Το LLM στη Διεθνή Εμπορική Διαιτησία έχει σχεδιαστεί για να συνδυάσει ένα ισχυρό ακαδημαϊκό ίδρυμα, μια πρακτική άσκηση capstone στην οποία κάθε μαθητής θα αποκτήσει εμπειρία σε μια πλατιά διεθνή ρύθμιση διαιτησίας, μεθοδολογική εξέταση και πρακτική των διαδικασιών διαπραγμάτευσης και διαμεσολάβησης, να είναι σε θέση να λάβει μαθήματα επιλογής για να καθίσει για τη Νέα Υόρκη ή Καλιφόρνια δοκιμή μπαρ.

Γιατί να πάρετε ένα LLM από την Pepperdine;

Προκριθείτε για τη γραμμή NY ή CA ενώ εστιάζετε στο ADR

Με την αυξημένη χρήση της επίλυσης διαφορών, περισσότεροι διεθνείς δικηγόροι και δικαστές επιλέγουν να ειδικεύονται σε διαπραγματεύσεις, διαμεσολάβηση ή διαιτησία ενώ πληρούν τις προϋποθέσεις για να καθίσουν για τις εξετάσεις στην Καλιφόρνια ή στη Νέα Υόρκη

Μια εκτελεστική μορφή που προσφέρει ευέλικτο προγραμματισμό

Με τα μαθήματα που διατίθενται σε μια εβδομάδα, δύο Σαββατοκύριακο, και την παραδοσιακή πλήρους εξαμήνου μορφή, επαγγελματίες στον τομέα μπορούν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα σε μερική ή πλήρους απασχόλησης βάση σε ένα ρυθμό που ταιριάζει με το πολυάσχολο πρόγραμμά τους.

Τώρα προσφέροντας το πρόγραμμα μεταφοράς LLM σε JD

Οι φοιτητές του Pepperdine LLM έχουν τώρα την ευκαιρία να υποβάλουν αίτηση στο Πρόγραμμα JD ως φοιτητές μεταφοράς χωρίς να λάβουν τη Δοκιμή Εισαγωγής στη Σχολή Νομικών (LSAT).

Καλοκαιρινό πρόγραμμα κατάρτισης νομικών αγγλικών

Αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας τεσσάρων εβδομάδων έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τις ικανότητες νομικής ομιλίας, ακρόασης, ανάγνωσης και γραφής για μη-γηγενείς ομιλητές και θα συναντηθεί για τέσσερις εβδομάδες τον Ιούλιο.

Βραβευμένη εκπαίδευση επίλυσης διαφορών

Εκτός από την US News

Μεταφράστε την Θεωρία στην Πρακτική

Αποκτήστε πρακτική εμπειρία μάθησης για τη διαπραγμάτευση, τη μεσολάβηση και τη διαιτησία. Οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις ικανότητές τους με τη μεσολάβηση πραγματικών περιπτώσεων μέσω προγραμμάτων κλινικής και εξωτερικής εκπαίδευσης.

Το πιο εκτεταμένο πρόγραμμα σπουδών για την επίλυση διαφορών

Το Pepperdine προσφέρει το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών με πάνω από 50 διαφορετικά μαθήματα επίλυσης διαφορών για τα πιστοποιητικά, τα μαθήματα και το LLM στα προγράμματα επίλυσης διαφορών, συμπεριλαμβανομένων πολλών κλινικών για την επίλυση διαφορών και των εξωτερικών πλοίων.

Υποτροφίες

Λόγω της δέσμευσής της στην πρόσβαση στην εκπαίδευση, το Ινστιτούτο Straus προσφέρει παραδοσιακά γενναιόδωρες υποτροφίες στους σπουδαστές με βάση την αξία και την ανάγκη και είμαστε υπερήφανοι που συνεχίζουμε να προσφέρουμε υποτροφίες μέχρι το 2019. Όλοι οι φοιτητές θεωρούνται για μερική υποτροφία στο σημείο εφαρμογής χωρίς απαιτείται πρόσθετη τεκμηρίωση. Επιπλέον, το Ινστιτούτο Straus προσφέρει μια υποτροφία πλήρους διδασκαλίας ανά ακαδημαϊκό έτος.

Η μεγαλύτερη βιβλιοθήκη επίλυσης συγκρούσεων στον κόσμο

Η Pepperdine είναι η έδρα της Συλλογής της Βιβλιοθήκης και του Κέντρου Πληροφοριών της American Arbitration Association. Ιδρύθηκε το 1954 η βιβλιοθήκη AAA είναι η μεγαλύτερη συλλογή υλικών σύγκρουσης με πάνω από 24.000 τίτλους.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποPepperdine University School of Law »

Τελευταία ενημέρωση Ιανουάριος 24, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Άλλη