LLM στο Διεθνές Επιχειρηματικό Δίκαιο

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Οι διεθνώς έτοιμοι δικηγόροι έχουν μεγάλη ζήτηση. Το LL.M. στο Διεθνές Επιχειρησιακό Δίκαιο έχει σχεδιαστεί για να εκπαιδεύει εξελιγμένους, παγκοσμίως προσανατολισμένους, τεχνολογικά καταλαβαίους, καλά στρογγυλεμένους δικηγόρους που θα κάνουν πολύτιμες συμβολές σε οργανισμούς που δραστηριοποιούνται σε πολύπλοκες διεθνείς συναλλαγές και πράξεις. Αυτό το ολιστικό πρόγραμμα προετοιμάζει το επόμενο κύμα των σύγχρονων επαγγελματιών νομικών για να κάνει μια διαρκή μάρκα στην παγκόσμια σκηνή.

Το LL.M. στο Διεθνές Επιχειρηματικό Δίκαιο θα σας επιτρέψει να ακολουθήσετε μια επιχειρηματική προσέγγιση στη διαχείριση των παγκόσμιων νομικών συναλλαγών. Εκτός από το να αντιμετωπίζετε το διαφορετικό και δυναμικό περιβάλλον της IE στην πανεπιστημιούπολη, θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε παγκόσμιες ανταλλαγές και νομικές κλινικές. Στη Μαδρίτη, η πρακτική μεθοδολογία που βασίζεται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις θα σας βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με μεγάλες παγκόσμιες εταιρείες, διεθνείς δικηγορικούς οίκους, οργανισμούς, κυβερνήσεις και φορείς του δημόσιου τομέα ή με ΜΚΟ.

Επιπλέον, το πρόγραμμα προσφέρει στους σπουδαστές τη δυνατότητα να μελετήσουν το δίκαιο των ΗΠΑ και να αποκτήσουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά για να κάνουν την παγκόσμια πρακτική πραγματικότητα. Η συνεργασία μας με το BARBRI, το μεγαλύτερο μάθημα ανασκόπησης bar στις Ηνωμένες Πολιτείες, επιτρέπει στους φοιτητές μας να είναι εξειδικευμένοι ως δικηγόροι, να συνδυάζουν το LL.M. πρόγραμμα με νομικά μαθήματα των ΗΠΑ που θα τους προετοιμάσει για να περάσουν τις εξετάσεις bar στην Καλιφόρνια και να χαρακτηριστούν ως δικηγόρος των ΗΠΑ.

Γρήγορα γεγονότα

 • Μορφή: Πλήρης μελέτη - Πανεπιστημιούπολη
 • Εισπράξεις: Οκτώβριος
 • Campus: Μαδρίτη
 • Γλώσσα: Αγγλικά
 • Μήκος: 10 μήνες
 • Περίοδος εισόδου: Κυλιόμενη διαδικασία εισαγωγής

Το LL.M. στο Διεθνές Δίκαιο των Επιχειρήσεων είναι για τους καθιερωμένους, διεθνώς καθοδηγούμενους επαγγελματίες με μέση εμπειρία τριών ετών.

Ψάχνοντας να αποκτήσετε τις δεξιότητες και την εμπειρία σας σε παγκόσμιο επίπεδο, αποκτώντας νέες ιδέες και προοπτικές που τους επιτρέπουν να επιτύχουν την επιτυχία ή να επιλύσουν τα προβλήματα των πελατών τους αποτελεσματικά και αποτελεσματικά.

Να γίνει ένας κύριος παίκτης στην παγκόσμια σκηνή σε έναν από τους ακόλουθους επαγγελματικούς ρόλους:

 • Συνεργάτης (LLP)
 • Αναλυτής
 • Εξωτερικός Συνεργάτης
 • Δικηγόρος
 • Junior Συνεργάτης
 • Δικηγόρος στο σπίτι
 • Διευθυντής στην Εταιρική Νομική Περιοχή
 • Μετασχηματιστής στον τομέα της εταιρικής χρηματοδότησης

Αναπτύξτε τις επιλογές καριέρας σας παγκοσμίως

Καθώς ζούμε σε έναν όλο και πιο παγκοσμιοποιημένο, αλληλεξαρτώμενο κόσμο και η ζήτηση για νομικούς επαγγελματίες που καταλαβαίνουν τη λειτουργία και την πολυπλοκότητα πολλών νομικών συστημάτων συνεχίζει να αναπτύσσεται, πρέπει να εκπαιδεύουμε δικηγόρους με μια παγκόσμια νοοτροπία.

Στη IE Law School , δεσμευόμαστε να προωθήσουμε την παγκόσμια νομική εκπαίδευση έτσι ώστε οι δικηγόροι να μπορούν να επιδιώκουν τη σταδιοδρομία τους σε διεθνές επίπεδο, σε διαφορετικά νομικά συστήματα και να διαχειρίζονται τις διασυνοριακές συναλλαγές και τα πολυεπίπεδα θέματα.

Προκειμένου να γεφυρωθεί το χάσμα, έχουμε συνεργαστεί με το BARBRI, το νούμερο ένα εξετάσεις εξετάσεων εξέτασης bar στις Ηνωμένες Πολιτείες, για να δώσουμε το LL.M. οι φοιτητές έλαβαν ως δικηγόρους την ευκαιρία να λάβουν την Καλιφόρνια Bar Examination και να αποκτήσουν το δικαίωμα να ασκήσουν το δίκαιο στις ΗΠΑ. Το BARBRI έχει ταξινομηθεί ως το κύριο κριτήριο αναθεώρησης της γραμμής αριθ. 1 χάρη στα καινοτόμα και ευέλικτα εργαλεία μελέτης του. Για εκείνους τους διεθνείς φοιτητές του BARBRI που ολοκλήρωσαν το 80% ή περισσότερο του Προγράμματος Προσωπικού Μελέτης, το 76% των μαθητών πέρασε τη δοκιμαστική εξέταση.

Η συνεργασία μας με το BARBRI προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να μελετήσουν το αμερικανικό δίκαιο και να αποκτήσουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά για να καταστήσουν την παγκόσμια πρακτική πραγματικότητα. Το Διεθνές Πρόγραμμα Προετοιμασίας Μπαρ του BARBRI έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την προσαρμοστικότητα. πιο συγκεκριμένα, έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους μη-αμερικανούς και ειδικευμένους δικηγόρους να περάσουν την πιο δύσκολη εξέταση των ΗΠΑ.

Το πρόγραμμα

Το MBA Module παρέχει στους φοιτητές μια ευρεία γνώση των θεμελιωδών στοιχείων της διαχείρισης των επιχειρήσεων και της στρατηγικής και επιτρέπει στους φοιτητές να κερδίσουν ένα πιστοποιητικό διοίκησης επιχειρήσεων από το IE Business School εκτός από το LL.M. βαθμός. Το LL.M. στο Διεθνές Επιχειρηματικό Δίκαιο προετοιμάζει τους φοιτητές να διαχειρίζονται τις παγκόσμιες νομικές συναλλαγές με μια επιχειρηματική προσέγγιση παρέχοντας μια διεθνή εμπειρία γεμάτη με παγκόσμιες ανταλλαγές, νομικές κλινικές και μια πρακτική μεθοδολογία περίπτωσης που εφαρμόζεται σε μεγάλες παγκόσμιες εταιρείες, διεθνή νομικά γραφεία, οργανισμούς, δημόσιο τομέα ή ΜΚΟ. Αυτό το LL.M. δίνει στους σπουδαστές την ευκαιρία να ξεπεράσουν τα νομικά όρια για να αντέξουν σε ένα παγκόσμιο σύστημα.

Μια εμπλουτιστική εμπειρία εκμάθησης

Το LLM στο Διεθνές Επιχειρηματικό Δίκαιο έχει σχεδιαστεί για να μετατρέψει τους φοιτητές σε παγκόσμιους δικηγόρους που είναι λύτες προβλημάτων και επιχειρηματικοί στρατηγικοί. Μέσω της ενότητας MBA, των διεθνών εβδομάδων εμβάπτισης, των μοτοσικλετιστών και της Νοσοκομειακής Κλινικής Venture Law, οι σπουδαστές μας αποχωρούν προετοιμασμένοι να δουλέψουν μαζί με τους πελάτες και να είναι οι επόμενοι ηγέτες στη νομική πρακτική και την καινοτομία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Εβδομάδα βύθισης των Βρυξελλών

Οι σπουδαστές συναντώνται με τους επικεφαλής των πρακτικών του ανταγωνισμού στις διεθνείς εταιρείες με διεθνή αναγνώριση και στα εσωτερικά τμήματα των παγκόσμιων εταιρειών. Για να το πετύχει, το ταξίδι εκθέτει τους μαθητές στην ευρωπαϊκή πολιτική μηχανή με επισκέψεις σε εκπροσώπους ομάδων συμφερόντων και συναντήσεις με τους ίδιους τους ρυθμιστικούς φορείς της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Εβδομάδα βύθισης του Λονδίνου

Οι σπουδαστές εκτίθενται στη νόμιμη αγορά του παγκόσμιου χρηματοοικονομικού κεφαλαίου. Παίρνουμε θέση στην πρώτη γραμμή στη νομική αγορά του Λονδίνου, όπου ασχολούμαστε με τους κορυφαίους δικηγόρους του Λονδίνου και συζητάμε για την πρακτική τους και το μεταβαλλόμενο τοπίο της χρηματοδότησης, του διεθνούς δικαίου και των νομικών υπηρεσιών στο Λονδίνο.

Διαγωνισμός δικαστηρίου Moet Δικαστήριο της Βιέννης

Κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα, τέσσερις φοιτητές ταξιδεύουν στη Βιέννη της Αυστρίας για να συμμετάσχουν σε μια αίσθηση διαιτησίας στο πλαίσιο του Διεθνούς Διαγωνισμού Διεθνούς Εμπορικού Διαιτητικού Διαγωνισμού Willem C. Vis, ενός από τους μεγαλύτερους και πιο αναγνωρισμένους διαγωνισμούς δικαστηρίων μοτίβου στον κόσμο.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The future is looking for you. Anticipate the change in the legal sector and acquire a solid knowledge on legal concepts as the skills necessary to achieve success in the real world.

The future is looking for you. Anticipate the change in the legal sector and acquire a solid knowledge on legal concepts as the skills necessary to achieve success in the real world. Διαβάστε Λιγότερα
Μαδρίτη , Σεγκόβια + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη