LLM στη Νομική Πρακτική με LPC

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Συνδυάστε την κατάρτιση του δικηγόρου σας με ένα LLM. Αποκτήστε εξειδικευμένες νομικές γνώσεις και ξεχωρίστε σε μια ανταγωνιστική αγορά εργασίας.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το LLM στη Νομική Πρακτική με το LPC συγκεντρώνει τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις για να εκπαιδεύσει ως δικηγόρος και δεξιοτήτων νομικής έρευνας σε επίπεδο μάστερ που μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε σε μια ανταγωνιστική αγορά εργασίας.

ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ

Το στοιχείο LPC έχει σχεδιαστεί για να σας προετοιμάσει για τη ζωή ως δικηγόρος. Είναι πρακτικό, διαδραστικό και παρέχεται από έμπειρους νομικούς επαγγελματίες που καταλαβαίνουν τι χρειάζεται για να πετύχουν στο χώρο εργασίας. Καθώς μελετάτε, θα μάθετε να σκέφτεστε και να συμπεριφέρετε σαν δικηγόρος.

Τα στοιχεία LPC του μαθήματος ικανοποιούν τις ακαδημαϊκές απαιτήσεις της Ρυθμιστικής Αρχής Φορέων (SRA).

Γνώση ειδικών

Εν τω μεταξύ, το εξελιγμένο στοιχείο μελέτης LLM προσφέρει την ευκαιρία για εσάς να εξειδικεύσετε σε έναν τομέα του νόμου που σας ενδιαφέρει, αναπτύσσοντας πολύτιμες δεξιότητες νομικής έρευνας στην πορεία.

Το προσωπικό μας έχει ποικίλες ειδικότητες και θα μπορούσατε να μάθετε από μερικούς από τους κορυφαίους ερευνητές σε τομείς όπως τα ανθρώπινα δικαιώματα, το δίκαιο των διακρίσεων και ο νόμος περί ισότητας.

Μήκος

 • 1 έτος: πλήρους απασχόλησης
 • 2 έτη: μερικής απασχόλησης

Χαρακτηριστικά και οφέλη

 • Διαθέσιμη χρηματοδότηση - Εάν είστε κάτοικος του Ηνωμένου Βασιλείου ή της ΕΕ, ενδέχεται να δικαιούστε το πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Δανείων.
 • Ερευνητικές δεξιότητες - Αναπτύξτε πολύτιμες δεξιότητες στον τομέα της νομικής έρευνας και εκμεταλλευθείτε την ευκαιρία να αποκτήσετε λεπτομερή γνώση μιας νομικής ειδίκευσης της επιλογής σας.
 • Κέντρο νομικών υπηρεσιών - Το Μάντσεστερ είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος νομικός τομέας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μελέτη σε αυτό το ακμάζον νομικό περιβάλλον.
 • Εξειδικευμένες εγκαταστάσεις - Προσπελάστε τους ειδικούς τομείς μελέτης μας και τις νομικές βιβλιοθήκες. Έχουμε επίσης μια ψεύτικη αίθουσα δικαστηρίων στη σύγχρονη, καλά εξοπλισμένη μας Νομική Σχολή.
 • Παγκόσμια αναγνώριση - Το LLM αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο, ενώ το LPC θα σας επιτρέψει να ασκείστε ως δικηγόρος στην Αγγλία και την Ουαλία και σε άλλες χώρες διεθνούς δικαιοδοσίας.
 • Δημιουργήστε εμπειρία - Εθελονθείτε μέσω του εκτεταμένου δικτύου συνεργατών μας για να δημιουργήσετε την εμπειρία σας ενώ εκπαιδεύετε.

Προοπτικές καριέρας

Αυτό το συνδυασμένο μάθημα ανοίγει τις πόρτες σε μια ποικιλία σταδιοδρομιών σε όλη τη νομική σφαίρα. Με ένα LPC κάτω από τη ζώνη σας, θα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το ταξίδι σας για να γίνετε εξειδικευμένος δικηγόρος. Επιπλέον, η διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση LLM μπορεί να οδηγήσει σε συναρπαστικές ευκαιρίες σε όλο τον κόσμο. Οι ερευνητικές δεξιότητες που θα δημιουργήσετε μπορούν να ενισχύσουν την έκκλησή σας σε μια σειρά οργανισμών.

Η Υπηρεσία Καριέρας και Απασχολησιμότητας είναι εδώ καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου μαζί μας, έτοιμη να προσφέρει συμβουλές και καθοδήγηση για να υποστηρίξει τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Μπορείτε επίσης να βελτιώσετε το βιογραφικό σας σημείωμα εθελοντικά για εργασία pro bono μέσω του δικτύου των νομικών εταίρων μας.

Το 92% των αποφοίτων πηγαίνουν κατ 'ευθείαν στην απασχόληση ή σε περαιτέρω σπουδές εντός έξι μηνών από την αποφοίτησή τους.

Έρευνα DLHE 2017, για όλους τους ερωτηθέντες που είναι διαθέσιμοι για εργασία ή για περαιτέρω μελέτη και των οποίων οι προορισμοί είναι γνωστοί.

Προυποθέσεις εισόδου

Θα έχετε ένα πτυχίο νομικής ή ένα GDL ή μια εξαίρεση που θα χορηγηθεί από την Αρχή Κανονισμών για τους Αιτητές (SRA).

Αν σκοπεύετε να εξασκήσετε ως δικηγόρος στην Αγγλία και την Ουαλία, πρέπει να εξετάσετε τον ιστότοπο SRA www.sra.org.uk/home για τις απαιτήσεις εισόδου στο επάγγελμα. Αν σκοπεύετε να εξασκήσετε σε άλλη δικαιοδοσία, θα πρέπει να μάθετε τις προϋποθέσεις για να το κάνετε.

Οι υποψήφιοι στο εξωτερικό θα απαιτούν από το IELTS συνολικό σκορ 7,0 με τουλάχιστον 5,5 σε οποιαδήποτε κατηγορία ή ισοδύναμο αποδεκτό αγγλικό προσόν.

Οι αιτήσεις πλήρους απασχόλησης πραγματοποιούνται μέσω του Συμβουλίου Κεντρικών Εφαρμογών από την 1η Οκτωβρίου του ακαδημαϊκού έτους πριν από την εγγραφή.

Γνωρίστε τους εμπειρογνώμονες

Λεπτομέρειες μαθήματος

Το στοιχείο LPC του μαθήματος έχει σχεδιαστεί για να σας προετοιμάσει πλήρως για τη ζωή ως δικηγόρος. Είναι πρακτικό, διαδραστικό και παρέχεται από έμπειρους νομικούς επαγγελματίες που καταλαβαίνουν τι χρειάζεται για να πετύχουν στο χώρο εργασίας. Δίνεται έμφαση στα νομικά σενάρια πραγματικής ζωής, έτσι ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε το χέρι σας σε όλα, από τη συνέντευξη πελατών και τη σύνταξη συμβουλών, στην προετοιμασία νομικών εγγράφων και την εμφάνιση στο δικαστήριο. Αυτό σημαίνει ότι θα μάθετε να σκέφτεστε και να συμπεριφέρετε σαν επαγγελματίας καθώς αναπτύσσετε τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την εμπορική κατανόηση για να ευδοκιμήσετε στο σημερινό νομικό περιβάλλον.

Με τον καινοτόμο συνδυασμό σπουδών μας, θα ολοκληρώσετε επίσης την προχωρημένη μελέτη σε επίπεδο μάστερ για να αποκτήσετε ένα LLM. Το LLM θα σας επιτρέψει να εξειδικεύσετε σε έναν τομέα του νόμου ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για εσάς, επεκτείνοντας τις γνώσεις σας σύμφωνα με τους επαγγελματικούς ή ακαδημαϊκούς στόχους σας. Επίσης, θα αναπτύξετε προηγμένες κρίσιμες και αναλυτικές δεξιότητες, καθώς εκτελείτε ένα εκτεταμένο ερευνητικό πρόγραμμα. Θα υποστηριχθείτε μέσω της διαδικασίας από εξειδικευμένους ερευνητές στο προσκήνιο του τομέα τους, ανθρώπους που διαμορφώνουν το νομικό περιβάλλον σε τομείς όπως τα ανθρώπινα δικαιώματα, οι διακρίσεις, η ιατρική ηθική και η ελεύθερη κυκλοφορία.

Οι εγκαταστάσεις στο Law School του Μάντσεστερ είναι μοντέρνες και καλά εξοπλισμένες. Θα έχετε τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις αποκλειστικές περιοχές μελέτης και τις ολοκληρωμένες νομικές βιβλιοθήκες - υπάρχει ακόμη και μια ψεύτικη αίθουσα δικαστηρίων στο χώρο όπου μπορείτε να ακονίσετε τις προφορικές παρουσιάσεις και τις δεξιότητες υπεράσπισης.

Όλα προστίθενται σε ένα προσόν που μπορεί να κάνει μια πραγματική διαφορά στην καριέρα σας. Το LPC θα σας καθοδηγήσει στο επαγγελματικό μονοπάτι για να γίνετε δικηγόρος, ενώ τα στοιχεία LLM της μελέτης δείχνουν ότι έχετε την πνευματική κίνηση και την αφοσίωση για να πετύχετε στον επιλεγμένο σας τομέα δικαίου - θέτοντάς σας εκτός από το πλήθος.

Έτος 1

Για το στοιχείο LPC, θα μελετήσετε μια ολοκληρωμένη επιλογή βασικών μονάδων, σχεδιαζόμενων γύρω από τους βασικούς τομείς που καθορίζονται από την Αρχή Κανονισμών Ρυθμιστικών Αρχών. Από εκεί, έχουμε μια σειρά από επαγγελματικά σχετικές μονάδες επιλογής που μπορείτε να μελετήσετε. Θα επιλέξετε τρία - αφήνοντας να διαμορφώσετε τις σπουδές σας γύρω από τις φιλοδοξίες σας σταδιοδρομίας και τα νόμιμα συμφέροντά σας.

Για το στοιχείο LLM, θα εργαστείτε σε μια διατριβή ή σε ένα Έργο Έρευνας - αναπτύσσοντας τις μεθόδους έρευνας και εργάζοντας σε μια εκτιμώμενη ερευνητική πρόταση, στη συνέχεια πραγματοποιώντας το ίδιο το έργο.

Το μάθημα αποτελείται από 180 μονάδες. Εάν μελετάτε με μερική απασχόληση, αυτές κατανέμονται σε δύο έτη ως εξής:

 • 60 υποχρεωτικές πιστώσεις στο Έτος 1
 • 90 υποχρεωτικές πιστώσεις στο Έτος 2
 • 30 πιστώσεις δικαιωμάτων προαίρεσης που λαμβάνονται κατά τα έτη 1 και 2

Μονάδες πυρήνα

 • Υπεράσπιση
 • Επιχειρησιακό Δίκαιο και Πρακτική
 • Αστικές και ποινικές δίκες
 • Σύνταξη
 • Συνέντευξη και συμβουλή
 • Πρακτική Νομική Έρευνα
 • Επαγγελματική Συμπεριφορά και Κανονισμός
 • Περιουσιακό Δίκαιο και Πρακτική
 • Λογαριασμοί νομικών συμβούλων
 • Φορολογία
 • Διαθήκες και διοίκηση ακινήτων
 • Γραφή
 • Ερευνητική πρόταση
 • Διατριβή / Ερευνητικό Έργο

Μονάδες επιλογών

Επιλέξτε τρεις από μια λίστα που περιλαμβάνει:

 • Προηγμένες Ποινικές Διαφορές
 • Εμπορικό δίκαιο
 • Εμπορικές Διαφορές
 • Εμπορική ιδιοκτησία
 • Εταιρική πρακτική
 • Νόμος και πρακτική απασχόλησης
 • Οικογενειακό Δίκαιο και Πρακτική
 • Νόμο μετανάστευσης
 • Προσωπικές υποθέσεις τραυματισμών

Σημείωση: Κάθε μονάδα επιλογής θα είναι διαθέσιμη μόνο αν αρκετοί σπουδαστές επιλέξουν να την μελετήσουν.

Αξιολόγηση των διορθωτικών συντελεστών και των ωρών επαφής

10 μονάδες αντιστοιχούν σε 100 ώρες μελέτης, που είναι ένας συνδυασμός διαλέξεων, σεμιναρίων και πρακτικών συνεδριών, καθώς και ανεξάρτητης μελέτης. Το Master Masters περιλαμβάνει συνήθως 180 μονάδες, PGDip 120 μονάδες, PGCert 60 μονάδες και ΜΑΤ 300 μονάδες. Η ακριβής σύνθεση του χρόνου σπουδών και των αξιολογήσεων για το μάθημα θα ποικίλει ανάλογα με τις επιλογές επιλογής και το στυλ μάθησης, αλλά θα μπορούσε να είναι:

Μελέτη

 • Πλήρης απασχόληση: 50% διαλέξεις, σεμινάρια ή παρόμοια. 0% τοποθέτηση; 50% ανεξάρτητη μελέτη
 • Μερική απασχόληση: 50% διαλέξεις, σεμινάρια ή παρόμοια. 0% τοποθέτηση; 50% ανεξάρτητη μελέτη

Εκτίμηση

 • Πλήρης απασχόληση: 13% μαθημάτων. 0% πρακτική; 87% εξέταση
 • Μερική απασχόληση: 13% μαθημάτων. 0% πρακτική; 87% εξέταση
Επιλογές τοποθέτησης

Στο πλαίσιο της Νομικής Σχολής του Μάντσεστερ, οι μαθητές μας έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε εθελοντική εργασία μέσω του Δικτύου Pro Bono. Η συνεργασία με έναν από τους εταίρους μας για την παροχή δωρεάν εμπειρογνωμοσύνης σε άτομα που έχουν ανάγκη σημαίνει να έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν πραγματικές δεξιότητες και σχετική εμπειρία.

Μέσω του δικτύου Pro Bono, θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε διαφορετικούς τομείς δικαίου στην πράξη. Θα δημιουργήσετε το επαγγελματικό σας δίκτυο και, τελικά, θα μπορούσατε να κάνετε τη διαφορά στη ζωή κάποιου ακόμη και προτού να επιλεγείτε. σας βοηθά να ξεχωρίζετε από το πλήθος και να αυξήσετε τις ικανότητές σας, την εμπιστοσύνη και την απασχολησιμότητά σας.

Συνεργαζόμαστε με διάφορους οργανισμούς σε έργα pro bono, τόσο τοπικά όσο και διεθνή. Αν ενταχθείτε στο δίκτυό μας, θα μπορούσατε να εργαστείτε στο δικαστήριο με τη Μονάδα Προσωπικής Υποστήριξης, σε μια γραμμή δωρεάν συμβουλών στο Slater

Αμοιβές

Σπουδαστές του Ηνωμένου Βασιλείου και της ΕΕ
 • Φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου και της ΕΕ: Πλήρης αμοιβή: 10.500 λίρες στερλίνες ετησίως. Τα δίδακτρα θα παραμείνουν τα ίδια για κάθε έτος της εκπαίδευσής σας, παρέχοντάς σας τη δυνατότητα να τα συμπληρώσετε στο κανονικό χρονοδιάγραμμα (δεν επαναλαμβάνονται τα έτη ή τα διαλείμματα στη μελέτη).
 • Φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου και της ΕΕ: Τέλη μερικής απασχόλησης: 1750 λίρες στερλίνες ανά 30 μονάδες σπουδών που μελετώνται ανά έτος Τα δίδακτρα θα παραμείνουν τα ίδια για κάθε έτος της εκπαίδευσής σας, παρέχοντάς σας τη δυνατότητα να τα συμπληρώσετε στο κανονικό χρονοδιάγραμμα (δεν επαναλαμβάνονται τα έτη ή τα διαλείμματα στη μελέτη).
Σπουδαστές εκτός ΕΕ και Channel Island
 • Διεθνείς φοιτητές εκτός της ΕΕ και φοιτητές του Channel Island: Πλήρης αμοιβή: 12.000 λίρες στερλίνες ετησίως. Τα δίδακτρα θα παραμείνουν τα ίδια για κάθε έτος της εκπαίδευσής σας, παρέχοντάς σας τη δυνατότητα να τα συμπληρώσετε στο κανονικό χρονοδιάγραμμα (δεν επαναλαμβάνονται τα έτη ή τα διαλείμματα στη μελέτη).
 • Διεθνείς φοιτητές εκτός της ΕΕ και φοιτητές του νησιού Channel: Τέλος μερικής απασχόλησης: £ 2000 ανά 30 πιστώσεις που μελετώνται ετησίως. Τα δίδακτρα θα παραμείνουν τα ίδια για κάθε έτος της εκπαίδευσής σας, παρέχοντάς σας τη δυνατότητα να τα συμπληρώσετε στο κανονικό χρονοδιάγραμμα (δεν επαναλαμβάνονται τα έτη ή τα διαλείμματα στη μελέτη).
Επιπλέον πληροφορίες

Εκτός από τα δίδακτρα, καταβάλλεται τέλος εξέτασης £ 15.

Ο τίτλος των μεταπτυχιακών φοιτητών αποτελείται συνήθως από 180 μονάδες, από πιστώσεις PGDip 120, πιστώσεις PGCert 60 και πιστώσεις 300 ΜΧΑ. Τα δίδακτρα θα παραμείνουν τα ίδια για κάθε έτος σπουδών υπό την προϋπόθεση ότι το μάθημα θα ολοκληρωθεί στο κανονικό χρονοδιάγραμμα (δεν επαναλαμβάνονται τα έτη ή τα διαλείμματα στη μελέτη).

Οι φοιτητές μερικής απασχόλησης μπορούν να λάβουν κατ 'ανώτατο όριο 90 μονάδες κάθε ακαδημαϊκό έτος.

Πρόσθετα έξοδα

Όλα τα βιβλία που απαιτούνται για το μάθημα είναι διαθέσιμα από τη βιβλιοθήκη. Το Πανεπιστήμιο διαθέτει επίσης εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και υπηρεσία δανείου με φορητό υπολογιστή. Ωστόσο, πολλοί μαθητές επιλέγουν να αγοράσουν μερικά από τα βασικά εγχειρίδια για την πορεία και / ή ένα φορητό υπολογιστή. Οι μαθητές μπορεί επίσης να χρειαστεί να εκτυπώσουν τις εργασίες τους και άλλα έγγραφα. Τα έξοδα εκτύπωσης στο campus ξεκινούν από 5 πένες ανά σελίδα. Το εκτιμώμενο κόστος είναι £ 300 για φορητό υπολογιστή, μέχρι £ 100 για βιβλία και εκτυπώσεις. Συνολικό προαιρετικό κόστος: £ 400.

Τελευταία ενημέρωση Σεπτ. 2019

Σχετικά με τη Σχολή

Manchester Met has a proud heritage dating back to 1824. We are also one of the largest universities in the UK with over 38,000 students. We have over 3,500 international students from more than 140 c ... περαιτέρω

Manchester Met has a proud heritage dating back to 1824. We are also one of the largest universities in the UK with over 38,000 students. We have over 3,500 international students from more than 140 countries. We are ranked amongst the world’s top 200 universities under 50 years old according to the Times Higher Education Young University Rankings 2019 which is a measure of our commitment to delivering and supporting quality research and teaching. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη