LLM στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα στον ιστότοπο της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Επισκόπηση προγράμματος

Το πρόγραμμα Διεθνούς Εμπορικού Δικαίου θα σας επιτρέψει να συμμετάσχετε σε εντατική μελέτη ειδικών διεθνών και εμπορικών θεμάτων. Οι μονάδες διεθνούς δικαίου μπορούν να επιλεγούν από θέματα εντός του ιδιωτικού διεθνούς δικαίου και το περιεχόμενο των μονάδων εμπορικού δικαίου περιλαμβάνει ένα διεθνές στοιχείο, όπως το διεθνές εμπόριο. Το πρόγραμμα θα απευθύνεται τόσο σε φοιτητές εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου όσο και σε μαθητές που επιθυμούν να συνδυάσουν τους τομείς ειδικότητάς τους.

Το Κέντρο Ερευνών για το Δίκαιο και τις Επιχειρήσεις μας δείχνει το εύρος της κριτικής υποτροφίας, της διδασκαλίας και της δημόσιας δέσμευσής μας προς τις επιχειρήσεις και την αφοσίωση στην προοδευτική και καινοτόμο σκέψη.

Προσφέρουμε ένα συναρπαστικό και ενθαρρυντικό σύνολο μεταπτυχιακών νομικών προγραμμάτων, καθένα από τα οποία σας προετοιμάζει για μια ποικιλία σταδιοδρομιών. Εάν ενδιαφέρεστε να σπουδάσετε νόμο πέρα από το επίπεδο των προπτυχιακών σας σπουδών και θέλετε να αναπτύξετε τις ικανότητες ανάλυσης, έρευνας και νομικής γραφής, θα βρείτε το LLM του Μπρίστολ να είναι μια προκλητική και ικανοποιητική εμπειρία. Έχουμε μια μεγάλη και ζωντανή διεθνή κοινότητα και οι μαθητές μας LLM επωφελούνται από μικρά μεγέθη τάξεων που διδάσκονται από παγκοσμίου φήμης ειδικούς.

Τα προγράμματά μας LLM σας δίνουν την ευκαιρία να ειδικευτείτε σε μια συγκεκριμένη περιοχή, αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα ευρύτερο και πιο γενικό σύνολο επιλογών μονάδας. Σε όλες τις περιπτώσεις, σας ενθαρρύνουμε να εξερευνήσετε τους τομείς της νομοθεσίας που έχετε επιλέξει σε βαθύτερο επίπεδο. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε πώς λειτουργούν αυτά τα νομικά πεδία σε διαφορετικά πλαίσια, λαμβάνοντας υπόψη τα σχετικά θέματα θεωρητικά και πρακτικά και από μια σειρά προοπτικών.

Δομή του προγράμματος

Θα λάβετε τέσσερις μονάδες (120 πόντοι συνολικά, 30 πόντοι ο καθένας) και μια υποχρεωτική διατριβή (60 πόντοι πίστωσης). Έχετε τη δυνατότητα να λάβετε τρεις εξειδικευμένες μονάδες Διεθνούς Εμπορικού Δικαίου και μία μονάδα από οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα LLM.

Έξοδος βραβεία

Όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα που διδάσκονται εκτός εάν εξαιρούνται από τη Γερουσία, πρέπει να επιτρέπουν στους μαθητές να βγουν από το πρόγραμμα με μεταπτυχιακό δίπλωμα ή πιστοποιητικό.

Για να λάβουν μεταπτυχιακό δίπλωμα, οι φοιτητές πρέπει να έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία 120 πόντους, εκ των οποίων οι 90 πρέπει να είναι στο επίπεδο Μ / 7.

Για να λάβουν ένα μεταπτυχιακό πιστοποιητικό, οι μαθητές πρέπει να έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία 60 πόντους πόντων, εκ των οποίων οι 40 πρέπει να είναι στο επίπεδο M / 7.

Ταξινομήσεις πτυχίου:

Επιτρέπεται ένα βραβείο με Αξία ή Διάκριση για μεταπτυχιακούς δασκάλους, διπλώματα και πιστοποιητικά, όπου αυτά ονομάζονται ειδικευμένα προσόντα. Ένα βραβείο με αξία ή διάκριση δεν επιτρέπεται για βραβεία εξόδου όπου οι μαθητές υποχρεούνται να εξέλθουν από το πρόγραμμα για ακαδημαϊκούς λόγους. Ένα βραβείο εξόδου με αξία ή διάκριση μπορεί να επιτρέπεται όταν οι μαθητές εμποδίζονται από εξαιρετικές περιστάσεις να ολοκληρώσουν το επιδιωκόμενο βραβείο.

Η κατάταξη του βραβείου σε σχέση με το τελικό σήμα του προγράμματος έχει ως εξής:

Βραβείο με διάκριση *: τουλάχιστον 65 στα 100 για το διδακτικό συστατικό συνολικά και, για τα βραβεία μάστερ, τουλάχιστον 70 στα 100 για τη διατριβή. ** Οι σχολές διατηρούν διακριτική ευχέρεια για να αυξήσουν αυτά τα όρια.

Βραβείο με αξία *: τουλάχιστον 60 στα 100 για το διδακτικό συστατικό συνολικά και, για τα βραβεία μάστερ, τουλάχιστον 60 στα 100 για τη διατριβή. Οι σχολές διατηρούν τη διακριτική ευχέρεια να αυξήσουν αυτά τα όρια.

* Το MA in Law έχει ξεχωριστούς κανονισμούς για τη διάκριση και την αξία.
** Για την απονομή της διάκρισης, η Σχολή Μηχανικών απαιτεί τουλάχιστον 70 στους 100 για το διδακτικό συστατικό συνολικά και, για μεταπτυχιακά βραβεία, τουλάχιστον 70 στα 100 για τη διατριβή.

Στάδια διπλώματος / πιστοποιητικού:

Όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα που διδάσκονται εκτός εάν εξαιρούνται από τη Γερουσία, πρέπει να επιτρέπουν την ευκαιρία στους μαθητές να επιλέξουν ή να ζητήσουν να αποχωρήσουν στο μεταπτυχιακό δίπλωμα ή στο στάδιο του πιστοποιητικού.

Για να λάβουν μεταπτυχιακό δίπλωμα, οι φοιτητές πρέπει να έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία 120 πόντους, εκ των οποίων οι 90 πρέπει να είναι στο επίπεδο Μ / 7.

Για να λάβουν ένα μεταπτυχιακό πιστοποιητικό, οι μαθητές πρέπει να έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία 60 πόντους πόντων, εκ των οποίων οι 40 πρέπει να είναι στο επίπεδο M / 7.

lady justice, legal, lawjessica45 / Pixabay

Προυποθέσεις εισόδου

Ένα ανώτερο δίπλωμα πτυχίου νομικής ή πτυχίο με επαρκή νομική συνιστώσα. Οι διεθνείς φοιτητές με ισοδύναμα προσόντα θα πρέπει να παρέχουν ένα αντίγραφο των αποτελεσμάτων των εξετάσεών τους (αυτή θα πρέπει να είναι μια επίσημη αγγλική μετάφραση εάν το πρωτότυπο δεν είναι στα Αγγλικά).

Η αναγνωρισμένη προηγούμενη μάθηση δεν είναι αποδεκτή προς το παρόν. Δεν απαιτείται προηγούμενη ή επαγγελματική εμπειρία.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Εάν τα Αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, πρέπει να πληροίτε αυτό το επίπεδο προφίλ:

Προφίλ Β

Πρέπει να επιτύχετε τα απαιτούμενα επίπεδα αγγλικών για να προκριθείτε σε μια θέση στο πρόγραμμα / πρόγραμμα που έχετε επιλέξει.

Διαφορετικά μαθήματα / προγράμματα χρειάζονται διαφορετικά επίπεδα γλωσσικών δεξιοτήτων. Αναφερόμαστε σε αυτά τα επίπεδα δεξιοτήτων ως «προφίλ». Το προφίλ για το πρόγραμμα / πρόγραμμα που επιλέξατε εμφανίζεται στη σελίδα μαθημάτων / προγράμματος.

Οι δοκιμές και τα επίπεδα που πρέπει να επιτύχετε για να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις βρίσκονται σε κάθε σελίδα προφίλ.

Οι δοκιμασίες επάρκειας στην αγγλική γλώσσα θα έπρεπε να έχουν ληφθεί εντός δύο ετών από την ημερομηνία έναρξης του προγράμματος / προγράμματος.

Καριέρα

Αυτό το πρόγραμμα παρέχει μια σταθερή βάση για ένα ευρύ φάσμα σταδιοδρομίας. Θα έχει αξία για όλους τους φοιτητές που επιθυμούν να εισέλθουν στα νομικά επαγγέλματα, ιδίως σε ένα εμπορικό δικηγορικό γραφείο, συμπεριλαμβανομένων οποιωνδήποτε από τις μεγαλύτερες δικηγορικές εταιρείες με διεθνείς πελάτες. Το πρόγραμμα θα επιτρέψει επίσης στους διεθνείς φοιτητές να αποκτήσουν τα απαραίτητα προσόντα για να προχωρήσουν στην κατάρτιση για το δικαστικό σώμα τους, για παράδειγμα, μαθητές που προέρχονται από την Ταϊλάνδη. Οι απόφοιτοι μπορεί επίσης να επιλέξουν να εργαστούν ως εσωτερικοί δικηγόροι ή με μια ποικιλία ρυθμιστικών οργανισμών ή ΜΚΟ.

Τελευταία ενημέρωση May 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Bristol is one of the most popular and successful universities in the UK, ranked in the world's top 50 in the QS World University Rankings 2020.

Bristol is one of the most popular and successful universities in the UK, ranked in the world's top 50 in the QS World University Rankings 2020. Διαβάστε Λιγότερα
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της σχολής