είναι κατάλληλο για σπουδαστές που έχουν γενικό ενδιαφέρον για νομικές και νομικές σπουδές και οι οποίοι δεν επιθυμούν να επικεντρωθούν σε ένα συγκεκριμένο τομέα δικαίου σε αυτό το πρώιμο στάδιο.

Τα προγράμματα LLB είναι ευέλικτα σε δομή και μοιράζονται ένα κοινό πρώτο και δεύτερο έτος, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να μεταβείτε σε ένα πιο εξειδικευμένο LLB κατά το τελευταίο έτος και να προσαρμόσετε την μελέτη σας σε μια συγκεκριμένη πτυχή του δικαίου. Αυτό σας επιτρέπει να πάρετε το χρόνο σας για να αποφασίσετε ποια πτυχή του νόμου είναι σωστή για σας.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του πτυχίου Law Bradford LLB, είστε σε θέση να προχωρήσετε στο μαθήματα νομικής πρακτικής (για τους επίδοξους δικηγόρους) ή στο Bar Professional Training Course (για υπαλλήλους barristers).

Επαγγελματική διαπίστευση

Η Αρχή Ρυθμιστικών Εταίρων και η Επιτροπή Προτύπων για τα Μπαρ έχουν διαπιστώσει το πτυχίο LLB του Bradford ως ειδικό πτυχίο νομικής.

Αυτό σημαίνει ότι εάν ολοκληρώσετε με επιτυχία τις αξιολογήσεις και τις εξετάσεις στα επτά θεμέλια της κατάρτισης νομικών γνώσεων και νομικών δεξιοτήτων, θα έχετε δικαίωμα εξαίρεσης από τα ακαδημαϊκά στάδια της κατάρτισης και θα είστε σε θέση να συνεχίσετε τη μεταπτυχιακή και πρακτική εκπαίδευση φάσεις για να γίνει δικηγόρος ή δικηγόρος στην Αγγλία και την Ουαλία.

Προυποθέσεις εισόδου

112 Τιμολόγια UCAS.

 • Ένα επίπεδο

Δεν υπάρχουν ειδικές απαιτήσεις για θέματα.

 • BTEC Extended Diploma

DMM - δεν υπάρχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις για θέματα.

 • Υποψήφιοι για προγράμματα πρόσβασης

Δεν υπάρχουν ειδικές απαιτήσεις για θέματα.

 • Διεθνείς απαιτήσεις απολυτηρίου

112 μονάδες για να συμπεριλάβουν τουλάχιστον 2 άτομα HL συν HL 3 ή SL 4 στα Μαθηματικά.

 • Συν ελάχιστο

GCSE Αγγλικά και Μαθηματικά βαθμού C ή 4 (ισοδύναμα αποδεκτά).

 • Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Το ελάχιστο IELTS στο 6,0 ή το ισοδύναμο.

Εάν δεν πληροίτε την απαίτηση IELTS, μπορείτε να παρακολουθήσετε μια προετοιμασία Αγγλικής γλώσσας του Πανεπιστημίου του Μπράντφορντ.

Σάντουιτς έτος

Αυτό το τετραετές πρόγραμμα σας προσφέρει την ευκαιρία να αναλάβετε ένα έτος τοποθέτησης που εργάζεται στην επιχείρηση στο τρίτο έτος.

Οι τοποθετήσεις είναι πραγματικές, αμειβόμενες θέσεις εργασίας σε ένα ευρύ φάσμα οργανισμών στον ιδιωτικό, δημόσιο και μη κερδοσκοπικό τομέα και σας προσφέρουν μια πολύτιμη ευκαιρία να γνωρίσετε από πρώτο χέρι πώς εφαρμόζονται οι επιχειρηματικές και διοικητικές έννοιες στην πράξη και να σας δώσουμε άμεση έκθεση σε πραγματικά θέματα στο χώρο εργασίας. Μπορεί επίσης να γίνει στο εξωτερικό.

Το έτος τοποθέτησης είναι ένα ζωτικό μέρος της μάθησης σας και θα προσθέσει σημαντικά στην προσωπική σας ανάπτυξη, την αυτοπεποίθηση, τον προγραμματισμό, την επικοινωνία και τις επιχειρηματικές δεξιότητες. Οι στατιστικές δείχνουν ότι οι σπουδαστές που έχουν αναλάβει ένα έτος τοποθέτησης επωφελούνται από μια καλύτερη θέση εργασίας μεταπτυχιακού, υψηλότερο πτυχιούχο αρχίζει μισθό και ένα καλύτερο αποτέλεσμα βαθμό. Σε μια ανταγωνιστική αγορά μεταπτυχιακών φοιτητών, η πολύτιμη πείρα και οι δεξιότητες απασχολησιμότητας που αποκτήθηκαν από την τοποθέτηση ενός έτους θα σας διαφοροποιήσουν από χιλιάδες άλλους αποφοίτους που αναζητούν εργασία.

Μάθηση και αξιολόγηση

Το πρόγραμμα παρέχεται μέσω ενός συνδυασμού διαδραστικών διαλέξεων, σεμιναρίων και εργαστηρίων με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών πληροφορικής, ομαδικής εργασίας και ατομικής μελέτης.

Η αξιολόγηση περιλαμβάνει σε μεγάλο βαθμό συνδυασμό των αξιολογήσεων μαθημάτων και επίσημων εξετάσεων που γίνονται στο τέλος κάθε εξαμήνου.

Υποστήριξη καριέρας

Το Πανεπιστήμιο έχει δεσμευθεί να βοηθήσει τους μαθητές να αναπτύξουν και να ενισχύσουν την απασχολησιμότητα και αυτό αποτελεί αναπόσπαστο μέρος πολλών προγραμμάτων. Ειδική υποστήριξη είναι διαθέσιμη καθ 'όλη τη διάρκεια του μαθήματος από τις Υπηρεσίες Σταδιοδρομίας και Απασχολησιμότητας, συμπεριλαμβανομένης της βοήθειας για την αναζήτηση μερικής απασχόλησης κατά τη διάρκεια σπουδών, τοποθετήσεων, διακοπών και μεταπτυχιακών θέσεων εργασίας. Οι σπουδαστές ενθαρρύνονται να έχουν πρόσβαση σε αυτήν την υποστήριξη σε πρώιμο στάδιο και να χρησιμοποιούν τους εκτεταμένους πόρους στην ιστοσελίδα της Σταδιοδρομίας.

Η συζήτηση επιλογών με ειδικούς συμβούλους βοηθά στην αποσαφήνιση των σχεδίων με τη διερεύνηση επιλογών και την εξειδίκευση των δεξιοτήτων του κυνηγιού εργασίας. Στα περισσότερα από τα προγράμματά μας, υπάρχει άμεση συμβολή από τους συμβούλους ανάπτυξης σταδιοδρομίας στο πρόγραμμα σπουδών ή μέσω ειδικά διαμορφωμένων εργαστηρίων.

Αναβάθμιση καριέρας

Κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας στη Σχολή Διοίκησης και Νομικής, θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε μέρος στο διακεκριμένο πρόγραμμα ενίσχυσης καριέρας σας καθ 'όλη τη διάρκεια της πορείας σας. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να σας εξοπλίσει με τα απαραίτητα προσόντα και πτυχία μεταπτυχιακών σπουδών για να είναι έτοιμο για εργασία όταν αναζητά απασχόληση σε πρωτοπόρους καινοτόμους οργανισμούς. Το πρόγραμμα Career Booster Program (PDF, 2.8 MB) σας προσφέρει την ευκαιρία να αποκτήσετε πιστοποιητικά σε:

 • Η Ευρωπαϊκή άδεια οδήγησης υπολογιστών (ECDL) - το σημείο αναφοράς για την ψηφιακή παιδεία
 • Sage 50 Λογιστική και Sage 50 Μισθοδοσία - κατάρτιση που θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε κορυφαίες δεξιότητες λογισμικού και λογισμικού μισθοδοσίας
 • Πιστοποιητικά έργου Επαγγελματικά πιστοποιητικά - δίνοντάς σας το πλεονέκτημα όταν επιδιώκετε να γίνετε Certified Project Manager
 • Μεγάλη ανάλυση δεδομένων και δεξιότητες αναφοράς - χρησιμοποιώντας το λογισμικό και τις υπηρεσίες (SAS) που θα οδηγήσουν στην πιστοποίηση.

Επιπλέον, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει επίσης δραστηριότητες για την προώθηση της ομαδικής εργασίας, της εμπιστοσύνης, της επικοινωνίας και πολλών άλλων δεξιοτήτων που αναζητούν οι εργοδότες.

Η ανάπτυξη ενός χαρτοφυλακίου Πιστοποιητικών Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Ανάπτυξης (CPD) θα αποδείξει στους εργοδότες ότι δεν είστε μόνο φιλόδοξοι αλλά και αναλαμβάνετε την ευθύνη για την επαγγελματική σας ανάπτυξη.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση October 8, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
Διάρκεια
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
9,250 GBP
Αρχική σελίδα: (έτος σάντουιτς: £ 925) | Διεθνές: TBC
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Bradford, England
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - Bradford, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών