LLM στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Αυτό το Pathway σάς δίνει τη δυνατότητα να κατανοήσετε τα πολύπλοκα ζητήματα που προκύπτουν στον τομέα του διεθνούς εμπορίου. Στον σύγχρονο κόσμο, είναι ζωτικής σημασίας να κατανοήσουμε τις αρχές και τις κυριότερες αρχές του διεθνούς εμπορίου. όπως η ρύθμιση των δασμών και των τελωνείων, καθώς και η κατανόηση του τρόπου με τον οποίο επηρεάζει τις κοινωνίες, τις περιφέρειες και το περιβάλλον.

Αυτό το Pathway βασίζεται στα πλεονεκτήματα της έρευνας μας στους τομείς του διεθνούς εμπορικού δικαίου, του δικαίου της ΕΕ, του δικαίου της συγκριτικής περιφερειακής ολοκλήρωσης και των διεθνικών οικονομικών σχέσεων ευρύτερα. Η κύρια εστίαση είναι στο πολυμερές εμπορικό σύστημα και στη νομοθεσία του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου. Οι ενότητες μας θα σας επιτρέψουν να αναπτύξετε μια σε βάθος εξειδίκευση σε βασικούς συναφείς τομείς, όπως το περιβάλλον, οι δημόσιες συμβάσεις ή το δίκαιο του ανταγωνισμού.

Αυτό το Pathway είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να κατανοήσουν τα θεμέλια του διεθνούς εμπορίου, αλλά και να ασχοληθούν με κρίσιμα σύγχρονα ζητήματα. Αυτό το Pathway θα προσφέρει επίσης μια μοναδική ευκαιρία για βαθύτερη κατανόηση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει το Ηνωμένο Βασίλειο στο πλαίσιο του Brexit.

Γιατί να μελετήσετε αυτήν την πορεία

 • Επιλογή μονάδας - μία από τις ευρύτερες σειρές των μονάδων LLM που είναι διαθέσιμες στο Ηνωμένο Βασίλειο
 • Απασχολησιμότητα - αυτό το πρόγραμμα παρέχει ένα σπάνιο σύνολο εξειδικευμένων ενοτήτων που αφήνουν αποφοίτους με μοναδικό προσόντα για την ανάπτυξη διεθνών αγορών εργασίας
 • Επαγγελματικές συνδέσεις - ετήσια δίκαιη δίκη, επισκέψεις από και από κορυφαίες επιχειρήσεις

Ενότητες

Παρακολουθείτε ένα αρθρωτό πρόγραμμα (180 μονάδες συνολικά), το οποίο περιλαμβάνει έξι διδάσκονται ενότητες (20 μονάδες το καθένα) και μια διατριβή των 15.000 λέξεων (60 μονάδες). τα οποία πρέπει να υποβληθούν στο τέλος του έτους σπουδών. Οι μαθητές μετά το Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο Pathway θα μελετήσει τουλάχιστον τρεις από τις έξι θεματικές ενότητες τους από την παρακάτω λίστα?

 • Εμπορική σύγκρουση νόμων
 • Περιβαλλοντικό νόμο για την ενέργεια
 • Χρηματοδότηση του διεθνούς εμπορίου
 • Παγκόσμιο δίκαιο ανταγωνισμού
 • Διεθνής Εταιρική Διακυβέρνηση
 • Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο και Πολιτική: Ιδρύματα
 • Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο και Δημόσιες Συμβάσεις
 • Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο

Οι σπουδαστές μπορούν να επιλέξουν τις υπόλοιπες τρεις ενότητες από τον πλήρη κατάλογο μονάδων LLM της Birmingham.

Μάθηση και διδασκαλία

Οι Pathways LLM του Birmingham έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν σε βάθος ανάλυση σημαντικών νομικών θεμάτων. Οι ενότητες είναι όλες αξίας 20 μονάδων, αποτελούμενες από 10 διήμερα σεμινάρια για να μπορέσουν οι σπουδαστές να αναπτύξουν σημαντική εμπειρία σε κάθε τομέα του δικαίου.

Το μάθημα LLM διαρκεί 12 μήνες, από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Σεπτέμβριο. Όλες οι Pathways LLM ακολουθούν την ίδια βασική δομή:

 • Στο πρώτο μέρος του μαθήματος, παίρνετε έξι 20 πιστωτικές μονάδες: η διαθέσιμη σειρά εξαρτάται από το Pathway που αποφασίζετε να ακολουθήσετε. Η αξιολόγηση σε αυτές τις ενότητες, με δοκίμιο ή επίσημη εξέταση, είναι τον Μάιο και τον Ιούνιο.
 • Στο μέρος ΙΙ του μαθήματος, η έρευνά σας και να γράψει μια διατριβή 15.000 λέξεων σε επιλεγμένο θέμα του νόμου υπό την επίβλεψη ενός μέλους του προσωπικού.

Εισαγωγή στη Νομική Σχολή

Στην αρχή του μαθήματος, υπάρχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα καλωσορίσματος και επαγωγής που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να εγκαταστήσετε και να κατανοήσετε το Birmingham LLM. Θα εξοικειωθείτε με τους διάφορους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να σας υποστηρίξουμε καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, ώστε να εξασφαλίσετε ότι η πορεία σας LLM είναι μια συναρπαστική και ανταμείβοντας εμπειρία.

Οι φοιτητές μπορούν να εγγραφούν για ενότητες πριν την άφιξη καθώς και στην αρχή του ακαδημαϊκού έτους. Ως μέρος της διαδικασίας εισαγωγής, θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες διαθέσιμες ενότητες και να κάνετε επιλογές που να ανταποκρίνονται στα ενδιαφέροντά σας.

Μελέτη μερικής απασχόλησης

Όλες οι Pathways LLM μπορούν να πραγματοποιηθούν με μερική απασχόληση και να ολοκληρωθούν σε διάστημα δύο ετών. Αυτός ο τρόπος μελέτης είναι ιδιαίτερα κατάλληλος για δικηγόρους και δικηγόρους που επιθυμούν να συνδυάσουν επαγγελματική πρακτική με τη μελέτη πανεπιστημιακού επιπέδου, κερδίζοντας σημεία CPD στη διαδικασία.

Οι τάξεις για φοιτητές με μερική απασχόληση στο LLM θα προγραμματιστούν μεταξύ 9 π.μ.-6 μ.μ. και οι φοιτητές θα έχουν συνήθως 2-4 ώρες διδασκαλίας κάθε εβδομάδα. Τα τέλη είναι τα ίδια με αυτά της πλήρους φοίτησης αλλά διαιρούνται σε δύο χρόνια.

Για φοιτητές από το εξωτερικό του Ηνωμένου Βασιλείου, θα υπάρχει η δυνατότητα εισαγωγής για να εξοικειωθούν με το αγγλικό νομικό σύστημα, καθώς αποτελεί τη βάση για τις προσφερόμενες ενότητες. Η μονάδα Αγγλικών για Διεθνείς Φοιτητές παρέχει μια σειρά υποστήριξης στην ανάγνωση και τη συγγραφή ακαδημαϊκών αγγλικών.

Προυποθέσεις εισόδου

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ένα καλό πτυχίο Honors ή ένα πτυχίο σε μια άλλη πειθαρχία να επεκταθεί με ένα πέρασμα στην Κοινή Επαγγελματική Εξέταση.

Διεθνείς φοιτητές

Ακαδημαϊκές απαιτήσεις: Δεχόμαστε μια σειρά προσόντων από διαφορετικές χώρες χρησιμοποιώντας τον εύχρηστο οδηγό μας παρακάτω για να δούμε τι προσόντα δεχόμαστε από τη χώρα σας.

Απαιτήσεις Αγγλικής Γλώσσας: Για αυτό το μάθημα ζητάμε IELTS 7.0 με όχι λιγότερη από 6,5 σε οποιαδήποτε μπάντα, ή PTE με 67 και στις τέσσερις δεξιότητες. Αν έχετε κάνει μια προσφορά ενός χώρου για να σπουδάσετε και δεν πληροίτε την απαίτηση της γλώσσας, έχετε την επιλογή να εγγραφείτε στην αγγλική γλώσσα για μαθησιακές σπουδές Ακαδημαϊκών Στόχων - αν ολοκληρώσετε με επιτυχία το μάθημα, θα είστε σε θέση να εκπληρώσετε τη γλώσσα απαίτηση χωρίς να επαναλάβει την απόκτηση γλωσσομάθειας.

Το IELTS 7.0 με όχι λιγότερο από 6,5 σε οποιαδήποτε μπάντα ισοδυναμεί με:

 • TOEFL: 95 συνολικά με όχι λιγότερα από 22 σε οποιαδήποτε μπάντα
 • Pearson Test of English (PTE): Ακαδημαϊκό 67 και στις τέσσερις δεξιότητες
 • Cambridge Αγγλικά (εξετάσεις που ελήφθησαν από το 2015): Προχωρημένο ή Proficiency - ελάχιστο συνολικό σκορ 185, με όχι λιγότερα από 176 σε οποιοδήποτε στοιχείο
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Our College of Arts and Law Graduate School is a vibrant international community of over 1500 postgraduate students. We benefit from excellent research resources and a supportive environment that allo ... περαιτέρω

Our College of Arts and Law Graduate School is a vibrant international community of over 1500 postgraduate students. We benefit from excellent research resources and a supportive environment that allows your research to flourish. Located in the Arts building at the main Edgbaston campus, our team of academic and operational staff are on hand to offer support and advice whenever you need it. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη