Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Master of Laws (LL.M.) στο Δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας έχει σχεδιαστεί για να παρέχει αποφοίτους των σχολών αλλοδαπού δικαίου με μια βαθιά κατανόηση της θεωρίας και της πολιτικής των Ηνωμένων Πολιτειών περί πνευματικής ιδιοκτησίας, περιλαμβανομένων των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, εμπορικά σήματα, πνευματικά δικαιώματα και εμπορικά μυστικά.

Η πνευματική ιδιοκτησία έχει γίνει το επίκεντρο στην παγκόσμια αγορά και την Οικονομία της Πληροφορίας, παρουσιάζοντας μερικά από τα πιο σημαντικά και σύνθετα προβλήματα που αντιμετωπίζει νομικά συστήματα, καθώς και τις επιχειρήσεις, την ψυχαγωγία και την τεχνολογία κοινότητες.

Το μονοετές πρόγραμμα απαιτεί πλήρη φοίτηση και 24 ώρες πιστώσεις πορεία.

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

  • ΗΠΑ δίκαιο των συμβάσεων για LL.M. (3) - Νόμος Ευρεσιτεχνίας (3) ή Survey Πνευματικής Ιδιοκτησίας (2) - Πνευματική Ιδιοκτησία (3), είτε το Διεθνές Δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας (3) - το δίκαιο των σημάτων (3), είτε το Διεθνές Δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας (3) - ΗΠΑ Νομική γραφής (2 ) - ΗΠΑ Επιστημονικά Νομική γραφής (1) - Ξένες Μεταπτυχιακό Σεμινάριο (1, πτώση) + (1, άνοιξη) Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου Εξωτερικών πτυχιούχος, οι μαθητές εργάζονται προς την εξειδικευμένη LL.M. πτυχίο στο Δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας πρέπει να λάβει ένα βαθμό της H στην ερευνητική εργασία, που απαιτείται κατά το δεύτερο εξάμηνο, σε ένα θέμα το δίκαιο της πνευματικής ιδιοκτησίας. Ο βαθμός του Η είναι ισοδύναμη με ένα Β + ή καλύτερα. Οι μαθητές που λαμβάνει βαθμολογία των S στην ερευνητική εργασία λάβετε ένα LL.M. στις ΗΠΑ και την παγκόσμια Νομικών Σπουδών και το πιστοποιητικό στο Δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

Μαθήματα επιλογής:

Εκτός από τις παραπάνω κατηγορίες απαιτείται, φοιτητές που επιδιώκουν την LL.M. στο Δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας πρέπει να συμπληρώσουν 8 ή 9 ώρες πίστωσης από τη λίστα των μαθημάτων επιλογής παρακάτω.

  • Επαγγελματικές ενώσεις (4) - Cyberlaw (3) - Υπολογιστών Δίκαιο & Πολιτική (2) - Doing Business στις ΗΠΑ (3) - Διεθνείς Επιχειρηματικές Συναλλαγές (3) - Διεθνή Θέματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας Σεμινάριο (3) - Διαδίκτυο και ο νόμος (1) - Έρευνα Πνευματικής Ιδιοκτησίας (2) - Συναλλαγές Πνευματικής Ιδιοκτησίας (2) - Πνευματικής Ιδιοκτησίας από Επιχειρήσεις & στρατηγική άποψη (1) - Πνευματική Ιδιοκτησία & Deal Κάνοντας (2) - Νόμος και οι Εικαστικών Τεχνών (2) - νόμος της μουσικής βιομηχανίας (2) - Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Εισαγγελία (2) - Επαγγελματική Ευθύνη (2) ή (3) ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα προσφερόμενα μαθήματα μπορεί να αλλάξει από χρόνο σε χρόνο και άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας μαθήματα μπορούν να είναι επιλέξιμες για την LL.M. στο Δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας κατά την κρίση του Διευθυντή Εξωτερικών Πτυχιούχος Νομικών Μελετών.

Προϋποθέσεις υποψηφιότητας

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ένα ξένο πανεπιστήμιο πτυχίο επιπέδου στο νόμο και βαθμολογία TOEFL των 90 ή IELTS 6,5. Οι υποψήφιοι των οποίων TOEFL ή IELTS αποτελέσματα δεν πληρούν τα κριτήρια, αλλά κατά τα άλλα έχουν εξαιρετική ακαδημαϊκή και επαγγελματική διαπιστευτήρια, μπορεί να χορηγηθεί υπό όρους εισδοχής με επιπλέον αγγλική γλώσσα μελέτη, στην ELS Κλίβελαντ που βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη CWRU ή / και συμπλήρωση του καλοκαιριού Γλώσσα και Δίκαιο μας Ινστιτούτο. Αλλοδαπών δικηγόρων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που δεν έχουν Πτυχίο αλλά εργάζονται σε θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας είναι επίσης ευπρόσδεκτοι να ισχύουν.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποCase Western Reserve University School of Law »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
63,600 USD
υποτροφίες Merit είναι διαθέσιμο.
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
The law school offers LL.M. admission in the spring semester. Please contact the school regarding January enrollment.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
The law school offers LL.M. admission in the spring semester. Please contact the school regarding January enrollment.

Αυγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
The law school offers LL.M. admission in the spring semester. Please contact the school regarding January enrollment.
Ημερομηνία λήξης
Άλλη