LLM Διεθνές Δίκαιο και Πολιτική

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Αυτό το καινοτόμο πρόγραμμα εξετάζει την πολύπλοκη αλληλεπίδραση μεταξύ δικαίου και πολιτικής στις διεθνείς υποθέσεις. Το LLM, που παραδίδεται από κοινού από τη Σχολή της Νομικής και τη Σχολή Πολιτικής, Φιλοσοφίας, Διεθνών Σχέσεων και Περιβάλλοντος (SPIRE), παρέχει στους φοιτητές την ευκαιρία να αναπτύξουν κριτική αντίληψη σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η πολιτική διαμορφώνει το διεθνές δίκαιο και τον τρόπο με τον οποίο, συμπεριφορά των κρατών στις σχέσεις τους μεταξύ τους και με άλλους παράγοντες. Όπως και όλα τα μεταπτυχιακά μας προγράμματα, το LLM ενθαρρύνει μια ολοκληρωμένη θεωρητική και διεπιστημονική προσέγγιση στην παγκόσμια διακυβέρνηση, όπου ο νόμος μελετάται στο ευρύτερο φιλοσοφικό, ιστορικό και κοινωνικό του πλαίσιο. Η προσέγγιση αυτή είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για εκείνους που φιλοδοξούν να εργαστούν σε διεθνή ιδρύματα όπως ο ΟΗΕ, οι μη κυβερνητικές οργανώσεις, οι κυβερνητικές υπηρεσίες ή τα διεθνή δικηγορικά γραφεία.

Γιατί να σπουδάσετε Διεθνές Δίκαιο και Επιχειρήσεις στο Keele;

Η Νομική Σχολή Keele έχει μακρά παράδοση ακαδημαϊκής εμπειρογνωμοσύνης στον τομέα του διεθνούς δικαίου. Αυτά τα μαθήματα έχουν διδαχθεί στο Keele από παγκοσμίου φήμης ειδικούς όπως ο Michael Akehurst και ο Patrick Thornberry. Τα τελευταία χρόνια, η Νομική Σχολή Keele έχει επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στον τομέα του διεθνούς δικαίου. Οι σπουδαστές θα διδάσκονται από δυναμικό ακαδημαϊκό προσωπικό με ευρύ φάσμα εμπειρογνωμοσύνης και ερευνητικών ενδιαφερόντων.

Ο Keele είναι πρωτοπόρος και ηγέτης στη διεπιστημονική εκπαίδευση. Οι φοιτητές του LLM στο Διεθνές Δίκαιο και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα θα παρακολουθήσουν μαθήματα τόσο στη Νομική Σχολή όσο και στη Σχολή Πολιτικής, Διεθνών Σχέσεων και Περιβάλλοντος (SPIRE). Οι σπουδαστές έχουν επίσης τη δυνατότητα να σπουδάσουν σύγχρονες γλώσσες - συμπεριλαμβανομένων των βασικών γλωσσών των Ηνωμένων Εθνών - ως μέρος του πτυχίου τους, αυξάνοντας το φάσμα των επαγγελματικών τους δεξιοτήτων. Το Keele προσφέρει μαθήματα σε αραβικά, κινέζικα, γαλλικά, γερμανικά, ιαπωνικά, ρωσικά και ισπανικά.

Δομή μαθημάτων

Το πρόγραμμα μπορεί να ολοκληρωθεί σε 12 μήνες πλήρους απασχόλησης ή 24 μήνες με μερική απασχόληση. Υπάρχει επίσης η ευκαιρία να ακολουθήσουμε το μάθημα σε μια αρθρωτή βάση, διανέμοντας ενότητες για μια περίοδο 2 έως 5 ετών, επιτρέποντας τη μέγιστη δυνατή ευελιξία.

Ακαδημαϊκές απαιτήσεις εισόδου

Θα πρέπει να έχετε πτυχίο πρώτης ή δεύτερης τάξης (ή ισοδύναμο ξένο) στο νόμο ή σε σχετικό κλάδο. Οι αιτήσεις είναι ευπρόσδεκτες από τους υπάρχοντες νομικούς ή οποιοδήποτε άλλο άτομο με τα κατάλληλα επαγγελματικά προσόντα ή / και εμπειρία.

Απαιτήσεις Αγγλικής Γλώσσας για Εισαγωγή στη Διεθνή Φοιτητές

Οι υποψήφιοι για τους οποίους η αγγλική γλώσσα δεν είναι η πρώτη γλώσσα πρέπει να προσκομίσουν αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με τα προσόντα στην αγγλική γλώσσα. Το ελάχιστο αποτέλεσμα για την είσοδο στο LLM είναι ακαδημαϊκό IELTS 6.5 (ή TOEFL 91). Οι φοιτητές που έχουν λάβει ένα από τα προσόντα αγγλικής γλώσσας αλλά δεν έχουν επιτύχει τον απαιτούμενο βαθμό μπορούν να γίνουν δεκτοί στο πρόγραμμα υπό την προϋπόθεση ότι θα σπουδάσουν σε προ-ασκήσεις αγγλικής γλώσσας πριν ξεκινήσουν τις σπουδές τους.

Keele University δέχεται επί του παρόντος δοκιμές Tofel iBT που έχουν ληφθεί εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου. Όλες οι δοκιμές Tofel iBT θα πρέπει να ληφθούν όχι περισσότερο από δύο χρόνια πριν από την ημερομηνία έναρξης στο Keele και πρέπει να είναι επαληθεύσιμα με το ETS. Εάν έχετε λάβει το τεστ Tofel iBT στο Ηνωμένο Βασίλειο, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με την ομάδα αποδοχών για περισσότερες πληροφορίες.

Καριέρα

Το LLM στο Διεθνές Δίκαιο και Πολιτική είναι μια πύλη σε μια σειρά ευκαιριών απασχόλησης. Αυτά περιλαμβάνουν τη σταδιοδρομία σε διεθνείς ΜΚΟ, φιλανθρωπικούς οργανισμούς, διεθνείς οργανισμούς όπως ο ΟΗΕ, ομάδες προβληματισμού πολιτικής, ομάδες υπεράσπισης, κυβέρνηση, δημοσιογραφία και ακαδημαϊκός κόσμος.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2019

Σχετικά με τη Σχολή

Whether you’re considering a foundation course or an undergraduate degree, a master's or a PhD, Keele is a place where students thrive - we're proud to be joint No.1 in England for Course Satisfaction ... περαιτέρω

Whether you’re considering a foundation course or an undergraduate degree, a master's or a PhD, Keele is a place where students thrive - we're proud to be joint No.1 in England for Course Satisfaction in the Guardian University League Table 2019, in addition to having been ranked No.1 in England for student satisfaction in the 2018 National Student Survey, of broad-based universities. We were also awarded Gold in the recent Teaching Excellence Framework. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη