LLM στο Ιατρικό Δίκαιο και Δεοντολογία (ONLINE LEARNING)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Περιγραφή του προγράμματος

Το LLM στο Ιατρικό Δίκαιο και Δεοντολογία βασίζεται στην τεχνογνωσία και την παράδοση της Νομικής Σχολής του Εδιμβούργου για να προσφέρει ένα διεπιστημονικό, διεπιστημονικό πρόγραμμα που συνδυάζει την ευέλικτη μάθηση με την πιο σύγχρονη διδασκαλία για όλα τα σημαντικά ζητήματα που επηρεάζουν την ιατρική, ηθική σήμερα.

Ο ιατρικός νόμος είναι ένας συναρπαστικός τομέας μελέτης, καθώς οι πρόοδοι της ιατρικής έρευνας και οι νέες τεχνολογίες μεταθέτουν τα όρια της ιατρικής. Εμφανίζονται νέα ζητήματα υγείας και τα δικαιώματα των ασθενών παίρνουν όλο και περισσότερο το επίκεντρο. Νέα και σύνθετα ιατροδικαστικά διλήμματα προκύπτουν στην κλινική πρακτική, στην πραγματικότητα της ανθρώπινης υγείας και στις σχέσεις μεταξύ ασθενών και επαγγελματιών του τομέα της υγείας.

Το πρόγραμμα σας δίνει τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τις διεθνείς και διεπιστημονικές διαστάσεις του ιατρικού δικαίου και δεοντολογίας. Θα έχετε ευκαιρίες να εξετάσετε την πολιτική υγειονομικής περίθαλψης και τη ρύθμιση της ιατρικής σε διάφορα μέρη του κόσμου. Θα αξιολογήσετε επίσης τις απαντήσεις στην τεχνολογία και θα συζητήσετε πιθανά μελλοντικά για το ιατρικό δίκαιο.

Οι αιτήσεις είναι ευπρόσδεκτες από τους επαγγελματίες του κλάδου της υγείας και τους επαγγελματίες του τομέα της υγείας, συμπεριλαμβανομένων των ιατρών και των νοσηλευτών, καθώς και από όλους όσους ενδιαφέρονται για αυτόν τον τομέα.

Δομή του προγράμματος

Για να λάβετε το Ιατρικό Δίκαιο και Δεοντολογία LLM, πρέπει να ολοκληρώσετε με επιτυχία έξι μαθήματα, τέσσερα από τα οποία πρέπει να είναι υποχρεωτικά μαθήματα και μια διατριβή 10.000 λέξεων κατά τη διάρκεια της επιλεγμένης διάρκειας της μελέτης σας.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να σπουδάσετε μέχρι δύο μαθήματα από διαφορετικούς θεματικούς τομείς, όπως το δίκαιο της τεχνολογίας των πληροφοριών, το δίκαιο πνευματικής ιδιοκτησίας ή το διεθνές εμπορικό δίκαιο.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι η διαθέσιμη επιλογή μαθημάτων σε κάθε δεδομένο έτος ενδέχεται να αλλάξει.

Μαθησιακά αποτελέσματα

Αφού μελετήσατε το πρόγραμμα, θα καταλήξετε με μια κατανόηση των ιατρικών-νομικών ζητημάτων όχι μόνο στο νομικό πλαίσιο αλλά με μια καλή γείωση σε ηθικά, κοινωνικά και θεωρητικά πλαίσια.

Αυτό το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για την προετοιμασία των σπουδαστών για την προηγμένη έρευνα.

Ευκαιρίες καριέρας

Οι απόφοιτοι των διαδικτυακών προγραμμάτων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης προχωρούν σε μια σειρά σταδιοδρομιών στον τομέα του δικαίου και των συναφών νομικών θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων των εργασιών σε τοπικές και διεθνείς επιχειρήσεις, κυβερνητικές νομικές υπηρεσίες, άλλα δημόσια ιδρύματα, διεθνείς οργανισμούς και ακαδημαϊκούς κύκλους.

Τα προγράμματα είναι επίσης μια ιδανική πλατφόρμα για προηγμένη έρευνα.

Προυποθέσεις εισόδου

Βρετανικό πτυχίο 2: 1, ή διεθνές ισοδύναμο του. Το πτυχίο σας δεν πρέπει να είναι θέμα νομικής, αλλά πρέπει να προέρχεται από αναγνωρισμένο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Θα εξετάσουμε επίσης τα άλλα προσόντα και την επαγγελματική εμπειρία σας ως μέρος της αίτησής σας.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν ένα από τα ακόλουθα προσόντα ως απόδειξη της ικανότητάς τους για αγγλική γλώσσα:

  • προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό δίπλωμα, το οποίο διδάσκεται και αξιολογείται στα αγγλικά σε μια πλειοψηφία αγγλόφωνη χώρα όπως ορίζεται από τις βίζες του Ηνωμένου Βασιλείου και τη Μετανάστευση
  • IELTS: σύνολο 7,0 (τουλάχιστον 6,5 σε κάθε ενότητα)
  • TOEFL-iBT: σύνολο 100 (τουλάχιστον 23 σε κάθε ενότητα)
  • PTE (A): σύνολο 67 (τουλάχιστον 61 σε κάθε ένα από τα τμήματα "Επικοινωνιακές δεξιότητες")
  • CAE και CPE: σύνολο 185 (τουλάχιστον 176 σε κάθε ενότητα)
  • Trinity ISE: ISE III με ένα πέρασμα και στα τέσσερα στοιχεία

Τα πτυχία που διδάσκονται και αξιολογούνται στα αγγλικά δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα τρία χρονών στην αρχή του πτυχίου σας. Οι εξετάσεις γλώσσας δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα δύο έτη στην αρχή του πτυχίου σας.

Εξετάσεις Αγγλικής Γλώσσας στο Εδιμβούργο

Η Νομική Σχολή του Εδιμβούργου, σε συνεργασία με το Τμήμα Εκπαίδευσης Αγγλικής Γλώσσας του Πανεπιστημίου, έχει αναπτύξει μια εναλλακτική δοκιμασία αγγλικής γλώσσας για υποψήφιους για μεταπτυχιακά προγράμματα εξ αποστάσεως εκμάθησης μέσω διαδικτύου για το ακαδημαϊκό έτος 2017/18.

Η δοκιμασία είναι μια εναλλακτική λύση από τις εξετάσεις αγγλικής γλώσσας που είναι σήμερα αποδεκτές από το Πανεπιστήμιο, όπως το IELTS, το TOEFL-iBT, το PTE (A), το CAE και το CPE.

Σημειώστε ότι αυτή η δοκιμασία μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας για την εισαγωγή σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα με νόμο μέσω εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στο Εδιμβούργο, στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου.

Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων

  • Ημερομηνία έναρξης του προγράμματος: 14 Ιανουαρίου 2019
  • Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 13 Νοεμβρίου 2018

Σας συνιστούμε να υποβάλετε την ολοκληρωμένη αίτησή σας όσο το δυνατόν νωρίτερα, ειδικά εάν υποβάλετε αίτηση για χρηματοδότηση ή απαιτείτε θεώρηση. Μπορούμε να εξετάσουμε τις καθυστερημένες εφαρμογές εάν διαθέτουμε θέσεις.

Παρακολουθούμε προσεκτικά τους αριθμούς αίτησης για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να φιλοξενήσουμε όλους εκείνους που λαμβάνουν προσφορές. Ως εκ τούτου, ενδέχεται να είναι απαραίτητο να κλείσει ένα πρόγραμμα νωρίτερα από τις δημοσιευμένες προθεσμίες. Εάν συμβαίνει αυτό, θα τοποθετήσουμε προειδοποιητική προειδοποίηση τεσσάρων εβδομάδων.

Πώς να εφαρμόσει

Πρέπει να υποβάλετε αναφορά στην αίτησή σας.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years.

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years. Διαβάστε Λιγότερα
Εδιμβούργο , UK Online + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη