LLM [Μετατροπή Δικαίου]

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (LLM) είναι ιδανικό για μεταπτυχιακούς φοιτητές που δεν έχουν το δικαίωμα να μετατραπούν σε νομική σταδιοδρομία. Από εξειδικευμένους δικηγόρους, δικηγόρους και δικαστές θα αποκτήσετε ένα πρακτικό νομικό υπόβαθρο.

Οι υπεύθυνοι προσλήψεων αναζητούν ενεργά σπουδαστές με ένα ευρύ φάσμα μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων, με πολλές επιχειρήσεις να προσλαμβάνουν μισό από τους εκπαιδευόμενους από ένα μη νόμιμο (GDL) υπόβαθρο. Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (LLM) διασφαλίζει ότι μπορείτε να επιδείξετε υψηλότερη δεξιότητα κατά την υποβολή αιτήσεων για συμβάσεις κατάρτισης και μαθημάτων, επικεντρώνοντας την προσοχή σας στην έρευνα και εξασφαλίζοντας ότι έχετε τη δυνατότητα να εφαρμόσετε το νόμο στην πράξη.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση, μπορείτε να προχωρήσετε απευθείας στο Τμήμα Νομικής Πρακτικής (LPC) εάν θέλετε να γίνετε δικηγόρος ή το BPTC, αν σκοπεύετε να γίνετε δικηγόρος. Επιπλέον, οι φοιτητές θα αποφοιτήσουν επίσης με διεθνώς αναγνωρισμένο αυτόνομο δίπλωμα Master

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών BPP University (LLM) απονέμεται από το BPP University και πληροί τις προϋποθέσεις για την ολοκλήρωση του ακαδημαϊκού σταδίου, όπως καθορίστηκε από την Αρχή Κανονισμών Ρυθμιστών (SRA) και το Συμβούλιο Προτύπων Μπαρ (BSB).

Πληροφορία κλειδί

 • Υποτροφίες και διαθέσιμες επιλογές χρηματοδότησης, συμπεριλαμβανομένης της χρηματοδότησης των μεταπτυχιακών δανείων της Student Loans Company
 • Επωφεληθείτε από τους ισχυρούς δεσμούς μας με το νομικό επάγγελμα μέσω του ετήσιου προγράμματος δικτύωσης εκδηλώσεων και καθοδήγησης σταδιοδρομίας
 • Ειδικές νομικές συμβουλές σταδιοδρομίας από τη στιγμή που αποδέχεστε τη θέση σας και έως και 12 μήνες μετά την ολοκλήρωση των σπουδών σας
 • Συμπληρώστε τις σπουδές σας με εξωσχολικές δραστηριότητες που κυμαίνονται σε συζητήσεις, συζητήσεις και προνομιακές εργασίες.
 • Ευέλικτη μελέτη που ταιριάζει στο πρόγραμμά σας: πλήρους ή μερικής απασχόλησης
 • Προσθέστε αξία και επικεντρωθείτε στο LLM [Law Conversion] με τη συμμετοχή δωρεάν ελεύθερων εργαστηρίων που διοικούνται από εκπαιδευτές σε συνεργασία με δικηγορικά γραφεία για να εξασφαλίσετε ότι είστε έτοιμοι για πρακτική άσκηση, κορυφώνοντας την εξαιρετικά επιτυχημένη εβδομάδα Απασχολησιμότητας.
 • Συμμετέχετε στην πρακτική νομική συνεργασία με το βραβευμένο κέντρο pro bono
 • Εγγυημένη θέση στη νομική πρακτική LPC ή LLM (solicitors)
 • Μάθετε για ειδικευμένους τομείς πρακτικής με τις προαιρετικές διαλέξεις και εργαστήρια μας, συμπεριλαμβανομένης της Σειράς Extra Lecture, συμπεριλαμβανομένου του Εταιρικού Δικαίου, του Δικαίου Πνευματικής Ιδιοκτησίας και του Νόμου στην Πόλη και των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων μας στην Πρακτική, συμπεριλαμβανομένης της Νομικής Σύνταξης, της Νομικής Έρευνας και της Συνεντεύξεως Πελατών

Πώς διδάσκεται το πρόγραμμα

Το LLM μας [Conversion Law] μπορεί να μελετηθεί με πλήρες ωράριο ή με μερική απασχόληση, για να σας προσφέρει ευελιξία γύρω από προηγούμενες δεσμεύσεις. Θα διδαχθούν από ειδικευμένους δασκάλους που περιλαμβάνουν δικηγόρους, δικηγόρους και δικαστές που μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της νομικής σας σταδιοδρομίας. Πολλοί από τους καθηγητές μας συνεχίζουν να εξασκούν και να έχουν συνδέσμους σε επιμελητήρια, δικηγορικά γραφεία και εσωτερικές ομάδες σε κάθε επίπεδο.

Το μάθημα διδάσκεται στο επίπεδο του Δασκάλου, ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε τις δεξιότητες που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια της προηγούμενης προπτυχιακής σας μελέτης. Με έμφαση στην ανεξάρτητη έρευνα, θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε προηγμένες δεξιότητες, εμπορική συνείδηση ​​και εξειδικευμένες γνώσεις που απαιτεί το νομικό επάγγελμα.

Για να εξασφαλίσετε την επιτυχία σας, παρέχουμε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε προτού ξεκινήσετε το πρόγραμμα. Όλα τα υλικά μελέτης, συμπεριλαμβανομένων των κειμένων και των βιβλιαρίων, περιλαμβάνονται στο τέλος και σε όλους τους πόρους και έχουν ισοδύναμα σε απευθείας σύνδεση.

Προσωπική παράδοση προσώπου

Το LLM [Νομική Μετατροπή] παρέχεται με τη χρήση συνδυασμού προσωπικής και ηλεκτρονικής διδασκαλίας. Κάθε εβδομάδα θα συμμετάσχετε σε ζωντανές διαλέξεις στο διαδίκτυο που παρέχουν μια γενική εικόνα του σχετικού θεματικού πεδίου, συμπεριλαμβανομένων βασικών αρχών, τομέων αντιπαράθεσης και συζήτησης μαζί με άλλες θεωρίες. Κάθε σύνοδος παραδίδεται ζωντανά από έναν δάσκαλο και υποστηρίζεται από ένα δεύτερο δάσκαλο που είναι σε θέση να απαντήσει σε ερωτήσεις και να ασχοληθεί με τους μαθητές σε πραγματικό χρόνο. Κάθε διάλεξη καταγράφεται και τίθεται στη διάθεσή σας στο ηλεκτρονικό περιβάλλον εικονικής μάθησης, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επανεξετάζετε θέματα ανά πάσα στιγμή.

Κάθε διαδικτυακή διάλεξη συνοδεύεται από διήμερο σεμινάριο διάρκειας δύο εβδομάδων. Αυτό μπορεί να είναι είτε σε απευθείας σύνδεση είτε πρόσωπο με πρόσωπο, ανάλογα με την ενότητα. Τα σεμινάρια παρέχονται σε ομάδες που δεν υπερβαίνουν τους 18 μαθητές και σας επιτρέπουν να εφαρμόσετε τη θεωρία στην πράξη. Με τη χρήση περιπτωσιολογικών μελετών θα αντιμετωπίσετε πραγματικές καταστάσεις που ίσως αντιμετωπίσετε στην πράξη και συνεργαστείτε για να αναπτύξετε και να αξιολογήσετε τόσο προφορικά όσο και γραπτά επιχειρήματα. Θα ενισχύσετε την ικανότητά σας να αναλύετε μια περίπτωση και να συντάξετε τα συμπεράσματά σας για να συμβουλεύετε έναν πελάτη.

Το LLM είναι ένα πρόγραμμα επιπέδου Master που απαιτεί δέσμευση για να πετύχει. Σας συνιστούμε να αφιερώσετε κατά μέσο όρο 40 ώρες την εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένων 12 ωρών επαφής και 4 ωρών προετοιμασίας σεμιναρίων παράλληλα με την ανεξάρτητη μελέτη.

Προαιρετικές διαλέξεις και εργαστήρια

Για να εξασφαλίσετε ότι είστε έτοιμοι για καριέρα, θα έχετε πρόσβαση σε μια σειρά πρόσθετων διαλέξεων και εργαστηρίων που έχουν σχεδιαστεί για να σας δώσουν το πλεονέκτημα σε συνεντεύξεις. Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν:

Η σειρά έξτρα: πολλαπλές σειρές ειδικών διαλέξεων, συμπεριλαμβανομένου του εταιρικού δικαίου, της πνευματικής ιδιοκτησίας και του δημόσιου διεθνούς δικαίου. Οι διαλέξεις παρέχονται από τους σημερινούς επαγγελματίες, τους εξωτερικούς ακαδημαϊκούς και τους διδάσκοντες για να σας δώσουν ακαδημαϊκή κατανόηση και πρακτική γνώση σε βασικούς τομείς της νομικής πρακτικής. Αυτό σας επιτρέπει να επιδείξετε περισσότερη εμπειρία από άλλους αποφοίτους.

Skills in Practice: μια σειρά από εργαστήρια επαγγελματικών δεξιοτήτων που αναπτύχθηκαν με κορυφαίες εταιρίες πόλεων, με δεξιότητες όπως νομική γραφή, νομική έρευνα και προσωπικές δεξιότητες παρουσίασης. Τα εργαστήρια αυτά παρέχονται από εξωτερικούς εκπαιδευτές και από τους δασκάλους σας.

Mandarin Chinese: αποκτήστε μια γνώσεις σχετικά με τη γλώσσα που χρησιμοποιείται σε μία από τις σημαντικότερες αγορές του κόσμου με δωρεάν κινέζικα Μαγδαρινικά μαθήματα (μόνο στο Λονδίνο).

Όπου είναι δυνατόν, οι προαιρετικές διαλέξεις και εργαστήρια είναι επίσης διαθέσιμες στο VLE μας μετά από live delivery.

Σημειώστε: οι διαλέξεις και τα εργαστήρια για τις Extra Σειρές και τις Δεξιότητες στην Πρακτική θα διαφέρουν από κέντρο σε κέντρο, καθώς οδηγούνται από τα ενδιαφέροντα και τη ζήτηση των φοιτητών. Παρέχονται είτε απευθείας στο κέντρο είτε μέσω του Online Classroom Live, ανάλογα με την ημερομηνία έναρξης, την τοποθεσία και τον τρόπο λειτουργίας.

Ειδικές συμβουλές σταδιοδρομίας

Η υπηρεσία εξειδικευμένων σταδιοδρομιών μας είναι διαθέσιμη για υποστήριξη και καθοδήγηση από τη στιγμή που αποδέχεστε τη θέση σας, μέχρι και 12 μήνες μετά την ολοκλήρωση των σπουδών σας μαζί μας. Με την προσωπική μας υποστήριξη, σας δίνουμε το πλεονέκτημα όταν πρόκειται να αποκτήσετε ένα συμβόλαιο κατάρτισης ή μια ανάκληση. Θα έχετε ό, τι χρειάζεστε, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης στη βάση δεδομένων για τις κενές θέσεις εργασίας, συμβουλές για τη συμπλήρωση εντύπων υποψηφιότητας, εντατική καθοδήγηση συνεντεύξεων, έρευνα εργοδότη και ευκαιρίες δικτύωσης με κορυφαίες επιχειρήσεις.

Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε:

 • Εξετάσεις εφαρμογών για συμβάσεις κατάρτισης ή τοποθετήσεις σε δικηγορικά γραφεία, εταιρείες και μη κερδοσκοπικό τομέα
 • Υποστήριξη με ερευνητικές εταιρείες
 • Συμβουλές σχετικά με βιογραφικά σημειώματα και επιστολές επιστολών
 • Βοήθεια για την προετοιμασία των κέντρων αξιολόγησης
 • Συμβουλές για εναλλακτικές σταδιοδρομίες

Ποτέ δεν θα αφήσετε συμβουλές με άδειο χέρι. Μαζί, θα σας βοηθήσουμε να καταρτίσετε ένα σχέδιο δράσης σταδιοδρομίας που να περιγράφει λεπτομερώς τα βήματα που πρέπει να λάβετε για να πετύχετε τους στόχους της σταδιοδρομίας σας

Βραβευμένο Pro Bono

Το βραβευμένο Κέντρο Pro Bono σας δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε ένα ευρύ φάσμα νομικών συμβουλών και εκπαιδευτικών σχεδίων υπό την επίβλεψη ειδικευμένων δικηγόρων. Αυτό σας δίνει μια ασυναγώνιστη ευκαιρία να εργαστείτε σε πραγματικές περιπτώσεις σε μια ευρεία ποικιλία τομέων. Το Pro bono μπορεί να προσφέρει πολύτιμη εκπαίδευση σε πραγματικές καταστάσεις που συμπληρώνουν τη διδασκαλία στην τάξη που λαμβάνετε μαζί μας.

Το Κέντρο Pro Bono είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε να ασκείτε τις νομικές και πρακτικές σας δεξιότητες σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον. Υπάρχει ευρύ φάσμα έργων, μεταξύ των οποίων:

 • Στελέχωση μιας σειράς συμβουλών για το δίκαιο της απασχόλησης
 • Παροχή νομικής παρουσίασης εκπαίδευσης στα σχολεία
 • Φυλακές και κέντρα άστεγας
 • Διερεύνηση των περιπτώσεων κρατουμένων που έχουν χάσει όλα τα δικαιώματα προσφυγής

Μόλις ξεκινήσετε τις σπουδές σας, θα ακούσετε από το Κέντρο Pro Bono για τα διάφορα έργα και τον τρόπο εγγραφής.

Σας συνδέει με το επάγγελμα του δικηγόρου

Συνεργαζόμαστε με πάνω από 200 οργανισμούς που παρέχουν νομικές υπηρεσίες. Αυτά περιλαμβάνουν τα τοπικά συμβούλια, τις εσωτερικές ομάδες των πολυεθνικών και τις δικηγορικές εταιρείες. Ορισμένες από αυτές περιλαμβάνουν επιχειρήσεις μαγικού κύκλου, εμπορικούς γίγαντες, επιχειρήσεις εξειδικευμένων υπηρεσιών και τα ονόματα που αναγνωρίζετε στον κεντρικό δρόμο. Έτσι μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι είμαστε συνδεδεμένοι με τους κατάλληλους ανθρώπους για να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε την καριέρα σας.

Αδεια

Εκπαιδευτικό υπόβαθρο

Οι φοιτητές που επιθυμούν να σπουδάσουν το LLM [Νομική Μετατροπή] απαιτούν:

 • Ένα ελάχιστο πτυχίο 2: 1 σε οποιοδήποτε θέμα από αναγνωρισμένο ίδρυμα του Ηνωμένου Βασιλείου (ή ισοδύναμο)
Απαιτήσεις Αγγλικής Γλώσσας

Εάν η πρώτη σας γλώσσα δεν είναι αγγλική, θα χρειαστείτε ένα επίπεδο IELTS 6,5 (συνολικά) ή ισοδύναμο, συν τουλάχιστον 6,0 σε όλα τα στοιχεία εκτός από τις παραπάνω απαιτήσεις εισόδου.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The University's aims are to promote excellence in professional education by being forward-thinking, progressive and innovative, to bridge the gap between education and professional practice, to inspi ... περαιτέρω

The University's aims are to promote excellence in professional education by being forward-thinking, progressive and innovative, to bridge the gap between education and professional practice, to inspire and challenge tomorrow's business and professional people in a supportive learning environment. Διαβάστε Λιγότερα
Manchester , Λονδίνο , Αβινγκντόν , Μπέρμιγχαμ , Μπρίστολ , Cambridge , Λιντς , Λίβερπουλ + 7 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη