LLM στο Ανθρώπινα Δικαιώματα και το Διεθνές Δίκαιο

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Γιατί το LL.M. στα Ανθρώπινα Δικαιώματα και στο Διεθνές Δίκαιο;

 • Σπουδές με κορυφαίους νομικούς εμπειρογνώμονες στους τομείς των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του διεθνούς δικαίου.
 • Περαιτέρω, η νομική σας εκπαίδευση με έμφαση στην παγκοσμιοποίηση και τον αντίκτυπό της.
 • Τοποθετήστε τον εαυτό σας για μια εξαιρετικά εξειδικευμένη καριέρα στη νομική, την κυβέρνηση ή τον ακαδημαϊκό χώρο.
 • Αναπτύξτε τις πρακτικές και ακαδημαϊκές δεξιότητες που εκτιμώνται στη σημερινή παγκόσμια οικονομία.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το LL.M. στα Ανθρώπινα Δικαιώματα και το Διεθνές Δίκαιο προσφέρεται μέσω του Rothberg International School (RIS) του Εβραϊκού Πανεπιστημίου σε συνεργασία με τη Νομική Σχολή , που θεωρείται από καιρό η πιο διάσημη νομική σχολή της χώρας. Αυτό το πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει πτυχίο νομικής και ενδιαφέρονται για καριέρα στη νομική, ακαδημαϊκή και κυβερνητικούς και μη κυβερνητικούς τομείς. Ως συμμετέχων σε αυτό το πρόγραμμα, θα μάθετε από ειδικούς πώς να δημιουργήσετε και να εφαρμόσετε τα ανθρώπινα δικαιώματα και το διεθνές δίκαιο.

142208_pexels-photo-4427430.jpeg

Διδακτέα ύλη

Σε αυτό το πρόγραμμα, θα μελετήσετε τις πρόσφατες τάσεις στους τομείς των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του διεθνούς δικαίου, με ιδιαίτερη έμφαση στην παγκοσμιοποίηση και την αυξανόμενη διασύνδεση του κόσμου μας.

Δομή

Το πρόγραμμα εκτείνεται σε δύο συνεχόμενα εξάμηνα, από τον Οκτώβριο έως τον Ιούλιο.

Πιστώσεις

Το LL.M. στο Ανθρώπινα Δικαιώματα και το Διεθνές Δίκαιο αποτελείται από 32 μονάδες.

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Παρέχεται μόνο ως παράδειγμα και υπόκειται σε αλλαγές:

Εισαγωγικά μαθήματα (απαιτείται)

 • Ισραήλ και διεθνές δίκαιο
 • Εισαγωγή στο νόμο του Ισραήλ

Βασικά μαθήματα (απαιτούνται τουλάχιστον τέσσερα)

 • Διεθνές δίκαιο ανθρωπίνων δικαιωμάτων
 • Τρομοκρατία, Αντιτρομοκρατία και Ανθρώπινα Δικαιώματα
 • Διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο: Σύγχρονες προκλήσεις, Σύγχρονες συγκρούσεις
 • Ο νόμος των Ηνωμένων Εθνών
 • Ανθρώπινη αξιοπρέπεια σε συγκριτική προοπτική
 • Διεθνές Ποινικό Δίκαιο

Εργαστήρια (απαιτούνται τουλάχιστον δύο)

 • ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ
 • Δημόσιο δίκαιο και ανθρώπινα δικαιώματα
 • Μεταβατικό Συνέδριο Δικαιοσύνης: Διεθνείς, Συγκριτικές και Περιφερειακές Προοπτικές

Σεμινάρια (απαιτούνται τουλάχιστον δύο)

 • Ανθρώπινα δικαιώματα και δημοκρατία
 • Συγκριτικό συνταγματικό δίκαιο
 • Η Αυτοκρατορία του Νόμου: Αποικιοκρατία, Πολιτισμός και Νόμος
 • Αφηγήσεις Δικαιοσύνης: Νόμος και Λογοτεχνία
 • Η Ιστορία του Δημοσίου Διεθνούς Δικαίου
 • Ο ρόλος του διεθνούς δικαίου στην επίλυση της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή

Μαθήματα επιλογής

Μπορείτε να επιλέξετε από περισσότερα από 10 πρόσθετα μαθήματα για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη μεταβατική δικαιοσύνη και έχετε την επιλογή να ολοκληρώσετε ένα LL.M. ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Έχετε την επιλογή να γράψετε μια διατριβή. Εάν θέλετε να το κάνετε, θα ακολουθήσετε ένα από τα σχέδια που περιγράφονται εδώ:

 • α) Γράψτε και ολοκληρώστε τη διατριβή κατά τη διάρκεια του έτους σπουδών σας. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να κλείσετε το πτυχίο σας με τη διατριβή. Δεν υπάρχει επιπλέον κόστος για τη σύνταξη μιας διατριβής. Έχετε έως το τέλος του ημερολογιακού έτους για να το ολοκληρώσετε.
 • β) Αφού ολοκληρώσετε το έτος σπουδών σας, διατηρείτε το πτυχίο σας ανοιχτό. Στη συνέχεια, έχετε ένα επιπλέον έτος μετά τις σπουδές σας για να ολοκληρώσετε τη διατριβή και απαιτείται να πληρώσετε το 10% των διδάκτρων (1.600 δολάρια ΗΠΑ). Εάν έχετε ολοκληρώσει τη διατριβή σας μετά την ολοκλήρωση του έτους, θα λάβετε ένα LL.M. πτυχίο με διατριβή.
 • γ) Μπορείτε να κλείσετε το πτυχίο σας μετά την ολοκλήρωση των απαιτήσεων του προγράμματος. Στη συνέχεια, θα λάβετε ένα LL.M. βαθμός. Εάν θέλετε, μπορείτε να γράψετε τη διατριβή χωρίς χρονικό περιορισμό. Στη συνέχεια, πρέπει να πληρώσετε το 20% των διδάκτρων (3.200 δολάρια ΗΠΑ) για κάθε χρόνο που ξοδεύετε γράφοντας τη διατριβή σας. Η διατριβή θα προστεθεί στη συνέχεια στο πτυχίο σας μετά την ολοκλήρωση.

Καριέρα

Απευθυνόμενο σε πτυχιούχους νομικών που ενδιαφέρονται να ειδικευτούν στους τομείς των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του διεθνούς δικαίου, αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να προωθήσετε τη σταδιοδρομία σας στο νόμο ή να ξεκινήσετε μια καριέρα σε κυβερνητικούς, μη κυβερνητικούς οργανισμούς ή ακαδημαϊκούς.

Φοιτητική ζωή

«Για μένα, ζώντας στην ιερή πόλη με Παλαιστίνιους και Ισραηλινούς φίλους, είχα πραγματικά μαθήματα για την περίπλοκη πραγματικότητα αυτής της γης». Haotan Wu της Κίνας, Μεταπτυχιακό στις Ισλαμικές και Μέσες Ανατολικές Σπουδές (2016)

Αιρετότητα

Για να είστε επιλέξιμοι για αποδοχή, πρέπει να έχετε τα ακόλουθα:

 • LL.B. ή πτυχίο JD από διαπιστευμένο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης αναγνωρισμένο από το HebrewU · Σημειώστε ότι οι υποψήφιοι με πτυχία από τη Γαλλία πρέπει να έχουν το M1 εκτός από ένα LL.B.
 • Ελάχιστος μέσος όρος Β (85/100 ή ισοδύναμο)
 • Επίδειξη γνώσης Αγγλικών

Εκτός από την ηλεκτρονική σας αίτηση, θα σας ζητηθεί να υποβάλετε τα ακόλουθα έγγραφα:

 1. Ακαδημαϊκά αρχεία: Πτυχίο Bachelor από διαπιστευμένο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με μέσο όρο B (85/100 ή ισοδύναμο) ή παραπάνω. Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν αντίγραφα και διπλώματα από όλα τα προηγούμενα ακαδημαϊκά πτυχία. *
 2. Απόδειξη αγγλικής επάρκειας: Μια βαθμολογία εξετάσεων TOEFL 89 ή μεγαλύτερη, βαθμολογία εξετάσεων IELTS 7 ή παραπάνω, βαθμολογία εξετάσεων Amir 220 ή παραπάνω, ή βαθμολογία εξετάσεων Amiram 120 ή παραπάνω. **
 3. Βιογραφικό σημείωμα και δήλωση σκοπού
 4. Μια ακαδημαϊκή σύσταση
 5. Ένα ακαδημαϊκό έγγραφο στα αγγλικά (ίσως ένα τελικό έγγραφο που υποβλήθηκε για ένα πανεπιστημιακό μάθημα ή δείγμα της νόμιμης γραφής σας)
 6. Φωτοτυπία της σελίδας αναγνωριστικού διαβατηρίου
 7. Μια ιατρική φόρμα και έντυπο αποποίησης ευθυνών (μόνο πολίτες των ΗΠΑ) - και οι δύο φόρμες μπορούν να ληφθούν από τον ιστότοπο της εφαρμογής.

* Οι μαθητές που υποβάλλουν σαρωμένα αντίγραφα των ακαδημαϊκών τους αρχείων μπορούν να γίνουν δεκτοί στο πρόγραμμα υπό όρους, εν αναμονή της υποβολής πρωτότυπων ακαδημαϊκών αρχείων.

** Εάν έχετε ολοκληρώσει πτυχίο σε πανεπιστήμιο στο οποίο η αγγλική είναι η μόνη γλώσσα διδασκαλίας ή εάν έχετε ολοκληρώσει πτυχίο στην Αγγλική Γλώσσα και Λογοτεχνία, μπορείτε να ζητήσετε εξαίρεση. Πρέπει να υποβάλετε τεκμηρίωση από το πανεπιστήμιο που να επιβεβαιώνει την αγγλική ως γλώσσα διδασκαλίας. Η εξαίρεση δεν είναι αυτόματη και καθορίζεται κατά περίπτωση.

Τελευταία ενημέρωση Οκτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The Hebrew University of Jerusalem is consistently ranked as the top university in Israel and among the top 100, worldwide. In addition, The University was ranked the top Israeli university and 201-20 ... περαιτέρω

The Hebrew University of Jerusalem is consistently ranked as the top university in Israel and among the top 100, worldwide. In addition, The University was ranked the top Israeli university and 201-205 best out of the top 800 institutions in the 2016-17 Times Higher Education World University Rankings, published by the British magazine Times Higher Education. HUJI was the only Israeli university to place in the world’s top 200 universities in the rankings. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη