LLM διεθνές οικονομικό δίκαιο

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το νέο μας μάθημα για το Διεθνές Χρηματοοικονομικό Δίκαιο του LLM έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στην ταχεία ανάπτυξη της νομοθεσίας για τη διεθνή χρηματοδότηση και να εξοπλίζει τους φοιτητές για μελλοντική σταδιοδρομία στους χρηματοοικονομικούς τομείς.

Το μάθημα δεν επικεντρώνεται μόνο στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές και στον τραπεζικό τομέα, αλλά και στην ασφάλιση, η οποία είναι μια τεράστια βιομηχανία τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και διεθνώς.

Γιατί να επιλέξετε αυτό το μάθημα;

 • Εξασφαλίστε την αυξανόμενη ζήτηση για ειδικευμένους διεθνείς χρηματοοικονομικούς ειδικούς με τα κατάλληλα προσόντα εντός και εκτός του νομικού επαγγέλματος.
 • Μια ποικιλία υποτροφιών είναι διαθέσιμες.
 • Ιδανικό για φοιτητές που αναζητούν απασχόληση στον ευρύτερο τομέα του χρηματοοικονομικού δικαίου.
 • Αποκτήστε μια κατανόηση των ευρύτερων παραγόντων που μπορεί να έχουν επηρεάσει τον τομέα του διεθνούς χρηματοοικονομικού δικαίου, όπως θεωρητικοί, ηθικοί, πολιτικοί, οικονομικοί και κοινωνιολογικοί παράγοντες.
 • Επωφεληθείτε από μια σχολή που παρέχει προχωρημένη διδασκαλία στον τομέα.
 • Προαιρετικές ευρείες ενότητες επιτρέπουν στους μαθητές να προσαρμόσουν το πτυχίο τους στα ενδιαφέροντά τους.
 • Παρακολουθείστε ένα Διεθνές Θερινό Σχολείο και εξερευνήστε νόμου από μια ευρωπαϊκή προοπτική.
 • Το 98% των μεταπτυχιακών φοιτητών του Νομικού Σχολείου απασχολούνται ή συμμετέχουν σε περαιτέρω σπουδές έξι μήνες μετά την αποφοίτησή τους (DLHE, μεταπτυχιακοί φοιτητές 2015-16).

Τι θα μελετήσει

Θα μελετήσετε έξι διδάσκονται ενότητες, ακολουθούμενη από μια διατριβή. Η διατριβή είναι ένα εκτεταμένο κομμάτι της ακαδημαϊκής εργασίας, ανεξάρτητα μελετημένο και γραπτό. Θα υποστηριχθείτε σε αυτή την εργασία με την επίβλεψη ενός-ενός από έναν ειδικευμένο εκπαιδευτή στον τομέα που επιλέξατε. Με την ακαδημαϊκή καταλληλότητα και τη διαθεσιμότητα ενός κατάλληλα εκπαιδευμένου ειδικού, μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας τομέα σπουδών για την ενότητα διατριβής του μαθήματος.

Καριέρα και της απασχολησιμότητας

Η ανάπτυξη της σταδιοδρομίας αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του προγράμματος και η ομάδα σταδιοδρομίας μας διοργανώνει μια σειρά εργαστηρίων όπου μπορείτε να προσδιορίσετε μεθόδους και στρατηγικές που θα σας επιτρέψουν να συνεχίσετε τους στόχους της σταδιοδρομίας σας. Το 98% των μεταπτυχιακών φοιτητών του Νομικού Σχολείου απασχολούνται ή συμμετέχουν σε περαιτέρω σπουδές έξι μήνες μετά την αποφοίτησή τους (DLHE, μεταπτυχιακοί φοιτητές 2015-16).

Αυτό το μάθημα μπορεί να βοηθήσει όσους αναζητούν θέση σε ένα επαγγελματικό νομικό μάθημα (LLM LPC και LLM BPTC) και να ενισχύσει το βιογραφικό σημείωμα εκείνων που επιδιώκουν απασχόληση στον νομικό τομέα. Για τους φοιτητές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν μια ακαδημαϊκή καριέρα, το μάθημα προσφέρει μια εξαιρετική γείωση στην έρευνα και στην ανάπτυξη πολύ ανεπτυγμένων δεξιοτήτων γραφής.

Προυποθέσεις εισόδου

Ηνωμένο Βασίλειο

Τι ψάχνουμε;

 • Ένα καλό πτυχίο δικαίου, 2.2 ή μεγαλύτερο.
 • Οι υποψήφιοι των οποίων το πρώτο πτυχίο δεν είναι νόμος θα πρέπει να προσκομίσουν αποδεικτικά στοιχεία για τη δέσμευση για το θέμα LLM που επιθυμούν να σπουδάσουν.
 • Οι υποψήφιοι από άλλες ειδικότητες θα είναι ευπρόσδεκτη υπό τις κατάλληλες συνθήκες, ιδιαίτερα αν έχουν εμπειρία στο χώρο, ακόμη και αν δεν είναι, όπως οι δικηγόροι.

Καθορίζουμε αυτές τις ελάχιστες απαιτήσεις εισόδου, αλλά θα σας αξιολογήσουμε μεμονωμένα σχετικά με την ικανότητά σας να επωφεληθείτε από το μάθημα. Μερικές φορές προσφέρουμε θέσεις με βάση τα μη τυπικά προσόντα εισόδου και τη βιομηχανική ή επαγγελματική πείρα.

Διεθνείς προσόντα

Δεχόμαστε τα προσόντα από σχολεία, κολλέγια και πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο για την είσοδο στους τίτλους UG και PG. Αν δεν είστε σίγουροι για το πώς διεθνή προσόντα σας ταιριάζει απαιτήσεις πορεία μας, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα μας για τη διεθνή προσόντα.

Εκπαιδευτικά μαθήματα

Αν χρειαστεί να κάνετε μια σειρά μαθημάτων ίδρυμα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις πορεία μας, παρακαλούμε επισκεφθείτε Nottingham Trent International College (NTIC). Αν είστε ήδη σπουδάζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο σε ένα σχολείο ή το κολέγιο και θα ήθελα να ξέρω αν μπορούμε να δεχτούμε τα προσόντα σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα μαθήματα μας.

Απαιτήσεις εισόδου αγγλική γλώσσα

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, πρέπει να μας δείξετε ότι οι γλωσσικές δεξιότητές σας είναι αρκετά ισχυρές για εντατική ακαδημαϊκή μελέτη. Για αυτό το μάθημα, απαιτούμε συνήθως ένα από τα παρακάτω:

 • IELTS 6,5 με ένα ελάχιστο 5,5 σε κάθε δεξιότητα.
 • Ισότιμο προσόν στην αγγλική γλώσσα.
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Nottingham Law School is one of the largest university law schools in the UK with a reputation for innovation and delivering the highest standards of legal training and education. Our mission is to pr ... περαιτέρω

Nottingham Law School is one of the largest university law schools in the UK with a reputation for innovation and delivering the highest standards of legal training and education. Our mission is to prepare students for their future careers and we have a proven track record in graduate employability. The School's credentials speak for themselves... Διαβάστε Λιγότερα
Νότιγχαμ , Nijmegen + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη