Περιγραφή του προγράμματος

Αυτό το μοναδικό και διεθνώς επικεντρωμένο πρόγραμμα LLM διερευνά πώς ο νόμος ανταποκρίνεται, ρυθμίζει και προωθεί νέες και αναδυόμενες τεχνολογίες.

Οι καινοτόμες τεχνολογίες και η σύγκλιση τεχνολογιών προκαλούν πρωτοφανή κοινωνική αλλαγή. Δημιουργούνται νέα νομικά ζητήματα και αναδύονται νέες ρυθμιστικές απαντήσεις. Ο νόμος μπορεί να βοηθήσει - ή να εμποδίσει - την ικανότητα της κοινωνίας να αποκομίσει τις βέλτιστες ανταμοιβές από την τεχνολογική ανάπτυξη.

Σε όλο το πρόγραμμα, θα μελετήσετε διαφορετικούς τρόπους ρύθμισης - τον νόμο, τις αγορές, την ίδια την τεχνολογία - και θα αναλύσετε κριτικά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του καθενός. Αναλύεται επίσης το δυναμικό της τεχνολογίας για τη στήριξη νομικών και δικαστικών διαδικασιών.

Αυτό το LLM θα σας δώσει τη δυνατότητα να αναπτύξετε μια προηγμένη γνώση τομέων όπου ο νόμος ασχολείται με την τεχνολογία, την ευαισθητοποίηση σχετικά με τα προβλήματα στην περιοχή και την κατανόηση των διαφορετικών προσεγγίσεων στη λύση τους.

Δομή του προγράμματος

Να απονεμηθεί LLM Καινοτομία, Τεχνολογία

Το ευρύ φάσμα των μαθημάτων καλύπτει τους τομείς του δικαίου της τεχνολογίας της πληροφορίας, της πνευματικής ιδιοκτησίας και του ιατρικού δικαίου. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, μπορείτε επίσης να έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ένα μάθημα από το φάσμα των σειρών μαθημάτων εμπορικού δικαίου.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι η διαθέσιμη επιλογή μαθημάτων σε κάθε δεδομένο έτος ενδέχεται να αλλάξει.

Μαθησιακά αποτελέσματα

Μέχρι το τέλος των σπουδών σας, θα πρέπει να έχετε αποκτήσει υψηλό επίπεδο γνώσεων στον τομέα του δικαίου και της τεχνολογίας, μια εκλεπτυσμένη συνειδητοποίηση των προβλημάτων στην περιοχή και των διαφορετικών προσεγγίσεων στη λύση τους.

Ευκαιρίες καριέρας

Οι απόφοιτοι των διαδικτυακών προγραμμάτων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης προχωρούν σε μια σειρά σταδιοδρομιών στον τομέα του δικαίου και των συναφών νομικών θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων των εργασιών σε τοπικές και διεθνείς επιχειρήσεις, κυβερνητικές νομικές υπηρεσίες, άλλα δημόσια ιδρύματα, διεθνείς οργανισμούς και ακαδημαϊκούς κύκλους.

Τα προγράμματα είναι επίσης μια ιδανική πλατφόρμα για προηγμένη έρευνα.

Προυποθέσεις εισόδου

Η Βρετανία 2: 1 τιμά το πτυχίο, ή το διεθνές ισοδύναμο της, από το νόμο.

Μπορούμε επίσης να θεωρήσουμε ένα πτυχίο 2: 1 του Ηνωμένου Βασιλείου, ή το διεθνές του ισοδύναμο, σε ένα θέμα κοινωνικής επιστήμης.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν ένα από τα ακόλουθα προσόντα ως απόδειξη της ικανότητάς τους για αγγλική γλώσσα:

  • προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό δίπλωμα, το οποίο διδάσκεται και αξιολογείται στα αγγλικά σε μια πλειοψηφία αγγλόφωνη χώρα όπως ορίζεται από τις βίζες του Ηνωμένου Βασιλείου και τη Μετανάστευση
  • IELTS: σύνολο 7,0 (τουλάχιστον 6,5 σε κάθε ενότητα)
  • TOEFL-iBT: σύνολο 100 (τουλάχιστον 23 σε κάθε ενότητα)
  • PTE (A): σύνολο 67 (τουλάχιστον 61 σε κάθε ένα από τα τμήματα "Επικοινωνιακές δεξιότητες")
  • CAE και CPE: σύνολο 185 (τουλάχιστον 176 σε κάθε ενότητα)
  • Trinity ISE: ISE III με ένα πέρασμα και στα τέσσερα στοιχεία

Τα πτυχία που διδάσκονται και αξιολογούνται στα αγγλικά δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα τρία χρονών στην αρχή του πτυχίου σας. Οι εξετάσεις γλώσσας δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα δύο έτη στην αρχή του πτυχίου σας.

Εξετάσεις Αγγλικής Γλώσσας στο Εδιμβούργο

Η Νομική Σχολή του Εδιμβούργου, σε συνεργασία με το Τμήμα Εκπαίδευσης Αγγλικής Γλώσσας του Πανεπιστημίου, έχει αναπτύξει μια εναλλακτική δοκιμασία αγγλικής γλώσσας για υποψήφιους για μεταπτυχιακά προγράμματα εξ αποστάσεως εκμάθησης μέσω διαδικτύου για το ακαδημαϊκό έτος 2017/18.

Η δοκιμασία είναι μια εναλλακτική λύση από τις εξετάσεις αγγλικής γλώσσας που είναι σήμερα αποδεκτές από το Πανεπιστήμιο, όπως το IELTS, το TOEFL-iBT, το PTE (A), το CAE και το CPE.

Σημειώστε ότι αυτή η δοκιμασία μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας για την εισαγωγή σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα με νόμο μέσω εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στο Εδιμβούργο, στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου.

Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων

  • Ημερομηνία έναρξης του προγράμματος: 14 Ιανουαρίου 2019
  • Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 13 Νοεμβρίου 2018

Σας συνιστούμε να υποβάλετε την ολοκληρωμένη αίτησή σας όσο το δυνατόν νωρίτερα, ειδικά εάν υποβάλετε αίτηση για χρηματοδότηση ή απαιτείτε θεώρηση. Μπορούμε να εξετάσουμε τις καθυστερημένες εφαρμογές εάν διαθέτουμε θέσεις.

Παρακολουθούμε προσεκτικά τους αριθμούς αίτησης για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να φιλοξενήσουμε όλους εκείνους που λαμβάνουν προσφορές. Ως εκ τούτου, ενδέχεται να είναι απαραίτητο να κλείσει ένα πρόγραμμα νωρίτερα από τις δημοσιευμένες προθεσμίες. Εάν συμβαίνει αυτό, θα τοποθετήσουμε προειδοποιητική προειδοποίηση τεσσάρων εβδομάδων.

Πώς να εφαρμόσει

Πρέπει να υποβάλετε αναφορά στην αίτησή σας.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε16 περισσότερα μαθήματα αποEdinburgh Law School - The University of Edinburgh »

Τελευταία ενημέρωση Νοέμβριος 2, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Duration
1 - 3 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
20,700 GBP
Πλήρης απασχόληση (1 Έτος): £ 20.700. Μερική απασχόληση (20 μήνες): £ 10.350; Μερική απασχόληση (2 έτη): £ 10.350; Μερική απασχόληση (3 έτη): £ 6,900. Μερική απασχόληση (32 μήνες): £ 6.900
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη