Για όσους αναζητούν βαθύτερη κατανόηση των ολοένα και πιο παγκόσμιων δομών που διέπουν την ποινική δικαιοσύνη καθώς και τα καλύτερα θέματα που αμφισβητούν τις δομές της ποινικής δικαιοσύνης, το μάθημα αυτό προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία μάθησης και αποτελεί εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν νομικές ευκαιρίες σε όλο τον κόσμο.

Αυτό το Pathway βασίζεται στα ερευνητικά πλεονεκτήματα του Διεθνούς Δικαίου, του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Δικαίου, του Ποινικού Δικαίου και της Δικαιοσύνης και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Birmingham Law School, επιτρέποντας στους μαθητές να αναπτύξουν εμπειρογνωμοσύνη σε ένα ευρύ φάσμα σχετικών θεμάτων διεθνούς δικαίου.

Μπορείτε να μελετήσετε τις ενότητες του διεθνούς, διακρατικού και ευρωπαϊκού ποινικού δικαίου και δικαιοσύνης μαζί με περισσότερες ειδικότητες εθνικής προέλευσης και ένα ευρύ φάσμα ενοτήτων δικαιωμάτων του ανθρώπου. Μέσα από τις μακρόχρονες αφιερωμένες ενότητες για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και εκείνες που εστιάζονται σε συγκεκριμένα θεωρητικά ή πρακτικά ζητήματα ποινικής δικαιοσύνης (από την αποκαταστατική δικαιοσύνη έως τους ψυχικά διαταραγμένους παραβάτες) καθώς και τα ειδικά τμήματα ανθρώπινων δικαιωμάτων προσφέρουμε στους μαθητές μας μια μοναδική ευκαιρία για ευρεία μελέτη και σε βάθος εξειδίκευση.

Για όσους αναζητούν βαθύτερη κατανόηση των ολοένα και πιο παγκόσμιων δομών που διέπουν την ποινική δικαιοσύνη καθώς και τα καλύτερα θέματα που αμφισβητούν τις δομές της ποινικής δικαιοσύνης, το μάθημα αυτό προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία μάθησης και αποτελεί εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν νομικές ευκαιρίες σε όλο τον κόσμο.

Γιατί να μελετήσετε αυτήν την πορεία

 • Επιλογή μονάδας - μία από τις ευρύτερες σειρές των μονάδων LLM που είναι διαθέσιμες στο Ηνωμένο Βασίλειο
 • Απασχολησιμότητα - αυτό το πρόγραμμα παρέχει ένα σπάνιο σύνολο εξειδικευμένων ενοτήτων που αφήνουν αποφοίτους με μοναδικό προσόντα για την ανάπτυξη διεθνών αγορών εργασίας
 • Επαγγελματικές συνδέσεις - ετήσια δίκαιη δίκη, επισκέψεις από και από κορυφαίες επιχειρήσεις

Ενότητες

Παρακολουθείτε ένα αρθρωτό πρόγραμμα (180 μονάδες συνολικά), το οποίο περιλαμβάνει έξι διδάσκονται ενότητες (20 μονάδες το καθένα) και μια διατριβή των 15.000 λέξεων (60 μονάδες). τα οποία πρέπει να υποβληθούν στο τέλος του έτους σπουδών. Οι φοιτητές που ακολουθούν το Διεθνές Δίκαιο: το Έγκλημα, η Δικαιοσύνη και η Pathway Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων θα μελετήσουν τουλάχιστον τρεις από τις έξι ενότητες από την παρακάτω λίστα.

 • Παγκόσμια προβλήματα εγκληματικότητας
 • Τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ποινική δικαιοσύνη
 • Διεθνείς και ευρωπαϊκές νομικές αντιδράσεις στην τρομοκρατία
 • Διεθνές Ποινικό Δίκαιο και Δικαιοσύνη
 • Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο

Οι σπουδαστές μπορούν να επιλέξουν τις υπόλοιπες τρεις ενότητες από τον πλήρη κατάλογο μονάδων LLM της Birmingham.

Μάθηση και διδασκαλία

Οι Pathways LLM του Birmingham έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν σε βάθος ανάλυση σημαντικών νομικών θεμάτων. Οι ενότητες είναι όλες αξίας 20 μονάδων, αποτελούμενες από 10 διήμερα σεμινάρια για να μπορέσουν οι σπουδαστές να αναπτύξουν σημαντική εμπειρία σε κάθε τομέα του δικαίου.

Το μάθημα LLM διαρκεί 12 μήνες, από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Σεπτέμβριο. Όλες οι Pathways LLM ακολουθούν την ίδια βασική δομή:

 • Στο πρώτο μέρος του μαθήματος, παίρνετε έξι 20 πιστωτικές μονάδες: η διαθέσιμη σειρά εξαρτάται από το Pathway που αποφασίζετε να ακολουθήσετε. Η αξιολόγηση σε αυτές τις ενότητες, με δοκίμιο ή επίσημη εξέταση, είναι τον Μάιο και τον Ιούνιο.
 • Στο μέρος ΙΙ του μαθήματος, η έρευνά σας και να γράψει μια διατριβή 15.000 λέξεων σε επιλεγμένο θέμα του νόμου υπό την επίβλεψη ενός μέλους του προσωπικού.

Εισαγωγή στη Νομική Σχολή

Στην αρχή του μαθήματος, υπάρχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα καλωσορίσματος και επαγωγής που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να εγκαταστήσετε και να κατανοήσετε το Birmingham LLM. Θα εξοικειωθείτε με τους διάφορους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να σας υποστηρίξουμε καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, ώστε να εξασφαλίσετε ότι η πορεία σας LLM είναι μια συναρπαστική και ανταμείβοντας εμπειρία.

Οι φοιτητές μπορούν να εγγραφούν για ενότητες πριν την άφιξη καθώς και στην αρχή του ακαδημαϊκού έτους. Ως μέρος της διαδικασίας εισαγωγής, θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες διαθέσιμες ενότητες και να κάνετε επιλογές που να ανταποκρίνονται στα ενδιαφέροντά σας.

Μελέτη μερικής απασχόλησης

Όλες οι Pathways LLM μπορούν να πραγματοποιηθούν με μερική απασχόληση και να ολοκληρωθούν σε διάστημα δύο ετών. Αυτός ο τρόπος μελέτης είναι ιδιαίτερα κατάλληλος για δικηγόρους και δικηγόρους που επιθυμούν να συνδυάσουν επαγγελματική πρακτική με τη μελέτη πανεπιστημιακού επιπέδου, κερδίζοντας σημεία CPD στη διαδικασία.

Οι τάξεις για φοιτητές με μερική απασχόληση στο LLM θα προγραμματιστούν μεταξύ 9 π.μ.-6 μ.μ. και οι φοιτητές θα έχουν συνήθως 2-4 ώρες διδασκαλίας κάθε εβδομάδα. Τα τέλη είναι τα ίδια με αυτά της πλήρους φοίτησης αλλά διαιρούνται σε δύο χρόνια.

Για φοιτητές από το εξωτερικό του Ηνωμένου Βασιλείου, θα υπάρχει η δυνατότητα εισαγωγής για να εξοικειωθούν με το αγγλικό νομικό σύστημα, καθώς αποτελεί τη βάση για τις προσφερόμενες ενότητες. Η μονάδα Αγγλικών για Διεθνείς Φοιτητές παρέχει μια σειρά υποστήριξης στην ανάγνωση και τη συγγραφή ακαδημαϊκών αγγλικών.

Προυποθέσεις εισόδου

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ένα καλό πτυχίο από το δίκαιο ή ένα πτυχίο σε μια άλλη πειθαρχία να επεκταθεί με ένα πέρασμα στην κοινή επαγγελματική εξέταση.

Διεθνείς φοιτητές:

Θα ληφθούν υπόψη διεθνή προσόντα που ισοδυναμούν με πτυχίο του Ηνωμένου Βασιλείου στο δίκαιο.

Εάν η πρώτη σας γλώσσα δεν είναι αγγλική, πρέπει να προσκομίσετε ένα προσόν αγγλικής γλώσσας. Τα αναγνωρισμένα προσόντα περιλαμβάνουν:

 • IELTS: 7.0 με όχι λιγότερο από 6,5 σε οποιαδήποτε μπάντα
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά
University of Birmingham - College of Arts and Law

Κοιτάξτε6 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Birmingham - College of Arts and Law »

Τελευταία ενημέρωση Φεβρουάριος 5, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Duration
1 - 2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
9,250 GBP
Ετήσια δίδακτρα - Τέλη για το 2019/20: UK / ΕΕ: £ 9.250 πλήρες ωράριο Διεθνές: £ 17.910 με πλήρες ωράριο
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2020

Άλλη