LLM διεθνές εμπόριο και εμπορικού δικαίου

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Μεγαλύτερη εθνική και διεθνής σημασία, το διεθνές εμπορικό δίκαιο αποτελεί μία από τις εξαγωγές του αγγλικού συστήματος κοινής νομοθεσίας. Η δομή των διεθνών συμβάσεων κυριαρχείται από τις αρχές του κοινού κοινοτικού δικαίου. Στο μάθημα αυτό θα αναπτύξετε την εμπειρία σας σε βασικούς τομείς που επηρεάζουν το διεθνές εμπόριο και το εμπορικό δίκαιο.

Σχετικά με το LLM Διεθνούς Εμπορίου και Εμπορικού Δικαίου

Αυτό το δημοφιλές μάθημα διερευνά διαφορετικές περιοχές του θέματος, συμπεριλαμβανομένων:

 • διεθνείς πωλήσεις και τη μεταφορά εμπορευμάτων
 • ΑΣΦΑΛΙΣΗ
 • διεθνή χρηματοδότηση
 • διεθνείς επίλυσης διαφορών
 • Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου δίκαιο.

Το τελευταίο έχει ιδιαίτερη σημασία δεδομένου ότι η Ινδία και η Κίνα εντάχθηκε στον ΠΟΕ.

Γιατί να επιλέξετε αυτό το μάθημα;

 • Εξερευνήστε διαφορετικές πτυχές του Διεθνούς Εμπορίου και Εμπορικού Δικαίου, μια μεγάλη εξαγωγή του αγγλικό κοινό δίκαιο σύστημα.
 • Επωφεληθείτε από στενούς δεσμούς με το Κέντρο Επιχειρηματικής και πτωχευτικού δικαίου.
 • Επιλογή για να συμπληρώσει τη μελέτη σας του Διεθνούς Εμπορίου και Εμπορικού Δικαίου με έως και δύο μονάδες από άλλες θεματικές περιοχές LLM.
 • Επιλέξτε μια διαδρομή μελέτη που σας ταιριάζει με πλήρη απασχόληση, μερική απασχόληση και εξ αποστάσεως μάθηση επιλογές που είναι διαθέσιμες.
 • Παρακολουθείστε ένα Διεθνές Θερινό Σχολείο με την ευκαιρία να εξερευνήσουν νόμου σε ευρωπαϊκό πλαίσιο.
 • Υποτροφίες διαθέσιμα.
 • Μεμονωμένες ενότητες μπορούν να μελετηθούν για Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Ανάπτυξης (CPD) βραβεία.

Πώς μπορώ να σπουδάσω;

Το ακαδημαϊκό έτος για τα μαθήματα LLM χωρίζεται σε τρία μέρη: δύο όροι δέκα εβδομάδων (διάρκειας ενός τρέχει από την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους, μέχρι την διακοπές των Χριστουγέννων, Διάρκεια Δύο μεταξύ των Χριστουγέννων και του Πάσχα) και η θερινή περίοδος.

Πλήρης απασχόληση φοιτητές - οι οποίοι ολοκληρώνουν τη διάρκεια πάνω από ένα ακαδημαϊκό έτος - θα μελετήσει τρεις ενότητες σε κάθε όρο και να ολοκληρώσει τη διατριβή στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Μερική απασχόληση φοιτητών και εξ αποστάσεως μάθηση φοιτητές - οι οποίοι ολοκληρώνουν τον κύκλο σε δύο ακαδημαϊκά έτη - να μελετήσει σε τρεις ενότητες, σε ολόκληρη Όροι ένα και δύο για κάθε έτος (έξι συνολικά), την έναρξη των εργασιών για την έρευνα διατριβή τους κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου του καλοκαιριού και ολοκληρώνοντας κατά τη διάρκεια το δεύτερο.

Στις πλήρους απασχόλησης και μερικής απασχόλησης οι τρόποι μαθήματα διδάσκονται σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Ανάλογα με το χρονοδιάγραμμα σας, μπορεί να αναμένεται να παραστούν σε περισσότερες από μία ημέρες. Ενότητες μπορεί κατ 'εξαίρεση να επαναπρογραμματιστούν λόγω των αναγκών πορεία.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται από τους ακαδημαϊκούς, αλλά θα χρειαστεί συνήθως να πραγματοποιήσει εκτεταμένες καθοδηγείται προπαρασκευαστικές εργασίες και θα περιλαμβάνει συχνά σύντομες παρουσιάσεις ή άλλες συνεισφορές.

Οι ενότητες μάθησης εξ αποστάσεως δομημένο, σε σκηνοθεσία μαθησιακές δραστηριότητες, που παραδίδεται μέσω της online πλατφόρμας εκμάθησης του Πανεπιστημίου - ΤΩΡΑ. Απόσταση οι μαθητές θα έχουν επίσης την ευκαιρία να συμμετέχουν σε εικονικές συζητήσεις με άλλους φοιτητές και το ακαδημαϊκό προσωπικό, και θα κληθούν να συμπληρώσουν πρόσθετες εργασίες - όπως η εκπόνηση σχεδίων δοκίμιο ή παρουσιάσεις - κατά τη διάρκεια της κάθε ενότητας.

Προυποθέσεις εισόδου

Ηνωμένο Βασίλειο

 • Ένα καλό πτυχίο δικαίου, 2.2 ή μεγαλύτερο.
 • Οι υποψήφιοι των οποίων το πρώτο πτυχίο δεν είναι νόμος θα πρέπει να προσκομίσουν αποδεικτικά στοιχεία για τη δέσμευση για το θέμα LLM που επιθυμούν να σπουδάσουν.
 • Οι υποψήφιοι από άλλες ειδικότητες θα είναι ευπρόσδεκτη υπό τις κατάλληλες συνθήκες, ιδιαίτερα αν έχουν εμπειρία στο χώρο, ακόμη και αν δεν είναι, όπως οι δικηγόροι.

Καθορίζουμε αυτές τις ελάχιστες απαιτήσεις εισόδου, αλλά θα σας αξιολογήσουμε μεμονωμένα σχετικά με την ικανότητά σας να επωφεληθείτε από το μάθημα. Μερικές φορές προσφέρουμε θέσεις με βάση τα μη τυπικά προσόντα εισόδου και τη βιομηχανική ή επαγγελματική πείρα.

Διεθνής

Δεχόμαστε τα προσόντα από σχολεία, κολλέγια και πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο για την είσοδο στους τίτλους UG και PG. Αν δεν είστε σίγουροι για το πώς διεθνή προσόντα σας ταιριάζει απαιτήσεις πορεία μας, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα μας για τη διεθνή προσόντα.

Εκπαιδευτικά μαθήματα

Αν χρειαστεί να κάνετε μια σειρά μαθημάτων ίδρυμα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις πορεία μας, παρακαλούμε επισκεφθείτε Nottingham Trent International College (NTIC). Αν είστε ήδη σπουδάζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο σε ένα σχολείο ή το κολέγιο και θα ήθελα να ξέρω αν μπορούμε να δεχτούμε τα προσόντα σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα μαθήματα μας.

Απαιτήσεις εισόδου αγγλική γλώσσα

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, πρέπει να μας δείξετε ότι οι γλωσσικές δεξιότητές σας είναι αρκετά ισχυρές για εντατική ακαδημαϊκή μελέτη. Για αυτό το μάθημα, απαιτούμε συνήθως ένα από τα παρακάτω:

 • IELTS 6,5 με ένα ελάχιστο 5,5 σε κάθε δεξιότητα.
 • Ισότιμο προσόν στην αγγλική γλώσσα.
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Nottingham Law School is one of the largest university law schools in the UK with a reputation for innovation and delivering the highest standards of legal training and education. Our mission is to pr ... περαιτέρω

Nottingham Law School is one of the largest university law schools in the UK with a reputation for innovation and delivering the highest standards of legal training and education. Our mission is to prepare students for their future careers and we have a proven track record in graduate employability. The School's credentials speak for themselves... Διαβάστε Λιγότερα
Νότιγχαμ , Nijmegen + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη