Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το LL.M. πτυχίο για τους αλλοδαπούς νομικούς πτυχιούχους είναι ένα ετήσιο, full-time πρόγραμμα για τους φοιτητές που κατέχουν ένα βασικό πτυχίο δικαίου από ένα αναγνωρισμένο διεθνές σχολείο δικαίου. Οι σπουδαστές που έχουν εγγραφεί σε αυτό το πρόγραμμα σπουδών πρέπει να ολοκληρώσουν 24 ώρες πίστωσης, συμπεριλαμβανομένου του απαιτούμενου διπλού κύκλου μαθημάτων στις προοπτικές του αμερικανικού νομικού συστήματος. Τα υπόλοιπα μαθήματα είναι εκλεκτικά και προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών. Οι μαθητές έχουν την ελευθερία να επιλέξουν από μια ευρεία σειρά μαθημάτων και μπορούν να σχεδιάσουν το LL.M. να εκπληρώσουν τις ανάγκες και τους στόχους τους στις σπουδές στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι φοιτητές που επιθυμούν να κάνουν μια εξέταση στο Τέξας, τη Νέα Υόρκη ή την Καλιφόρνια μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα που απαιτούνται για να συμμετάσχουν σε αυτές τις εξετάσεις. Άλλοι φοιτητές μπορεί να θέλουν να ειδικευτούν σε διεθνείς σπουδές ή σε άλλους τομείς του νόμου.

21434_IMG_4238_1.jpg


Ένας πρωταρχικός στόχος του προγράμματος είναι η ενίσχυση των νομικών δεξιοτήτων του διεθνούς φοιτητή έτσι ώστε αυτός ή αυτή να γίνει πιο αποτελεσματικός δικηγόρος και μέλος της κοινωνίας. Από την άποψη αυτή, το πρόγραμμα επιδιώκει να αναπτύξει:

 • μια εκτίμηση του ρόλου του δικαίου στην εθνική και διεθνή ανάπτυξη
 • την ικανότητα να εντοπίζει, μέσω συγκριτικών και διεθνών μελετών, πολιτικές εκτιμήσεις διαφόρων νομικών κανόνων
 • εκτίμηση του ρόλου του δικηγόρου στην κοινωνική και οικονομική αλλαγή
 • νομική ανάλυση και ικανότητες επίλυσης προβλημάτων για να μπορέσει ο φοιτητής να ανταποκριθεί στις πολύπλοκες ανάγκες του σύγχρονου κόσμου μας
 • μια βασική κατανόηση του αμερικανικού νομικού συστήματος, όπως μελετάται από συγκριτική άποψη
 • ένα πλαίσιο αναφοράς για την αντιμετώπιση επιχειρηματικών και νομικών συμφερόντων σε ένα διακρατικό πλαίσιο

Μάθετε περισσότερα για τη SMU Dedman School of Law .

Για να προβάλετε ένα online LL.M. για το Έντυπο Εισαγωγής Αποφοίτων Νομικής Σχολής ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Πώς να εφαρμόσει

Κριτήρια αποδοχής

Ένας υποψήφιος για είσοδο στο LL.M. Το πτυχίο των αλλοδαπών νομικών πτυχιούχων πρέπει να είναι πτυχιούχος αναγνωρισμένης αλλοδαπής σχολής δικαίου. Το προπτυχιακό αρχείο του αιτούντος πρέπει να αποδεικνύει την ακαδημαϊκή του ικανότητα. Ένας υποψήφιος για τον οποίο το αγγλικό είναι μια δεύτερη γλώσσα πρέπει να προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με τη βαθμολογία 233 του γραπτού ελέγχου της αγγλικής ως ξένης γλώσσας (TOEFL) ή γραπτή βαθμολογία 575. Οι Αμερικανοί εκπαιδευμένοι φοιτητές του δικαίου δεν μπορούν να υποβάλουν αίτηση για αυτό το πρόγραμμα σπουδών.

21437_SMU_Law_Graduation_2013_-_Thomas_Garza_Photography-230.jpg

Απαιτήσεις εφαρμογής

Οι αιτούντες στο LL.M. (Για τους απόφοιτους αλλοδαπού δικαίου, τη φορολογία και το γενικό) πρέπει να υποβάλουν τα ακόλουθα:

 • προσωπική δήλωση (συμπεριλαμβανομένου του λόγου για τον οποίο σας ενδιαφέρει να εισέλθετε στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών)
 • βιογραφικό σημείωμα (βιογραφικό σημείωμα)
 • δύο συστατικές επιστολές στα αγγλικά (ή μετάφραση στα αγγλικά) από τον κοσμήτορα της νομικής σχολής του αιτούντος και από καθηγητή νομικής
 • αποδεικτικά στοιχεία επάρκειας στα Αγγλικά (κανονικά ένα TOEFL με βάση υπολογιστή 233 ή γραπτή βαθμολογία 575) *
 • πιστοποιημένο αντίγραφο στα αγγλικά των βαθμών που έχουν ληφθεί στο νομικό σχολείο - τα αντίγραφα πρέπει να ταχυδρομηθούν απευθείας στο Γραφείο Εισαγωγής από τα σχολεία σας.
 • αποδεικτικά στοιχεία οικονομικής ικανότητας να πληρώνουν δίδακτρα, αμοιβές και όλα τα άλλα έξοδα κατά τη διάρκεια της διαμονής του αιτούντος στις Ηνωμένες Πολιτείες **
 • μια πρόσφατη φωτογραφία κεφαλής και ώμων του αιτούντος

* Οι διεθνείς υποψήφιοι για τους οποίους η αγγλική γλώσσα δεν είναι η πρώτη γλώσσα πρέπει επίσης να πάρουν τη Δοκιμή της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας (TOEFL), την οποία διαχειρίζεται η Υπηρεσία Εκπαιδευτικής Δοκιμής, PO Box 6151 Princeton, New Jersey 08541 (www.TOEFL.org). Η βαθμολογία πρέπει να αναφέρεται στο Γραφείο Εισδοχής απευθείας από την Υπηρεσία Εκπαιδευτικών Δοκιμών. Είναι σημαντικό όταν υποβάλετε αίτηση να δηλώσετε στη φόρμα TOEFL τον κωδικό αριθμό 6660, κωδικό 03, για να βεβαιωθείτε ότι το αποτέλεσμά σας αποστέλλεται στη SMU Dedman School of Law . Η ελάχιστη αποδεκτή βαθμολογία TOEFL είναι 575 ή ισοδύναμο. Οι φοιτητές των οποίων το σκορ TOEFL δεν πληροί αυτές τις απαιτήσεις μπορούν να υποβάλουν αίτηση για υπό όρους εισδοχή υπό τον όρο ότι ο φοιτητής ολοκληρώσει επιτυχώς επαρκή αγγλικά ως δεύτερο κύκλο μαθημάτων στη SMU ή σε άλλο ίδρυμα.

** Οι διεθνείς υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν προσωπικές και τραπεζικές πιστοποιήσεις επαρκών οικονομικών πόρων για την κάλυψη των προσδοκώμενων διδάκτρων, των τελών, των βιβλίων και των εξόδων διαβίωσης. Αυτές οι πιστοποιήσεις πρέπει να είναι σε δολάρια ΗΠΑ.

Προθεσμία εφαρμογής

Αιτήσεις για LL.M. Τα προγράμματα συνεχίζονται από τις αρχές Δεκεμβρίου. Είναι προς το συμφέρον σας να υποβάλετε την αίτησή σας το συντομότερο δυνατό με όλα τα δικαιολογητικά. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές με βάση το διάστημα. Οι αιτήσεις θα επανεξεταστούν μετά την ολοκλήρωσή τους και οι αποφάσεις θα ληφθούν σύντομα στη συνέχεια.

Ειδικά μαθήματα

SMU Dedman School of Law προσφέρει ένα πλούσιο πρόγραμμα σπουδών για την ενίσχυση των νομικών δεξιοτήτων των διεθνών φοιτητών για να γίνει ένας πιο αποτελεσματικός δικηγόρος. Η ποικιλομορφία και το βάθος των προσφερόμενων κύκλων μαθημάτων μπορούν να βρεθούν στον κατάλογο μαθημάτων SMU Dedman School of Law ή στη λίστα μαθημάτων .

Απαιτήσεις βαθμού

A) Οι φοιτητές μπορούν να ξεκινήσουν τις σπουδές τους το φθινόπωρο ή τον εαρινό όρο. Πρέπει να συμμετάσχουν σε πρόγραμμα προσανατολισμού που διεξάγεται στη SMU Dedman School of Law στα μέσα Αυγούστου (για το φθινόπωρο) ή στις αρχές Ιανουαρίου (άνοιξη) κάθε έτους πριν από την έναρξη των τάξεων.

(Β) Φοιτητές που επιδιώκουν το LL.M. για τους αποφοίτους αλλοδαπών νομικών σχολών πρέπει να ολοκληρώσει 24 ώρες πίστωσης από τα μαθήματα ή τα σεμινάρια που επιλέγονται σε συνεννόηση με τον σύμβουλο διδάσκοντος του φοιτητή ο οποίος έχει ανατεθεί κατά τον προσανατολισμό. Τα μέλη των σχολών που συμβουλεύουν τους υποψηφίους για αυτό το πτυχίο θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να προσαρμόσουν το σχέδιο σπουδών ενός σπουδαστή στους συγκεκριμένους μεταπτυχιακούς του στόχους. Ωστόσο, όλοι οι σπουδαστές καλούνται να παρακολουθήσουν το μάθημα "Προοπτικές του αμερικανικού νομικού συστήματος". Συνήθως θα λάβουν ένα βασικό μάθημα JD όπως οι Συμβάσεις. SMU Dedman Νόμος απονέμει το βαθμό σε εκείνους τους φοιτητές που ολοκληρώνουν το μάθημα τους με ένα μέσο βαθμό σε όλα τα μαθήματα ισοδυναμεί με C ή 1,70. Ένας φοιτητής δεν θα λάβει πίστωση για ένα μάθημα ή σεμινάριο στο οποίο το βαθμό του είναι κάτω από D ή 1,00. Οι σπουδαστές για τους οποίους η αγγλική γλώσσα είναι δεύτερη γλώσσα επιτρέπεται επιπλέον χρόνο για να ολοκληρώσουν γραπτές τελικές εξετάσεις.

Υποτροφίες

SMU Dedman School of Law τυπικά θα προσφέρει κάποια υποτροφία για τις περισσότερες από τις LL.M. Φοιτητές. Όλοι οι υποψήφιοι θεωρούνται αυτόματα για μερικές υποτροφίες. Εκτός από τις μερικές υποτροφίες, προσφέρουμε μερικές πλήρεις υποτροφίες. Μια ξεχωριστή αίτηση για αυτές τις υποτροφίες δεν είναι απαραίτητη. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο των Νομικών Προγραμμάτων Πτυχιούχων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση bheine@smu.edu ή τηλεφωνικά στο 214-768-2758 ή χωρίς χρέωση στο 1-888-768-5291.

2018-2019 Δίδακτρα, Τέλη και Εκτιμώμενα Έξοδα

 • Φροντίδα 47.966 δολάρια
 • Τέλη $ 6.128

Εκτιμώμενα Έξοδα

 • Έξοδα διαβίωσης $ 17.700
 • Διάφορα / Ασφάλισης Υγείας $ 3.000

Σύνολο $ 74.794 *
* Μάθετε περισσότερα σχετικά με το κόστος συμμετοχής

Επιλεξιμότητα για τις εξετάσεις σε μπαρ

Οι διεθνείς φοιτητές που επιθυμούν να ασκήσουν το δίκαιο σε αυτή τη χώρα και μπορούν να γίνουν δεκτοί στο μπαρ σε ένα από τα κράτη ή στην περιφέρεια της Κολούμπια, θα πρέπει να εξοικειωθούν με τις απαιτήσεις εισδοχής στη συγκεκριμένη δικαιοδοσία όπου σχεδιάζουν να εξασκήσουν. Οι απαιτήσεις εισδοχής bar ποικίλλουν από κράτος σε κράτος. Ορισμένα κράτη απαιτούν από τους υποψήφιους να αποκτήσουν πτυχίο JD και άλλοι θα απαιτήσουν μόνο έναν ορισμένο αριθμό πιστωτικών μονάδων από μια νομική σχολή στη χώρα αυτή. Το Τέξας επιτρέπει τώρα εξειδικευμένους εξειδικευμένους αλλοδαπούς πληρεξούσιους που έχουν ολοκληρώσει ένα LL.M. βαθμό να καθίσει για την εξέταση Texas Bar.

Για τους πλήρεις κανόνες που διέπουν την είσοδο στο State Bar του Τέξας ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Για ένα ενημερωτικό δελτίο που συνοψίζει την επιλεξιμότητα των αλλοδαπών εκπαιδευόμενων υποψηφίων και των αλλοδαπών πληρεξούσιων για να πραγματοποιήσετε την εξέτασή τους στο Texas Bar CLICK HERE

21435_22519D_079_HR_RT1.jpg

Σχετικά με

Ιδρύθηκε το 1925, το SMU Dedman School of Law είναι μια κορυφαία τάξη ενός ιδιωτικού σχολείου που βρίσκεται στο Ντάλας, Τέξας, και βρίσκεται σε μια γεμάτη δέντρα γειτονιά, μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της πόλης. Ιδρύθηκε το 1949, τα προγράμματα νόμου για το πτυχίο νομικής σχολής έχουν διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην εκπαίδευση ορισμένων από τους κορυφαίους ηγέτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε υπερήφανοι για το παγκόσμιο δίκτυο αποφοίτων μας - περισσότερους από 2.000 αποφοίτους από 80 χώρες που κατέχουν εξέχουσες θέσεις στην κυβέρνηση, τη νομική πρακτική, τις επιχειρήσεις, το δικαστικό σώμα και τη νομική εκπαίδευση παγκοσμίως.

SMU Dedman Alumni Network

Εξαιρετικά Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών

SMU Dedman School of Law προσφέρει πτυχιακά προγράμματα σπουδών τόσο για τις ΗΠΑ όσο και για τους αλλοδαπούς εκπαιδευμένους δικηγόρους. Το LL.M. και τα προγράμματα SJD ενισχύουν τη σταδιοδρομία στην ιδιωτική πρακτική του δικαίου, της διδασκαλίας και της δημόσιας υπηρεσίας διδάσκοντας τις δεξιότητες ανάλυσης και επίλυσης προβλημάτων για την αντιμετώπιση των πολύπλοκων απαιτήσεων του κόσμου μας. Τα προγράμματα αυξάνουν την κατανόηση του μαθητή σχετικά με τη νομική θεωρία και τις πολιτικές, διευρύνουν τους νομικούς ορίζοντες του φοιτητή και ενθαρρύνουν την ανάπτυξη δεξιοτήτων νομικής έρευνας και γραφής.

Σπούδασε στο ζωντανό Ντάλας του Τέξας

Ο νόμος Dedman της SMU προσφέρει στους σπουδαστές μια ευκαιρία να γίνουν μέλος μιας ζωντανής, ποικίλης και ακαδημαϊκής κοινότητας με το πλεονέκτημα να σπουδάσουν στο Ντάλας - όχι μόνο ένα διεθνές επιχειρηματικό κέντρο, αλλά ένα δυναμικό πολιτιστικό κέντρο που βρίσκεται στο μέσο της ανατολικής και δυτικής ακτής της Κρατά σε μια περιοχή γνωστή για το ήπιο και ηλιόλουστο κλίμα της. Το Dallas είναι η ένατη μεγαλύτερη πόλη και το Dallas / Ft. Αξίζει να σημειωθεί ότι η metroplex αποτελεί την τέταρτη μεγαλύτερη μητροπολιτική περιοχή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι μια εκλεπτυσμένη πόλη με μια ακμάζουσα αγορά εργασίας, υψηλή ποιότητα ζωής και σχετικά χαμηλό κόστος ζωής. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ζήσεις και να σπουδάσεις!

Παγκόσμια Αναγνωρισμένη Σχολή

Η σχολή περιλαμβάνει μελετητές και καινοτόμους σε ποικίλους τομείς, όπως το συνταγματικό δίκαιο, το εταιρικό δίκαιο, το ποινικό δίκαιο, το περιβαλλοντικό δίκαιο, το δίκαιο της υγείας, την πνευματική ιδιοκτησία, το δίκαιο εθνικής ασφάλειας, το δίκαιο πετρελαίου και φυσικού αερίου, το δίκαιο δημοσίου συμφέροντος και το φορολογικό δίκαιο. Οι εν λόγω μελετητές ασχολούνται τακτικά με τον κόσμο, εμφανίζοντας τις επιτροπές του Κογκρέσου, συνεργάζοντας με κρατικούς και ομοσπονδιακούς ρυθμιστικούς οργανισμούς, διαμαρτυρόμενοι ενώπιον κρατικών και ομοσπονδιακών δικαστηρίων, εργάζονται με εταιρικά στελέχη και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και εμφανίζονται τακτικά στα μέσα ενημέρωσης για να μεταφράσουν την έρευνά τους ή να σχολιάσουν σημαντικές ιστορίες της ημέρας. Η μελέτη του νόμου στη SMU δίνει στους φοιτητές πρόσβαση σε μια εξαιρετική σχολή που ασχολείται με την έγκαιρη και αιχμής έρευνα που συχνά ενημερώνεται από χρόνια εμπειρίας.

21429_SMU_Law_LOW_RES_PROOFS_-_Students_around_campus-Lifestyle_-_Bret_Redman-187_1.jpg

Εκπαιδευτική εμπειρία

Εκτός από το διαφορετικό πρόγραμμα σπουδών μας, οι μαθητές καλούνται να επωφεληθούν από τις πολλές δραστηριότητες έξω από την τάξη. Στο νόμο Dedman της SMU, η μαθησιακή εμπειρία σας θα εμπλουτιστεί με διεθνή συνέδρια και διαλέξεις όλο το χρόνο, φέρνοντας σε εξέχουσα θέση διεθνείς προσωπικότητες στην πανεπιστημιούπολη για να συζητήσουν τα σημερινά παγκόσμια νομικά ζητήματα. International LL.M. φοιτητές να παρακολουθήσουν μαθήματα με τους μαθητές αμερικανική JD και να συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Δικαστήριο - ένα πρόγραμμα που εισάγεται κατά τη διάρκεια της προσανατολιστείτε, όπου οι μαθητές συνδεθείτε σε μικρές ομάδες με συμμαθητές, καθηγητές, οι ηγέτες των φοιτητών, οι σύμβουλοι σταδιοδρομίας και αποφοίτων για μια κοινότητα εμπειρία όλο το χρόνο τους στο SMU Dedman School of Law . Ένα μέλος της σχολής θα υπηρετήσει ως προσωπικός σας ακαδημαϊκός σύμβουλος. Οι ασκούμενοι δικηγόροι από το Τμήμα Διεθνούς Δικαίου του Δικηγορικού Συλλόγου Ντάλλας χρησιμεύουν επίσης ως μέντορες για τους μαθητές μας.

Διεθνώς Διακεκριμένοι Αποφοίτοι

Οι διεθνείς απόφοιτοι της SMU Dedman School of Law έχουν επιπτώσεις σε όλο τον κόσμο. Το διεθνές μας δίκτυο αποφοίτων περιλαμβάνει περισσότερους από 2000 πτυχιούχους σε περισσότερες από 80 χώρες. Αυτοί οι επαγγελματίες μπορούν να βρεθούν στα υψηλότερα επίπεδα της κυβέρνησης, της νομικής πρακτικής και των επιχειρήσεων. Οι διεθνείς αποφοίτοι της SMU αντιπροσωπεύουν ένα ευρύ φάσμα νομικών συστημάτων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων από την Κεντρική και Νότια Αμερική, το Μεξικό, τον Καναδά, την Ευρώπη, την Αφρική, την Ινδία, τη Νοτιοανατολική Ασία, την Κίνα, τη Μέση Ανατολή και τον Ειρηνικό Ωκεανό. Προσπαθούμε για παγκόσμια γεωγραφική ποικιλομορφία στις εγγραφές φοιτητών μας και προσφέρουμε υψηλό βαθμό ατομικής προσοχής και υποστήριξης σε κάθε διεθνή φοιτητή.

Sobchok Sukharomna '81

Πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Ταϊλάνδη

Δρ Shen Shiaoming '81

Διεθνής Νομικός Σύμβουλος για τον Mackenzie

Ο αξιότιμος SM Krishna '59

Υπουργός Εξωτερικών Υποθέσεων για την Ινδία (2009-2012)

Siriporn Chaiyasuta '85

Γενικός Σύμβουλος, Chevron Europe, Ευρασία και Εξερεύνηση της Μέσης Ανατολής

Moath Alhussain '11

Assoc. Σύμβουλος, Saudi Basic Industries Corporation

Antonio M. Garza '83

Πρώην πρεσβευτής των ΗΠΑ στο Μεξικό

Ο Δρ Helmut Sohmen '66

Πρόεδρος και Πρόεδρος, BW Group

Ο Δρ Hassan Okour '07

Πρώην Dean, νομικό σχολείο του Κατάρ

Jinsung Lee '88

Δικαιοσύνη, Συνταγματικό Δικαστήριο της Κορέας

Yukio Horigome '71

Δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ιαπωνίας

Hans Heppe'97

Διεθνής εταίρος, Locke Lord LLP Επίτιμος Γερμανός Πρόξενος

Φοιτητική ζωή

Το νομικό σχολείο βρίσκεται στη βορειοδυτική γωνία της κύριας πανεπιστημιούπολης της SMU - με τα κτίρια στην τάξη, το κτίριο διοίκησης και τη βιβλιοθήκη νόμων που σχηματίζουν αυτό που ονομάζεται "Law Quad". Αυτή η ιδανική τοποθεσία παρέχει εύκολη πρόσβαση σε πολλούς από τους σπουδαίους φοιτητικούς πόρους της SMU, τραπεζαρία, πρωινό γυμναστήριο και κέντρο υγείας.

21430_28439363.jpg

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποSMU Dedman School of Law »

Τελευταία ενημέρωση September 11, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Duration
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
54,094 USD
2018-2019 Δίδακτρα και Τέλη. Εκτιμώμενα Έξοδα: Έξοδα διαβίωσης ($ 17.700) Διάφορα ($ 3.000) = Συνολικά δίδακτρα, τέλη και έξοδα ($ 74.794)
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Δεκ. 31, 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Ιαν. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Δεκ. 31, 2019
Άλλη