LLM Διεθνές Εμπορικό και Εμπορικό Δίκαιο

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Το μάθημα μας για το Διεθνές Εμπόριο και το Εμπορικό Δίκαιο του LLM έχει αναπτυχθεί από έμπειρους ειδικούς και έμπειρους επαγγελματίες νομικούς με πολυετή εμπειρία. Βασίζεται στις γνώσεις σας από τις ενότητες προγραμμάτων PG Cert και PG Dip και σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε ένα κομμάτι της αρχικής έρευνας συμπληρώνοντας μια 60-πτυχιακή διατριβή.

Ο νόμος είναι ένα ευρέως αναγνωρισμένο και πολύ σεβαστό θέμα και οι γνώσεις που αποκτήθηκαν από το Διεθνές Εμπορικό και Εμπορικό Δίκαιο της LLM θα σας ανοίξουν πολλές ευκαιρίες για να αναπτύξετε την καριέρα σας σε μια καριέρα υψηλού επιπέδου σε μια διεθνή δικηγορική εταιρεία, πολυεθνική εταιρεία ή κυβερνητική οργάνωση.

Μέθοδοι διδασκαλίας και στυλ

Δεδομένου ότι είμαστε ένα 100% διαδικτυακό πανεπιστήμιο, χρησιμοποιούμε ένα περιβάλλον εικονικής μάθησης αντί μιας παραδοσιακής πανεπιστημιούπολης. Το σύστημα παρακολουθεί και διαχειρίζεται τη διαδικασία εκμάθησης σε πραγματικό χρόνο και σας παρέχει άμεση πρόσβαση στα μαθησιακά σας υλικά.

Αυτή η πλατφόρμα μάθησης επιτρέπει στους μαθητές και τους δασκάλους να συμμετέχουν ενεργά σε συζητήσεις σε πραγματικό χρόνο και μπορείτε να ακούτε και να παρακολουθείτε διαλέξεις και σεμινάρια μέσω διαδικτύου.

Υποστηρίζεστε σε όλη τη διάρκεια της σειράς μαθημάτων σας από έναν εξειδικευμένο Σύμβουλο Φοιτητών και έχετε την ευκαιρία να αλληλεπιδράσετε τακτικά με τους συμφοιτητές σας και τον εκπαιδευτή σας.

Εκτίμηση

Υιοθετούμε μια προσέγγιση με βάση την ανάθεση της αξιολόγησης αντί των εξετάσεων. Η αξιολόγηση του Διεθνούς Εμπορικού και Εμπορικού Δικαίου του LLM θα βασίζεται σε συνδυασμό γραπτών μαθημάτων και εργασιών σε διατριβή ή μεμονωμένο έργο.

Στο τέλος των σπουδών σας, θα υποβάλετε μια 60-πιστωτική διατριβή.

Θα μπορέσετε να δείτε τα σημερινά προσωρινά σας σημάδια από την αρχή του προγράμματος, επιτρέποντάς σας να αξιολογήσετε την επιτυχία των τρεχουσών μεθόδων μελέτης σας και να προσδιορίσετε με σαφήνεια τους τομείς που θέλετε να βελτιώσετε.

Προοπτικές καριέρας

Είμαστε αφοσιωμένοι στη βελτίωση της απασχολησιμότητας μεταξύ των αποφοίτων μας. Τα σε απευθείας σύνδεση μαθήματα σας δίνουν την ευκαιρία να βελτιώσετε τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας και να κερδίζετε δυναμικό με ένα συνδυασμό βασικών δεξιοτήτων που μπορούν να μεταφερθούν απευθείας στο χώρο εργασίας.

Οι νομικές γνώσεις που αποκτήθηκαν από το Διεθνές Εμπορικό και Εμπορικό Δίκαιο του LLM θα μπορούσαν να σας προετοιμάσουν για ένα ρόλο σε μια διεθνή δικηγορική εταιρεία, πολυεθνική εταιρεία ή κυβερνητική οργάνωση.

Οι εξειδικευμένοι δικηγόροι ή δικηγόροι θα μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν τις δεξιότητες και τις γνώσεις που αποκτώνται από τη μελέτη του μαθήματος για να καλύψουν τις ετήσιες απαιτήσεις επαγγελματικής εξέλιξης (CPD).

Προυποθέσεις εισόδου:

Υπάρχουν δύο διαθέσιμες διαδρομές εισόδου για αυτό το συναρπαστικό μάθημα: Ακαδημαϊκή διαδρομή εισόδου και διαδρομή εισόδου Εργασίας.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 21 ημερών

Εάν εγγραφείτε στο Διεθνές Εμπορικό και Εμπορικό Δίκαιο της LLM αλλά αποφασίσουμε ότι η ηλεκτρονική μάθηση δεν είναι για εσάς, θα σας επιτρέψουμε να κάνετε ανάληψη εντός 21 ημερών από την ημερομηνία έναρξης που αναφέρεται στην επιστολή προσφοράς σας. Αν έχετε καταβάλει μια προκαταβολή μπροστά, θα λάβετε μια πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Επιλογές πληρωμής

Οι αμοιβές μας είναι οι ίδιες για όλους τους φοιτητές και όλοι θα λάβουν έκπτωση 10% αν πληρώσουν τα ετήσια δίδακτρα ή τα τέλη μαθημάτων κατά την έναρξη. Πολλοί μεταπτυχιακοί φοιτητές που είναι υπήκοοι του Ηνωμένου Βασιλείου ή της ΕΕ που ζουν στην Αγγλία είναι επίσης επιλέξιμοι για ένα κρατικό δάνειο σπουδαστών.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... περαιτέρω

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Διαβάστε Λιγότερα
Colchester , UK Online + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη