Επισκεφθείτε τις σελίδες του προγράμματος LLM εδώ .


Το πρόγραμμα LLM στο Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο του University of Groningen παρέχει στους φοιτητές ισχυρή βάση στα περισσότερα πεδία του δημόσιου διεθνούς δικαίου και έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ένα βέλτιστο συνδυασμό διδασκαλίας και καθοδήγησης για να εξασφαλίσει την επίτευξη των στόχων μας στον τομέα της τη διάδοση της γνώσης και την κατάρτιση ακαδημαϊκών, νομικών και πρακτικών δεξιοτήτων.

Μέσα σε αυτές τις παραμέτρους, το πρόγραμμα προσφέρει κάποια ευελιξία στο φάσμα των μαθημάτων που μπορούν να επιλεγούν και οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν μια ειρήνη

Μετά από πρόγραμμα LLM σε οποιονδήποτε τομέα του διεθνούς δικαίου στις Κάτω Χώρες εγγυάται ότι οι σπουδαστές θα μελετήσουν σε ένα βέλτιστα διεθνές νόμο-προσανατολισμένο περιβάλλον: μερικά από τα σημαντικότερα διεθνή νομικά όργανα στον κόσμο κατοικούν στις Κάτω Χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Διεθνούς Δικαστηρίου Δικαιοσύνης, το Μόνιμο Διαιτητικό Δικαστήριο, το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για την πρώην Γιουγκοσλαβία, το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο και το δικαστήριο διεκδικήσεων Ιράν-ΗΠΑ.

Προοπτικές καριέρας

Το διεθνές δίκαιο βρίσκεται παντού και εφαρμόζεται σε όλο τον κόσμο, επομένως οι ευκαιρίες δεν περιορίζονται στη νομική υπηρεσία ενός διεθνούς οργανισμού ή του υπουργείου εξωτερικών. Απαιτείται εξειδίκευση στο διεθνές δίκαιο σε πολλά εθνικά κυβερνητικά ιδρύματα και υπουργεία, διακυβερνητικούς οργανισμούς, μη κυβερνητικές οργανώσεις, διεθνώς λειτουργούντες επιχειρήσεις και ακαδημαϊκά ιδρύματα.

Απαιτήσεις εισδοχής (Γενικά)

 • Η βασική προϋπόθεση για την εισαγωγή είναι ένα πανεπιστημιακό δίπλωμα δικαίου το οποίο παρέχει στον κάτοχό του τη δυνατότητα να εξασκήσει στη χώρα προέλευσής του ή να υποδηλώσει την ολοκλήρωση του ακαδημαϊκού σταδίου της νομικής εκπαίδευσης (π.χ. LLB)
 • Η μεταγραφή των μελετών πρέπει να αντανακλά μια ΣΔΣ (Μέσος όρος βαθμού) ισοδύναμη με 7/10 (ολλανδική κλίμακα βαθμολόγησης).
 • Απόδειξη αγγλικής επάρκειας (απαιτούνται ελάχιστες βαθμολογίες).
 • Επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος;
 • Βιογραφικό σημείωμα.
 • Μια ακαδημαϊκή αναφορά

Ειδικές απαιτήσεις μπορείτε να βρείτε εδώ .

Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων (αρχίζει το μάθημα 1 Σεπτεμβρίου 2019)

 • Οι σπουδαστές της ΕΕ / ΕΟΧ: 1 Μαΐου 2019
 • Φοιτητές εκτός ΕΕ / ΕΟΧ: 1η Μαΐου 2019

Δίδακτρα

 • Σπουδαστές ΕΕ / ΕΟΧ: 2083 ευρώ
 • φοιτητές εκτός ΕΕ / ΕΟΧ: 14650 ευρώ
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά

Κοιτάξτε7 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Groningen »

Τελευταία ενημέρωση Ιούλιος 10, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
2,083 EUR
- ΕΕ, 14.650 EUR. - εκτός ΕΕ ανά έτος
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη