LLM στο Διεθνές Δίκαιο των Επιχειρήσεων (με προαιρετική Επαγγελματική τοποθέτηση)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Γιατί να μελετήσετε αυτό το πρόγραμμα;

Το Διεθνές Επιχειρησιακό Δίκαιο του LLM διατίθεται στους φοιτητές τόσο από νομικό όσο και από νομικό πλαίσιο. Οι φοιτητές μας είναι συνήθως πτυχιούχοι του δικαίου, απόφοιτοι επιχειρήσεων, επαγγελματίες νομικών και άνθρωποι που εργάζονται σε εμπορικούς τομείς τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Στο πλαίσιο της βιομηχανίας, το διεθνές επιχειρηματικό δίκαιο είναι ένας ταχέως μεταβαλλόμενος και όλο και πιο περίπλοκος χώρος.

Αυτό το μεταπτυχιακό μάθημα παρέχει στους φοιτητές αναλυτικές και αντανακλαστικές δεξιότητες και τεχνογνωσία στο διεθνές επιχειρηματικό δίκαιο. Παρέχει μια μαθησιακή εμπειρία που θα επιτρέψει στους μαθητές να αναπτύξουν την ακαδημαϊκή τους ικανότητα και να ενισχύσουν τις επιδόσεις τους στην απασχόληση και να αναπτύξουν περαιτέρω τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας τους. Παρέχει στον επιτυχόντα υποψήφιο αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Διεθνές Επιχειρηματικό Δίκαιο.

Ένα βασικό χαρακτηριστικό αυτού του μαθήματος είναι ότι προσφέρονται ενότητες της Διεθνούς Εμπορικής Διαιτησίας και της Διεθνούς Εμπορικής Διαμεσολάβησης που μπορούν να οδηγήσουν σε πρόσθετα προσόντα.

Οι σπουδαστές που είναι εγγεγραμμένοι στο LLM στο Διεθνές Επιχειρηματικό Δίκαιο με την Επαγγελματική Τοποθέτηση, οι οποίοι εξασφαλίζουν επιτυχώς μια τοποθέτηση, θα προχωρήσουν στο δεύτερο έτος. Αυτό θα προσφέρει στους φοιτητές πρακτική εμπειρία εργασίας σε περιβάλλον σχετικό με το επιχειρηματικό δίκαιο.

Οι φοιτητές που είναι εγγεγραμμένοι στο LLM στο Διεθνές Επιχειρηματικό Δίκαιο με Επαγγελματική τοποθέτηση πρέπει να εξασφαλίσουν και να αναλάβουν με επιτυχία την Ενότητα Επαγγελματικής Τοποθέτησης καθ 'όλη τη διάρκεια του δεύτερου έτους.

Υποχρεωτικές ενότητες

 • Διατριβή
 • Προηγμένα νομικά συστήματα
 • Δίκαιο και πολιτική του ΠΟΕ
 • Διεθνής Εμπορική Διαιτησία
 • Διεθνείς Εμπορικές Διαφορές

Επιπλέον δύο προαιρετικές μονάδες

(Υπόκειται σε αριθμούς)

 • Το δίκαιο της ενιαίας αγοράς της ΕΕ
 • Διεθνές δίκαιο πνευματικής ιδιοκτησίας
 • Κανονισμός Τραπεζικών και Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών
 • Ανεξάρτητο Ερευνητικό Έργο
 • Διεθνής Εταιρική Διακυβέρνηση
 • Διεθνής εμπορική διαμεσολάβηση
 • Το εμπορικό δίκαιο και η πολιτική της ΕΕ

Περιβάλλον εκμάθησης

Για τους φοιτητές σε απευθείας σύνδεση, η διδασκαλία και η εκμάθηση γίνεται κατά κύριο λόγο μέσω εβδομαδιαίων συγχρονισμένων και ασύγχρονων ηλεκτρονικών εργαστηρίων. Για φοιτητές με βάση την πανεπιστημιούπολη, υπάρχουν εβδομαδιαία εργαστήρια που λαμβάνουν χώρα την Τετάρτη. Ο ήθος της μάθησης είναι να αξιοποιήσει το εύρος και την εμπειρία της ποικίλης ομάδας μαθητών μας

Η εκτεταμένη βιβλιοθήκη μας για το ηλεκτρονικό δίκαιο παρέχει πρόσβαση σε πολλές νομικές και ακαδημαϊκές πηγές μέσα και έξω από τη δικαιοδοσία.

Το μάθημα υποστηρίζεται από την ηλεκτρονική πλατφόρμα Blackboard του Πανεπιστημίου με τις τεχνολογίες πληροφοριών και επικοινωνιών (ΤΠΕ), ένα αναπόσπαστο μέρος του προγράμματος. Το Πανεπιστήμιο συμμετέχει σε εκτεταμένες ηλεκτρονικές βάσεις δεδομένων και περιοδικά, ενώ όλοι οι σπουδαστές είναι εγγεγραμμένοι χρήστες του δικτύου της UCLan με αποκλειστικό δικτυακό χώρο προσβάσιμο εξ αποστάσεως.

Προυποθέσεις εισόδου

 • Ένα πτυχίο με πτυχίο σε χαμηλότερη τάξη ή ανώτερο ή επαγγελματικό προσόν που θεωρείται ισοδύναμο.
 • Μπορούν επίσης να ληφθούν υπόψη άλλα προσόντα ή ειδική κατάρτιση ή / και πείρα, εάν ο αιτών είναι σε θέση να αποδείξει την καταλληλότητά του για την πορεία και να παράσχει αποδεικτικά στοιχεία, ανάλογα με την περίπτωση.
 • Σε περίπτωση που η αγγλική γλώσσα δεν είναι η πρώτη γλώσσα του αιτούντος από το 6,5 για το IELTS (χωρίς μεμονωμένο στοιχείο κάτω από 6,0) ή ισοδύναμο.
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Lancashire Law School is proud of its national and international reputation, offering a range of law and criminology courses at both undergraduate and postgraduate level. Our highly qualified staff in ... περαιτέρω

Lancashire Law School is proud of its national and international reputation, offering a range of law and criminology courses at both undergraduate and postgraduate level. Our highly qualified staff include internationally renowned research experts, award winning teachers and legal professionals with extensive practical experience. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη