Επισκεφθείτε τις σελίδες του προγράμματος LLM εδώ .

Επιτρέπονται μονοπώλια εντός της ΕΕ; Πώς μπορεί μια γερμανική εταιρεία να προστατευθεί από τη βοήθεια της ολλανδικής κυβέρνησης στη Philips; Το πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου καλύπτει τις κεντρικές πτυχές του Ευρωπαϊκού Δικαίου της Αγοράς, που σημαίνει ότι οι σπουδαστές μαθαίνουν για τους πολλούς διαφορετικούς τύπους δικαίου, όπως το θεσμικό δίκαιο, το εργατικό δίκαιο, το φορολογικό δίκαιο και την ευρωπαϊκή προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Το πρόγραμμα αποτελείται από έξι μαθήματα που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων μερικών με πιο πολιτικές επιστήμες. Επιπλέον, θα παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο και θα γράψετε μια διατριβή. Η γλώσσα διδασκαλίας και εξετάσεων είναι η αγγλική.

Παρόλο που η έμφαση του προγράμματος αφορά το Ευρωπαϊκό Οικονομικό Δίκαιο, υπάρχει επίσης η ευκαιρία να συμπεριληφθεί το Ευρωπαϊκό δίκαιο για τα ανθρώπινα δικαιώματα στο πρόγραμμά σας. Το πρόγραμμα είναι ένας συνδυασμός μαθημάτων και διατριβών, παρέχοντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να αναπτύξουν ερευνητικές δεξιότητες και εμπειρία, καθώς και να αποκτήσουν νέες γνώσεις ή να εμβαθύνουν τις υπάρχουσες γνώσεις τους.

Το Τμήμα Ευρωπαϊκού και Οικονομικού Δικαίου (το οποίο παρέχει τον πυρήνα του προγράμματος) είναι ένα κορυφαίο κέντρο εμπειρογνωμοσύνης και δημοσιεύσεων στον τομέα του ευρωπαϊκού δικαίου. η διδασκαλία βασίζεται στην έρευνα και προσφέρεται από προσωπικό που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της νομικής υποτροφίας με εξαιρετική διεθνή φήμη. Είναι μια θαυμάσια ομάδα εργασίας και μια εξαιρετική ομάδα με την οποία θα μελετήσει το Ευρωπαϊκό Οικονομικό Δίκαιο.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να εξοπλίζει τους αποφοίτους του για εργασία σε μεγάλες δικηγορικές εταιρείες, τα κοινοτικά θεσμικά όργανα και τους εσωτερικούς δικηγόρους. Είναι επίσης κατάλληλο για όσους ενδιαφέρονται για την αλληλεπίδραση μεταξύ δικαίου και πολιτικής ή για όσους αναζητούν μια σταδιοδρομία στη χάραξη πολιτικών ή σε πολιτικές που επηρεάζουν τους ρόλους.

Απαιτήσεις εισδοχής (Γενικά)

 • Η βασική προϋπόθεση για την εισαγωγή είναι ένα πανεπιστημιακό δίπλωμα δικαίου το οποίο παρέχει στον κάτοχό του τη δυνατότητα να εξασκήσει στη χώρα προέλευσής του ή να υποδηλώσει την ολοκλήρωση του ακαδημαϊκού σταδίου της νομικής εκπαίδευσης (π.χ. LLB)
 • Η μεταγραφή των μελετών πρέπει να αντανακλά μια ΣΔΣ (Μέσος όρος βαθμού) ισοδύναμη με 7/10 (ολλανδική κλίμακα βαθμολόγησης).
 • Απόδειξη αγγλικής επάρκειας (απαιτούνται ελάχιστες βαθμολογίες).
 • Επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος;
 • Βιογραφικό σημείωμα.
 • Μια ακαδημαϊκή αναφορά

Ειδικές απαιτήσεις μπορείτε να βρείτε εδώ .

Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων (αρχίζει το μάθημα 1 Σεπτεμβρίου 2019)

 • Οι σπουδαστές της ΕΕ / ΕΟΧ: 1 Μαΐου 2019
 • Φοιτητές εκτός ΕΕ / ΕΟΧ: 1η Μαΐου 2019

Δίδακτρα

 • Σπουδαστές ΕΕ / ΕΟΧ: 2083 ευρώ
 • φοιτητές εκτός ΕΕ / ΕΟΧ: 14650 ευρώ
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά

Κοιτάξτε7 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Groningen »

Τελευταία ενημέρωση Ιούλιος 10, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
2,083 EUR
- ΕΕ, 14.650 EUR. - εκτός ΕΕ ανά έτος
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη