LLM Νομική Πρακτική (Δικηγόροι)

Γενικά

7 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Η Νομική Πρακτική LLM ενσωματώνει το θεωρημένο από το BPP University Νομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής, δίνοντάς σας τη βασική εκπαίδευση που χρειάζεστε για να γίνετε εξειδικευμένος δικηγόρος. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε από μια σειρά ενοτήτων που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε επιπλέον γνώσεις και να αναπτύξετε νέες δεξιότητες που αναζητούνται από το επάγγελμα για να ενισχύσετε την απασχολησιμότητά σας.

Η νομική πρακτική LLM είναι κατάλληλη για μεταπτυχιακό δάνειο μέχρι £ 10,280 από την εταιρεία Student Loans Company.

Η Νομική μας πρακτική LLM θα σας εξοπλίσει περισσότερο από νομικές γνώσεις και δεξιότητες - εστιάζουμε στις επαγγελματικές δεξιότητες που αναζητούν οι εργοδότες.

Είναι η γέφυρά σας ανάμεσα στον ακαδημαϊκό κόσμο και την επαγγελματική ζωή σε μια δικηγορική εταιρεία, δίνοντάς σας τις απαραίτητες νομικές γνώσεις, δεξιότητες και εμπορική κατανόηση για να ευδοκιμήσετε στη σημερινή αγορά. Επιλέγοντας να μελετήσετε τη νομική πρακτική LLM με τη Νομική Σχολή του BPP University , θα έχετε την καλύτερη δυνατή έναρξη της νομικής σας σταδιοδρομίας.

Η Νομική μας πρακτική LLM ενσωματώνει το LPC του BPP University Νομικού Σχολείου του BPP University . Δεν είναι τυχαίο ότι η LPC μας είναι η πρώτη επιλογή πολλών κορυφαίων δικηγορικών εταιρειών που στέλνουν αποκλειστικά τους συμβούλους ασκούμενων για να μελετήσουν μαζί μας. Είμαστε επιλεγμένοι από αυτές τις επιχειρήσεις πάνω από άλλα νομικά σχολεία λόγω της επαγγελματικής συνάφειας της εκπαίδευσης μας και του αξιοσημείωτα υψηλού επιπέδου των διδασκαλιών, των εγκαταστάσεων και των υλικών μας.

Επιλέγοντας να μελετήσετε μαζί μας την νομική πρακτική LLM, θα έχετε την καλύτερη δυνατή εκκίνηση στη νομική σας καριέρα:

 • Ένα καινοτόμο και προκλητικό πρόγραμμα που αποσκοπεί στην ανάπτυξη των βασικών δεξιοτήτων και χαρακτηριστικών που απαιτούνται από το νομικό επάγγελμα
 • Υποτροφίες και διαθέσιμες επιλογές χρηματοδότησης, συμπεριλαμβανομένης της χρηματοδότησης των μεταπτυχιακών δανείων της εταιρείας Students Loans Company
 • Ευέλικτη μελέτη που ταιριάζει στο πρόγραμμά σας: πλήρης ή μερική απασχόληση σε επτά τοποθεσίες στο κέντρο της πόλης
 • Μάθετε από εξειδικευμένους δικηγόρους, δικηγόρους και δικαστές που μπορούν να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τη νομική σταδιοδρομία σας - πολλοί από τους καθηγητές μας εξακολουθούν να ασκούν και να έχουν
  συνδέσμους σε επιμελητήρια, δικηγορικά γραφεία και εσωτερικές ομάδες σε κάθε επίπεδο
 • Επωφεληθείτε από τους ισχυρούς δεσμούς μας με το νομικό επάγγελμα μέσω του ετήσιου προγράμματος δικτύωσης εκδηλώσεων και καθοδήγησης σταδιοδρομίας
 • Συμμετέχετε στην πρακτική νομική συνεργασία με το βραβευμένο Κέντρο Pro Bono
 • Προσθέστε αξία και επικεντρωθείτε στην Νομική Πρακτική της LLM, παρακολουθώντας δωρεάν επιπλέον εργαστήρια που λειτουργούν σε συνδυασμό με κορυφαίες δικηγορικές εταιρίες για να είστε έτοιμοι για πρακτική άσκηση, με αποκορύφωμα την εξαιρετικά επιτυχημένη Εβδομάδα Απασχόλησης

Η νομική πρακτική LLM (Solicitors) απονέμεται από το BPP University και εξουσιοδοτείται από την Αρχή Κανονισμών των Ελεγκτών (SRA).

Για να υποβάλετε αίτηση για τη νομική πρακτική LLM (solicitors):

 • Οι αιτήσεις πλήρους απασχόλησης πρέπει να γίνονται online μέσω του Συμβουλίου Κεντρικών Εφαρμογών (CAB)
 • Οι αιτήσεις μερικής απασχόλησης πρέπει να υποβάλλονται απευθείας στο BPP University

Σας προετοιμάζει για την πρακτική

Η Νομική Πρακτική LLM ενσωματώνει την κορυφαία LPC του BPP University Νομικού Σχολείου της BPP University με τις επαγγελματικές δεξιότητες που χρειάζονται οι εκπαιδευόμενοι για να πετύχουν στον σύγχρονο κόσμο του δικαίου. Δημιουργήθηκε σε συνεργασία με κορυφαίες δικηγορικές εταιρείες και νομικούς ακαδημαϊκούς, η Νομική μας πρακτική LLM είναι αυστηρή και διεγερτική και επικεντρώνεται στην πρακτική.

Σχετικά με τη νομική πρακτική LLM, μαθαίνετε κάνοντας, εφαρμόζοντας τον νόμο σε προσομοιωμένες ρεαλιστικές περιπτωσιολογικές μελέτες. Για να εξασφαλίσετε ότι αποκομίζετε τα μέγιστα από τη νομική πρακτική LLM, διδάσκουμε σε μικρές ομάδες που παρέχονται από έμπειρους δασκάλους που είναι εξειδικευμένοι δικηγόροι. Πιστεύουμε ότι προσφέρουμε υψηλό επίπεδο αλληλεπίδρασης δασκάλου-φοιτητή και ότι, καθ 'όλη τη διάρκεια των σπουδών σας, θα έχετε την υποστήριξη ενός ειδικού εκπαιδευτή και θα μπορείτε να εγγραφείτε για καθοδήγηση one-to-one.

Ξεχωρίστε από το πλήθος

Η Νομική Πρακτική LLM σας προσφέρει την ευκαιρία να αναπτύξετε τις προηγμένες δεξιότητες, την εμπορική ευαισθητοποίηση και τις εξειδικευμένες γνώσεις που απαιτούν οι επιχειρήσεις. Θα μελετήσετε όλες τις βασικές περιοχές του τυπικού LPC και μπορείτε να επιλέξετε από ένα ευρύ φάσμα επιλογών ανάλογα με το είδος του νόμου που θέλετε να ειδικεύσετε. Επίσης, θα επιλέξετε μία από τις τρεις πτυσσόμενες λειτουργικές μονάδες Practice Ready: Διαπραγμάτευση και ανάλυση υποθέσεων. Κλινική Νομική Εκπαίδευση. ή τη διοίκηση επιχειρήσεων

Επιπλέον, εξετάζοντας την υποχρεωτική ενότητα Νομικής Αναθεώρησης και Μεταρρύθμισης, θα διεξαγάγετε πρωτότυπη έρευνα σε έναν τομέα του νόμου που χρειάζεται μεταρρύθμιση και να μάθετε να βλέπετε το νόμο να λειτουργεί από την πλευρά του χρήστη και όχι από την ακαδημαϊκή.

Βελτιώστε την απασχολησιμότητά σας

Από τη στιγμή που θα αποδεχτείτε τη θέση σας, θα έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία σταδιοδρομίας μας, η οποία προσφέρει:

 • Ανασκοπήσεις εφαρμογών για αναγνωρισμένες περιόδους κατάρτισης ή τοποθετήσεις σε δικηγορικά γραφεία, εταιρείες και μη κερδοσκοπικό τομέα
 • Υποστήριξη με ερευνητικές εταιρείες
 • Συμβουλές σχετικά με βιογραφικά σημειώματα και επιστολές επιστολών
 • Βοήθεια για την προετοιμασία για συνεντεύξεις και συμβουλές του κέντρου αξιολόγησης
 • Μπερδεμένες συνεντεύξεις
 • Συμβουλές για εναλλακτικές σταδιοδρομίες

Ποτέ δεν θα αφήσετε συμβουλές με άδειο χέρι. Μαζί, θα καταρτίσουμε ένα σχέδιο δράσης σταδιοδρομίας το οποίο θα περιγράφει λεπτομερώς τα βήματα που πρέπει να λάβετε για να πετύχετε τους στόχους της σταδιοδρομίας σας.

Θα σας δοθεί επίσης δάσκαλος που μπορεί να σας συμβουλεύσει πριν ξεκινήσετε το μάθημά σας. Η επαγγελματική τους εμπειρία μπορεί να σας ωφελήσει εάν επιθυμείτε να υποβάλετε αίτηση για την αναγνωρισμένη σας περίοδο κατάρτισης πριν ξεκινήσετε το πρόγραμμα LLM Legal Practice.

Σας παρέχουμε επίσης την εβδομαδιαία μας εβδομάδα Απασχόλησης, η οποία αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για να αναπτύξετε τις επαγγελματικές δεξιότητές σας και να βελτιώσετε την προσωπική σας μάρκα για να σας προετοιμάσει για τη νομική σας καριέρα. Όλοι οι φοιτητές της νομικής πρακτικής της LLM θα έχουν χρονοδιάγραμμα για να παρακολουθήσουν τρία υποχρεωτικά εργαστήρια, τα οποία παρέχουν βασικές συμβουλές για το πώς να χειριστεί την πρώτη εβδομάδα σε δικηγορικό γραφείο και να αναπτύξει την εμπορική σας ευαισθητοποίηση.

Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ένα ευρύ φάσμα προαιρετικών εργαστηρίων που έχουν σχεδιαστεί και παραδοθεί σε συνεργασία με κορυφαίες δικηγορικές εταιρείες.

Ευέλικτες επιλογές που ταιριάζουν στον τρόπο ζωής σας

Μπορείτε να επιλέξετε να σπουδάσετε με πλήρη ή μερική απασχόληση. Εάν μελετάτε με πλήρη απασχόληση, θα ολοκληρώσετε κανονικά την Νομική Πρακτική LLM σε 12 μήνες, αλλά υπάρχει η δυνατότητα να ολοκληρωθεί σε 9 μήνες. Εάν μελετάτε με μερική απασχόληση, θα ολοκληρώσετε κανονικά την πρακτική της LLM Legal σε 24 μήνες, αλλά υπάρχει η δυνατότητα να ολοκληρωθεί σε 21 μήνες. Ο προσωρινός όρος ορίζει τα έγγραφα για τους τρόπους μερικής απασχόλησης και πλήρους απασχόλησης που παρέχουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διάρθρωση του προγράμματος και τις προβλεπόμενες ημερομηνίες ολοκλήρωσης. Όλα τα κέντρα μας προσφέρουν πλήρες ωράριο και μερική απασχόληση το Σεπτέμβριο. Μπορείτε επίσης να σπουδάσετε πλήρους απασχόλησης από τον Ιανουάριο στο Λονδίνο, το Λιντς και το Μάντσεστερ.

Τα προγράμματα πλήρους και μερικής απασχόλησης σχεδιάζονται για να ταιριάζουν στον τρόπο ζωής σας. Ανάλογα με το κέντρο που επιλέγετε και την ημερομηνία έναρξης, μπορείτε να επιλέξετε από διάφορες λειτουργίες και επιλογές ωρολογίου.

Σε ορισμένα κέντρα, το πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης σας επιτρέπει να σπουδάσετε πάνω από δύο, τρεις ή τέσσερις ημέρες την εβδομάδα και το πρόγραμμα μερικής απασχόλησης σχεδιάζεται για να ταιριάζει στις υπόλοιπες δεσμεύσεις σας, όπως η εργασία και η οικογένεια, με επιλογές ημέρας, βράδυ και το Σαββατοκύριακο όλες οι διαλέξεις παρέχονται στο διαδίκτυο για μέγιστη ευελιξία.

Παρακαλώ σημειώστε ότι τα χρονοδιαγράμματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα και διαφέρουν μεταξύ του κέντρου και της λειτουργίας.

Μικρές ομαδικές συνεδρίες (SGS) - έναρξη της επαγγελματικής σας πρακτικής

Η πλειοψηφία των διδασκαλιών σας για τις βασικές περιοχές πρακτικής άσκησης (επιχειρηματικό δίκαιο και πρακτική, δίκαιο ιδιοκτησίας και πρακτική και δικαστικές υποθέσεις), δεξιότητες και άλλες βασικές ενότητες και οι ενότητες επαγγελματικών επιλογών θα είναι σε SGS (συνήθως 2 ώρες) ανεξάρτητη ιδιωτική μελέτη. Οι SGS περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών τεχνικών μάθησης και διδασκαλίας, που συνδυάζουν ατομική και ομαδική εργασία και περιλαμβάνουν:

 • Παρουσιάσεις

 • Πιθανές ακροάσεις

 • Διαπραγματεύσεις

 • Εκπαιδευτικές ασκήσεις

 • Επίλυση προβλήματος

Online σεμινάρια

Η πλειοψηφία της διδασκαλίας σας για το Module Ready Practice και το Module Review και Reform Law θα πραγματοποιηθεί μέσω σύγχρονων (ζωντανών) ή ασύγχρονων (καταγραμμένων) σεμιναρίων ή διαλέξεων που θα συμπληρωθούν από τη δική σας ανεξάρτητη ιδιωτική μελέτη. Οι διδάσκοντες σας θα είναι επίσης εκεί για να σας προσφέρουν εποικοδομητικές συμβουλές και καθοδήγηση ενώ θα καλλιεργήσετε και θα αναπτύξετε την κριτική σκέψη και την αυτοπεποίθησή σας κατά την ανάληψη αυτών των ενοτήτων.

Ανεξάρτητη ιδιωτική μελέτη

Θα σας ζητηθεί να πραγματοποιήσετε ανεξάρτητη ιδιωτική μελέτη για όλες τις ενότητες σχετικά με τη νομική πρακτική του LLM. Από την αρχή της νομικής πρακτικής LLM, θα σας υποστηρίξουμε στην καλλιέργεια της ικανότητας να μελετάτε αυτόνομα και να προβληματίζετε σε τομείς μάθησης και / ή πρακτικής για να βελτιώνετε την απόδοσή σας με την πάροδο του χρόνου.

Χαρτοφυλάκια πελατών

Θα διδαχθούν τις βασικές σας περιοχές πρακτικής άσκησης στο πλαίσιο των τριών συγκεκριμένων «πελατών». Με την εξέταση τριών επιχειρήσεων πελατών με αυτό τον τρόπο, θα εκτιμήσετε πώς λειτουργούν οι επιχειρήσεις τους στο σύνολό τους και πώς οι αποφάσεις που λαμβάνονται στο πλαίσιο μιας συναλλαγής ιδιοκτησίας ή επιχείρησης ενδέχεται να επηρεάσουν τις τρέχουσες διαφορές. Η χρήση χαρτοφυλακίων πελατών υποδεικνύει επίσης τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες εκπροσωπούνται συχνά από διαφορετικά τμήματα μιας επιχείρησης, η οποία αναπαράγει την πραγματική ζωή.

Όταν επιλέγετε τις ενότητες Επαγγελματικής επιλογής και τη λειτουργική μονάδα Ready, θα ενεργήσετε για ένα ευρύ φάσμα πελατών, αντανακλώντας την ποικιλομορφία της εμπειρίας στην πράξη. Αυτό θα συνεχίσει να αναπτύσσει όχι μόνο τη νομική σας αξιοπρέπεια αλλά και την εμπορική σας ευαισθητοποίηση.

Υλικά Μελέτης

Για την πλειοψηφία των ενοτήτων που θα μελετήσετε σχετικά με τη νομική πρακτική LLM, θα σας δοθεί ένα πακέτο υλικών (έντυπη μορφή) προτού ξεκινήσετε τις σπουδές σας. Αυτό γενικά θα περιλαμβάνει:

 • Σκιαγράφηση της μονάδας

 • Κεφάλαια

 • SGS Περιγραφές

 • Τα επιτρεπόμενα υλικά για την αξιολόγηση της ενότητας (όπου ισχύει)

Κάθε φυλλάδιο του Κεφαλαίου συνοδεύεται από καταγεγραμμένη (ασύγχρονη) ηλεκτρονική διάλεξη. Οι διαλέξεις συνήθως διαρκούν 1 ώρα.

Τα υλικά της τάξης συντάσσονται από τους δασκάλους μας που έχουν εργαστεί στην πράξη ως ειδικοί δικηγόροι. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι πρακτικές δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στα ΣΠΣ σας, τα σεμινάρια ή την ανεξάρτητη μελέτη είναι όλα στο πλαίσιο ρεαλιστικών περιπτωσιολογικών μελετών που σας προετοιμάζουν προσεκτικά για να εργαστείτε στην πράξη.

Ηλεκτρονικά εκπαιδευτικά υλικά

Όλοι οι φοιτητές πλήρους και μερικής φοίτησης έχουν πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας online διαλέξεις σε διάφορες μορφές για να παρακολουθείτε όσες φορές επιθυμείτε τόσο για προετοιμασία όσο και για αναθεώρηση. Μια έκδοση κάθε SGS είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο και τα συγχρονισμένα ηλεκτρονικά μας σεμινάρια καταγράφονται επίσης και διατίθενται στο διαδίκτυο, ώστε να μπορείτε να ενοποιήσετε και να αναθεωρήσετε όποτε και όπου επιθυμείτε.

Χαρακτήρας και καταλληλότητα

Απαιτείται να γνωστοποιήσετε θέματα που σχετίζονται με το χαρακτήρα και την καταλληλότητα πριν ξεκινήσετε την αναγνωρισμένη περίοδο κατάρτισης και πάλι με την είσοδό σας ως δικηγόρος από την Αρχή Κανονισμών των Εταίρων. Αν ανησυχείτε ότι μπορεί να έχετε ένα θέμα χαρακτήρα και καταλληλότητας, θα πρέπει να ακολουθήσετε τη διαδικασία έγκαιρης αξιολόγησης καθώς η εκπαίδευση δεν μπορεί να ξεκινήσει μέχρι να γίνει η αξιολόγηση.


Επισκέπτης της BPP University Νομικών Σχολών της BPP University/>

Εάν ενδιαφέρεστε να υποβάλετε αίτηση στην BPP University Νομική Σχολή BPP University για να μελετήσετε το GDL, μπορείτε να μας επισκεφθείτε με μια από τις Ανοιχτές Βραδιές μας ή να ζητήσετε μια περιήγηση στο σπίτι και έναν δάσκαλο ένα-προς-έναν στο προτιμώμενο κέντρο σας.

Αμοιβές

Σεπτέμβριος 2018 έναρξη, πλήρους και μερικής απασχόλησης προγράμματα:

 • Μπέρμιγχαμ: £ 12.740
 • Μπρίστολ: £ 12,740
 • Cambridge: £ 12,740
 • Λιντς: £ 11.930
 • Λίβερπουλ: £ 11.930
 • Λονδίνο Holborn: £ 16.200
 • Μάντσεστερ: £ 11.930
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The University's aims are to promote excellence in professional education by being forward-thinking, progressive and innovative, to bridge the gap between education and professional practice, to inspi ... περαιτέρω

The University's aims are to promote excellence in professional education by being forward-thinking, progressive and innovative, to bridge the gap between education and professional practice, to inspire and challenge tomorrow's business and professional people in a supportive learning environment. Διαβάστε Λιγότερα
Manchester , Λονδίνο , Αβινγκντόν , Μπέρμιγχαμ , Μπρίστολ , Cambridge , Λιντς , Λίβερπουλ + 7 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη