Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Τον Σεπτέμβριο του 2018, η Νομική Σχολή του Άμστερνταμ και η Σχολή Επιχειρήσεων του Άμστερνταμ ξεκίνησαν το πρώτο έτος ενός νέου προγράμματος Μάστερ στο Νόμο

Το πρόγραμμα με μια ματιά

Σε αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα, η Νομική Σχολή του Άμστερνταμ και η Σχολή Επιχειρήσεων του Άμστερνταμ ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν ένα προκλητικό πρόγραμμα σπουδών το περιεχόμενο του οποίου επελέγη σε στενή συνεργασία με σημαντικούς εκπροσώπους της αγοράς εργασίας.

Ο κύριος στόχος του προγράμματος είναι να εκπαιδεύσει τους φοιτητές τόσο στο νόμο όσο και στο χρηματοοικονομικό τομέα - σύμφωνα με τις απαιτήσεις που επισημαίνουν οι ηγέτες της βιομηχανίας. Ο συνδυασμός παρέχει στους αποφοίτους μας ένα ξεκίνημα στην αγορά εργασίας έναντι άλλων φοιτητών.

Οι απόφοιτοι με το μάστερ αυτό συνήθως θα βρουν απασχόληση ως:

 • Δικηγόροι, στις εταιρικές / συναλλακτικές και χρηματοοικονομικές πρακτικές και στις υπηρεσίες νομικών επιχειρήσεων
 • Νομικοί και εμπειρογνώμονες συμμόρφωσης στον χρηματοπιστωτικό κλάδο (ο οποίος περιλαμβάνει τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες και συνταξιοδοτικά ταμεία)
 • Νομικός Σύμβουλος για νομικά τμήματα εσωτερικού
 • Νομικοί υπάλληλοι και υπάλληλοι συμμόρφωσης για τις αρχές χρηματοπιστωτικής εποπτείας
 • Σύμβουλοι σε θέσεις που απαιτούν νομικές και οικονομικές γνώσεις
 • Ακαδημαϊκοί ερευνητές στο δίκαιο και στη χρηματοδότηση
 • ή σε παρόμοιες εργασίες που απαιτούν συνδυασμό νομικών και οικονομικών γνώσεων

Το Master's είναι ένα επιλεκτικό πρόγραμμα ενός έτους ανοιχτό σε ολλανδούς και ξένους φοιτητές (που διδάσκονται στα αγγλικά) που κορυφώνεται σε ένα LLM που εκδίδεται από τη Νομική Σχολή του Άμστερνταμ. Ανοίγει το δρόμο για την είσοδο στο ολλανδικό δικηγορικό και δικαστικό σώμα (το αποκαλούμενο αποτέλεσμα «civiel» του Δασκάλου) υπό την προϋπόθεση ότι πληρούνται ορισμένα πρόσθετα κριτήρια (βλ. Περαιτέρω τις αιτήσεις και τις προϋποθέσεις εισδοχής).

Γιατί να πάρετε αυτό το Master;

 • Μεγάλη έρευνα για την αγορά εργασίας έδειξε ότι οι προοπτικές της αγοράς εργασίας για αποφοίτους αυτού του προγράμματος είναι εξαιρετικές.
 • Η συνεργασία μεταξύ της Νομικής Σχολής (στην 23η θέση στην παγκόσμια πανεπιστημιακή κατάταξη του Πανεπιστημίου Times) και του χρηματοοικονομικού ομίλου της Σχολής Επιχειρήσεων του Άμστερνταμ (που κατατάσσεται στα κορυφαία 15 οικονομικά τμήματα της Ευρώπης) εγγυάται υψηλής ποιότητας περιεχόμενο. Επιπλέον, όλα τα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών στο University of Amsterdam είναι διαπιστευμένα από το NVAO, ενώ το Amsterdam Business School έχει τριπλή διαπίστευση από τους τρεις κορυφαίους διεθνείς οργανισμούς διαπίστευσης: AACSB. η Ένωση ΜΒΑ (AMBA) και το EQUIS, το Ευρωπαϊκό Σύστημα Βελτίωσης της Ποιότητας.

Προοπτικές καριέρας

Το πρόγραμμα αυτού του Δασκάλου θέτει το δίπλωμα για τους πτυχιούχους του δικαίου. Λόγω της μεγάλης ζήτησης για δικηγόρους με εκτενείς γνώσεις χρηματοδότησης, πιστεύουμε ότι οι προοπτικές σταδιοδρομίας για πτυχιούχους αυτού του προγράμματος θα είναι εξαιρετικές. Οι απόφοιτοι των Μεταπτυχιακών Σπουδών που έχουν επίσης αποκτήσει πλήρη πτυχίο Bachelor in Law δικαιούνται να εισέλθουν στο ολλανδικό δικηγορικό και δικαστικό σώμα. Οι απόφοιτοι με το μάστερ αυτό συνήθως θα βρουν απασχόληση ως:

 • Δικηγόροι, στα τμήματα εταιρικών / συναλλαγών και χρηματοοικονομικών πρακτικών των νομικών εταιριών.
 • Νομικοί και εμπειρογνώμονες συμμόρφωσης στον χρηματοπιστωτικό κλάδο (ο οποίος περιλαμβάνει τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες, συνταξιοδοτικά ταμεία κ.λπ.) ·
 • Νομικός σύμβουλος για τα νομικά τμήματα εσωτερικού.
 • Νομικοί υπάλληλοι και υπεύθυνοι συμμόρφωσης για τις εποπτικές αρχές χρηματοπιστωτικών μέσων
 • Σύμβουλοι σε θέσεις που απαιτούν νομικές και οικονομικές γνώσεις.
 • Ακαδημαϊκοί ερευνητές στον τομέα του δικαίου και της οικονομίας.
 • ή σε παρόμοιες εργασίες που απαιτούν συνδυασμό νομικών και οικονομικών γνώσεων.

Για οποιεσδήποτε άλλες ερωτήσεις επικοινωνήστε με το Γραφείο Εκπαίδευσης.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
University of Amsterdam

Κοιτάξτε11 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Amsterdam »

Τελευταία ενημέρωση November 25, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
2,060 EUR
Τα δίδακτρα για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 είναι: φοιτητές ΕΕ / ΕΟΧ € 2.060 ανά έτος, φοιτητές εκτός ΕΕ / ΕΟΧ 14.740 ευρώ ετησίως. Μπορεί να ισχύουν επιπλέον χρεώσεις.
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Non-EU nationals: 1 April 2019; EU nationals: 1 May 2019
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Non-EU nationals: 1 April 2019; EU nationals: 1 May 2019

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Non-EU nationals: 1 April 2019; EU nationals: 1 May 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλη