Το LLM στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο είναι ιδανικό για τους φοιτητές που επιθυμούν να ειδικευτούν στη διεθνή διάσταση του εμπορικού δικαίου. Θα έχετε την ευκαιρία να κατανοήσετε τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων σε διεθνές επίπεδο και τον τρόπο με τον οποίο τα κράτη και το διεθνές σύστημα ρυθμίζουν τη ροή του εμπορίου και των οικονομικών.

Τις τελευταίες δεκαετίες σημειώθηκε τεράστια αύξηση του διεθνούς εμπορίου, αυξάνοντας τη σημασία και την προβολή του διεθνούς εμπορικού δικαίου.

Αυτός ο τομέας δικαίου αποτελεί τη βάση για τις διεθνείς εμπορικές συναλλαγές και την ανάπτυξη των διεθνών αγορών. Η αυξανόμενη σημασία αυτού του Pathway καθιστά μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ευκαιρίες στον εμπορικό κόσμο και κατανοούν τις παγκόσμιες προκλήσεις που αντιμετωπίζει.

Η Σχολή έχει κορυφαία φήμη για την αριστεία της έρευνας και της διδασκαλίας της σε αυτόν τον τομέα και οι ενότητες που είναι διαθέσιμες στο LLM στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο αντλούν από αυτά τα πλεονεκτήματα.

Γιατί να μελετήσετε αυτήν την πορεία

 • Επιλογή μονάδας - Μια από τις ευρύτερες σειρές των μονάδων LLM που διατίθενται στο Ηνωμένο Βασίλειο
 • Απασχολησιμότητα - οι πτυχιούχοι μας μετακινούνται σε ένα ευρύ φάσμα σταδιοδρομιών, με πολλούς να εργάζονται σε κορυφαία νομικά σχολεία και δικηγορικά γραφεία
 • Επαγγελματικές συνδέσεις - ετήσια δίκαιη δίκη, επισκέψεις από και από κορυφαίες επιχειρήσεις

Ενότητες

Παρακολουθείτε ένα αρθρωτό πρόγραμμα (180 μονάδες συνολικά), το οποίο περιλαμβάνει έξι διδάσκονται ενότητες (20 μονάδες το καθένα) και μια διατριβή των 15.000 λέξεων (60 μονάδες). τα οποία πρέπει να υποβληθούν στο τέλος του έτους σπουδών. Οι μαθητές μετά από το Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο Pathway μελέτη τουλάχιστον τρεις από τις έξι θεματικές ενότητες τους από την παρακάτω λίστα:

 • Τραπεζικός Νόμος
 • Φορολογία των επιχειρήσεων
 • Μεταφορά εμπορευμάτων δια θαλάσσης
 • Εμπορική σύγκρουση νόμων
 • Εταιρικό δίκαιο
 • Εσωτερική πώληση αγαθών
 • Στοιχεία του Cyberlaw
 • Περιβαλλοντικό νόμο για την ενέργεια
 • Χρηματοδότηση του διεθνούς εμπορίου
 • Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο και Πολιτική: Ιδρύματα
 • Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο και Δημόσιες Συμβάσεις
 • Νόμος του Οργανισμού
 • Ναυτικό δίκαιο

Οι σπουδαστές μπορούν να επιλέξουν τις υπόλοιπες τρεις ενότητες από τον πλήρη κατάλογο μονάδων LLM της Birmingham.

Μάθηση και διδασκαλία

Οι Pathways LLM του Birmingham έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν σε βάθος ανάλυση σημαντικών νομικών θεμάτων. Οι ενότητες είναι όλες αξίας 20 μονάδων, αποτελούμενες από 10 διήμερα σεμινάρια για να μπορέσουν οι σπουδαστές να αναπτύξουν σημαντική εμπειρία σε κάθε τομέα του δικαίου.

Το μάθημα LLM διαρκεί 12 μήνες, από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Σεπτέμβριο. Όλες οι Pathways LLM ακολουθούν την ίδια βασική δομή:

 • Στο πρώτο μέρος του μαθήματος, παίρνετε έξι μονάδες 20 μονάδων πίστωσης: η διαθέσιμη σειρά εξαρτάται από το Pathway που αποφασίζετε να ακολουθήσετε. Η αξιολόγηση σε αυτές τις ενότητες, με δοκίμιο ή επίσημη εξέταση, είναι τον Μάιο και τον Ιούνιο.
 • Στο μέρος ΙΙ του μαθήματος, η έρευνά σας και να γράψει μια διατριβή 15.000 λέξεων σε επιλεγμένο θέμα του νόμου υπό την επίβλεψη ενός μέλους του προσωπικού.

Εισαγωγή στη Νομική Σχολή

Στην αρχή του μαθήματος, υπάρχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα καλωσορίσματος και επαγωγής που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να εγκαταστήσετε και να κατανοήσετε το Birmingham LLM. Θα εξοικειωθείτε με τους διάφορους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να σας υποστηρίξουμε καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, ώστε να εξασφαλίσετε ότι η πορεία σας LLM είναι μια συναρπαστική και ανταμείβοντας εμπειρία.

Οι φοιτητές μπορούν να εγγραφούν για ενότητες πριν την άφιξη καθώς και στην αρχή του ακαδημαϊκού έτους. Ως μέρος της διαδικασίας εισαγωγής, θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες διαθέσιμες ενότητες και να κάνετε επιλογές που να ανταποκρίνονται στα ενδιαφέροντά σας.

Μελέτη μερικής απασχόλησης

Όλες οι Pathways LLM μπορούν να πραγματοποιηθούν με μερική απασχόληση και να ολοκληρωθούν σε διάστημα δύο ετών. Αυτός ο τρόπος μελέτης είναι ιδιαίτερα κατάλληλος για δικηγόρους και δικηγόρους που επιθυμούν να συνδυάσουν επαγγελματική πρακτική με τη μελέτη πανεπιστημιακού επιπέδου, κερδίζοντας σημεία CPD στη διαδικασία.

Οι τάξεις για φοιτητές με μερική απασχόληση στο LLM θα προγραμματιστούν μεταξύ 9 π.μ.-6 μ.μ. και οι φοιτητές θα έχουν συνήθως 2-4 ώρες διδασκαλίας κάθε εβδομάδα. Τα τέλη είναι τα ίδια με αυτά της πλήρους φοίτησης αλλά διαιρούνται σε δύο χρόνια.

Για φοιτητές από το εξωτερικό του Ηνωμένου Βασιλείου, θα υπάρχει η δυνατότητα εισαγωγής για να εξοικειωθούν με το αγγλικό νομικό σύστημα, καθώς αποτελεί τη βάση για τις προσφερόμενες ενότητες. Η μονάδα Αγγλικών για Διεθνείς Φοιτητές παρέχει μια σειρά υποστήριξης στην ανάγνωση και τη συγγραφή ακαδημαϊκών αγγλικών.

Προυποθέσεις εισόδου

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ένα καλό πτυχίο από το δίκαιο ή ένα πτυχίο σε μια άλλη πειθαρχία να επεκταθεί με ένα πέρασμα στην κοινή επαγγελματική εξέταση.Διεθνείς φοιτητές:

Θα ληφθούν υπόψη διεθνή προσόντα που ισοδυναμούν με πτυχίο του Ηνωμένου Βασιλείου στο δίκαιο.

Εάν η πρώτη σας γλώσσα δεν είναι αγγλική, πρέπει να προσκομίσετε ένα προσόν αγγλικής γλώσσας. Τα αναγνωρισμένα προσόντα περιλαμβάνουν:

 • IELTS: 7.0 με όχι λιγότερο από 6,5 σε οποιαδήποτε μπάντα
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
University of Birmingham - College of Arts and Law

Κοιτάξτε6 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Birmingham - College of Arts and Law »

Τελευταία ενημέρωση February 5, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
1 - 2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
- Ετήσια δίδακτρα - Τέλη για το 2019/20: UK / ΕΕ: £ 9.250 πλήρες ωράριο Διεθνές: £ 17.910 με πλήρες ωράριο
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Άλλη