LLM νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας

Η πνευματική ιδιοκτησία είναι ένα συναρπαστικό και πιο σημαντικό τομέα του δικαίου, ιδίως σε διεθνές επίπεδο και σε επίπεδο ΕΕ. Το μάθημα προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να εξερευνήσουν το δίκαιο πνευματικής ιδιοκτησίας και στα δύο πλαίσια ΗΒ και την ΕΕ, μαζί με τις συνδέσεις με το δίκαιο του ανταγωνισμού και τον αθλητισμό.

Σχετικά με το LLM Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Θα διερευνήσει το διεθνώς σημαντικό τομέα του δικαίου πνευματικής ιδιοκτησίας και να μάθουν πώς τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας προσκρούουν σε πολλές εμπορικές περιοχές.

Γιατί να επιλέξετε αυτό το μάθημα;

 • Εξερευνήστε Δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας στο Ηνωμένο Βασίλειο και την ΕΕ πλαίσια.
 • Μάθετε πώς τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας προσκρούουν σε πολλές εμπορικές περιοχές και να μελετήσουν τις συνδέσεις με το δίκαιο του ανταγωνισμού και τον αθλητισμό.
 • Μάθετε από εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό, όπως Janice Denoncourt, έναν έμπειρο επαγγελματία και συγγραφέας του πυρήνα εγχειρίδια που έχει χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας.
 • Συμπληρώνουν τη μελέτη σας του Νόμου Πνευματικής Ιδιοκτησίας με δύο ενότητες από άλλες θεματικές περιοχές LLM.
 • Επιλέγουν να σπουδάσουν πλήρους ή μερικής απασχόλησης.
 • Παρακολουθείστε ένα Διεθνές Θερινό Σχολείο και εξερευνήστε νόμου σε ευρωπαϊκό πλαίσιο.
 • Υποτροφίες είναι διαθέσιμες.
 • Μεμονωμένες ενότητες μπορούν να μελετηθούν για σκοπούς Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Ανάπτυξης (CPD).

Ενότητες

Θα μελετήσει έξι ενότητες που διδάσκονται ακολουθείται από μια διατριβή. Βασικές ενότητες:

 • Ο ανταγωνισμός και το δίκαιο πνευματικής ιδιοκτησίας στην ΕΕ
 • Πνευματική ιδιοκτησία
 • IP Δημόσια Υγεία Ιατρική Εταιρεία της Καινοτομίας
 • Προστασία Δεδομένων και Απόρρητο

Συν δύο ενότητες της επιλογής σας από άλλες περιοχές LLM θέμα, εκτός από το πετρέλαιο, το φυσικό αέριο και νόμος περί μεταλλείων. Θα ξεκινήσετε διατριβή σας μετά την ολοκλήρωση αυτών των ενοτήτων.

Εκτίμηση

Σε κάθε περίπτωση, οι μονάδες αξιολογούνται μέσα από ένα έργο του βέβαια. Αυτό γίνεται συνήθως με τη μορφή ενός επιμέρους προβλημάτων ή ένα δοκίμιο-style ερώτηση, αλλά θα διαφέρει ανάλογα με τη μονάδα. Μπορείτε να υποβάλετε και να ενημερώνονται για την αξιολόγηση κατά τη διάρκεια της κάθε ενότητας.

Η διατριβή είναι 18.000 έως 20.000 λέξεις και ερευνήσει και έχει γράψει ανεξάρτητα υπό την καθοδήγηση ενός ακαδημαϊκού εμπειρογνώμονα.

Πώς μπορώ να σπουδάσω;

Το ακαδημαϊκό έτος για τα μαθήματα LLM χωρίζεται σε τρία μέρη: δύο όροι δέκα εβδομάδων (διάρκειας ενός τρέχει από την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους, μέχρι την διακοπές των Χριστουγέννων, Διάρκεια Δύο μεταξύ των Χριστουγέννων και του Πάσχα) και η θερινή περίοδος.

Πλήρης απασχόληση φοιτητές - οι οποίοι ολοκληρώνουν τη διάρκεια πάνω από ένα ακαδημαϊκό έτος - θα μελετήσει τρεις ενότητες σε κάθε όρο και να ολοκληρώσει τη διατριβή στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Μερική απασχόληση φοιτητών - που θα ολοκληρώσουν την πορεία πάνω από δύο ακαδημαϊκά έτη - να μελετήσει σε τρεις ενότητες, σε ολόκληρη Όροι ένα και δύο για κάθε έτος (έξι συνολικά), την έναρξη των εργασιών για την έρευνα διατριβή τους κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου του καλοκαιριού και ολοκληρώνοντας κατά τη διάρκεια της δεύτερης.

Στις πλήρους απασχόλησης και μερικής απασχόλησης οι τρόποι μαθήματα διδάσκονται σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Ανάλογα με το χρονοδιάγραμμα σας, μπορεί να αναμένεται να παραστούν σε περισσότερες από μία ημέρες. Ενότητες μπορεί κατ 'εξαίρεση να επαναπρογραμματιστούν λόγω των αναγκών πορεία.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται από τους ακαδημαϊκούς, αλλά θα χρειαστεί συνήθως να πραγματοποιήσει εκτεταμένες καθοδηγείται προπαρασκευαστικές εργασίες και θα περιλαμβάνει συχνά σύντομες παρουσιάσεις ή άλλες συνεισφορές.

Προυποθέσεις εισόδου

Ηνωμένο Βασίλειο

 • Ένα καλό πτυχίο δικαίου, 2.2 ή μεγαλύτερο.
 • Οι υποψήφιοι των οποίων το πρώτο πτυχίο δεν είναι νόμος θα πρέπει να προσκομίσουν αποδεικτικά στοιχεία για τη δέσμευση για το θέμα LLM που επιθυμούν να σπουδάσουν.
 • Οι υποψήφιοι από άλλες ειδικότητες θα είναι ευπρόσδεκτη υπό τις κατάλληλες συνθήκες, ιδιαίτερα αν έχουν εμπειρία στο χώρο, ακόμη και αν δεν είναι, όπως οι δικηγόροι.

Καθορίζουμε αυτές τις ελάχιστες απαιτήσεις εισόδου, αλλά θα σας αξιολογήσουμε μεμονωμένα σχετικά με την ικανότητά σας να επωφεληθείτε από το μάθημα. Μερικές φορές προσφέρουμε θέσεις με βάση τα μη τυπικά προσόντα εισόδου και τη βιομηχανική ή επαγγελματική πείρα.

Διεθνής

Δεχόμαστε τα προσόντα από σχολεία, κολλέγια και πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο για την είσοδο στους τίτλους UG και PG. Αν δεν είστε σίγουροι για το πώς διεθνή προσόντα σας ταιριάζει απαιτήσεις πορεία μας, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα μας για τη διεθνή προσόντα.

Εκπαιδευτικά μαθήματα

Αν χρειαστεί να κάνετε μια σειρά μαθημάτων ίδρυμα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις πορεία μας, παρακαλούμε επισκεφθείτε Nottingham Trent International College (NTIC). Αν είστε ήδη σπουδάζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο σε ένα σχολείο ή το κολέγιο και θα ήθελα να ξέρω αν μπορούμε να δεχτούμε τα προσόντα σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα μαθήματα μας.

Απαιτήσεις εισόδου αγγλική γλώσσα

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, πρέπει να μας δείξετε ότι οι γλωσσικές δεξιότητές σας είναι αρκετά ισχυρές για εντατική ακαδημαϊκή μελέτη. Για αυτό το μάθημα, απαιτούμε συνήθως ένα από τα παρακάτω:

 • IELTS 6,5 με ένα ελάχιστο 5,5 σε κάθε δεξιότητα.
 • Ισότιμο προσόν στην αγγλική γλώσσα.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά

Κοιτάξτε9 περισσότερα μαθήματα αποNottingham Trent University - Nottingham Law School »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
1 - 2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
6,500 GBP
Πλήρους Απασχόλησης και £ 3.250 μερικής απασχόλησης για φοιτητές στο σπίτι / ΕΕ - £ 12.900 πλήρους απασχόλησης και £ 6.450 μερικής φοίτησης για διεθνείς φοιτητές
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Άλλη