Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

LLM Αθλητικό Δίκαιο

Ο αθλητισμός έχει γίνει όλο και πιο σημαντική ως μια επιχείρηση και μπορεί να συνεπάγεται σημαντικό οικονομικό διακύβευμα. Υπάρχει μια αυξανόμενη ζήτηση για κατάλληλα εκπαιδευμένους επαγγελματίες αθλητικού δικαίου και αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να εκπληρώσει αυτή την ανάγκη.

Σχετικά με το Αθλητικό Δίκαιο LLM

Η επιρροή του Ηνωμένου Βασιλείου, ευρωπαϊκό και διεθνές δίκαιο και τους κανονισμούς στον τομέα του αθλητισμού αυξάνεται, και αυτό το μάθημα εστιάζει στη ρύθμιση του αθλητισμού σε επίπεδο ΕΕ και το Ηνωμένο Βασίλειο. Θα διερευνήσει τομείς όπως ο αθλητισμός, ο νόμος και το ανθρώπινο σώμα και να επωφεληθούν από την σημαντική τεχνογνωσία μας στους συναφείς τομείς της Υγείας και Δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

Γιατί να επιλέξετε το LLM Αθλητικό Δίκαιο;

 • Μάθετε για το Ηνωμένο Βασίλειο, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους και κανονισμούς που αφορούν τον αθλητισμό, και να κατανοήσουν πώς ο αθλητισμός γίνεται ολοένα και πιο σημαντική επιχείρηση.
 • Επωφεληθείτε από την εμπειρία μας στο Αθλητικό Δίκαιο και τους συμπληρωματικούς τομείς της υγείας και της πνευματικής της ιδιοκτησίας.
 • Εκπλήρωση την αυξανόμενη ζήτηση για τα κατάλληλα προσόντα σπορ δικηγόρους και διαχειριστές.
 • Πλήρης απασχόληση και διαδρομές σπουδών με μειωμένο ωράριο.
 • Παρακολουθείστε ένα Διεθνές Θερινό Σχολείο με την ευκαιρία να εξερευνήσουν νόμου σε ευρωπαϊκό πλαίσιο.
 • Υποτροφίες διαθέσιμα.
 • Μεμονωμένες ενότητες μπορούν να μελετηθούν για Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Ανάπτυξης (CPD) βραβεία.

Ενότητες

Θα μελετήσει έξι ενότητες που διδάσκονται ακολουθείται από μια διατριβή. Βασικές ενότητες:

 • Ευρωπαϊκό Αθλητικό Δίκαιο και Πολιτική
 • Ο αθλητισμός, Πνευματική Ιδιοκτησία και Εμπορίου
 • Ο αθλητισμός, ο νόμος και ο κανονισμός
 • Ο αθλητισμός, ο νόμος και το ανθρώπινο σώμα

Μπορείτε, επίσης, θα επιλέξει δύο μαθήματα από άλλο γνωστικό αντικείμενο, εκτός από πετρέλαιο, φυσικό αέριο και νόμος περί μεταλλείων.

Εκτίμηση

Σε κάθε περίπτωση, οι μονάδες αξιολογούνται μέσα από ένα έργο του βέβαια. Αυτό γίνεται συνήθως με τη μορφή ενός επιμέρους προβλημάτων ή ένα δοκίμιο-style ερώτηση, αλλά θα διαφέρει ανάλογα με τη μονάδα. Μπορείτε να υποβάλετε και να ενημερώνονται για την αξιολόγηση κατά τη διάρκεια της κάθε ενότητας.

Η διατριβή είναι 18.000 - 20.000 λέξεις σε ένα κατάλληλο θέμα της επιλογής σας και περιλαμβάνει ένα-προς-έναν έλεγχο, με ένα δάσκαλο ο οποίος είναι ειδικός σε αυτόν τον τομέα.

Πώς μπορώ να σπουδάσω;

Το ακαδημαϊκό έτος για τα μαθήματα LLM χωρίζεται σε τρία μέρη: δύο όροι δέκα εβδομάδων (διάρκειας ενός τρέχει από την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους, μέχρι την διακοπές των Χριστουγέννων, Διάρκεια Δύο μεταξύ των Χριστουγέννων και του Πάσχα) και η θερινή περίοδος.

Πλήρης απασχόληση φοιτητές - οι οποίοι ολοκληρώνουν τη διάρκεια πάνω από ένα ακαδημαϊκό έτος - θα μελετήσει τρεις ενότητες σε κάθε όρο και να ολοκληρώσει τη διατριβή στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Μερική απασχόληση φοιτητών - που θα ολοκληρώσουν την πορεία πάνω από δύο ακαδημαϊκά έτη - να μελετήσει σε τρεις ενότητες, σε ολόκληρη Όροι ένα και δύο για κάθε έτος (έξι συνολικά), την έναρξη των εργασιών για την έρευνα διατριβή τους κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου του καλοκαιριού και ολοκληρώνοντας κατά τη διάρκεια της δεύτερης.

Στις πλήρους απασχόλησης και μερικής απασχόλησης οι τρόποι μαθήματα διδάσκονται σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Ανάλογα με το χρονοδιάγραμμα σας, μπορεί να αναμένεται να παραστούν σε περισσότερες από μία ημέρες. Ενότητες μπορεί κατ 'εξαίρεση να επαναπρογραμματιστούν λόγω των αναγκών πορεία.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται από τους ακαδημαϊκούς, αλλά θα χρειαστεί συνήθως να πραγματοποιήσει εκτεταμένες καθοδηγείται προπαρασκευαστικές εργασίες και θα περιλαμβάνει συχνά σύντομες παρουσιάσεις ή άλλες συνεισφορές.

Έναρξη απαιτήσεις

Οι πτυχιούχοι νομικής,

Θα χρειαστείτε ένα καλό πτυχίο Νομικής (2,2 ή παραπάνω) ή, ένα πτυχίο σε άλλο πειθαρχία συν είτε το CPE (κοινή επαγγελματική εξέταση) ή GDL (Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στο Δίκαιο) προσόντα μετατροπής.

Αποφοίτων μη δικαίου

Οι υποψήφιοι από άλλες ειδικότητες θα είναι ευπρόσδεκτη υπό τις κατάλληλες συνθήκες, ιδιαίτερα αν έχουν εμπειρία στο χώρο, ακόμη και αν δεν είναι, όπως οι δικηγόροι.

Αγγλικά γλωσσικές απαιτήσεις

Οι αλλοδαποί φοιτητές πρέπει να αποδείξουν ότι διαθέτουν επαρκή γνώση της γραπτής και προφορικής αγγλικά πριν από την έναρξη των μαθημάτων. Εμείς συνήθως απαιτούν ένα από τα παρακάτω:

 • IELTS 6,5 με ένα ελάχιστο 5,5 σε κάθε δεξιότητα
 • ισότιμο προσόν αγγλική γλώσσα.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε9 περισσότερα μαθήματα αποNottingham Trent University - Nottingham Law School »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
1 - 2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
6,500 GBP
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη