LLM στον τραπεζικό και χρηματοοικονομικό νόμο

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα στον ιστότοπο της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Επισκόπηση προγράμματος

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό πρόγραμμα LLM που λαμβάνει υπόψη το νόμο και τη ρύθμιση των τραπεζικών και χρηματοοικονομικών. Θα έχετε την ευκαιρία να εξετάσετε ευρείες ερωτήσεις σχετικά με τον αντίκτυπο του νόμου, των κανονισμών, της πολιτικής και της πρακτικής στις τραπεζικές και χρηματοοικονομικές. Θα διδαχθείτε από κορυφαίους ακαδημαϊκούς που έχουν διεθνώς αναγνωρισμένα ερευνητικά προφίλ σε αυτό το θέμα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διάφορες εξειδικευμένες μονάδες που ασχολούνται με τον τραπεζικό και χρηματοοικονομικό νόμο. Είναι κατάλληλο για φοιτητές που αναζητούν καριέρα στο νόμο, τα οικονομικά, τις επιχειρήσεις ή τους κανονισμούς. Μεταξύ των πλεονεκτημάτων της μελέτης για αυτό το LLM είναι η θεματική κάλυψη που προσφέρει και οι μεταβιβάσιμες δεξιότητες που προωθεί. Έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει μια σειρά πρακτικών ρυθμίσεων και καριέρας.

Έχουμε μια μεγάλη και ζωντανή διεθνή κοινότητα και οι φοιτητές του Πανεπιστημίου του Μπρίστολ LLM επωφελούνται από μικρά μεγέθη τάξεων που διδάσκονται από κορυφαίους ειδικούς παγκοσμίως.

Δομή του προγράμματος

Θα λάβετε τέσσερις μονάδες (120 πόντοι συνολικά, 30 πόντοι ο καθένας) και μια υποχρεωτική διατριβή (60 πόντοι πίστωσης). Έχετε την επιλογή να επιλέξετε τρεις εξειδικευμένες τραπεζικές και χρηματοοικονομικές μονάδες και στη συνέχεια μία ακόμη μονάδα από οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα LLM.

Έξοδος βραβεία

Όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα που διδάσκονται εκτός εάν εξαιρούνται από τη Γερουσία, πρέπει να επιτρέπουν στους μαθητές να βγουν από το πρόγραμμα με μεταπτυχιακό δίπλωμα ή πιστοποιητικό.

Για να λάβουν μεταπτυχιακό δίπλωμα, οι φοιτητές πρέπει να έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία 120 πόντους, εκ των οποίων οι 90 πρέπει να είναι στο επίπεδο Μ / 7.

Για να λάβουν ένα μεταπτυχιακό πιστοποιητικό, οι μαθητές πρέπει να έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία 60 πόντους πόντων, εκ των οποίων οι 40 πρέπει να είναι στο επίπεδο M / 7.

Ταξινομήσεις πτυχίου:

Επιτρέπεται ένα βραβείο με Αξία ή Διάκριση για μεταπτυχιακούς δασκάλους, διπλώματα και πιστοποιητικά, όπου αυτά ονομάζονται ειδικευμένα προσόντα. Ένα βραβείο με αξία ή διάκριση δεν επιτρέπεται για βραβεία εξόδου όπου οι μαθητές υποχρεούνται να εξέλθουν από το πρόγραμμα για ακαδημαϊκούς λόγους. Ένα βραβείο εξόδου με αξία ή διάκριση μπορεί να επιτρέπεται όταν οι μαθητές εμποδίζονται από εξαιρετικές περιστάσεις να ολοκληρώσουν το επιδιωκόμενο βραβείο.

Η κατάταξη του βραβείου σε σχέση με το τελικό σήμα του προγράμματος έχει ως εξής:

Βραβείο με διάκριση *: τουλάχιστον 65 στα 100 για το διδακτικό συστατικό συνολικά και, για τα βραβεία μάστερ, τουλάχιστον 70 στα 100 για τη διατριβή. ** Οι σχολές διατηρούν διακριτική ευχέρεια για να αυξήσουν αυτά τα όρια.

Βραβείο με αξία *: τουλάχιστον 60 στα 100 για το διδακτικό συστατικό συνολικά και, για τα βραβεία μάστερ, τουλάχιστον 60 στα 100 για τη διατριβή. Οι σχολές διατηρούν τη διακριτική ευχέρεια να αυξήσουν αυτά τα όρια.

* Το MA in Law έχει ξεχωριστούς κανονισμούς για τη διάκριση και την αξία.
** Για την απονομή της διάκρισης, η Σχολή Μηχανικών απαιτεί τουλάχιστον 70 στους 100 για το διδακτικό συστατικό συνολικά και, για μεταπτυχιακά βραβεία, τουλάχιστον 70 στα 100 για τη διατριβή.

Στάδια διπλώματος / πιστοποιητικού:

Όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα που διδάσκονται εκτός εάν εξαιρούνται από τη Γερουσία, πρέπει να επιτρέπουν την ευκαιρία στους μαθητές να επιλέξουν ή να ζητήσουν να αποχωρήσουν στο μεταπτυχιακό δίπλωμα ή στο στάδιο του πιστοποιητικού.

Για να λάβουν μεταπτυχιακό δίπλωμα, οι φοιτητές πρέπει να έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία 120 πόντους, εκ των οποίων οι 90 πρέπει να είναι στο επίπεδο Μ / 7.

Για να λάβουν ένα μεταπτυχιακό πιστοποιητικό, οι μαθητές πρέπει να έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία 60 πόντους πόντων, εκ των οποίων οι 40 πρέπει να είναι στο επίπεδο M / 7.

lady justice, legal, lawjessica45 / Pixabay

Προυποθέσεις εισόδου

Ένα ανώτερο δίπλωμα πτυχίου νομικής ή πτυχίο με επαρκή νομική συνιστώσα. Οι διεθνείς φοιτητές με ισοδύναμα προσόντα θα πρέπει να παρέχουν ένα αντίγραφο των αποτελεσμάτων των εξετάσεών τους (αυτή θα πρέπει να είναι μια επίσημη αγγλική μετάφραση εάν το πρωτότυπο δεν είναι στα Αγγλικά).

Η αναγνωρισμένη προηγούμενη μάθηση δεν είναι αποδεκτή προς το παρόν. Δεν απαιτείται προηγούμενη ή επαγγελματική εμπειρία.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Εάν τα Αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, πρέπει να πληροίτε αυτό το επίπεδο προφίλ:

Προφίλ Β

Πρέπει να επιτύχετε τα απαιτούμενα επίπεδα αγγλικών για να προκριθείτε σε μια θέση στο πρόγραμμα / πρόγραμμα που έχετε επιλέξει.

Διαφορετικά μαθήματα / προγράμματα χρειάζονται διαφορετικά επίπεδα γλωσσικών δεξιοτήτων. Αναφερόμαστε σε αυτά τα επίπεδα δεξιοτήτων ως «προφίλ». Το προφίλ για το πρόγραμμα / πρόγραμμα που επιλέξατε εμφανίζεται στη σελίδα μαθημάτων / προγράμματος.

Οι δοκιμές και τα επίπεδα που πρέπει να επιτύχετε για να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις βρίσκονται σε κάθε σελίδα προφίλ.

Οι δοκιμασίες επάρκειας στην αγγλική γλώσσα θα έπρεπε να έχουν ληφθεί εντός δύο ετών από την ημερομηνία έναρξης του προγράμματος / προγράμματος.

Καριέρα

Αυτό το περιεχόμενο και η προσέγγιση της διδασκαλίας σε αυτό το πρόγραμμα θα αναπτύξει την κατανόησή σας και τις μεταβιβάσιμες δεξιότητές σας, οι οποίες με τη σειρά τους θα ανοίξουν διαφορετικά μονοπάτια σταδιοδρομίας στον τομέα της νομοθεσίας, των οικονομικών, των επιχειρήσεων ή των χρηματοοικονομικών ρυθμίσεων. Αυτό το LLM θα μπορούσε να αποτελέσει εφαλτήριο για τέτοια καριέρα ή κατάλληλο πρόγραμμα σπουδών για άτομα που εργάζονται ήδη σε αυτούς τους τομείς.

Θα είναι επίσης ενδιαφέρον για τους πρόσφατους πτυχιούχους σε νομικά, πολιτικά, πολιτικά και γνωστικά πεδία, ή αν σκοπεύετε να συνεχίσετε σε μια ερευνητική καριέρα.

Τελευταία ενημέρωση May 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Bristol is one of the most popular and successful universities in the UK, ranked in the world's top 50 in the QS World University Rankings 2020.

Bristol is one of the most popular and successful universities in the UK, ranked in the world's top 50 in the QS World University Rankings 2020. Διαβάστε Λιγότερα
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της σχολής