Σχετικά με

Μέρος της συνολικής μας σειράς προγραμμάτων LLM, το LLM στο Διεθνές Εμπόριο και το Οικονομικό Δίκαιο θα σας εξοπλίσει με τις νομικές γνώσεις και την ικανότητα να συνεργαστείτε με το εμπόριο και τις επιχειρήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο όγκος του διεθνούς εμπορίου έχει αυξηθεί σημαντικά στην μεταπολεμική περίοδο και ταχύτερα την τελευταία δεκαετία. Θα μελετήσετε τους θεσμούς του διεθνούς οικονομικού δικαίου που διαμορφώνουν τη σημερινή παγκόσμια οικονομία και τον ρόλο και τη ρύθμιση των πολυεθνικών εταιριών δίνοντάς σας τις δεξιότητες που απαιτούνται για να εργαστείτε σε αυτόν τον σημαντικό και πολύπλοκο νομικό χώρο.

Διάφορες επιλογές των ενοτήτων

Η παρακολούθηση ενός LLM σας δίνει τη δυνατότητα να εστιάσετε σε ένα συγκεκριμένο τομέα του νόμου, περνώντας βαθιά μέσα στο θέμα και αναλαμβάνοντας την ανεξάρτητη έρευνα και μάθηση. Οι διαθέσιμες ενότητες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα νομικών θεμάτων, καθιστώντας δυνατή την προσαρμογή του μαθήματος προς τους συγκεκριμένους τομείς του δικαίου που επιθυμείτε να διερευνήσετε περαιτέρω.

Διδασκαλία υποστηριζόμενη από την τελευταία έρευνα

Η Σχολή έχει μια ακμάζουσα ερευνητική κουλτούρα και οι περισσότεροι καθηγητές στα LLMs μας είναι ενεργά ερευνητές, δημοσιεύοντας σε κορυφαία περιοδικά. Ταυτόχρονα, η ποιότητα της διδασκαλίας στο Bristol Law School έχει αναγνωριστεί από την Υπηρεσία Διασφάλισης Ποιότητας ως «εξαιρετική». Ως εκ τούτου, μπορείτε να περιμένετε να συμμετάσχετε σε προσεκτικά προγραμματισμένες, ζωηρές και εξαιρετικά ενημερωτικές συναντήσεις που έχουν σχεδιαστεί για να σας δώσουν μια βαθιά και διεξοδική γείωση στον επιλεγμένο τομέα του δικαίου σας.

Μάθηση και διδασκαλία

Η ευέλικτη φύση του μαθήματος σας επιτρέπει να μελετάτε μαζί μας με πλήρη ή μερική απασχόληση. Το μάθημα περιλαμβάνει τόσο εκτεταμένη ανεξάρτητη έρευνα όσο και συζήτηση στο πλαίσιο εργαστηρίων, σχεδιασμένο να ενθαρρύνει την ανάπτυξη των κριτικών, αναλυτικών και αντανακλαστικών δεξιοτήτων σας. Θα πρέπει να προετοιμαστείτε για κάθε εργαστήριο και να συμμετάσχετε ενεργά σε συζήτηση με τους δασκάλους και τους συνομηλίκους σας.

Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε πληροφορίες μαθημάτων και μονάδων μέσω του συστήματος Blackboard του διαδικτύου μας.

Ωρα διαβάσματος

  • Πλήρης παρακολούθηση

Το διάρκειας πλήρους φοίτησης διαρκεί ένα χρόνο, με περίπου έξι έως εννέα ώρες επαφής την εβδομάδα. Ωστόσο, καθώς η ανεξάρτητη μελέτη είναι θεμελιώδης για την πορεία, ο συνολικός χρόνος μελέτης πρέπει να είναι περίπου 36 ώρες την εβδομάδα.

  • Μερική απασχόληση

Η ευέλικτη μερική απασχόληση διαρκεί δύο έως τρία χρόνια. Συνήθως θα έχετε περίπου τρεις ώρες επαφής με τους δασκάλους σας μία εβδομάδα, ανάλογα με τη διαδρομή που ακολουθείτε και θα πρέπει να περάσετε μεταξύ 12 και 18 ωρών την εβδομάδα που μελετάτε ανεξάρτητα.

  • Αφιερωμένη υποστήριξη

Θα λάβετε υψηλό επίπεδο υποστήριξης τόσο κατά τη διάρκεια των σπουδών σας όσο και μετά την αποφοίτησή σας. Θα σας δοθεί ένας ακαδημαϊκός δάσκαλος του LLM για να σας υποστηρίξει σε όλη τη διάρκεια του μαθήματος. Διοργανώνουμε επίσης εκδηλώσεις για να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε την καριέρα σας μετά το LLM.

Εκτίμηση

Τα μαθήματα που διδάσκονται σχετικά με το μάθημα του Διεθνούς Εμπορίου και του Οικονομικού Δικαίου του LLM αξιολογούνται μέσω ενός συνδυασμού γραπτών μαθημάτων και προφορικών παρουσιάσεων. Το αποκορύφωμα του μαθήματος είναι διατριβή μέχρι και 15.000 λέξεων, η οποία συνιστά πρωταρχική συμβολή στο σώμα της νομικής γνώσης σε έναν τομέα του διεθνούς εμπορίου και του οικονομικού δικαίου.

Καριέρα / Περαιτέρω μελέτη

Η μελέτη για ένα LLM παρέχει μια ιδανική ευκαιρία για την ανάπτυξη ειδικών δεξιοτήτων που θα ευνοηθούν από τους εργοδότες, τόσο στον νομικό κόσμο όσο και πέραν αυτού. Ανοίγει μια σειρά από ευκαιρίες σταδιοδρομίας και δίνει στους μαθητές μας την αφορμή για την απόκτηση άλλων πτυχιούχων.

Η σε βάθος γνώση που θα αποκτήσετε σε ένα συγκεκριμένο τομέα του δικαίου θα σας δώσει μια διεξοδική γείωση στο θέμα και θα αυξήσει τις προοπτικές απασχόλησης σας, επιτρέποντάς σας να γίνετε ειδικός εντός της οργάνωσής σας. Για το λόγο αυτό, πολλοί από τους αποφοίτους του LLM επιλέγουν να ολοκληρώσουν διδακτορικό δίπλωμα ή να πάνε στη διδασκαλία και την έρευνα.

Δεδομένου του αυξανόμενου διακρατικού χαρακτήρα του δικαίου, το μάθημα αυτό έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει γνώσεις και δεξιότητες που θα είναι ελκυστικές για τους εργοδότες, τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και πέραν αυτού. Πρόσφατοι πτυχιούχοι της Νομικής Σχολής του Μπρίστολ έχουν αποκτήσει θέσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση, στις εταιρείες συμβούλων, στο Υπουργείο Άμυνας και σε άλλους οργανισμούς όπως οι Marks και Spencer plc, η Direct Line και η Lloyds TSB.

Η βραβευμένη υπηρεσία καριέρας σας βοηθά να αναπτύξετε το δυναμικό απασχόλησής σας μέσω της προπονητικής σταδιοδρομίας, μιας υπηρεσίας κενής θέσης για πρακτική εξάσκηση, τοποθετήσεις, θέσεις εργασίας, παγκόσμιες ευκαιρίες, εθελοντισμός και κοινοτική δραστηριότητα, καθώς και υποστήριξη για επιχειρηματική δραστηριότητα και πρόσβαση σε εκδηλώσεις εργοδότη.

Προυποθέσεις εισόδου

Επρεπε να είχες:

  • Ένα πτυχίο 2: 2 ή μεγαλύτερο στο Νόμο? ή
  • Ένα πτυχίο 2: 2 ή μεγαλύτερο, καθώς και ένα Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (GDL) ή η Κοινή Επαγγελματική Εξέταση (CPE). ή
  • Ένα πτυχίο 2: 2 ή μεγαλύτερο σε σχετικό θέμα (όπως επιχειρηματικές, πολιτικές ή διεθνείς σχέσεις) ή / και σχετική εμπειρία: παρακαλείσθε να δώσετε πλήρη στοιχεία στην αίτησή σας.

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, θα πρέπει επίσης να αποδείξετε την επάρκεια της αγγλικής γλώσσας. Επρεπε να είχες:

  • IELTS 6.5 συνολικά με ελάχιστο 5,5 σε όλα τα εξαρτήματα

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις απαιτήσεις της Αγγλικής Γλώσσας.

Το Διεθνές Κολλέγιο του UWE Bristol
Οι διεθνείς φοιτητές που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις ακαδημαϊκής ή αγγλικής γλώσσας για να παρακολουθήσουν αυτό το μάθημα μπορούν να επιλεγούν με την ολοκλήρωση προπαρασκευαστικής μελέτης στο Διεθνές Κολλέγιο μας.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποUniversity Of the West Of England, Bristol »

Τελευταία ενημέρωση Σεπτέμβριος 27, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Duration
1 - 3 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
13,250 GBP
Αρχική σελίδα / EU-τελικό: £ 6500 | Διεθνές - Πλήρης: £ 13250 | Αρχική / Μερική απασχόληση στην ΕΕ: £ 542
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αύγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη