LLM στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το πρόγραμμα θα είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για τους αποφοίτους του νόμου που επιθυμούν να αναπτύξουν μια εξειδίκευση στο εμπορικό δίκαιο, και ιδίως την ικανότητα κατανόησης και εφαρμογής του εμπορικού δικαίου σε σενάρια πολλαπλών δικαιοδοσιών. Το πρόγραμμα θα ενισχύσει τις προοπτικές σταδιοδρομίας των αποφοίτων, εκείνων που ξεκινούν τη σταδιοδρομία στα νομικά επαγγέλματα, νομικούς συμβούλους εμπορικών οντοτήτων και οποιουσδήποτε δικηγόρους των οποίων η εργασία θα περιλαμβάνει διασυνοριακές εμπορικές σχέσεις.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Γιατί να επιλέξετε το LLM στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο

Η Νομική Σχολή

Η Νομική Σχολή είναι τμήμα της Σχολής Τεχνών, Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών. Βρίσκεται στο ισόγειο του Ιδρύματος.

Η Νομική Σχολή έχει επίσης μια μακρά παράδοση να δεσμευόμαστε να αναπτύξουμε τις μεταβιβάσιμες δεξιότητες των μαθητών μέσω έργων όπως το Advanced Lawyering και το Moot Court, και μέσω προηγμένων βασικών ενοτήτων όπως η Εναλλακτική Επίλυση Διαφορών. Όλες αυτές οι πρωτοβουλίες προωθούν την ολιστική σκέψη «μεγάλη εικόνα» και μπορούν να ενισχύσουν ρητά τις μαλακές δεξιότητες των μαθητών, όπως επίλυση προβλημάτων, λήψη αποφάσεων, επικοινωνία, ομαδική εργασία, προγραμματισμός, κριτική σκέψη και δεξιότητες ανθρώπινων σχέσεων. Σε συνδυασμό με τις υποχρεωτικές πρωτοβουλίες κλινικής εκπαίδευσης, παρέχουν μια ολοκληρωμένη ώθηση - προωθώντας μια αίσθηση συνοχής σε συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών και διευκολύνοντας τους μαθητές να κατανοήσουν πώς εφαρμόζεται η μάθησή τους σε συγκεκριμένα πλαίσια. Δεν προκαλεί έκπληξη λοιπόν το γεγονός ότι οι απόφοιτοί μας κατέληξαν ως συνεργάτες σε μεγάλες δικηγορικές εταιρείες, ως εταίροι σε μεγάλες λογιστικές εταιρείες, στο μπαρ, σε ανώτερους ρόλους σε κυβερνητικές υπηρεσίες, ΜΚΟ, στην ΕΕ, σε ακαδημαϊκούς και ιδιωτικούς κλάδους.

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές επωφελούνται επίσης από αυτήν την ερευνητική εμπειρογνωμοσύνη, είτε αποφασίζουν να εγγραφούν σε ένα γενικό LLM είτε σε ειδικό LLM (Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο LLM, Ανθρώπινα Δικαιώματα στην Ποινική Δικαιοσύνη ή Ευρωπαϊκό και Συγκριτικό Δίκαιο), ή να αναλάβουν ερευνητικό μεταπτυχιακό πτυχίο ως μέρος της σημαντικής μας διδακτορική ομάδα μαθητών.

Το Σχολείο έχει επίσης δεσμευτεί να συνεργαστεί με το νομικό επάγγελμα που ασκεί, κυβερνητικές υπηρεσίες, ΜΚΟ και άλλους σχετικούς ενδιαφερόμενους σε όλους τους τομείς του δικαίου. Έχουμε αναπτύξει ιδιαίτερα ισχυρές εργασιακές σχέσεις με την An Garda Síochána και το Γραφείο των Επιτρόπων εσόδων. Έχουμε επίσης αναπτύξει ισχυρούς διεθνείς δεσμούς και είναι δυνατόν για τους μαθητές μας να αναλάβουν τοποθετήσεις στον Καναδά και τις ΗΠΑ. Οι μαθητές μας μπορούν επίσης να περάσουν ένα πλήρες ακαδημαϊκό έτος σε ένα ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο στη Μάλτα, την Κύπρο, την Ελλάδα, την Ιταλία και τις Κάτω Χώρες. Έχουμε επίσης συνδέσμους με πανεπιστήμια στη Γερμανία, τη Γαλλία και την Ισπανία, όπου τα μαθήματα διδάσκονται μέσω της μητρικής γλώσσας. Έχουμε ένα πολύ ζωντανό διεθνές φοιτητικό σώμα στη Νομική Σχολή. Μια πρόσφατη Διεθνής Έρευνα Φοιτητών, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 5000 διεθνείς φοιτητές που σπουδάζουν επί του παρόντος στα επτά πανεπιστήμια της Ιρλανδίας, ψήφισαν το UL ως το νούμερο ένα Πανεπιστήμιο στην παροχή της καλύτερης φοιτητικής εμπειρίας, την καλύτερη υποστήριξη των φοιτητών και το θερμότερο καλωσόρισμα στην Ιρλανδία. UL συγκαταλέγεται επίσης στα 100 κορυφαία πανεπιστήμια που φιλοξενούν το Erasmus σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά στοιχεία που δημοσίευσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Γιατί να επιλέξετε το LLM στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο;

Το LLM στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο ήταν ένα πολύ επιτυχημένο πρόγραμμα UL από την ίδρυσή του, με, κατά μέσο όρο, πάνω από το 88% των αποφοίτων να βρουν απασχόληση μέσα σε ένα έτος αποφοίτησης. Το πρόγραμμα θα είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για τους αποφοίτους του νόμου που επιθυμούν να αναπτύξουν μια εξειδίκευση στο εμπορικό δίκαιο, και ιδίως την ικανότητα κατανόησης και εφαρμογής του εμπορικού δικαίου σε σενάρια πολλαπλών δικαιοδοσιών.

Το LLM στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο βυθίζει τον μεταπτυχιακό φοιτητή σε πιο λεπτομερείς πτυχές του εμπορικού δικαίου, καθώς και αναπτύσσει ευρέως εφαρμόσιμη νομική έρευνα και άλλες μεταβιβάσιμες δεξιότητες. Η έμφαση δίνεται σε τομείς δικαίου, όπως η πίστωση και η ασφάλεια, η πνευματική ιδιοκτησία και ο νόμος περί ανταγωνισμού, οι οποίοι είναι κρίσιμοι για τη λειτουργία οποιασδήποτε εμπορικής επιχείρησης στον σύγχρονο κόσμο. Το πρόγραμμα λαμβάνει επίσης υπόψη την αυξανόμενη διεθνοποίηση του εμπορίου με ενότητες στο παγκόσμιο δίκαιο ανταγωνισμού και διεθνείς οργανισμούς εμπορίου. Αυτή η διεθνής εστίαση του προγράμματος παρέχει ευκαιρίες στους αποφοίτους να βρουν απασχόληση, όχι μόνο στην Ιρλανδία, αλλά και σε πολλές άλλες δικαιοδοσίες.

Επιλέξτε από ένα ευρύ φάσμα ενοτήτων που περιλαμβάνουν:<UL>

Νόμος Διεθνών Εμπορίου ΟργανισμώνΔίκαιο Διεθνών Επιχειρηματικών Συλλόγων / Εταιρική ΔιακυβέρνησηΠαγκόσμιο δίκαιο ανταγωνισμούΔιεθνής προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίαςΑντιτρομοκρατική νομοθεσία και διεθνείς επιχειρήσειςUL>

Περιεχόμενο προγράμματος

Αυτό το πτυχίο μπορεί να ληφθεί με πλήρη απασχόληση, δωδεκάμηνη βάση ή μερική απασχόληση είκοσι τεσσάρων μηνών. Οι φοιτητές πλήρους φοίτησης ολοκληρώνουν το πρόγραμμα για μια περίοδο δώδεκα μηνών λαμβάνοντας τέσσερις ενότητες τόσο στα εξάμηνα του φθινοπώρου όσο και της άνοιξης, πριν ολοκληρώσουν μια διατριβή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού εξαμήνου. Οι φοιτητές μερικής φοίτησης ολοκληρώνουν το πρόγραμμα για μια περίοδο 24 μηνών λαμβάνοντας δύο ενότητες τόσο στα εξάμηνα του φθινοπώρου όσο και της άνοιξης κάθε έτους, πριν ολοκληρώσουν μια διατριβή στο θερινό εξάμηνο του δεύτερου έτους. Η επιλογή των ενοτήτων για κάθε εξάμηνο θα γίνεται κατόπιν συμφωνίας με τον Διευθυντή Μαθήματος.

Το θέμα της διατριβής ενός φοιτητή καθορίζεται κατά τη διάρκεια του εαρινού εξαμήνου, εποπτεύεται από ένα μέλος της σχολής και υποβάλλεται στο τέλος του καλοκαιριού εξαμήνου.

Εξάμηνο 1<UL>

LA6001 Προηγμένες Νομικές Ερευνητικές ΔεξιότητεςLA6031 Νόμος των Οργανισμών Διεθνούς ΕμπορίουLM6021 Διεθνείς Επιχειρηματικοί ΣύλλογοιLM6011 Διεθνείς επιχειρηματικές συναλλαγέςUL>

Εξάμηνο 2<UL>

Μεθοδολογία ΔιατριβήςUL>

3 Μαθήματα από<UL>

LA6032 Παγκόσμιος νόμος περί ανταγωνισμούLA6022 Αντιτρομοκρατική νομοθεσία και διεθνείς επιχειρήσειςLA6112 Διεθνής προστασία των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίαςLA4062 Διεθνές εργατικό δίκαιοLA6102 Νόμος περί πίστωσης και ασφάλειαςLA6072 International Tort Law και BusinessUL>

Εξάμηνο 3<UL>

ΔιατριβήUL>

Όπου ένας μαθητής επιθυμεί να ολοκληρώσει το Masters για μια διετή περίοδο μερικής απασχόλησης, δύο μαθήματα θα ληφθούν σε καθένα από τα τέσσερα εξάμηνα που ακολουθείται από μια διατριβή 15.000 λέξεων. Η επιλογή της ενότητας θα γίνει κατόπιν συμφωνίας με τον Διευθυντή Μαθήματος.

Προυποθέσεις εισόδου

Απαιτήσεις δεύτερης θέσης σε πτυχίο προπτυχιακού δικαίου (Επίπεδο 8 - Εθνική Αρχή Προσόντων της Ιρλανδίας) θα απαιτηθούν για εγγραφή σε αυτό το πρόγραμμα Μεταπτυχιακών. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, ένας υποψήφιος που δεν μπορεί να ικανοποιήσει την προπτυχιακή απαίτηση μπορεί να γίνει δεκτός βάσει σχετικής επαγγελματικής εμπειρίας.

Τι να συμπεριλάβετε στην αίτησή σας<UL>

Μεταγραφές και πιστοποιητικά προσόντων.Προσόντα Αγγλικής γλώσσας εάν τα Αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα.Πιστοποιημένη αγγλική μετάφραση των μεταγραφών / πιστοποιητικών σας, όπου τα πρωτότυπα αντίγραφα είναι σε γλώσσα διαφορετική από την Αγγλική.Αντίγραφο του πιστοποιητικού γέννησης ή του διαβατηρίου σας.UL>

Απαιτήσεις Αγγλικής Γλώσσας

Οι υποψήφιοι των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι η αγγλική πρέπει να παρέχουν αποδείξεις είτε πριν successf UL ολοκλήρωση ενός τίτλου σπουδών που με τη μεσολάβηση της αγγλικής ή πληρούν ένα από τα παρακάτω κριτήρια (όχι περισσότερο από δύο έτη πριν από την εφαρμογή):

Τα αποδεκτά προσόντα Αγγλικής Γλώσσας περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:<UL>

Οι εξετάσεις των μαθημάτων από ευρωπαϊκές χώρες όπου τα αγγλικά παρουσιάζονται ως αντικείμενο και επιτυγχάνεται ένα αποδεκτό επίπεδο.Ιρλανδικό πιστοποιητικό αποχώρησης Αγγλικά - Συνηθισμένο επίπεδο βαθμού D ή παραπάνω.TOEFL - 580 (με βάση το χαρτί) ή 90 (με βάση το Διαδίκτυο).IELTS - Ελάχιστο σκορ 6,5 * με τουλάχιστον 6 σε οποιοδήποτε συστατικό.Αγγλική δοκιμή για αγγλικούς και ακαδημαϊκούς σκοπούς (ETAPP) - Βαθμός C1.Επίπεδο GCE 'O' Αγγλική Γλώσσα / GCSE Αγγλική Γλώσσα - Βαθμός Γ ή παραπάνω.Cambridge Assessment English - Πιστοποιητικό επάρκειας στα αγγλικά - Βαθμός Γ / Πιστοποιητικό σε προχωρημένο αγγλικό βαθμό Β.Πίνακες Εξετάσεων GCE - Αντιπροσωπεία Τοπικών Εξετάσεων της Οξφόρδης - Συνδικάτο Τοπικών Εξετάσεων Βαθμού Γ / Κέιμπριτζ - Σχολικό Πτυχίο 1-6 / Είσοδος Πανεπιστημίου του Λονδίνου και Σχολικές Εξετάσεις - Σχολικό Πτυχίο 1-6.UL>

Αποτελέσματα σε εξετάσεις εκτός από αυτά που αναφέρονται παραπάνω μπορεί επίσης να γίνουν δεκτά ως ικανοποιώντας τις απαιτήσεις μας στην αγγλική γλώσσα. Επικοινωνήστε με το Διεθνές Τμήμα Εκπαίδευσης για συμβουλές.

Προφίλ Μεταπτυχιακού

Το LLM στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο προσελκύει μαθητές από την Κίνα, τη Γερμανία, την Ινδία και πολλές άλλες δικαιοδοσίες. Το πρόγραμμα επιτρέπει στους μαθητές να ειδικεύονται στο Εμπορικό δίκαιο και να αναπτύσσουν τα νομικά Αγγλικά και εμπορικά Αγγλικά που κυριαρχούν στον κόσμο του εμπορίου. Οι διεθνείς φοιτητές αντιδρούν θετικά στο UL και στο πρόγραμμα.

Τελευταία ενημέρωση Οκτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The University of Limerick is a distinctive, pioneering and connected university that shapes the future through educating and empowering people to meet the real challenges of tomorrow.

The University of Limerick is a distinctive, pioneering and connected university that shapes the future through educating and empowering people to meet the real challenges of tomorrow. Διαβάστε Λιγότερα
Κωμικό πεντάστιχο

Υποβολή ερώτησης

Άλλη