Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Λεπτομέρειες μαθήματος

Αν έχετε περάσει το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στο Δίκαιο, το Τμήμα Νομικής Πρακτικής, το Bar Professional Course ή το Bar Professional Training Course (BPTC), μπορείτε να σπουδάσετε αυτό το μάθημα από οπουδήποτε στον κόσμο για να αποκτήσετε μάστερ γράφοντας διατριβή σε συγκεκριμένο τομέα του δικαίου.

Εκπαίδευση σε ερευνητικές μεθόδους παρέχεται και θα είστε σε τακτική επαφή με τον υπεύθυνο διατριβής σας. Εάν επιθυμείτε ένα νόμο για τη διδασκαλία σταδιοδρομίας ή θέλετε να εργαστείτε σε ένα εξειδικευμένο νομικό ή επιχειρηματικό πεδίο, αυτό το μάθημα θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τη σχετική εμπειρογνωμοσύνη.

Προσφέρουμε επίβλεψη διατριβών σε ευρύ φάσμα νομικών θεμάτων, όπως το δίκαιο των επιχειρήσεων, το διεθνές δίκαιο, την ποινική δικαιοσύνη, το εργατικό δίκαιο, την ισότητα και το δίκαιο των διακρίσεων, το δίκαιο της ΕΕ, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την πνευματική ιδιοκτησία, την επαγγελματική πρακτική και την επαγγελματική δεοντολογία. Εάν ενδιαφέρεστε για άλλη περιοχή, θα χαρούμε να συζητήσουμε περαιτέρω μαζί σας.

Αλλαγές στη νομική εκπαίδευση και κατάρτιση

Η νομική εκπαίδευση και κατάρτιση βρίσκονται υπό λεπτομερή εξέταση από επαγγελματίες ρυθμιστές στον νομικό τομέα. Η ανασκόπηση θα εξετάσει τις διαδρομές που είναι επί του παρόντος ανοιχτές και τα προσόντα που απαιτούνται για να γίνει δικηγόρος ή δικηγόρος και θα περιλαμβάνει έναν προβληματισμό σχετικά με τις αλλαγές και την κατάργηση των υφιστάμενων δρομολογίων, καθώς και τη δυνατότητα δημιουργίας νέων.

Σήμερα, οι σπουδαστές μπορούν να ολοκληρώσουν ένα πτυχίο νομικής, το Graduate Diploma Law (GDL) και στη συνέχεια το Bar Practice Training Course (BPTC) για να γίνει δικηγόρος, η οποία θα παραμείνει αμετάβλητη μέχρι το καλοκαίρι του 2017 το νωρίτερο. Η διαδρομή ενός ειδικευμένου πτυχίου νομικής ή του GDL, και στη συνέχεια η σειρά μαθημάτων νομικής πρακτικής για να χαρακτηριστεί ως δικηγόρος, θα παραμείνει σε ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Η Εποπτεύουσα Αρχή Ρυθμιστικών Αρχών (SRA) και το Συμβούλιο Προτύπων για τα Μπαρ (BSB) θα ανακοινώσουν τα συμπεράσματά τους στα τέλη του 2016 και οι αποφάσεις τους θα επηρεάσουν τις διαθέσιμες διαδρομές ως δικηγόρος ή δικηγόρος.

Οφέλη για το μάθημα

Θα διδαχθεί από προσωπικό με ακαδημαϊκή εμπειρία και εκτεταμένη εμπειρία στον κλάδο. Θα έχετε πρόσβαση στη Βιβλιοθήκη μας 24/7 κάθε μέρα του έτους, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε τις σπουδές σας στις υπάρχουσες δεσμεύσεις σας.

Προυποθέσεις εισόδου

Υπάρχουν τρεις διαδρομές για την είσοδο σε αυτό το μάθημα, οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν ένα από τα ακόλουθα κριτήρια συμμετοχής:

  • Μεταπτυχιακό δίπλωμα σε νομικό αντικείμενο (GDL, LPC, BVC ή BPTC)
  • Έχουν επιτύχει την ιδιότητα του δικηγόρου στην Αγγλία και την Ουαλία
  • Έχουν επιτύχει την ιδιότητα του ειδικευμένου δικηγόρου σε μια δικαιοδοσία που αναγνωρίζεται από την Αρχή Κανονισμών Διαβούλευσης

Όλες οι αιτήσεις πρέπει να υποστηρίζονται από μια αναφορά, είτε ακαδημαϊκή είτε επαγγελματική.

Όλες οι αιτήσεις θα πρέπει να συνοδεύονται από ένα ολοκληρωμένο έντυπο διατριβής.

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις της Αγγλικής γλώσσας.

IELTS 6,5 χωρίς ικανότητες κάτω των 6,0, ή ισοδύναμο προσόν. Το Πανεπιστήμιο παρέχει εξαιρετική υποστήριξη σε κάθε υποψήφιο που μπορεί να υποχρεωθεί να παρακολουθήσει μαθήματα αγγλικής γλώσσας.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Το Πανεπιστήμιο μας καλωσορίζει αιτήσεις από ώριμους αιτούντες που παρουσιάζουν ακαδημαϊκό δυναμικό Απαιτούμε συνήθως κάποια στοιχεία πρόσφατης ακαδημαϊκής μελέτης, για παράδειγμα, ολοκλήρωση ενός μαθήματος πρόσβασης, ωστόσο μπορεί να εξεταστεί και η πρόσφατη σχετική εργασιακή εμπειρία. Παρακαλείσθε να σημειώσετε ότι για ορισμένα από τα επαγγελματικά μας μαθήματα όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν τα καθορισμένα κριτήρια συμμετοχής και στις περιπτώσεις αυτές η επαγγελματική πείρα δεν μπορεί να θεωρηθεί στη θέση του.

Εάν επιθυμείτε να υποβάλετε αίτηση μέσω αυτής της διαδρομής, θα πρέπει να ανατρέξετε στην πολιτική μας για την αναγνώριση πανεπιστημιακών σπουδών.

Σημειώστε ότι όλοι οι αιτούντες στο Πανεπιστήμιο μας πρέπει να πληρούν την τυπική απαίτηση Αγγλικής Γλώσσας GCSE βαθμού C ή ισοδύναμο, οι παραλλαγές σε αυτό θα αναφέρονται στις ατομικές απαιτήσεις εισόδου.

Προοπτικές εργασίας

Αυτό το μάθημα θα βελτιώσει τις προοπτικές απασχόλησης σε έναν ανταγωνιστικό νομικό κόσμο. Θα σας δώσει την εμπειρογνωμοσύνη για να μεταβείτε σε εξειδικευμένους τομείς όπως το εργατικό δίκαιο ή το διεθνές δίκαιο. Πολλά δικηγορικά γραφεία και δικηγορικά γραφεία αναγνωρίζουν το LLM ως προηγμένη κατάρτιση και θα ευνοήσουν τους υποψηφίους με αυτό το προσόν. Εάν επιθυμείτε να εργαστείτε στη νομική εκπαίδευση, απαιτείται συχνά ένας LLM να θεωρείται ως θέση καθηγητή.

  • Δικηγόρος ασκούμενου
  • Δικηγόρος
  • Διαχειριστής απαιτήσεων
  • Νομικός καθηγητής

Συμβουλές σταδιοδρομίας

Η ειδική ομάδα εργασίας και σταδιοδρομίας προσφέρει συμβουλές από ειδικούς και πλήθος πόρων που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε και να αποκτήσετε απασχόληση. Είτε βρίσκεστε στο πρώτο ή το τελευταίο σας έτος, μπορείτε να μιλήσετε με μέλη του προσωπικού του Γραφείου Σταδιοδρομίας μας που μπορούν να σας προσφέρουν συμβουλές γράφοντας βιογραφικό σημείωμα για την αναζήτηση εργασίας.

Ενότητες

Βασικές ενότητες

  • Διατριβή

Αμοιβές

Ηνωμένο Βασίλειο

Το δίδακτρο για το έτος σπουδαστών που εισέρχονται το 2018/19 είναι £ 3000. Το ποσό που θα πληρώσετε μπορεί να αυξηθεί κάθε χρόνο για να ληφθούν υπόψη οι επιπτώσεις του πληθωρισμού.

Διεθνές 2018/19

Το δίδακτρο για το έτος σπουδαστών που εισέρχονται το 2018/19 είναι £ 3000. Το ποσό που θα πληρώσετε καθορίζεται σε αυτό το επίπεδο για κάθε έτος της πορείας σας.

Εγκαταστάσεις

Πόρτλαντ

Το Leeds Law School βρίσκεται στο Πόρτλαντ, κοντά στη νομική περιοχή της πόλης. Οι σπουδαστές μας μπορούν να βελτιώσουν τη νομική τους εμπειρογνωμοσύνη σε εργοστασιακές εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μας αίθουσας.

Εικονικό περιβάλλον εκμάθησης

Το VLE σας δίνει πρόσβαση σε υλικά μαθημάτων όπως βίντεο, ηλεκτρονικά βιβλία και άλλα έγγραφα. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να υποβάλετε τις αναθέσεις σας και να λάβετε σχόλια.

Βιβλιοθήκη και ηλεκτρονικοί πόροι

Η Βιβλιοθήκη μας είναι ανοιχτή 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, κάθε μέρα του χρόνου, παρέχοντας σας πρόσβαση σε εξειδικευμένα βιβλία και περιοδικά, χώρους εκμάθησης, υπολογιστές, πολυμέσα και ενοικίαση εξοπλισμού πολυμέσων. Δεκάδες χιλιάδες ψηφιακών πόρων της Βιβλιοθήκης μας, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών βιβλίων, των περιοδικών και των βάσεων δεδομένων, μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα χρόνο και χώρο για να σας εξυπηρετήσουν.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποLeeds Beckett University »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
3,000 GBP
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη