LLM στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Περίληψη μαθήματος

Αυτό το μάθημα ισορροπεί το καλύτερο από μια αυστηρή, παραδοσιακή νομική εκπαίδευση με μια σύγχρονη προοπτική. Οι τομείς ειδίκευσής μας αντιμετωπίζουν τις σημαντικότερες επιχειρηματικές και νομικές προκλήσεις της σημερινής εποχής, όπως η μελέτη των εμπορικών σχέσεων στη διεθνή σκηνή, ο ρόλος και ο αντίκτυπος του ηλεκτρονικού εμπορίου και η σταδιακή εναρμόνιση του διεθνούς εμπορικού δικαίου.

Αυτός ο Δάσκαλος δεν είναι απλώς αυτό που μαθαίνετε στην τάξη, είναι επίσης σχετικά με την πραγματική πρακτική στον σημερινό κόσμο της παγκοσμιοποίησης και του διεθνούς εμπορίου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το LLM παρέχει, εκτός από μια ισχυρή ακαδημαϊκή διάσταση, μια συμπυκνωμένη, πραγματικού κόσμου προσανατολισμένη νομική εκπαίδευση.

Το μάθημα σας προσφέρει την ευκαιρία να αναπτύξετε ισχυρές ακαδημαϊκές και πρακτικές δεξιότητες σε έναν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και πνευματικά ικανοποιητικό τομέα του δικαίου. Είναι ιδανικό για όσους προέρχονται από το εμπορικό δίκαιο, τη διεθνή επιχειρηματική δραστηριότητα, τη διαχείριση ή το οικονομικό υπόβαθρο. Θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε τις δικές σας ιδέες, να αποκτήσετε γνώσεις και να ενισχύσετε τις μεταβιβάσιμες δεξιότητες σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον. Θα επωφεληθείτε από ένα ισχυρό πρόγραμμα επισκέψεων ομιλητών, άριστων ηλεκτρονικών υλικών και εκπαιδευτικών πόρων, υψηλής ποιότητας διδασκαλίας και επαγγελματικής και πρακτικής εστίασης σε ένα τμήμα με ισχυρό ερευνητικό προφίλ.

Δομή μαθημάτων

Οι παρακάτω ενότητες είναι ενδεικτικές του τι θα μελετήσετε σε αυτό το μάθημα.

Οι φοιτητές του Διεθνούς Εμπορικού Δικαίου μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν ένα πρόγραμμα επιλογής LLM για κάθε εξάμηνο σπουδών πλήρους φοίτησης (ή δύο συνολικά για μερική απασχόληση) από οποιοδήποτε άλλο μάθημα, σε τομείς όπως η επίλυση διαφορών, η εταιρική χρηματοδότηση, το Διεθνές Δίκαιο και το Νόμο περί Διασκέψεων.

Σημειώστε ότι οι ενότητες επιλογών εξαρτώνται από τη ζήτηση των σπουδαστών και τη διαθεσιμότητα στελεχών, επομένως δεν μπορούν να προσφερθούν όλες οι ενότητες σε ένα ακαδημαϊκό έτος.Βασικές ενότητες

 • Διατριβή
 • Θεμελιώσεις στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο
Μονάδες επιλογών
 • Μεταφορά εμπορευμάτων
 • Θέματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στον τομέα των επιχειρήσεων και του δικαίου
 • Διεθνές Δίκαιο Φορολογίας
 • Νόμος των Διεθνών Πωλήσεων
 • Νομικές πτυχές του ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Πολυεθνικές εταιρικές οντότητες και άμεσες επενδύσεις
 • Πνευματική ιδιοκτησία
 • Διεθνές Οικονομικό Δίκαιο
 • Διεθνής τραπεζικός νόμος και κανονισμός

Προυποθέσεις εισόδου

Συνήθως, θα πρέπει να έχετε είτε ένα καλό πτυχίο δεύτερης τάξης (ή ισοδύναμο) είτε έναν ανώτερο βαθμό ανώτατης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με αποδεδειγμένο νόμιμο συμφέρον (αυτό μπορεί να γίνει μέσω της δήλωσης υποστήριξης).

Θα θεωρηθείτε επίσης χωρίς τα τυπικά προσόντα, υπό την προϋπόθεση ότι έχετε επαρκή κίνητρα να μελετήσετε αποτελεσματικά ένα πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών ή / και να έχετε σημαντική εμπειρία.

Εάν η πρώτη σας γλώσσα δεν είναι αγγλική, θα χρειαστείτε ένα IELTS σκορ 6,5 συνολικά, με 6,0 σε κάθε στοιχείο ή ισοδύναμο.

ΚαριέραΔιαδρομή καριέρας

Ο μεταπτυχιακός φοιτητής μας θα συνεχίσει (ή θα επιστρέψει στην) επαγγελματική νομική σταδιοδρομία στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στο εξωτερικό δικηγορικό γραφείο, αρκετά συχνά σε μια αστική νομολογία, αλληλεπιδρώντας με το αγγλικό κοινό δίκαιο σε τομείς όπως οι ναυτιλιακές διαφορές ή οι πωλήσεις. Άλλοι φοιτητές συνεχίζουν να σπουδάζουν για να γίνουν δικηγόρος ή δικηγόρος στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στο εξωτερικό.

Το Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο προσόντα LLM εξοπλίζει επίσης τους αποφοίτους να εργαστούν σε έναν νομικό σύνδεσμο ρόλο στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, ιδίως εκείνες που συμμετέχουν στη διακρατική παροχή αγαθών και υπηρεσιών. Σε έναν ρόλο σύνδεσης, ο μεταπτυχιακός εργαζόμενος είναι σε θέση να αξιολογεί ανεπίσημα τον νομικό κίνδυνο και να συμβουλεύει και να λαμβάνει νομικές συμβουλές από εξειδικευμένους δικηγόρους, για λογαριασμό της εταιρείας τους.Κέντρο ανάπτυξης καριέρας

Το Κέντρο Ανάπτυξης Σταδιοδρομίας μας έχει μόλις επιλεγεί για την Υπηρεσία Καλών Πανεπιστημιακών Καριέρας στα Βραβεία Εθνικής Προπτυχιακής Αγορών για το 2017.

Με ένα αυξανόμενο δίκτυο πάνω από 3.000 εργοδότες σε όλο τον κόσμο και μια ομάδα έμπειρων συμβούλων σταδιοδρομίας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε.

Το 2015-16, βοηθήσαμε περισσότερους από 1.500 φοιτητές να βρουν τοποθετήσεις εργασίας σε διάφορους τομείς, με 250 εργοδότες να παρακολουθούν 14 δεξιότητες στις πανεπιστημιουπόλεις και επαγγελματικές εκθέσεις.

Ως φοιτητής του Westminster, θα έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες μας καθ 'όλη τη διάρκεια των σπουδών σας και αφού αποφοιτήσετε.

Μπορουμε να σας βοηθησουμε:

 • βρείτε τοποθετήσεις εργασίας που σχετίζονται με την πορεία σας,
 • να βρουν θέσεις μερικής απασχόλησης / διακοπές, τοποθέτηση και μεταπτυχιακές εργασίες, συμπεριλαμβανομένης της εθελοντικής εμπειρίας,
 • βρείτε διεθνείς ευκαιρίες για να ενισχύσετε την απασχολησιμότητά σας,
 • αγοράστε τον εαυτό σας αποτελεσματικά στους εργοδότες,
 • να γράψετε καλύτερα βιογραφικά σημειώματα και έντυπα αιτήσεων,
 • να αναπτύξετε τις συνεντεύξεις και τις επιχειρηματικές σας δεξιότητες
 • Σχεδιάστε την καριέρα σας με τους συμβούλους σταδιοδρομίας μας,
 • να συναντήσετε τους εργοδότες και να εξερευνήσετε τις επιλογές σταδιοδρομίας σας στις εκθέσεις εργοδότη, τις παρουσιάσεις σταδιοδρομίας και τις εκδηλώσεις δικτύωσης καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one i ... περαιτέρω

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one in Harrow, it is home to over 20,000 students from over 150 nations. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη