LLM στο Ποινικό Δίκαιο και την Ποινική Δικαιοσύνη

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Το ποινικό δίκαιο και η ποινική δικαιοσύνη βρίσκονται στην καρδιά των ερωτήσεων γύρω από το πώς εμείς ως κοινωνία απαντάμε στο έγκλημα.

Σε αυτό το μάθημα, θα μελετήσετε μια συναρπαστική σειρά θεμάτων. Θα ασχοληθείτε με την προηγμένη θεωρία του ποινικού δικαίου, καθώς και με την εγκληματολογική θεωρία για να εξετάσετε πώς οι κοινωνίες μπορούν να κατανοήσουν καλύτερα και να ανταποκριθούν στο έγκλημα.

Η ερευνητική μας εμπειρία πληροφορεί τη διδασκαλία μας για το LLM. Θα μάθετε από ειδικούς στους τομείς τους. Η σχολή μας δημοσιεύει άρθρα περιοδικών, βιβλία και δημόσιες εκθέσεις που διαμορφώνουν τους τομείς του ποινικού δικαίου, της ποινικής δικαιοσύνης και της εγκληματολογίας.

Θα διδαχθούν από καθηγητές που ειδικεύονται σε κρίσιμες εργασίες, σε τομείς όπως:

 • θεωρητική ποινική θεωρία
 • συγκριτική ποινική δικαιοσύνη
 • της τρομοκρατίας και των διεθνών εγκλημάτων
 • οικονομικά εγκλήματα
 • τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ποινική δικαιοσύνη
 • σεξουαλική προσβολή
 • αστυνομία και αποκαταστατική δικαιοσύνη.

Μελετήστε σε ένα ζωντανό και διεπιστημονικό πνευματικό περιβάλλον, δίνοντάς σας το πλεονέκτημα ενός ευρέος φάσματος γνώσεων. Αυτό το μάθημα βασίζεται στην εμπειρία του Τμήματος Κοινωνιολογίας, η οποία θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε μια διεπιστημονική προοπτική.

Προυποθέσεις εισόδου

Βρετανικές απαιτήσεις

Πτυχίο Απαιτήσεις: Θα πρέπει κανονικά να έχετε ένα ανώτερο βαθμό δευτεροβάθμιας (2.1) προπτυχιακό πτυχίο ή υψηλότερο βαθμό.

Ειδικές απαιτήσεις: Το προσόν σας πρέπει να είναι νομικό ή σχετικό, όπως οικονομικά, οικονομικά, διεθνείς σχέσεις, πολιτικές επιστήμες, ιστορία, εγκληματολογία, ποινική δικαιοσύνη ή κοινωνιολογία. Μπορεί επίσης να ληφθεί υπόψη για το μάθημα αν έχετε άλλα επαγγελματικά προσόντα ή εμπειρία ισοδύναμης διαρκείας.

Διεθνείς απαιτήσεις

IELTS (ακαδημαϊκό): Πρότυπο επίπεδο (6,5 συνολικά, συμπεριλαμβανομένων τουλάχιστον 6,0 σε κάθε συνιστώσα).

Πληροφορίες εισόδου για τους αιτούντες

Πώς να υποβάλετε αίτηση: Υποβάλετε αίτηση στο Sussex χρησιμοποιώντας το μεταπτυχιακό μας σύστημα αιτήσεων.

Προσωπική δήλωση: Ναι. Πρέπει να υποβάλλετε μια προσωπική δήλωση ως μέρος της αίτησής σας.

Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων

 • 1η Αυγούστου 2020 (διεθνής)
 • 1 Σεπτεμβρίου 2020 (Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΕ)

Λεπτομέρειες μαθήματος

Πλήρης και μερική απασχόληση

Επιλέξτε να παρακολουθήσετε αυτό το μάθημα με πλήρη ή μερική απασχόληση, για να ταιριάζει στην εργασία και την προσωπική σας ζωή. Οι ενότητες για το μάθημα πλήρους φοίτησης παρατίθενται παρακάτω.

Για λεπτομέρειες σχετικά με τη μερική απασχόληση, επικοινωνήστε με τον Dr Mark Walters στο mark.walters@sussex.ac.uk

Ενότητες

Οι ενότητες αυτές λειτουργούν στο ακαδημαϊκό έτος 2020/21. Εντούτοις, ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές σε αυτές τις ενότητες λόγω της διαθεσιμότητας του προσωπικού, της ζήτησης των σπουδαστών ή των ενημερώσεων του προγράμματος σπουδών μας. Θα φροντίσουμε να ενημερώσουμε τους υποψηφίους μας σχετικά με τις αλλαγές στις ενότητες με την πρώτη ευκαιρία.

Βασικές ενότητες

Οι βασικές ενότητες λαμβάνονται από όλους τους μαθητές στο μάθημα. Σας δίνουν μια σταθερή γείωση στο επιλεγμένο θέμα και σας προετοιμάζουν για να εξερευνήσετε τα θέματα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο.

 • Διατριβή LLM
 • Προηγμένη νομική έρευνα και γραφή
 • Εγκληματολογία στη θεωρία και στη μέθοδο
 • Θέματα στο ποινικό δίκαιο και την ποινική δικαιοσύνη

Επιλογές

Παράλληλα με τις βασικές σας ενότητες, μπορείτε να επιλέξετε επιλογές για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να προσαρμόσετε την πορεία σας στα ενδιαφέροντά σας.

 • Η διαφθορά και ο νόμος
 • Το έγκλημα μίσους και η σεξουαλική βία
 • Διεθνές και Διακρατικό Παράπτωμα
 • Διεθνή εγκλήματα
 • Επανορθωτική δικαιοσύνη: Εγχώριες και διεθνείς προσεγγίσεις
 • Τρομοκρατία και το Διαδίκτυο

Πόσο κοστίζει?

Αμοιβές

 • Οι φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου / ΕΕ: £ 9.250 ετησίως
 • Νήσοι Channel Islands και Νήσος Μαν: 9 250 € ετησίως
 • Διεθνείς φοιτητές: £ 18.500 ετησίως

Πρόσθετα έξοδα

Λάβετε υπόψη ότι όλα τα έξοδα είναι οι καλύτερες εκτιμήσεις με βάση τις τρέχουσες αγοραίες αξίες. Τα έξοδα καταβάλλονται στην αρχή του κύκλου σπουδών σας, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά. Αναθεωρούμε εκτιμήσεις κάθε χρόνο και μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον πληθωρισμό.

Συνιστώμενα κείμενα

Τα προαιρετικά αλλά συνιστώμενα κείμενα για αυτό το μάθημα κοστίζουν μεταξύ £ 20 και £ 50.

Πώς μπορώ να χρηματοδοτήσω την πορεία μου;

Μεταπτυχιακά δάνεια Master

Μπορείτε να δανειστείτε έως και £ 11.222 για να βοηθήσετε με τα τέλη και το κόστος διαβίωσης αν το μάθημά σας αρχίσει την ή μετά την 1η Αυγούστου 2020. Τα δάνεια είναι διαθέσιμα από την εταιρεία Student Loans Company αν είστε από το Ηνωμένο Βασίλειο ή εάν είστε υπήκοος της ΕΕ που σπουδάζει για ένα μάστερ.

Υποτροφίες

Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι σπουδαστές που επιθυμούν να σπουδάσουν μαζί μας είναι σε θέση παρά τα οικονομικά εμπόδια, ώστε να συνεχίσουμε να προσελκύουμε ταλαντούχα και μοναδικά άτομα.

Καριέρα

Θα αποκτήσετε πρακτικές ικανότητες καθώς και κρίσιμες ικανότητες επίλυσης προβλημάτων που αποτιμώνται στις σύγχρονες αγορές εργασίας.

Θα έχετε τη δυνατότητα να εφαρμόσετε τις αναλυτικές δεξιότητές σας σε μια σειρά σταδιοδρομιών στη νομική πρακτική και τη διοίκηση της ποινικής δικαιοσύνης, καθώς και στη σταδιοδρομία στον ιδιωτικό και τον εθελοντικό τομέα.

Το LLM μπορεί επίσης να προσφέρει μια ισχυρή βάση για περαιτέρω ακαδημαϊκή μελέτη ή μια καριέρα στην έρευνα.

Μεταπτυχιακοί προορισμοί

Οι πρόσφατοι πτυχιούχοι του Τμήματος Νομικής, Πολιτικής και Κοινωνιολογίας έχουν προχωρήσει σε θέσεις εργασίας όπως:

 • γενικός σύμβουλος, γραφείο συμβουλών πολιτών
 • νομικός βοηθός, Martin Searle Solicitors
 • κουτάβι, 1 Σειρά γραφείων κορώνων.

( Βάση δεδομένων για τη σταδιοδρομία στο σχολείο του Sussex Law School)

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The University of Sussex is a leading research-intensive university near Brighton. We have both an international and local outlook, with staff and students from more than 100 countries and frequent en ... περαιτέρω

The University of Sussex is a leading research-intensive university near Brighton. We have both an international and local outlook, with staff and students from more than 100 countries and frequent engagement in community activities and services. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη