LLM στην επίλυση διαφορών

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το LLM στην επίλυση διαφορών θεωρείται το κορυφαίο πρόγραμμα επίλυσης διαφορών και προσφέρει στους σπουδαστές την μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία στην εκπαίδευση επίλυσης διαφορών. Αυτό το πρόγραμμα 26 μονάδων είναι δομημένο με μια ισορροπία της θεωρίας και της πρακτικής? οι φοιτητές θα επικεντρωθούν σε διάφορους μηχανισμούς ADR, συμπεριλαμβανομένης της διαπραγμάτευσης, της διαμεσολάβησης και της διαιτησίας, καθώς και να αποκτήσουν πρακτική μέσω του απαιτούμενου προγράμματος Κλινικής Διαμεσολάβησης και Εξωτερικής Διαχείρισης.

Οι σπουδαστές μπορούν να ακολουθήσουν ένα γενικότερο μάθημα χωρίς συγκέντρωση ή να δηλώσουν μια συγκέντρωση στη διαμεσολάβηση, τη διαιτησία ή την εκδίκαση διαφορών.

Διαθέσιμες συγκεντρώσεις

Μεσολάβηση

Οι σπουδαστές στο LLM στην Επίλυση Διαφορών μπορούν να επιδιώξουν μια συγκέντρωση στη Διαμεσολάβηση. Η συγκέντρωση αυτή θα επιτρέψει στους μαθητές να χρησιμοποιήσουν τα μαθήματα επιλογής τους για να επικεντρωθούν σε πτυχές της διαδικασίας διαμεσολάβησης.

Οι φοιτητές της Συγκέντρωσης Διαμεσολάβησης θα κληθούν να δηλώσουν τη συγκέντρωσή τους πριν από την αποφοίτησή τους και θα πρέπει να περιλαμβάνουν τρία από τα παρακάτω μαθήματα:

 • Προχωρημένη διαμεσολάβηση
 • Κλινική Διαμεσολάβησης
 • Διαπολιτισμικές συγκρούσεις και επίλυση διαφορών
 • Διαζύγιο και οικογενειακή διαμεσολάβηση
 • Επίλυση διαφορών για το περιβάλλον και τη δημόσια πολιτική
 • Επιλεγμένα ζητήματα στην επίλυση διαφορών: Απολογία, συγχώρεση και συμφιλίωση
 • Σχετική εργασία ή ανεξάρτητη μελέτη με έγκριση των συμβούλων

Διαιτησία

Οι σπουδαστές στο LLM στην Επίλυση Διαφορών μπορούν να επιδιώξουν συγκέντρωση στη Διαιτησία. Αυτή η συγκέντρωση παρέχει στους φοιτητές την ευελιξία να εξισορροπήσουν τόσο τα εσωτερικά όσο και τα διεθνή θέματα διαιτησίας.

Οι φοιτητές στη συγκέντρωση διαιτησίας θα κληθούν να δηλώσουν τη συγκέντρωσή τους πριν από την αποφοίτησή τους και πρέπει να περιλαμβάνουν τρία από τα παρακάτω μαθήματα:

 • Διαιτητικό δίκαιο ή πρακτική διαιτησίας και υπεράσπιση
 • Διεθνής εμπορική διαιτητική θεωρία και διδασκαλία
 • Διεθνής εμπορική διαιτητική διαδικασία και πρακτική
 • Διεθνείς Διαφορές Επενδύσεων
 • Το δίκαιο διαιτησίας και τη βιομηχανία κινητών αξιών
 • Σχετική εργασία ή ανεξάρτητη μελέτη με έγκριση των συμβούλων

Δίκη

Οι σπουδαστές στο LLM στην Επίλυση Διαφορών μπορούν να επιδιώξουν μια συγκέντρωση στην εκδίκαση υποθέσεων. Αυτή η συγκέντρωση επικεντρώνεται στην κατανόηση της αμερικανικής νομικής διαδικασίας και θα δώσει στους φοιτητές την ευκαιρία να ακολουθήσουν παραδοσιακά μαθήματα νομικής με προσανατολισμό στην πράξη.

Οι φοιτητές στην συγκέντρωση των διαφορών θα κληθούν να δηλώσουν τη συγκέντρωσή τους πριν από την αποφοίτησή τους και πρέπει να περιλαμβάνουν τρία από τα παρακάτω μαθήματα:

 • Δοκιμαστική πρακτική και διακανονισμός
 • Δοκιμαστική πρακτική
 • Προηγμένη δοκιμαστική πρακτική
 • Προσφυγή
 • Πολύπλοκες διαφορές
 • Διεθνής Σύνδεση
 • Διαδικασία επιβολής νόμου
 • Σχετική εργασία ή ανεξάρτητη μελέτη με έγκριση των συμβούλων

Γιατί να πάρετε ένα LLM από την Pepperdine;

Προκριθείτε για τη γραμμή NY ή CA ενώ εστιάζετε στο ADR

Με την αυξημένη χρήση της επίλυσης διαφορών, περισσότεροι διεθνείς δικηγόροι και δικαστές επιλέγουν να ειδικεύονται σε διαπραγματεύσεις, διαμεσολάβηση ή διαιτησία ενώ πληρούν τις προϋποθέσεις για να καθίσουν για τις εξετάσεις στην Καλιφόρνια ή στη Νέα Υόρκη

Μια εκτελεστική μορφή που προσφέρει ευέλικτο προγραμματισμό

Με τα μαθήματα που διατίθενται σε μια εβδομάδα, δύο Σαββατοκύριακο, και την παραδοσιακή πλήρους εξαμήνου μορφή, επαγγελματίες στον τομέα μπορούν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα σε μερική ή πλήρους απασχόλησης βάση σε ένα ρυθμό που ταιριάζει με το πολυάσχολο πρόγραμμά τους.

Τώρα προσφέροντας το πρόγραμμα μεταφοράς LLM σε JD

Οι φοιτητές του Pepperdine LLM έχουν τώρα την ευκαιρία να υποβάλουν αίτηση στο Πρόγραμμα JD ως φοιτητές μεταφοράς χωρίς να λάβουν τη Δοκιμή Εισαγωγής στη Σχολή Νομικών (LSAT).

Καλοκαιρινό πρόγραμμα κατάρτισης νομικών αγγλικών

Αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας τεσσάρων εβδομάδων έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τις ικανότητες νομικής ομιλίας, ακρόασης, ανάγνωσης και γραφής για μη-γηγενείς ομιλητές και θα συναντηθεί για τέσσερις εβδομάδες τον Ιούλιο.

Βραβευμένη εκπαίδευση επίλυσης διαφορών

Εκτός από την US News

Μεταφράστε την Θεωρία στην Πρακτική

Αποκτήστε πρακτική εμπειρία μάθησης για τη διαπραγμάτευση, τη μεσολάβηση και τη διαιτησία. Οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις ικανότητές τους με τη μεσολάβηση πραγματικών περιπτώσεων μέσω προγραμμάτων κλινικής και εξωτερικής εκπαίδευσης.

Το πιο εκτεταμένο πρόγραμμα σπουδών για την επίλυση διαφορών

Το Pepperdine προσφέρει το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών με πάνω από 50 διαφορετικά μαθήματα επίλυσης διαφορών για τα πιστοποιητικά, τα μαθήματα και το LLM στα προγράμματα επίλυσης διαφορών, συμπεριλαμβανομένων πολλών κλινικών για την επίλυση διαφορών και των εξωτερικών πλοίων.

Υποτροφίες

Λόγω της δέσμευσής της στην πρόσβαση στην εκπαίδευση, το Ινστιτούτο Straus προσφέρει παραδοσιακά γενναιόδωρες υποτροφίες στους σπουδαστές με βάση την αξία και την ανάγκη και είμαστε υπερήφανοι που συνεχίζουμε να προσφέρουμε υποτροφίες μέχρι το 2019. Όλοι οι φοιτητές θεωρούνται για μερική υποτροφία στο σημείο εφαρμογής χωρίς απαιτείται πρόσθετη τεκμηρίωση. Επιπλέον, το Ινστιτούτο Straus προσφέρει μια υποτροφία πλήρους διδασκαλίας ανά ακαδημαϊκό έτος.

Η μεγαλύτερη βιβλιοθήκη επίλυσης συγκρούσεων στον κόσμο

Η Pepperdine είναι η έδρα της Συλλογής της Βιβλιοθήκης και του Κέντρου Πληροφοριών της American Arbitration Association. Ιδρύθηκε το 1954 η βιβλιοθήκη AAA είναι η μεγαλύτερη συλλογή υλικών σύγκρουσης με πάνω από 24.000 τίτλους.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Thanks to nationally recognized faculty, programs, and a truly inspiring location, the study of law at Pepperdine University is a one-of-a-kind experience. Learn why Pepperdine prepares you for a law ... περαιτέρω

Thanks to nationally recognized faculty, programs, and a truly inspiring location, the study of law at Pepperdine University is a one-of-a-kind experience. Learn why Pepperdine prepares you for a law career the way no other school can by exploring our unique attributes. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη