Για 25 χρόνια, το Master of Laws στο Διεθνές Δίκαιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έχει προσφερθεί από τη Νομική Σχολή. Πρόκειται για μια συνεταιριστική επιχείρηση της Νομικής Σχολής και του Ινστιτούτου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Ανθρωπιστικού Δικαίου (RWI) του Raoul Wallenberg. Αυτό καθιστά την εκπαίδευσή σας μοναδική: κανένα άλλο πρόγραμμα LL.M δεν προσφέρει τους κοινούς πόρους μιας αναγνωρισμένης σχολής νομικών και ενός θεσμού ανθρωπίνων δικαιωμάτων με προσανατολισμό στην εφαρμογή. Πιστεύουμε ότι αυτό δίνει τη δυνατότητα μια επιστημονική προσέγγιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κοντά στην πρακτική των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Στόχος μας είναι να εκπαιδεύσετε την συνειδητοποιημένη συνείδηση, την αναλυτική σαφήνεια και τις πρακτικές σας δεξιότητες. Τόσο η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Lund University και το RWI είναι σεβαστά εκπαιδευτικοί παράγοντες και οι απόφοιτοι μας επωφελούνται από το γεγονός ότι το πρόγραμμα Master στο Lund διεξάγεται με μεγάλη εκτίμηση παγκοσμίως. Το προσωπικό του προγράμματος έχει επιλεγεί για να εξασφαλίσει τα υψηλότερα ακαδημαϊκά πρότυπα στην έρευνα και την κατάρτιση. Συγκεντρώνουμε τακτικά τους εκλεκτούς μελετητές, εμπειρογνώμονες, δικαστές από διεθνή δικαστήρια και δικαστήρια, διπλωμάτες και διανοούμενους για τα ανθρώπινα δικαιώματα στον κατάλογο των προσκεκλημένων καθηγητών που απευθύνονται στους φοιτητές μας. Αξιοσημείωτοι επισκέπτες της Σχολής και του RWI ήταν μεταξύ άλλων ο Kofi Annan, ο Shirin Ebadi, ο Hans Corell, ο Chris Patten, ο Rosalyn Higgins και ο Gro Harlem Brundtland.

Το Master of Laws στο Διεθνές Δίκαιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Lund ήταν ένα από τα πρώτα προγράμματα LL.M που δημιουργήθηκαν ειδικά για να εξασφαλίσουν την ακαδημαϊκή γνώση μιας όλο και πιο περίπλοκης περιοχής: το διεθνές δίκαιο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και το ανθρωπιστικό δίκαιο. Το πρόγραμμα θα ανοίξει πόρτες σε ένα ευρύ φάσμα διεθνών και εγχώριων σταδιοδρομιών στον νομικό τομέα.

Προγράμματα / μαθήματα προγράμματος

Αυτό το πρόγραμμα οδηγεί σε ένα Master of Laws στο Διεθνές Δίκαιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (LL.M).

Υποχρεωτικά μαθήματα (με αριθμό πιστωτικών μονάδων, συνολικά 97,5): Διεθνές Δίκαιο (15), Διεθνές Δίκαιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων I (15), Διεθνές Δίκαιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων II (15), Ανθρωπιστικό Δίκαιο (7.5) 15), Διδακτορικό Δίπλωμα (30). Μαθήματα επιλογής: Συνολικά 22,5 μονάδες.

Προοπτικές καριέρας

Οι απόφοιτοι μας βρίσκουν απασχόληση σε διεθνείς οργανισμούς, ΜΚΟ, ιδιωτικά δικηγορικά γραφεία, ακαδημαϊκούς και δημόσιες αρχές. Το σύστημα των Ηνωμένων Εθνών ή οι περιφερειακοί οργανισμοί, τα διεθνή ή τα εθνικά δικαστήρια, ο δημόσιος ή ο ιδιωτικός τομέας - θα έχετε μια ευρεία επιλογή. Το LL.M μας προετοιμάζει προσεκτικά για τις προκλήσεις του μελλοντικού επαγγέλματός σας και σας προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των κατόχων άλλων πτυχίων Master in Human Rights.

Διαβάστε περισσότερα για αυτό το πρόγραμμα στη διεύθυνση www.lunduniversity.lu.se/human-rights-law

Γιατί το Lund University ;

Lund University ιδρύθηκε το 1666 και είναι ένα από τα παλαιότερα, ευρύτερα και καλύτερα πανεπιστήμια της Βόρειας Ευρώπης. Το Πανεπιστήμιο κατατάσσεται ανάμεσα στα 100 κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου στην παγκόσμια πανεπιστημιακή κατάταξη QS 2019 και είναι η πρώτη επιλογή για τους διεθνείς φοιτητές που έρχονται στη Σουηδία - μία από τις πιο καινοτόμες, βιώσιμες και δημοκρατικές χώρες στον κόσμο.

Εάν θέλετε να αρχίσετε να δημιουργείτε το διεθνές σας δίκτυο σε μια παγκόσμια τάξη, το Lund University είναι μια εξαιρετική επιλογή. Βιώστε έναν διαφορετικό τρόπο μάθησης σε μια χώρα που κατατάσσεται ως μία από τις καλύτερες στον κόσμο στην παροχή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Η ομαδική εργασία και οι άτυπες σχέσεις δασκάλου-φοιτητή διευκολύνουν την εις βάθος μάθηση.

Το Πανεπιστήμιο βρίσκεται στο Lund, μια γοητευτική και συμπαγή πανεπιστημιακή πόλη στη νότια Σουηδία, μόλις 35 λεπτά από το αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης στη Δανία. Η πόλη φημίζεται για τη ζωντανή φοιτητική ζωή της και φιλοξενεί επίσης πολλές ερευνητικές εγκαταστάσεις και διεθνείς εταιρείες παγκοσμίως.

Μάθετε περισσότερα για το Lund University στο www.lunduniversity.lu.se

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά
Lund University

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποLund University »

Τελευταία ενημέρωση Φεβρουάριος 9, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Contact school
Duration
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
Contact school
Προθεσμία
Contact school
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Contact school
Ημερομηνία λήξης
Contact school
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Contact school

Contact school

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Contact school
Ημερομηνία λήξης
Contact school
Άλλη