LLM στον τομέα της τεχνολογίας της πληροφορίας και της πνευματικής ιδιοκτησίας

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα στον ιστότοπο της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Το μέλλον του νόμου είναι ψηφιακό. Αυτό το πρωτοποριακό LLM σας προσφέρει μια κριτική και πνευματική εξειδίκευση σε αυτόν τον ταχέως αναπτυσσόμενο χώρο.

Θα μάθετε από τους κορυφαίους δικηγόρους σήμερα και η έρευνά μας στηρίζει τη διδασκαλία μας. Θα διερευνήσετε τα θέματα που είναι υπεύθυνα για την τοποθέτηση του νομικού συστήματος στην πρωτοπορία της διακυβέρνησης του Διαδικτύου. Θα αποκτήσετε επίσης θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις, επιτρέποντάς σας να μάθετε τις συνυφασμένες περιοχές της τεχνολογίας της πληροφορίας και της πνευματικής ιδιοκτησίας.

Η Νομική Σχολή του Sussex παρέχει ένα πραγματικά διεθνές, διεγερτικό και αφοσιωμένο περιβάλλον μάθησης για να δημιουργήσετε μια πλούσια βάση γνώσης. Θα σας προετοιμάσουμε για τη μελλοντική καριέρα σας - τα μαθήματα μας σχεδιάζονται με κατάρτιση δεξιοτήτων στον πυρήνα τους, που σας διδάσκει να σκέφτεστε λογικά για νομικά προβλήματα.

Με λίγα λεπτά μακριά από την παραλία με πυρίτιο στο Μπράιτον και μόλις μία ώρα με το τρένο από το Λονδίνο, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να γνωρίσετε το έργο των ψηφιακών νομικών επιχειρήσεων και τη διαμόρφωση νομοθεσίας στα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα και στους οργανισμούς των Ηνωμένων Εθνών.

Προυποθέσεις εισόδου

Βρετανικές απαιτήσεις

Πτυχίο Απαιτήσεις: Θα πρέπει κανονικά να έχετε ένα ανώτερο βαθμό δευτεροβάθμιας (2.1) προπτυχιακό πτυχίο ή υψηλότερο βαθμό.

Ειδικές απαιτήσεις: Το προσόν σας πρέπει να είναι νομικό. Μπορεί επίσης να ληφθεί υπόψη για το μάθημα αν έχετε άλλα επαγγελματικά προσόντα ή εμπειρία ισοδύναμης διαρκείας.

Διεθνείς απαιτήσεις

IELTS (ακαδημαϊκό): Πρότυπο επίπεδο (6,5 συνολικά, συμπεριλαμβανομένων τουλάχιστον 6,0 σε κάθε συνιστώσα).

Πληροφορίες εισόδου για τους αιτούντες

Πώς να υποβάλετε αίτηση: Υποβάλετε αίτηση στο Sussex χρησιμοποιώντας το μεταπτυχιακό μας σύστημα αιτήσεων.

Προσωπική δήλωση: Ναι. Πρέπει να υποβάλλετε μια προσωπική δήλωση ως μέρος της αίτησής σας.

Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων

 • 1 Αυγούστου 2021 (διεθνές)
 • 1 Σεπτεμβρίου 2021 (ΗΒ)

Λεπτομέρειες μαθήματος

Πλήρης και μερική απασχόληση

Επιλέξτε να μελετήσετε αυτό το μάθημα πλήρους απασχόλησης ή μερικής απασχόλησης, για να ταιριάζει στην εργασία και την προσωπική σας ζωή. Οι ενότητες για το πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης παρατίθενται παρακάτω.

Για λεπτομέρειες σχετικά με τη μερική απασχόληση, επικοινωνήστε μαζί μας στο lps@sussex.ac.uk

Βασικές ενότητες

Οι βασικές ενότητες λαμβάνονται από όλους τους μαθητές στο μάθημα. Σας δίνουν μια σταθερή γείωση στο επιλεγμένο θέμα και σας προετοιμάζουν για να εξερευνήσετε τα θέματα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο.

 • Διατριβή LLM
 • Προηγμένη νομική έρευνα και γραφή
 • Πτυχές του δικαίου πνευματικής ιδιοκτησίας
 • Κρίσιμες προσεγγίσεις στο δίκαιο των πληροφοριών

Επιλογές

Παράλληλα με τις βασικές σας ενότητες, μπορείτε να επιλέξετε επιλογές για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να προσαρμόσετε την πορεία σας στα ενδιαφέροντά σας.

 • Cyber Law
 • Ψηφιακό δίκαιο πνευματικής ιδιοκτησίας
 • Διεθνείς πτυχές του κανονισμού για την πνευματική ιδιοκτησία και την τεχνολογία
 • Νόμος περί ιδιωτικότητας και προστασίας δεδομένων
 • Ρύθμιση της δημιουργικής βιομηχανίας

Επίσκεψη μελέτης

Έχετε ευκαιρίες να επισκεφθείτε τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες και στο Λουξεμβούργο, μαζί με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας (WIPO) και άλλες υπηρεσίες των Ηνωμένων Εθνών στη Γενεύη.

Πόσο κοστίζει?

Αμοιβές

 • Οι φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου / ΕΕ: £ 9.250 ετησίως
 • Νήσοι Channel Islands και Νήσος Μαν: 9 250 € ετησίως
 • Διεθνείς φοιτητές: £ 18.500 ετησίως

Πρόσθετα έξοδα

Λάβετε υπόψη ότι όλα τα έξοδα είναι οι καλύτερες εκτιμήσεις με βάση τις τρέχουσες αγοραίες αξίες. Τα έξοδα καταβάλλονται στην αρχή του κύκλου σπουδών σας, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά. Αναθεωρούμε εκτιμήσεις κάθε χρόνο και μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον πληθωρισμό.

Κείμενα τεχνολογίας πληροφοριών και πνευματικής ιδιοκτησίας

Σας συνιστούμε να αγοράσετε ορισμένα προαιρετικά κείμενα για περίπου £ 70. Αυτά τα κείμενα διατίθενται από το βιβλιοπωλείο του Πανεπιστημίου, σε απευθείας σύνδεση και από άλλα σημεία πώλησης.

Συνιστώμενα κείμενα

Τα προαιρετικά αλλά συνιστώμενα κείμενα για αυτό το μάθημα κοστίζουν μεταξύ £ 20 και £ 50.

Πώς μπορώ να χρηματοδοτήσω την πορεία μου;

Μεταπτυχιακά δάνεια Master

Μπορείτε να δανειστείτε έως και 11.222 £ για να βοηθήσετε με τα τέλη και τα έξοδα διαβίωσης εάν το μάθημά σας ξεκινά την ή μετά την 1η Αυγούστου 2021. Τα δάνεια είναι διαθέσιμα από την Student Loans Company εάν είστε από το Ηνωμένο Βασίλειο ή εάν είστε υπήκοος της ΕΕ για σπουδές ένας Δάσκαλος.

Υποτροφίες

Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι σπουδαστές που επιθυμούν να σπουδάσουν μαζί μας είναι σε θέση παρά τα οικονομικά εμπόδια, ώστε να συνεχίσουμε να προσελκύουμε ταλαντούχα και μοναδικά άτομα.

Καριέρα

Θα αποφοιτήσετε με τις δεξιότητες για να γίνετε ψηφιακός δικηγόρος, ικανός να εξασκήσετε σε μια μεγάλη δικηγορική εταιρεία (τακτική ή κυβερνητική). Θα μάθετε τόσο το περιεχόμενο όσο και τα θέματα μεταφοράς για να γίνετε ένας πραγματικά συγκλίνοντος ψηφιακός δικηγόρος.

Θα έχετε επίσης τις δεξιότητες για περαιτέρω σπουδές στο διδακτορικό επίπεδο καθώς και για επαγγελματική πρακτική στον τομέα της πληροφορικής και της πνευματικής ιδιοκτησίας στο Λονδίνο, στις Βρυξέλλες και σε όλο τον κόσμο.

Τελευταία ενημέρωση Δεκ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The University of Sussex is a leading research-intensive university near Brighton. We have both an international and local outlook, with staff and students from more than 100 countries and frequent en ... περαιτέρω

The University of Sussex is a leading research-intensive university near Brighton. We have both an international and local outlook, with staff and students from more than 100 countries and frequent engagement in community activities and services. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη