LLM στο Διεθνές Δίκαιο

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα στον ιστότοπο της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Επισκόπηση προγράμματος

Η ποικιλία των μονάδων που προσφέρονται από το πρόγραμμα Διεθνούς Δικαίου LLM το καθιστά κατάλληλο τόσο για όσους έχουν κάποια προηγούμενη γνώση όσο και για όσους αναζητούν εισαγωγή σε συγκεκριμένα ζητήματα διεθνούς δικαίου. Οι μονάδες καλύπτουν κυρίως το πεδίο του δημόσιου διεθνούς δικαίου, αν και τα ζητήματα ιδιωτικού διεθνούς δικαίου μπορούν να διερευνηθούν μέσω Διεθνούς Εμπορικής Διαδικασίας, Διαιτησίας ή πολλών από τις άλλες μονάδες εμπορικού δικαίου.

Προσφέρουμε ένα συναρπαστικό και ενθαρρυντικό σύνολο μεταπτυχιακών νομικών προγραμμάτων, καθένα από τα οποία σας προετοιμάζει για μια ποικιλία σταδιοδρομιών. Εάν ενδιαφέρεστε να σπουδάσετε νόμο πέρα από το επίπεδο των προπτυχιακών σας σπουδών και θέλετε να αναπτύξετε τις ικανότητες ανάλυσης, έρευνας και νομικής γραφής, θα βρείτε το LLM του Μπρίστολ να είναι μια προκλητική και ικανοποιητική εμπειρία. Έχουμε μια μεγάλη και ζωντανή διεθνή κοινότητα και οι μαθητές μας LLM επωφελούνται από μικρά μεγέθη τάξεων που διδάσκονται από παγκοσμίου φήμης ειδικούς.

Τα προγράμματά μας LLM σας δίνουν την ευκαιρία να ειδικευτείτε σε μια συγκεκριμένη περιοχή, αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα ευρύτερο και πιο γενικό σύνολο επιλογών μονάδας. Σε όλες τις περιπτώσεις, σας ενθαρρύνουμε να εξερευνήσετε τους τομείς της νομοθεσίας που έχετε επιλέξει σε βαθύτερο επίπεδο. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε πώς λειτουργούν αυτά τα νομικά πεδία σε διαφορετικά πλαίσια, λαμβάνοντας υπόψη τα σχετικά θέματα θεωρητικά και πρακτικά και από μια σειρά προοπτικών.

Δομή του προγράμματος

Θα λάβετε τέσσερις μονάδες (120 πόντοι συνολικά, 30 πόντοι ο καθένας) και μια υποχρεωτική διατριβή (60 πόντοι πίστωσης). Εάν επιλέξετε να επιλέξετε τρεις εξειδικευμένες μονάδες Διεθνούς Δικαίου, τότε μπορείτε επίσης να πάρετε μια μονάδα από οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα LLM. Εναλλακτικά, εάν ληφθούν δύο ειδικές μονάδες Διεθνούς Δικαίου, οι άλλες δύο μονάδες μπορούν να προέρχονται από το LLM στις Ευρωπαϊκές Νομικές Μελέτες.

Έξοδος βραβεία

Όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα που διδάσκονται εκτός εάν εξαιρούνται από τη Γερουσία, πρέπει να επιτρέπουν στους μαθητές να βγουν από το πρόγραμμα με μεταπτυχιακό δίπλωμα ή πιστοποιητικό.

Για να λάβουν μεταπτυχιακό δίπλωμα, οι φοιτητές πρέπει να έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία 120 πόντους, εκ των οποίων οι 90 πρέπει να είναι στο επίπεδο Μ / 7.

Για να λάβουν ένα μεταπτυχιακό πιστοποιητικό, οι μαθητές πρέπει να έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία 60 πόντους πόντων, εκ των οποίων οι 40 πρέπει να είναι στο επίπεδο M / 7.

Ταξινομήσεις πτυχίου:

Επιτρέπεται ένα βραβείο με Αξία ή Διάκριση για μεταπτυχιακούς δασκάλους, διπλώματα και πιστοποιητικά, όπου αυτά ονομάζονται ειδικευμένα προσόντα. Ένα βραβείο με αξία ή διάκριση δεν επιτρέπεται για βραβεία εξόδου όπου οι μαθητές υποχρεούνται να εξέλθουν από το πρόγραμμα για ακαδημαϊκούς λόγους. Ένα βραβείο εξόδου με αξία ή διάκριση μπορεί να επιτρέπεται όταν οι μαθητές εμποδίζονται από εξαιρετικές περιστάσεις να ολοκληρώσουν το επιδιωκόμενο βραβείο.

Η κατάταξη του βραβείου σε σχέση με το τελικό σήμα του προγράμματος έχει ως εξής:

Βραβείο με διάκριση *: τουλάχιστον 65 στα 100 για το διδακτικό συστατικό συνολικά και, για τα βραβεία μάστερ, τουλάχιστον 70 στα 100 για τη διατριβή. ** Οι σχολές διατηρούν διακριτική ευχέρεια για να αυξήσουν αυτά τα όρια.

Βραβείο με αξία *: τουλάχιστον 60 στα 100 για το διδακτικό συστατικό συνολικά και, για τα βραβεία μάστερ, τουλάχιστον 60 στα 100 για τη διατριβή. Οι σχολές διατηρούν τη διακριτική ευχέρεια να αυξήσουν αυτά τα όρια.

* Το MA in Law έχει ξεχωριστούς κανονισμούς για τη διάκριση και την αξία.
** Για την απονομή της διάκρισης, η Σχολή Μηχανικών απαιτεί τουλάχιστον 70 στους 100 για το διδακτικό συστατικό συνολικά και, για μεταπτυχιακά βραβεία, τουλάχιστον 70 στα 100 για τη διατριβή.

Στάδια διπλώματος / πιστοποιητικού:

Όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα που διδάσκονται εκτός εάν εξαιρούνται από τη Γερουσία, πρέπει να επιτρέπουν την ευκαιρία στους μαθητές να επιλέξουν ή να ζητήσουν να αποχωρήσουν στο μεταπτυχιακό δίπλωμα ή στο στάδιο του πιστοποιητικού.

Για να λάβουν μεταπτυχιακό δίπλωμα, οι φοιτητές πρέπει να έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία 120 πόντους, εκ των οποίων οι 90 πρέπει να είναι στο επίπεδο Μ / 7.

Για να λάβουν ένα μεταπτυχιακό πιστοποιητικό, οι μαθητές πρέπει να έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία 60 πόντους πόντων, εκ των οποίων οι 40 πρέπει να είναι στο επίπεδο M / 7.

hammer, horizontal, courtsucco / Pixabay

Προυποθέσεις εισόδου

Πτυχίο ανώτερης δεύτερης κατηγορίας στο δίκαιο (ή διεθνές ισοδύναμο).

Κατ 'εξαίρεση, θα εξετάσουμε επίσης τους αιτούντες που έχουν:

  1. Πτυχίο ανώτερης δεύτερης κατηγορίας που περιελάμβανε περιεχόμενο σχετικό με το προτεινόμενο πεδίο σπουδών του αιτούντος. ή
  2. Πτυχίο ανώτερης δεύτερης κατηγορίας σε οποιοδήποτε μάθημα, καθώς και σχετική εμπειρία σε μια πειθαρχία που σχετίζεται στενά με το επίκεντρο αυτού του προγράμματος.

Οι υποψήφιοι σε οποιαδήποτε από αυτές τις δύο εξαιρετικές περιπτώσεις πρέπει να κάνουν μια υπόθεση που να εξηγεί γιατί τα προσόντα ή η εμπειρία τους εμπίπτουν στην κατηγορία (1) ή (2) στην προσωπική τους δήλωση.

Η αναγνωρισμένη προηγούμενη μάθηση δεν είναι αποδεκτή προς το παρόν. Δεν απαιτείται προηγούμενη ή επαγγελματική εμπειρία.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Εάν τα Αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, πρέπει να πληροίτε αυτό το επίπεδο προφίλ:

Προφίλ Β

Πρέπει να επιτύχετε τα απαιτούμενα επίπεδα αγγλικών για να προκριθείτε σε μια θέση στο πρόγραμμα / πρόγραμμα που έχετε επιλέξει.

Διαφορετικά μαθήματα / προγράμματα χρειάζονται διαφορετικά επίπεδα γλωσσικών δεξιοτήτων. Αναφερόμαστε σε αυτά τα επίπεδα δεξιοτήτων ως «προφίλ». Το προφίλ για το πρόγραμμα / πρόγραμμα που επιλέξατε εμφανίζεται στη σελίδα μαθημάτων / προγράμματος.

Οι δοκιμές και τα επίπεδα που πρέπει να επιτύχετε για να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις βρίσκονται σε κάθε σελίδα προφίλ.

Οι δοκιμασίες επάρκειας στην αγγλική γλώσσα θα έπρεπε να έχουν ληφθεί εντός δύο ετών από την ημερομηνία έναρξης του προγράμματος / προγράμματος.

Καριέρα

Αυτό το πρόγραμμα θα σας προσφέρει μια ισχυρή βάση για ένα ευρύ φάσμα σταδιοδρομιών που περιλαμβάνουν μια προοπτική διεθνούς δικαίου, όπως η διεθνής διαιτησία. Οι απόφοιτοι ενεργούν ως δικηγόροι, δικηγόροι, δικηγόροι και ερευνητές σε διεθνείς και ευρωπαϊκούς οργανισμούς, όπως τα Ηνωμένα Έθνη ή η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Ορισμένες εργασίες για ΜΚΟ και άλλους οργανισμούς. Μερικοί απόφοιτοι συνεχίζουν να σπουδάζουν ή να ερευνούν στο Μπρίστολ ή σε άλλα κορυφαία πανεπιστήμια.

Τελευταία ενημέρωση May 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Bristol is one of the most popular and successful universities in the UK, ranked in the world's top 50 in the QS World University Rankings 2020.

Bristol is one of the most popular and successful universities in the UK, ranked in the world's top 50 in the QS World University Rankings 2020. Διαβάστε Λιγότερα
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της σχολής