Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Οι νομικές σχολές του UvA ( University of Amsterdam ) και της VU (Vrije Universiteit) έχουν συνδυάσει την εμπειρογνωμοσύνη τους για να καλύψουν ένα εύρος πληροφοριών στο πρόγραμμα του Δασκάλου Νόμος, Αγορές και Συμπεριφορά.

Δικτυακός τόπος της VU

Αυτή η πολυεπιστημονική σειρά μαθημάτων Master θα εμβαθύνει την κατανόηση του νόμου και θα ενισχύσει τη γνώση σας στους τομείς με τους οποίους αλληλεπιδρά ο νόμος, όπως η εταιρική χρηματοδότηση, η ψυχολογία και η δεοντολογία. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα θα βρείτε στην ιστοσελίδα της VU Amsterdam.

Επιλεκτικό κοινό πρόγραμμα UvA-VU

Το δίκαιο, οι αγορές και η συμπεριφορά είναι ένα επιλεκτικό διεθνές πρόγραμμα, δέχεται περίπου τριάντα συμμετέχοντες ετησίως. Οι σπουδαστές μελετούν και εργάζονται μαζί όλο το χρόνο στις πανεπιστημιουπόλεις της VU και της UvA, σχηματίζοντας ισχυρούς δεσμούς που διαρκούν στην επαγγελματική σταδιοδρομία τους. Αυτό το πρόγραμμα είναι επίσημα ένα κομμάτι του ολλανδικού προγράμματος Μάστερ στο εταιρικό δίκαιο (Ondernemingsrecht) στη VU. Το δίπλωμα που θα απονεμηθεί θα είναι το Master's Ondernemingsrecht.

Ο σύγχρονος δικηγόρος

Το κομμάτι αυτό του Master αποκαλύπτει δικηγόρους που γνωρίζουν το δρόμο τους στην ευρύτερη αρένα του μέλλοντος. Ο νόμος περί αδικοπραξίας, το δίκαιο των συμβάσεων, το εταιρικό δίκαιο, το ρυθμιστικό δίκαιο και ο νόμος περί αφερεγγυότητας αποτελούν υποκείμενα στο επίκεντρο αυτού του Δασκάλου και η ανατομία αυτών των πεδίων θα διερευνηθεί σε βάθος. Αλλά προστίθενται και άλλες προοπτικές. Θα εξετάσουμε τη νομική πλευρά της εταιρικής χρηματοδότησης και θα εξετάσουμε επίσης τους υποκείμενους ισολογισμούς και τους λογαριασμούς κερδών και ζημιών. θα εξετάσουμε το κανονιστικό πλαίσιο εντός του οποίου λειτουργούν οι τράπεζες και θα αμφισβητήσουμε επίσης το ρόλο τους στην κοινωνία στο σύνολό της. θα εξετάσουμε τη δομή του δικαίου των συμβάσεων και θα επικεντρωθούμε επίσης στην ψυχολογία πίσω από τις διαπραγματεύσεις συμβάσεων και την επίλυση διαφορών.

Για οποιεσδήποτε άλλες ερωτήσεις επικοινωνήστε με το Γραφείο Εκπαίδευσης.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
University of Amsterdam

Κοιτάξτε11 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Amsterdam »

Τελευταία ενημέρωση November 25, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
2,060 EUR
Τα δίδακτρα για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 είναι: φοιτητές ΕΕ / ΕΟΧ € 2.060 ανά έτος, φοιτητές εκτός ΕΕ / ΕΟΧ 14.740 ευρώ ετησίως. Μπορεί να ισχύουν επιπλέον χρεώσεις.
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Non-EU nationals: 1 April 2019; EU nationals: 1 May 2019
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Non-EU nationals: 1 April 2019; EU nationals: 1 May 2019

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Non-EU nationals: 1 April 2019; EU nationals: 1 May 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλη