LLM στο δημόσιο διεθνές δίκαιο

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

"Φανταστείτε όλους τους ανθρώπους, που μοιράζεστε όλο τον κόσμο ... Μπορείτε να πείτε ότι είμαι ονειροπόλος, αλλά δεν είμαι ο μόνος ..." (John Lennon). Το διεθνές δίκαιο δεν είναι ούτε όνειρο ούτε ονειροπόλος.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ένα βέλτιστο συνδυασμό για να διασφαλίσει την επίτευξη των στόχων μας στον τομέα της διάδοσης γνώσεων και της κατάρτισης των ακαδημαϊκών, νομικών και πρακτικών δεξιοτήτων. Μέσα σε αυτές τις παραμέτρους, το πρόγραμμα προσφέρει κάποια ευελιξία στο φάσμα των μαθημάτων που μπορούν να επιλεγούν. Η διπλωματική εργασία σας επιτρέπει να αφιερώσετε αρκετό χρόνο για να μελετήσετε ένα θέμα της επιλογής σας υπό την επίβλεψη ενός έμπειρου στελέχους.

Γιατί να μελετήσετε αυτό το πρόγραμμα στο Groningen;

Η βασική προσέγγιση του προγράμματος είναι ότι οι μαθητές μαθαίνουν περισσότερο από την ενεργό συμμετοχή τους σε θέματα διεθνούς δικαίου. Οι διαλέξεις είναι μια χρήσιμη μορφή διδασκαλίας, αλλά μεγάλο μέρος της εργασίας θα γίνει μέσω της πρακτικής διερεύνησης σχετικών θεμάτων στο διεθνές δίκαιο και την κριτική αλληλεπίδραση μεταξύ καθηγητών και φοιτητών και μεταξύ των φοιτητών. Το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για τους αποφοίτους πρόσφατων νομικών, καθώς και για τους νέους επαγγελματίες που εργάζονται σε ιδιωτική πρακτική ή στον δημόσιο τομέα.

Πρόγραμμα

Έτος 1

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

 • Διεθνές δίκαιο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων (6 ΕΚ)
 • Διεθνές Θεσμικό Δίκαιο (6 ΕΚ)
 • Σύνθετο Διεθνές Δίκαιο (6 ΕΚ)
 • Επίλυση διεθνών διαφορών (6 ΕΚ)
 • Η ειρηνευτική διαδικασία του ΟΗΕ και η επιβολή της ειρήνης (6 ΕΚ)
 • Διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο (6 ΕΚ, προαιρετικό)
 • Το διεθνές δίκαιο στην πράξη (6 ΕΚ)
 • Νόμος περί προσφύγων και ασύλου (6 ΕΚ, προαιρετικό)
 • Διδακτορική διατριβή (18 ΕΚ)
 • Νόμος περί Διεθνούς Εμπορίου και Ανάπτυξης (6 ΕΚ, προαιρετικό)
 • Επενδύσεις και διεθνές δίκαιο (6 ΕΚ, προαιρετικό)

Σπουδάζω στο εξωτερικό

 • Η μελέτη στο εξωτερικό είναι προαιρετική

Προυποθέσεις εισόδου

Απαιτήσεις εισδοχής

Συγκεκριμένες απαιτήσεις Περισσότερες πληροφορίες
μέσου όρου Εκτός από την παροχή στα Admissions Board με αντίγραφα και διπλώματα, οι μαθητές θα πρέπει να έχουν ένα αντίστοιχο ελάχιστο GPA (βαθμός μέσου όρου) 7/10 (ολλανδική κλίμακα βαθμολόγησης).
ελάχιστες γνώσεις Βασικές γνώσεις του δημοσίου διεθνούς δικαίου, σε επίπεδο παρόμοιο με το μάθημα Public International Law και στοιχειώδεις γνώσεις του ευρωπαϊκού δικαίου
γλωσσικού ελέγχου

Οι φυσικοί ομιλητές της αγγλικής γλώσσας μπορούν να ζητήσουν απαλλαγή από την απόδειξη της επάρκειας. Διαφορετικά, θα πρέπει να δώσετε απόδειξη της επάρκειας αγγλικής γλώσσας:

 • TOEFL: 100 (όλα τα τμήματα πρέπει να είναι τουλάχιστον 21 · το τμήμα γραφής πρέπει να είναι τουλάχιστον 23)
 • IELTS: 7 (όλα τα τμήματα πρέπει να είναι τουλάχιστον 6.0, το τμήμα γραφής πρέπει να είναι τουλάχιστον 6,5)
 • Cambridge C2 Proficiency (CPE, Πιστοποιητικό επάρκειας Cambridge στα Αγγλικά).
 • Cambridge C1 Advanced (CAE, πιστοποιητικό προχωρημένου αγγλικού Cambridge)
 • Οι υποψήφιοι που λαμβάνουν / έχουν ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα αγγλικής διδακτέας ύλης σε ολλανδικό ερευνητικό πανεπιστήμιο μπορεί να εξαιρεθούν από τη διενέργεια αγγλικής δοκιμασίας επάρκειας.

Οι βαθμολογίες των δοκιμών δεν μπορούν να είναι μεγαλύτερες από δύο χρόνια.

προηγούμενη εκπαίδευση LLB ή ισοδύναμο
συστατική επιστολή Οι υποψήφιοι πρέπει να δώσουν μια επιστολή αναφοράς από έναν ακαδημαϊκό διαιτητή ο οποίος έχει λεπτομερή γνώση των ακαδημαϊκών αρχείων.
γραπτή αίτηση Οι αιτούντες πρέπει να στείλουν επιστολή παρακίνησης (650 λέξεις κατ 'ανώτατο όριο). Η επιστολή πρέπει να συνταχθεί από τους ίδιους τους αιτούντες. δεν επιτρέπεται η υποβολή (επίσημης) μετάφρασης.
άλλες απαιτήσεις εισδοχής Βιογραφικό σημείωμα

Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων

Είδος σπουδαστή Προθεσμία Ξεκινήστε τη σειρά μαθημάτων
Ολλανδούς μαθητές 01 Μαΐου 2020 01 Σεπτεμβρίου 2020
Σπουδαστές της ΕΕ / ΕΟΧ 01 Μαΐου 2020 01 Σεπτεμβρίου 2020
φοιτητές εκτός ΕΕ / ΕΟΧ 01 Μαΐου 2020 01 Σεπτεμβρίου 2020

Δίδακτρα

Ιθαγένεια Ετος Τέλη Πρόγραμμα
ΕΕ / ΕΟΧ 2019-2020 € 2083 πλήρης απασχόληση
εκτός ΕΕ / ΕΟΧ 2019-2020 € 14650 πλήρης απασχόληση
ΕΕ / ΕΟΧ 2020-2021 € 2143 πλήρης απασχόληση

Προοπτικές απασχόλησης

Υπάρχουν ευκαιρίες σε νομικά τμήματα διεθνών οργανισμών ή υπουργείων εξωτερικών, αλλά και σε πολλά εθνικά κυβερνητικά ιδρύματα και υπουργεία, διακυβερνητικές και μη κυβερνητικές οργανώσεις, διεθνώς λειτουργούντες επιχειρήσεις και ακαδημαϊκά ιδρύματα, είτε στον τομέα του εμπορίου

Ερευνα

Η έρευνα της σχολής διεξάγεται υπό την αιγίδα του Κέντρου για το Δίκαιο και τη Διακυβέρνηση του Groningen, στο οποίο συμμετέχουν όλα τα τμήματα της σχολής. Όπου είναι δυνατόν, οι εκπαιδευτικοί θα χρησιμοποιήσουν και θα εμπλέξουν αυτήν την έρευνα στα μαθήματα που διδάσκονται.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The University of Groningen has a rich academic tradition dating back to 1614. From this tradition arose the first female student and the first female lecturer in the Netherlands, the first Dutch astr ... περαιτέρω

The University of Groningen has a rich academic tradition dating back to 1614. From this tradition arose the first female student and the first female lecturer in the Netherlands, the first Dutch astronaut and the first president of the European Central Bank. Geographically, the University is rooted in the Northern part of the Netherlands, a region very close to its heart. Διαβάστε Λιγότερα
Γκρόνινγκεν , Leeuwarden + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη