Επισκεφθείτε τις σελίδες του προγράμματος LLM εδώ .

Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι οικουμενικά, όμως δεν αναγνωρίζονται παντού, ούτε ερμηνεύονται τα ίδια σε όλες τις χώρες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό μπορεί να αφήσει τα θύματα και τους δικηγόρους τους σε μια κατάσταση όπου πρέπει να επιλέξουν σε ποιο φόρουμ να πάνε ή ποιο νομοθετικό σύστημα για τα ανθρώπινα δικαιώματα να πλοηγηθεί για να βρει τη δικαιοσύνη τους.

Σε αυτό το ετήσιο Πρόγραμμα Διεθνούς Δικαίου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (LLM), θα εκπαιδεύεστε στα ανθρώπινα δικαιώματα σε διεθνές επίπεδο, αλλά και στο διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο και σε άλλους συναφείς τομείς.

Θα μάθετε για τα διαφορετικά συστήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τον τρόπο με τον οποίο ερμηνεύονται μέσα σε αυτά τα συστήματα και σε διαφορετικές χώρες. Η αποστολή μας στη διδασκαλία δεν επικεντρώνεται μόνο στη μεταφορά εξειδικευμένων γνώσεων αλλά και στην ενίσχυση των δεξιοτήτων ακαδημαϊκής έρευνας των σπουδαστών καθώς και δεξιοτήτων προφορικής και γραπτής παρουσίασης. Αυτό θα πρέπει να προετοιμάσει τους μαθητές για κάθε είδους μελλοντική σταδιοδρομία σε ένα διεθνές νομικό περιβάλλον που σχετίζεται με τα διεθνή ανθρώπινα δικαιώματα, όπως στα Ηνωμένα Έθνη και σε άλλους διεθνείς και μη κυβερνητικούς οργανισμούς. Επιπλέον, οι σπουδαστές θα σπουδάσουν σε ένα πραγματικά διεθνές περιβάλλον, σε μια πολύ ζωντανή πόλη που είναι εξαιρετικά δημοφιλής στους μαθητές.

Αυτό το Διεθνές Πρόγραμμα LLM για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα προσφέρει μια ευρεία προσέγγιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ως εκ τούτου είναι μια εξειδίκευση υπό την ευρύτερη έννοια που καλύπτει όλες τις πτυχές και τα ανθρώπινα δικαιώματα που περιβάλλουν. Η συμμετοχή σε πρόγραμμα LLM σε οποιονδήποτε τομέα του διεθνούς δικαίου στις Κάτω Χώρες διασφαλίζει ιδίως ότι οι σπουδαστές πράγματι θα σπουδάζουν σε ένα πραγματικά διεθνές, νομικά προσανατολισμένο περιβάλλον. ορισμένα από τα σημαντικότερα διεθνή νομικά όργανα στον κόσμο κατοικούν στις Κάτω Χώρες. Αυτό περιλαμβάνει το Διεθνές Δικαστήριο, το Μόνιμο Διαιτητικό Δικαστήριο, το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για την πρώην Γιουγκοσλαβία, το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο και το Δικαστήριο Ιρανικών-Αμερικανικών Αξιωματούχων.

Προοπτικές καριέρας

Το πρόγραμμα LLM του Διεθνούς Δικαίου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα θα βοηθήσει τελικά στην προετοιμασία των πτυχιούχων για μια (νομική) σταδιοδρομία στην εκπλήρωση καθηκόντων που σχετίζονται με τα ανθρώπινα δικαιώματα σε κυβερνητικά ή ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα και υπουργεία, τον ΟΗΕ ή άλλους διεθνείς οργανισμούς, μη κυβερνητικές οργανώσεις (όπως η Διεθνής Αμνηστία Greenpeace), στον διεθνή εμπορικό τομέα, διεθνώς λειτουργούντες επιχειρήσεις και ακαδημαϊκά ιδρύματα.

Απαιτήσεις εισδοχής (Γενικά)

 • Η βασική προϋπόθεση για την εισαγωγή είναι ένα πανεπιστημιακό δίπλωμα δικαίου το οποίο παρέχει στον κάτοχό του τη δυνατότητα να εξασκήσει στη χώρα προέλευσής του ή να υποδηλώσει την ολοκλήρωση του ακαδημαϊκού σταδίου της νομικής εκπαίδευσης (π.χ. LLB)
 • Η μεταγραφή των μελετών πρέπει να αντανακλά μια ΣΔΣ (Μέσος όρος βαθμού) ισοδύναμη με 7/10 (ολλανδική κλίμακα βαθμολόγησης).
 • Απόδειξη αγγλικής επάρκειας (απαιτούνται ελάχιστες βαθμολογίες).
 • Επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος;
 • Βιογραφικό σημείωμα.
 • Μια ακαδημαϊκή αναφορά

Ειδικές απαιτήσεις μπορείτε να βρείτε εδώ .

Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων (αρχίζει το μάθημα 1 Σεπτεμβρίου 2019)

 • Οι σπουδαστές της ΕΕ / ΕΟΧ: 1 Μαΐου 2019
 • Φοιτητές εκτός ΕΕ / ΕΟΧ: 1η Μαΐου 2019

Δίδακτρα

 • Σπουδαστές ΕΕ / ΕΟΧ: 2083 ευρώ
 • φοιτητές εκτός ΕΕ / ΕΟΧ: 14650 ευρώ
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά

Κοιτάξτε7 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Groningen »

Τελευταία ενημέρωση Ιούλιος 10, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
2,083 EUR
- ΕΕ, 14.650 EUR. - εκτός ΕΕ ανά έτος
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη