LLM στο Διεθνές Δίκαιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Για περισσότερες από τρεις δεκαετίες τώρα, το Master of Laws στο Διεθνές Δίκαιο για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου ήταν ένα συνεταιριστικό εγχείρημα της Νομικής Σχολής του Lund University και του Ινστιτούτου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Ανθρωπιστικού Δικαίου του Raoul Wallenberg . Αυτό καθιστά την εκπαίδευσή σας μοναδική: κανένα άλλο πρόγραμμα LL.M δεν προσφέρει τους κοινούς πόρους μιας αναγνωρισμένης σχολής νομικών και ενός γνωστού φορέα για τα ανθρώπινα δικαιώματα με προσανατολισμό στην υλοποίηση.

Και, πιστεύουμε, κανένα άλλο πρόγραμμα LL.M δεν έχει γίνει τόσο καλά εδραιωμένο με τους εργοδότες στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Στόχος μας είναι να εκπαιδεύσετε την συνειδητοποιημένη συνείδηση, την ακαδημαϊκή σας προσέγγιση, την αναλυτική σαφήνεια και τις πρακτικές δεξιότητες.

Τόσο η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Lund University και το RWI είναι εκπαιδευτικοί φορείς που χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης και οι απόφοιτοι μας επωφελούνται από το γεγονός ότι το πρόγραμμα Master στο Lund διεξάγεται σε παγκόσμιο επίπεδο. Το προσωπικό του προγράμματος έχει επιλεγεί για να εξασφαλίσει τα υψηλότερα ακαδημαϊκά πρότυπα στην έρευνα και την κατάρτιση. Επίσης, φιλοξενούμε τακτικά διακεκριμένους καθηγητές επισκεπτών και επισκέπτες από την ίδια την πρακτική και τον ακαδημαϊκό κόσμο, συμπεριλαμβανομένων δικαστών σε διεθνή δικαστήρια ή δικαστήρια, ανώτερων αστυνομικών και στρατιωτικών αξιωματικών, διπλωματών και μελετητών, μεταξύ άλλων. Παρέχουμε στους φοιτητές μας μια πληθώρα απόψεων για τα ανθρώπινα δικαιώματα, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα ένα κόκκινο νήμα της ακαδημαϊκής εξέλιξης σε όλο το πρόγραμμα, καθώς και με στόχο την ενίσχυση της εφαρμογής και της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μέσω της γνώσης. Οι προηγούμενοι ομιλητές έχουν συμπεριλάβει τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Κόφι Ανάν και τον βραβευμένο με Νόμπελ βραβείο για την ειρήνη Shirin Ebadi.

Το Master of Laws στο Διεθνές Δίκαιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Lund ήταν ένα από τα πρώτα προγράμματα LL.M στον κόσμο που δημιουργήθηκαν ειδικά για να παρέχουν την ακαδημαϊκή γνώση μιας όλο και πιο περίπλοκης περιοχής: το διεθνές δίκαιο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Προοπτικές καριέρας

Το πρόγραμμα θα ανοίξει πόρτες σε ένα ευρύ φάσμα διεθνών και εγχώριων σταδιοδρομιών στον νομικό τομέα. Οι απόφοιτοι μας βρίσκουν απασχόληση σε διεθνείς οργανισμούς, ΜΚΟ, ιδιωτικά δικηγορικά γραφεία και σε εθνικές κυβερνήσεις. Το σύστημα των Ηνωμένων Εθνών ή οι περιφερειακοί οργανισμοί, τα διεθνή ή τα εγχώρια δικαστήρια, ο δημόσιος ή ο ιδιωτικός τομέας - θα απολαύσετε μια ευρεία επιλογή. Το LL.M μας προετοιμάζει προσεκτικά για τις προκλήσεις του μελλοντικού επαγγέλματός σας και σας προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον συντονιστή προγράμματος Master Anders Tröjer, anders.trojer@jur.lu.se.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση https://www.lunduniversity.lu.se/lubas/i-uoh-lu-JAMRÄ

Γιατί το Lund University ;

Lund University ιδρύθηκε το 1666 και είναι ένα από τα παλαιότερα, ευρύτερα και καλύτερα πανεπιστήμια της Βόρειας Ευρώπης. Το Πανεπιστήμιο κατατάσσεται ανάμεσα στα 100 κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου στην QS World University Rankings 2020 και είναι η # 1 επιλογή για τους διεθνείς φοιτητές που έρχονται στη Σουηδία - μια από τις πιο καινοτόμες, βιώσιμες και δημοκρατικές χώρες στον κόσμο.

Εάν θέλετε να αρχίσετε να δημιουργείτε το διεθνές σας δίκτυο σε μια παγκόσμια τάξη, το Lund University είναι μια εξαιρετική επιλογή. Βιώστε έναν διαφορετικό τρόπο μάθησης σε μια χώρα που κατατάσσεται ως μία από τις καλύτερες στον κόσμο στην παροχή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Η ομαδική εργασία και οι άτυπες σχέσεις δασκάλου-φοιτητή διευκολύνουν την εις βάθος μάθηση.

Το Πανεπιστήμιο βρίσκεται στο Lund, μια γοητευτική και συμπαγή πανεπιστημιακή πόλη στη νότια Σουηδία, μόλις 35 λεπτά από το αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης στη Δανία. Η πόλη φημίζεται για τη ζωντανή φοιτητική ζωή της και φιλοξενεί επίσης πολλές ερευνητικές εγκαταστάσεις και διεθνείς εταιρείες παγκοσμίως.

Μάθετε περισσότερα για το Lund University στο www.lunduniversity.lu.se

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A ... περαιτέρω

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A degree from Lund University is a hallmark of quality both in Sweden and abroad. Διαβάστε Λιγότερα
Lund , Malmö , Helsingborg + 2 Περισσότερα Λιγότερα
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της σχολής