Πρόοδοι στον τομέα της επιστήμης, της τεχνολογίας και της επικοινωνίας έχουν οδηγήσει σε νομικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν ποτέ πριν - προκλήσεις παγκοσμίων διαστάσεων για τους ηγέτες του αύριο. Suffolk Νόμου LL.M. στην παγκόσμια Δίκαιο και Τεχνολογία θα σας βοηθήσει να ανταποκριθεί σε αυτές τις προκλήσεις και να προετοιμαστούν για την μελλοντική πρακτική του νόμου.

Δημιουργήθηκε το 2002, Global Law και Τεχνολογίας πρόγραμμα Suffolk ήταν το πρώτο του είδους του στις Ηνωμένες Πολιτείες: ένα LL.M. συνδυάζοντας διαφορετικές ειδικότητες σε ένα πρόγραμμα. Μπορείτε να επιλέξετε να ειδικεύονται σε μία από τις τέσσερις περιοχές κάτω, ή να επιλέξετε από ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων για να επιλέξουν το δικό σας επαγγελματικό πρόγραμμα: - Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Πληροφορικής Δίκαιο - Βιοτεχνολογία και Δίκαιο της Υγείας - Διεθνές Δίκαιο και Επιχειρήσεων - ΗΠΑ Δίκαιο και Νομική Μέθοδοι

Απαιτήσεις

Η είσοδος για Κύριός μας of Laws Προγράμματα βασίζεται σε συνολική ακαδημαϊκή επίδοση, με ιδιαίτερη έμφαση στο σχολείο του νόμου ακαδημαϊκή επίδοση, επαγγελματική εμπειρία, τη σοβαρότητα του σκοπού, συστατικές επιστολές, βιογραφικό και προσωπική δήλωση του φοιτητή.

LLM ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ: JOURNAL OF HIGH TECH ΔΙΚΑΙΟΥ

Το νεότερο Honor Συμβούλιο το Suffolk University Law School, η Εφημερίδα της Υψηλής Τεχνολογίας Νόμος (JHTL), αποτελεί ιδανικό χώρο για τους μαθητές να δημοσιεύσει κομμάτια για θέματα που κυμαίνονται από τα θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας στις επικοινωνίες και τα μέσα ενημέρωσης, το δίκαιο του υπολογιστή, καθώς και θέματα του Διαδικτύου.

Αυτή τη στιγμή είναι εγγεγραμμένοι LL.M. οι μαθητές έχουν την αποκλειστική ευκαιρία να συμμετάσχουν στο JHTL μέσω μιας συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ της LL.M. προγράμματος και η JHTL. LL.M. οι μαθητές θα πρέπει να διορίζονται από Bridgett Sandusky, Διευθυντής Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων του νόμου, μετά την οποία θα πρέπει να υποβάλει προηγουμένως γραπτή δοκίμιο, άρθρο ή χαρτί για την εξέταση και έγκριση από την Editor-in-Chief και της Συντακτικής Επιτροπής του JHTL. Για να αποκτήσετε μια ειδική LL.M. διάκριση μέλος του προσωπικού, η LL.M. φοιτητής πρέπει να υποβάλει μια πρόταση για ένα νέο άρθρο, το χαρτί ή ένα δοκίμιο πρέπει να εγκριθεί από τη Συντακτική Επιτροπή του JHTL Editor-in-Chief και.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποSuffolk University Law School »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Duration
1 - 3 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη