LLM στη Διεθνή Χρηματοοικονομική

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Αναπτύξτε την παγκόσμια νομική σταδιοδρομία σας με ένα διαδικτυακό LLM από το The Dickson Poon School of Law, ένα από τα κορυφαία νομικά σχολεία στον κόσμο.

Η Διεθνής Οικονομική

Σήμερα στον κόσμο του εμπορίου και του χρηματοπιστωτικού τομέα κυριαρχεί το παγκόσμιο εμπόριο και η ελεύθερη ροή κεφαλαίων και επενδύσεων. Η νομική πρακτική εξελίσσεται συνεχώς και προσαρμόζεται σε νέα προϊόντα, νέες αγορές και νέες τεχνολογίες. Η χρηματοπιστωτική καινοτομία αναπτύσσεται μέσα σε ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο πλαίσιο δημοσιονομικής ρύθμισης, με αποτέλεσμα την εμφάνιση νέων παραγόντων της αγοράς, νέων χρηματοπιστωτικών προϊόντων και νέων τεχνικών συναλλαγών.

Προκειμένου να καταγραφούν αυτά τα φαινόμενα, πρέπει να εφαρμόσουμε τις παραδοσιακές νομικές μας τεχνικές με καινοτόμους τρόπους και συχνά να εφεύρουμε ένα νέο νομικό μηχανισμό που να ταιριάζει καλύτερα στην παγκόσμια οικονομική μας πραγματικότητα. Αυτό απαιτεί από τους δικηγόρους να αντλούν από μια πληθώρα νομικών πηγών - εγχώριων, διεθνών και διεθνικών - καθώς και τη χρήση μιας διεπιστημονικής προσέγγισης του δικαίου, με βάση τις γνώσεις οικονομικών και οικονομικών.

Αυτό το δίκαιο των δασκάλων του νομικού βαθμού διδάσκεται 100% σε απευθείας σύνδεση, που σημαίνει ότι μπορείτε να προωθήσετε την εκπαίδευσή σας χωρίς να κάνετε ένα διάλειμμα από την εργασία, και μπορείτε να χωρέσει τις σπουδές σας γύρω από τις δεσμεύσεις σας ζωής. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τη διεθνούς φήμης διδασκαλία του King's College London όπου και αν βρίσκεστε στον κόσμο.

Το μάθημα απευθύνεται σε φοιτητές που επιθυμούν να ακολουθήσουν σταδιοδρομία στο χρηματοπιστωτικό ή το εμπορικό δίκαιο και θα ήταν ιδανικό για δικηγόρους που επιθυμούν να ενισχύσουν την κατανόησή τους στον κόσμο του εμπορίου και του χρηματοπιστωτικού τομέα που κυριαρχείται από το παγκόσμιο εμπόριο και την ελεύθερη ροή κεφαλαίων και τις επενδύσεις. Θα ήταν επίσης ενδιαφέρον για τους ανθρώπους που εργάζονται στον τομέα των οικονομικών και των επιχειρήσεων των οποίων ο ρόλος έχει νομική εστίαση.

Λεπτομέρειες μαθήματος

Το online Διεθνές Χρηματοοικονομικό

Το πρόγραμμα θα:

  • Παρέχετε λεπτομερή γνώση και κατανόηση ενός εύρους τομέων στο πλαίσιο του χρηματοπιστωτικού και εμπορικού δικαίου (νομικές έννοιες, αξίες, αρχές και κανόνες) από τις προοπτικές του αγγλικού, ευρωπαϊκού, διεθνούς και διακρατικού δικαίου.
  • Σας προσφέρουμε μια επαγγελματική γνώση των βασικών αρχών χρηματοδότησης και της συνάφειάς τους για το εταιρικό δίκαιο. Αυτό είναι απαραίτητο για όποιον θέλει να ακολουθήσει μια καριέρα στο διεθνές εμπορικό και οικονομικό δίκαιο.
  • Παροχή πρωτοποριακής προσέγγισης για την κατανόηση του εμπορικού ρεαλισμού που επηρεάζει τις νομικές αποφάσεις που οι επιχειρήσεις πρέπει να κάνουν στην παγκόσμια οικονομία μας και συμβάλλει στην ανάπτυξη της κριτικής συνειδητοποίησης των σημερινών προβλημάτων σε διάφορους τομείς οικονομικού και εμπορικού δικαίου.
  • Αξιολογεί με κριτικό πνεύμα τη λειτουργία και τη λειτουργία των σύγχρονων χρηματοπιστωτικών αγορών καλύπτοντας τόσο την τεχνική όσο και τη νομική πλευρά του τρόπου με τον οποίο εκδίδονται, κρατούνται και διαπραγματεύονται διάφορα χρηματοπιστωτικά μέσα.

Βασίζεται στην πιο προηγμένη νομική σκέψη που απορρέει από την εμπειρία σημαντικών νομικών συστημάτων και διεθνών και διακρατικών καθεστώτων δικαίου. Θα επωφεληθείτε από την πρωτοποριακή διεθνική νομική προοπτική της Νομικής έρευνας και διδασκαλίας του The Dickson Poon School of Law.

Κατατάσσονται πρώτοι στο Ηνωμένο Βασίλειο για την ερευνητική αριστεία (Research Excellence Framework 2014) και ένα από τα 10 κορυφαία σχολεία του Ηνωμένου Βασιλείου στον κόσμο, οι ακαδημαϊκοί μας παρέχουν πρωτοποριακή νομική διδασκαλία σε ένα πνευματικά αυστηρό και διεγερτικό περιβάλλον. Αποκτήστε ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα από το King's College London και ενισχύστε τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας σας.

Προυποθέσεις εισόδου

Ένα βαθμό 2: 1 (ή ισοδύναμο στο εξωτερικό) στο νόμο, ή σε ένα βαθμό με το περιεχόμενο του νόμου 70%, ή στο μεταπτυχιακό δίπλωμα δικαίου.

Αν έχετε υψηλό δίκαιο 2: 2 (ήτοι 57% -59%), ή σε βαθμό με περιεχόμενο νόμου 70% και τουλάχιστον 3 έτη εργασιακής εμπειρίας, η αίτησή σας θα εξεταστεί.

Επαγγελματική εμπειρία. Οι υποψήφιοι που έχουν επιτύχει πτυχίο 2: 1 ή μεγαλύτερο σε μη νομικό επίπεδο (π.χ. χρηματοδότηση ή επιχείρηση) θα ληφθούν υπόψη για αυτό το πρόγραμμα υπό την προϋπόθεση ότι έχουν τουλάχιστον 3 έτη νομικής εργασιακής εμπειρίας (δηλαδή εκείνοι που εργάζονται σε νόμο ως εξουσιοδοτημένος δικηγόρος ή εκείνοι που έχουν περάσει το πτυχίο και εργάζονται ως δικηγόρος). Οι εξαιρετικοί υποψήφιοι με ουσιαστική εργασιακή εμπειρία, οι οποίοι συνδέονται στενά με το νόμο αλλά δεν έχουν ουσιαστικό χαρακτήρα (π.χ. διαχειριστές συμβάσεων) μπορούν επίσης να εξεταστούν.

Μαρτυρίες

Η δουλειά μου είναι εξαιρετικά απασχολημένη. Ταξιδεύω πολύ και πρέπει επίσης να περάσω στο σπίτι με την οικογένειά μου. Ήξερα ότι έπρεπε να κάνω juggle αυτά και να ταιριάζει με κάποιο τρόπο μεταξύ των άλλων δεσμεύσεων. Είτε είστε στο σπίτι είτε εργάζεστε, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο μάθημα οποιαδήποτε στιγμή. Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί με τρόπο που να ταιριάζει με την εργασία και την προσωπική μου ζωή, γι 'αυτό το διάλεξα.

- Σάλιο, φοιτητής του βασιλιά Online

Προοπτικές καριέρας

Στο King's, θα μπείτε σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά φοιτητικά σώματα του κόσμου και θα ενώσετε μια κληρονομιά αποφοίτων που αναζητούν κάποιοι από τους κορυφαίους εργοδότες στον τομέα. Η Νομική Σχολή του Dickson Poon έχει ισχυρές συνδέσεις με μερικές από τις κορυφαίες νομικές εταιρείες παγκοσμίως και διεθνείς εργοδότες. Το King's College London LLM θα σας επιτρέψει να μελετήσετε μαζί με άλλους νομικούς επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο και να ενισχύσετε τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας.

Η Διεθνής Οικονομική

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The Dickson Poon School of Law, King's College London is one of the oldest law schools in England and recognised globally as one of the top 10 UK law schools in the world. The School was established i ... περαιτέρω

The Dickson Poon School of Law, King's College London is one of the oldest law schools in England and recognised globally as one of the top 10 UK law schools in the world. The School was established in 1831 and has played an integral role in the life of King's since the university was formed almost 200 years ago. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη