Περιγραφή του προγράμματος

Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει μια συναρπαστική και ευέλικτη σειρά μαθημάτων, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε το LLM ώστε να ανταποκρίνεται στις δικές σας επαγγελματικές και προσωπικές ανάγκες.

Για να είναι αποτελεσματικές στη διεθνή σκηνή, οι επαγγελματίες του κλάδου, οι επιχειρηματίες και οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής πρέπει να κατανοήσουν διαφορετικές νομικές κουλτούρες και τρόπους λειτουργίας και επικοινωνίας εντός εναλλακτικών επιχειρηματικών πλαισίων και κανονιστικών πλαισίων. Αυτό το πρόγραμμα παρέχει ένα ιδανικό περιβάλλον μάθησης για τα άτομα αυτά να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις πάνω στις οποίες μπορεί να κατασκευαστεί περαιτέρω μελέτη ή σχετική σταδιοδρομία.

Το πρόγραμμα καλύπτει θεμελιώδη ζητήματα σε τομείς δικαίου, όπως:

  • Εμπορικό δίκαιο
  • Νόμος περί τεχνολογίας των πληροφοριών
  • Νόμος περί πνευματικής ιδιοκτησίας
  • Ιατρικό δίκαιο

Δομή του προγράμματος

Για να αποκτήσετε το νόμο LLM, πρέπει να ολοκληρώσετε επιτυχώς έξι μαθήματα και μια διατριβή 10.000 λέξεων κατά τη διάρκεια της επιλεγμένης διάρκειας της μελέτης σας.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μαθήματα από μια σειρά θεματικών πεδίων.

Μαθησιακά αποτελέσματα

Αφού μελετήσατε το πρόγραμμα, θα αναδυθείτε με την κατανόηση νομικών ζητημάτων όχι μόνο στο νομικό πλαίσιο αλλά με μια καλή γείωση σε ηθικά, κοινωνικά και θεωρητικά πλαίσια.

Ευκαιρίες καριέρας

Οι απόφοιτοι των διαδικτυακών προγραμμάτων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης προχωρούν σε μια σειρά σταδιοδρομιών στον τομέα του δικαίου και των συναφών νομικών θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων των εργασιών σε τοπικές και διεθνείς επιχειρήσεις, κυβερνητικές νομικές υπηρεσίες, άλλα δημόσια ιδρύματα, διεθνείς οργανισμούς και ακαδημαϊκούς κύκλους.

Τα προγράμματα είναι επίσης μια ιδανική πλατφόρμα για προηγμένη έρευνα.

Προυποθέσεις εισόδου

Βρετανικό πτυχίο 2: 1, ή διεθνές ισοδύναμο του. Το πτυχίο σας δεν πρέπει να είναι θέμα νομικής, αλλά πρέπει να προέρχεται από αναγνωρισμένο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Θα εξετάσουμε επίσης τα άλλα προσόντα και την επαγγελματική εμπειρία σας ως μέρος της αίτησής σας.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν ένα από τα ακόλουθα προσόντα ως απόδειξη της ικανότητάς τους για αγγλική γλώσσα:

  • προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό δίπλωμα, το οποίο διδάσκεται και αξιολογείται στα αγγλικά σε μια πλειοψηφία αγγλόφωνη χώρα όπως ορίζεται από τις βίζες του Ηνωμένου Βασιλείου και τη Μετανάστευση
  • IELTS: σύνολο 7,0 (τουλάχιστον 6,5 σε κάθε ενότητα)
  • TOEFL-iBT: σύνολο 100 (τουλάχιστον 23 σε κάθε ενότητα)
  • PTE (A): σύνολο 67 (τουλάχιστον 61 σε κάθε ένα από τα τμήματα "Επικοινωνιακές δεξιότητες")
  • CAE και CPE: σύνολο 185 (τουλάχιστον 176 σε κάθε ενότητα)
  • Trinity ISE: ISE III με ένα πέρασμα και στα τέσσερα στοιχεία

Τα πτυχία που διδάσκονται και αξιολογούνται στα αγγλικά δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα τρία χρονών στην αρχή του πτυχίου σας. Οι εξετάσεις γλώσσας δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα δύο έτη στην αρχή του πτυχίου σας.

Εξετάσεις Αγγλικής Γλώσσας στο Εδιμβούργο

Η Νομική Σχολή του Εδιμβούργου, σε συνεργασία με το Τμήμα Εκπαίδευσης Αγγλικής Γλώσσας του Πανεπιστημίου, έχει αναπτύξει μια εναλλακτική δοκιμασία αγγλικής γλώσσας για υποψήφιους για μεταπτυχιακά προγράμματα εξ αποστάσεως εκμάθησης μέσω διαδικτύου για το ακαδημαϊκό έτος 2017/18.

Η δοκιμασία είναι μια εναλλακτική λύση από τις εξετάσεις αγγλικής γλώσσας που είναι σήμερα αποδεκτές από το Πανεπιστήμιο, όπως το IELTS, το TOEFL-iBT, το PTE (A), το CAE και το CPE.

Σημειώστε ότι αυτή η δοκιμασία μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας για την εισαγωγή σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα με νόμο μέσω εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στο Εδιμβούργο, στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου.

Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων

  • Ημερομηνία έναρξης του προγράμματος: 14 Ιανουαρίου 2019
  • Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 13 Νοεμβρίου 2018

Σας συνιστούμε να υποβάλετε την ολοκληρωμένη αίτησή σας όσο το δυνατόν νωρίτερα, ειδικά εάν υποβάλετε αίτηση για χρηματοδότηση ή απαιτείτε θεώρηση. Μπορούμε να εξετάσουμε τις καθυστερημένες εφαρμογές εάν διαθέτουμε θέσεις.

Παρακολουθούμε προσεκτικά τους αριθμούς αίτησης για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να φιλοξενήσουμε όλους εκείνους που λαμβάνουν προσφορές. Ως εκ τούτου, ενδέχεται να είναι απαραίτητο να κλείσει ένα πρόγραμμα νωρίτερα από τις δημοσιευμένες προθεσμίες. Εάν συμβαίνει αυτό, θα τοποθετήσουμε προειδοποιητική προειδοποίηση τεσσάρων εβδομάδων.

Πώς να εφαρμόσει

Πρέπει να υποβάλετε αναφορά στην αίτησή σας.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε16 περισσότερα μαθήματα αποEdinburgh Law School - The University of Edinburgh »

Τελευταία ενημέρωση Νοέμβριος 2, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Duration
1 - 3 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
20,700 GBP
Πλήρης απασχόληση (1 Έτος): £ 20.700. Μερική απασχόληση (20 μήνες): £ 10.350; Μερική απασχόληση (2 έτη): £ 10.350; Μερική απασχόληση (3 έτη): £ 6,900. Μερική απασχόληση (32 μήνες): £ 6.900
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη