LLM στο επιχειρηματικό δίκαιο

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Ημερήσια Ημέρα Ανοιχτή

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτό το πρόγραμμα, να περιηγηθείτε στην πανεπιστημιούπολη μας και να γνωρίσετε τους τρέχοντες φοιτητές και προσωπικό από την άνεση του σπιτιού σας; Ελάτε μαζί μας για την Ημέρα του Virtual Open στις 6 Φεβρουαρίου 2020!

Πρόγραμμα

Θα διερευνήσετε πτυχές του ευρωπαϊκού και συγκριτικού εταιρικού δικαίου, όπως η εταιρική αναδιάρθρωση, η εταιρική κινητικότητα, ο σχηματισμός και η χρηματοδότηση εταιρειών, οι ευρωπαϊκές μορφές επιχειρήσεων, η συμμετοχή των εργαζομένων, η εταιρική διακυβέρνηση και οι κανονισμοί εξαγοράς. Θα μάθετε επίσης να αναλύετε τόσο την πρωτογενή όσο και τη δευτερογενή νομοθεσία της ΕΕ, καθώς και τη νομολογία του Δικαστηρίου της ΕΕ και τη νομοθεσία των σχετικών δικαιοδοσιών. Μέχρι το τέλος του προγράμματος, θα κατανοήσετε την αλληλεπίδραση του ευρωπαϊκού και του εθνικού δικαίου στις επιχειρήσεις.

Θα αποκτήσετε τόσο ευρεία γνώση των εσωτερικών και εξωτερικών αγορών της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσο και τη θέση της Ευρώπης στον κόσμο καθώς και εξειδικευμένες γνώσεις στον τομέα του δικαίου των επιχειρήσεων και της μελέτης σε μια ολλανδική νομική σχολή που έλαβε την πρώτη θέση στην Ολλανδία για ικανοποίηση των σπουδαστών.

Η Νομική Σχολή του Nijmegen ήταν η πρώτη στην Ολλανδία για να ξεκινήσει ένα πρόγραμμα ευρωπαϊκού δικαίου. Έχει οικοδομήσει μια διεθνή φήμη στον τομέα του ευρωπαϊκού δικαίου, του δικαίου μετανάστευσης και του ιδιωτικού δικαίου και αποτελεί μέρος ενός μεγάλου δικτύου που περιλαμβάνει περισσότερα από πενήντα πανεπιστήμια στην Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ασία και την Αυστραλία. Θα συνεργαστείτε με την αναγνωρισμένη επιχείρηση

Θα διδάσκονται σε ένα διεγερτικό, συλλογικό περιβάλλον με μικρές ομάδες από διεθνώς αναγνωρισμένους καθηγητές του δικαίου, όλους τους ειδικούς στους ειδικούς τομείς τους. Το πρόγραμμα αυτό δεν απευθύνεται μόνο σε φοιτητές από χώρες της ΕΕ. Όλα τα έθνη του παγκόσμιου εμπορίου με την ΕΕ που έχει κανόνες και κανονισμούς που πρέπει να τηρούνται. Οι φοιτητές του δικαίου από όλο τον κόσμο θα επωφεληθούν από την εξειδίκευση αυτού του Δασκάλου.

Γεγονότα και αριθμοί

 • Πτυχίο: Master of Laws (LL.M)
 • Τμήμα: Νομοθεσία
 • Κωδικός Croho: 60224
 • Διάρκεια: 1 έτος (60 ΕΚ), με πλήρη απασχόληση
 • Αρχικός μήνας: Σεπτέμβριος ή Φεβρουάριος
 • Γλώσσα διδασκαλίας: Αγγλικά
 • Εγγεγραμμένοι μαθητές: 60-70 το χρόνο
 • Ώρες επικοινωνίας: 15-18 ώρες την εβδομάδα

Γιατί να σπουδάσετε στο Radboud University ;

 • Θα αποκτήσετε τόσο ευρεία γνώση των εσωτερικών και εξωτερικών αγορών της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσο και τη θέση της Ευρώπης στον κόσμο καθώς και εξειδικευμένες γνώσεις στον τομέα του επιχειρηματικού δικαίου.
 • Θα σπουδάσετε σε μια ολλανδική νομική σχολή που βαθμολογεί τον αριθμό ένα στις Κάτω Χώρες για την ικανοποίηση των σπουδαστών.
 • Η Νομική Σχολή του Nijmegen ήταν η πρώτη στην Ολλανδία για να ξεκινήσει ένα πρόγραμμα ευρωπαϊκού δικαίου. Έχει οικοδομήσει μια διεθνή φήμη στον τομέα του ευρωπαϊκού δικαίου, του δικαίου μετανάστευσης και του ιδιωτικού δικαίου και αποτελεί μέρος ενός μεγάλου δικτύου που περιλαμβάνει περισσότερα από πενήντα πανεπιστήμια στην Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ασία και την Αυστραλία.
 • Θα συνεργαστείτε με την αναγνωρισμένη επιχείρηση
 • Θα διδάσκονται σε ένα διεγερτικό, συλλογικό περιβάλλον με μικρές ομάδες από διεθνώς αναγνωρισμένους καθηγητές του δικαίου, όλους τους ειδικούς στους ειδικούς τομείς τους.
 • Ο διεθνής συνδυασμός σπουδαστών δίνει στα μαθήματα και το έργο ένα πολυπολιτισμικό άγγιγμα. Αυτό θα σας δώσει το επιπλέον πλεονέκτημα της απόκτησης πολυπολιτισμικών δεξιοτήτων επικοινωνίας καθώς και πληθώρα πολιτιστικών προοπτικών στον τομέα αυτό. Μέχρι τη στιγμή που θα λάβετε το δίπλωμα Master σας, θα έχετε αποκτήσει εξαιρετικές δεξιότητες για να εργαστείτε στην Ολλανδία ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα.
 • Το πρόγραμμα αυτό δεν απευθύνεται μόνο σε φοιτητές από χώρες της ΕΕ. Όλα τα έθνη του παγκόσμιου εμπορίου με την ΕΕ που έχει κανόνες και κανονισμούς που πρέπει να τηρούνται. Οι φοιτητές του δικαίου από όλο τον κόσμο θα επωφεληθούν από την εξειδίκευση αυτού του Δασκάλου.

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Δίκαιο Επιχειρήσεων σε 2,5 λεπτά

Απαιτήσεις εισδοχής

Απαιτήσεις εισδοχής για όλους τους φοιτητές

 1. Ένα ολοκληρωμένο πτυχίο Bachelor ή Master στο δίκαιο που ισοδυναμεί με το ολλανδικό εκπαιδευτικό επίπεδο *.
  • Για την εξειδίκευση του Ευρωπαϊκού Δικαίου και των Παγκόσμιων Υποθέσεων: Οι σπουδαστές που έχουν πτυχίο Πολιτικής, Διακυβέρνησης, Διεθνών Σχέσεων, Φιλελευθέρων Τεχνών ή ισοδύναμο, με σημαντικό αριθμό μαθημάτων στο Δίκαιο, είναι επίσης επιλέξιμοι για την εισαγωγή στην εξειδίκευση. Οι φοιτητές αυτοί πρέπει να προσκομίσουν αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με τις βασικές έννοιες του δικαίου.
 2. Ικανότητα στην αγγλική γλώσσα
  • Για να λάβετε μέρος σε αυτό το πρόγραμμα, πρέπει να έχετε επαρκή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Οι μη-γηγενείς ομιλητές αγγλικών ** πρέπει να προσκομίσουν αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με την επάρκεια τους, υποβάλλοντας μία από τις ακόλουθες εξετάσεις:
   • Ένα πιστοποιητικό TOEFL με ελάχιστο σκορ 90 συνολικά (με βάση το διαδίκτυο, με ελάχιστο αριθμό 23 για γραφή) ή 575 (με βάση το χαρτί). Ο θεσμικός κωδικός TOEFL για το Radboud University είναι 3387. ή
   • Ένα IELTS με ελάχιστο σκορ 6,5 συνολικά (με ελάχιστο σκορ 6,0 ελάχιστο για τα συστατικά που ακούν, ανάγνωση και ομιλία και 6,5 ελάχιστο για γραφή). ή
   • Πιστοποιητικό προηγμένης αγγλικής γλώσσας Cambridge (CAE) με βαθμό C ή υψηλότερο ή Πιστοποιητικό επάρκειας στα αγγλικά (CPE) με βαθμό C ή υψηλότερο.
    • Λάβετε υπόψη ότι η ισχύς των πιστοποιητικών IELTS και TOEFL είναι 2 έτη και η εγκυρότητα του CAE / CPE 5 έτη.
    • Οι φοιτητές από χώρες της ΕΕ (συμπεριλαμβανομένων των Ολλανδών φοιτητών) που έχουν αποκτήσει πτυχίο LL.B (διδακτορικό δίπλωμα) που διδάσκονται σε άλλη γλώσσα από την αγγλική μπορούν να λάβουν τη δοκιμασία RATEr στο ινστιτούτο γλωσσών Radboud In'to Languages στις 4 Ιουνίου 2019 ή στις 9 Αυγούστου 2019 , τοποθεσία: Erasmusbuilding, Erasmusplein 1, αίθουσα 00.28 στο Nijmegen. Για την πρόσληψη από το Φεβρουάριο του 2020, οι φοιτητές μπορούν να λάβουν τη δοκιμή στις γλώσσες Wageningen In'to Languages, Droevendaalsesteeg 2, κτίριο 102, αίθουσα 2.67, Wageningen στις 7 Νοεμβρίου 2019 ή στο Radboud In'to Languages, Nijmegen στις 9 Ιανουαρίου 2020. Ο Νόμος Nijmegen Η Σχολή θα πληρώσει για τη δοκιμή RATEr. Δεχόμαστε επίσης τα πιστοποιητικά TOEFL, IELTS, CAE και CPE με τα αποτελέσματα που αναφέρονται παραπάνω. Ωστόσο, η Νομική Σχολή δεν θα επιστρέψει τα έξοδα για αυτές τις εξετάσεις.
 3. Επιστολή αιτιολόγησης στα αγγλικά ***
  • Παρακαλείσθε να εξηγήσετε στην επιστολή σας για τα κίνητρα γιατί θα επιθυμούσατε να εγγραφείτε στην εξειδίκευση του Master της επιλογής σας στο πλαίσιο του προγράμματος Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο. Επίσης, επισυνάψτε το βιογραφικό σας με μια φωτογραφία και τη λίστα βαθμών σας σε αυτό το γράμμα.
  • Παρακαλώ σημειώστε:
  • Για όσους δεν πληρούν τις απαιτήσεις, το Radboud University δεν προσφέρει πρόγραμμα προ-πλοιάρχου στο Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο. Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα του Δασκάλου στο Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο, θα χρειαστείτε πτυχίο Bachelor (από ερευνητικό πανεπιστήμιο) που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις.
  • Εάν είστε κινέζος φοιτητής και επιθυμείτε να εγγραφείτε ως φοιτητής σε ένα πρόγραμμα που διδάσκει αγγλικά στο ολλανδικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, πρέπει να υποβάλετε αίτηση για πιστοποιητικό Nuffic. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της μελέτης στην Ολλανδία.

* Οι φοιτητές που απέκτησαν το πτυχίο τους στην Ολλανδία πρέπει να έχουν αποκτήσει πτυχίο Bachelor από ερευνητικό πανεπιστήμιο (universiteit). Οι φοιτητές που έχουν αποκτήσει πτυχίο πανεπιστημίου εφαρμοσμένων επιστημών (hbo) δεν μπορούν να γίνουν δεκτοί.

Οι φοιτητές που έχουν αποκτήσει το δίπλωμά τους στην Ινδονησία, απαιτείται να έχουν αποκτήσει μεταπτυχιακό δίπλωμα (Sarjana Hukum II).

** Οι αιτούντες θεωρούνται ότι είναι φυσικοί ομιλητές της αγγλικής γλώσσας αν είναι πολίτες της Αυστραλίας, του Καναδά (εκτός από το Κεμπέκ), της Ιρλανδίας, της Νέας Ζηλανδίας, της Σιγκαπούρης, του Ηνωμένου Βασιλείου, των ΗΠΑ ή της Νότιας Αφρικής ή εάν έχουν αποκτήσει LL. B (πρόγραμμα πανεπιστημίου στο νόμο) σε μία από τις προαναφερθείσες χώρες. Οι φοιτητές από το Bachelor European Law School του Radboud University , εξαιρούνται επίσης από μια γλωσσική εξέταση.

*** Οι σπουδαστές από το Bachelor European Law School του Radboud University , απαλλάσσονται από μια επιστολή παρακίνησης.

Προθεσμίες

Προθεσμίες για φοιτητές με ολλανδικό πτυχίο

Όλα τα προγράμματα του Δασκάλου μας ξεκινούν την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου με μερικά προγράμματα που προσφέρουν επίσης πρόσληψη Φεβρουαρίου. Ελέγξτε τις συγκεκριμένες σελίδες του προγράμματος για αυτές τις πληροφορίες. Εάν επιθυμείτε να σπουδάσετε στο Radboud University , παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι έχουμε ορίσει προθεσμίες υποβολής αιτήσεων για κάθε πρόσληψη.

Οι σπουδαστές με ολλανδικό πανεπιστημιακό πτυχίο πρέπει να βεβαιωθούν ότι έχουν ολοκληρώσει την αίτησή τους πριν από την 1η Σεπτεμβρίου (για την εισαγωγή του Σεπτεμβρίου) και πριν από την 1η Φεβρουαρίου (για τη λήψη του Φεβρουαρίου).

Αν χρειάζεστε μια δήλωση συμμετοχής, παρακαλούμε να το ζητήσετε από το εξεταστικό συμβούλιο το αργότερο την 1η Ιουλίου (για την εισαγωγή του Σεπτεμβρίου).

Ορισμένοι (ερευνητές) Master έχουν καθορίσει τις δικές τους πρόσθετες προθεσμίες για την εγγραφή. Μεταβείτε στο πρόγραμμα της επιλογής σας για να μάθετε σχετικά με αυτές τις προθεσμίες.

Προθεσμίες για σπουδαστές με διεθνές πτυχίο

Σεπτέμβριο πρόσληψη
Υποψήφιοι εκτός ΕΕ / ΕΟΧ με υποτροφία

Οι φοιτητές εκτός ΕΕ / ΕΟΧ πρέπει να υποβάλουν πλήρη αίτηση πριν από την 1η Μαρτίου, εάν επιθυμούν να λάβουν υποτροφία, όπως για παράδειγμα το πρόγραμμα υποτροφιών Radboud ή / και την υποτροφία Orange Tulip. Σημειώστε ότι διαφορετικές προθεσμίες μπορούν να ισχύουν για άλλες υποτροφίες. Ελέγξτε τον ιστότοπο υποτροφιών για να δείτε εάν εσείς ή το πρόγραμμα που έχετε επιλέξει δικαιούστε υποτροφία.

Υποψήφιοι εκτός ΕΕ / ΕΟΧ χωρίς υποτροφία

Όλοι οι υπόλοιποι αιτούντες εκτός ΕΕ / ΕΟΧ πρέπει να υποβάλουν πλήρη αίτηση πριν από την 1η Απριλίου . Αυτή είναι η τελική προθεσμία και περιλαμβάνει υπηρεσίες πριν την άφιξη. Αυτό συνίσταται στην παροχή βοήθειας για στέγαση και υποστήριξη με τη διαδικασία αίτησης θεώρησης.

Αιτούντες από την ΕΕ / ΕΟΧ (1)

Οι αιτούντες ΕΕ / ΕΟΧ πρέπει να υποβάλουν πλήρη αίτηση πριν από την 1η Μαΐου για να λάβουν βοήθεια με ένα κατάλυμα. Radboud University θα εξακολουθήσει να εξετάζει αιτήσεις από την ΕΕ / ΕΟΧ μέχρι την 1η Ιουλίου , αλλά ενδέχεται να μην μπορούμε να προσφέρουμε βοήθεια για τη στέγαση.

Οι φοιτητές θα λάβουν μια απόφαση αποδοχής περίπου 3 εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση της αίτησής τους στο σύστημα ηλεκτρονικών εφαρμογών OSIRIS Application.

Ορισμένοι (ερευνητές) Master έχουν καθορίσει τις δικές τους πρόσθετες προθεσμίες για την εγγραφή. Μεταβείτε στο πρόγραμμα της επιλογής σας για να μάθετε σχετικά με αυτές τις προθεσμίες.

Φεβρουάριος πρόσληψη

Υποψήφιοι εκτός ΕΕ / ΕΟΧ

Οι αιτούντες εκτός ΕΕ / ΕΟΧ πρέπει να υποβάλουν πλήρη αίτηση πριν από την 1η Νοεμβρίου για να λάβουν το πακέτο υπηρεσιών. Αυτό συνίσταται στην παροχή βοήθειας για στέγαση και υποστήριξη με τη διαδικασία χορήγησης θεωρήσεων και άδειας παραμονής.

Αιτούντες από την ΕΕ / ΕΟΧ (1)

Οι υποψήφιοι της ΕΕ / ΕΟΧ πρέπει να υποβάλουν πλήρη αίτηση πριν από την 1η Δεκεμβρίου για να λάβουν βοήθεια για διαμονή.

Οι φοιτητές θα λάβουν μια απόφαση αποδοχής περίπου 4 εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση της αίτησής τους στο ηλεκτρονικό σύστημα αίτησης OSIRIS Application.

Ορισμένοι (ερευνητές) Master έχουν καθορίσει τις δικές τους πρόσθετες προθεσμίες για την εγγραφή. Μεταβείτε στο πρόγραμμα της επιλογής σας για να μάθετε σχετικά με αυτές τις προθεσμίες.

Αυτός ο κατάλογος ενδέχεται να αλλάξει.

Προθεσμίες εγγραφής

Οι σπουδαστές που έχουν (υπό όρους) εισέλθουν πρέπει να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους στις παρακάτω ημερομηνίες:

Οι φοιτητές εκτός ΕΕ / ΕΟΧ που χρειάζονται βοήθεια για την αίτησή τους για θεώρηση πρέπει να αποστείλουν νομικά επικυρωμένα αντίγραφα των εγγράφων εγγραφής τους (περιγράφονται στην επιστολή εισδοχής) πριν από την 1η Ιουνίου (για την εισαγωγή του Σεπτεμβρίου) ή την 1η Δεκεμβρίου (για τη λήψη του Φεβρουαρίου). Τα άλλα κριτήρια εγγραφής πρέπει να πληρούνται πριν από τις 15 Αυγούστου (για την εισαγωγή του Σεπτεμβρίου) ή στις 15 Ιανουαρίου (για τη λήψη του Φεβρουαρίου).

Λάβετε υπόψη ότι αυτές οι προθεσμίες είναι πολύ αυστηρές και πρέπει να τηρούνται. Είναι έτσι ώστε να εξασφαλιστεί επαρκής χρόνος για τους μαθητές να ολοκληρώσουν τη διαδικασία θεωρήσεων.

(1) Χώρες ΕΕ / ΕΟΧ: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Τσεχική Δημοκρατία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Της Μάλτας, των Κάτω Χωρών (συμπεριλαμβανομένης της Ολλανδικής Καραϊβικής), της Νορβηγίας, της Πολωνίας, της Πορτογαλίας, της Ρουμανίας, της Σλοβακίας, της Σλοβενίας, της Ισπανίας,

Προοπτικές καριέρας

Η εξειδίκευση αυτού του μεταπτυχιακού προγράμματος απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια διεθνή νομική σταδιοδρομία στον τομέα του εταιρικού δικαίου. Προσφέρει μια ολοκληρωμένη και ευρεία εκπαίδευση στο εταιρικό δίκαιο που περιλαμβάνει το δίκαιο περί ανταγωνισμού, το εμπορικό δίκαιο, το εργατικό δίκαιο και το δίκαιο περί αφερεγγυότητας. Και επειδή είναι μέρος του προγράμματος του Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Δικαίου στο Radboud University , θα έχετε επίσης καλή κατανόηση των εσωτερικών και εξωτερικών αγορών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της θέσης της Ευρώπης στον κόσμο.

Θέσεις εργασίας

Οι απόφοιτοι του εμπορικού δικαίου μπορούν να περιμένουν μια μεγάλη ποικιλία προοπτικών απασχόλησης. Η τεράστια γνώση των επιχειρήσεων της ΕΕ και η ευρωπαϊκή διαδικασία λήψης αποφάσεων καθιστά τους αποφοίτους αυτής της εξειδίκευσης να είναι καλά εξοπλισμένοι για μια δουλειά στο νόμο, τις επιχειρήσεις πίεσης ή τις συμβουλευτικές εταιρείες οπουδήποτε στον κόσμο. Μπορείτε επίσης να εργαστείτε για χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, πολυεθνικές και εισηγμένες εταιρείες καθώς και για κυβερνητικά ιδρύματα και ΜΚΟ. Οι απόφοιτοι μπορούν επίσης να επιδιώξουν μια από τις λίγες θέσεις δικαίου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, δεδομένου ότι ο πλοίαρχος αυτός θα έχει σίγουρα μια καλή βάση που απαιτείται για να αποκτήσει τις απαραίτητες επαγγελματικές ικανότητες.

Τελευταία ενημέρωση Δεκ. 2019

Σχετικά με τη Σχολή

At Radboud University in the Netherlands, you can obtain a high-quality and internationally accredited Master’s degree. Leading academics and excellent professors offer you what you need a a top-200 r ... περαιτέρω

At Radboud University in the Netherlands, you can obtain a high-quality and internationally accredited Master’s degree. Leading academics and excellent professors offer you what you need a a top-200 research university. We offer 11 English-taught Bachelor's programmes and 35 English-taught Master’s programmes with many specialisations which will give you the necessary skills and insights into research and practice within your own subject area. You will benefit from our personal teaching style, our top research institutes, and a green and friendly student city. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη