Επισκεφθείτε τις σελίδες του προγράμματος LLM εδώ .

Πώς εμποδίζονται, διερευνούνται και διώκονται διεθνή και διακρατικά εγκλήματα; Είναι το ποινικό δίκαιο αποτελεσματικό εργαλείο στο παρόν πλαίσιο της παγκοσμιοποιημένης εγκληματικότητας; Αυτά τα ερωτήματα θα αποτελέσουν μερικές από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του ποινικού νόμου για τα επόμενα χρόνια και αποτελούν το επίκεντρο της διαδρομής LLM του Παγκόσμιου Ποινικού Δικαίου, η οποία εξετάζει την εφαρμογή του ποινικού δικαίου - τόσο ουσιαστικού όσο και διαδικαστικού - στο πλαίσιο της παγκόσμιας εγκληματικότητας, όπως ως οργανωμένη, διακρατική και διεθνή εγκληματικότητα.

Το πρόγραμμα LLM στο Παγκόσμιο Ποινικό Δίκαιο επικεντρώνεται στην εφαρμογή του ποινικού δικαίου - τόσο ουσιαστικού όσο και διαδικαστικού - στο πλαίσιο της παγκόσμιας εγκληματικότητας, συμπεριλαμβανομένης της οργανωμένης, διακρατικής και διεθνούς εγκληματικότητας. Το κομμάτι αυτό σας προσφέρει τη διπλή ευκαιρία να μελετήσετε το ουσιαστικό και διαδικαστικό ποινικό δίκαιο από μια συγκριτική και διεθνή προοπτική, αλλά και να εξειδικεύσετε στη μελέτη συγκεκριμένης εγκληματικής συμπεριφοράς: οργανωμένα και οικονομικά εγκλήματα, εγκλήματα στον κυβερνοχώρο και διεθνή εγκλήματα.

Μελετώντας το μονοπώλιο LLM στο παγκόσμιο ποινικό δίκαιο, θα συμμετάσχετε σε ένα πολύ δυναμικό και ζωντανό περιβάλλον που προσελκύει φοιτητές από όλο τον κόσμο. Το πρόγραμμα προσφέρει μια μοναδική εικόνα για τη διεθνική εγκληματικότητα και θα επωφεληθείτε από την εμπειρία των αναγνωρισμένων ακαδημαϊκών καθώς και από ειδική εκπαίδευση σε δεξιότητες έρευνας και παρουσίασης, με στόχο να σας εξοπλίσουμε πλήρως για επαγγελματική σταδιοδρομία εντός διεθνών οργανισμών και δικαστικών ιδρυμάτων καθώς και εντός διακυβερνητικές και εθνικές κυβερνητικές υπηρεσίες.

Το πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για να εκπαιδεύσει τους σπουδαστές να γίνουν καλά εξοπλισμένοι νομικοί επαγγελματίες με ακαδημαϊκές δεξιότητες και πρακτικές γνώσεις του ποινικού δικαίου. Οι απόφοιτοι μπορούν να εφαρμόσουν την εξειδικευμένη κατανόηση του ουσιαστικού και διαδικαστικού ποινικού δικαίου σε εθνικό, περιφερειακό και διεθνές πλαίσιο. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα πληροί τις απαιτήσεις μιας καριέρας στο εσωτερικό. των οργανώσεων και των δικαστικών θεσμών, καθώς και στο πλαίσιο διακυβερνητικών και εθνικών. κυβερνητικές υπηρεσίες.

Απαιτήσεις εισδοχής (Γενικά)

 • Η βασική προϋπόθεση για την εισαγωγή είναι ένα πανεπιστημιακό δίπλωμα δικαίου το οποίο παρέχει στον κάτοχό του τη δυνατότητα να εξασκήσει στη χώρα προέλευσής του ή να υποδηλώσει την ολοκλήρωση του ακαδημαϊκού σταδίου της νομικής εκπαίδευσης (π.χ. LLB)
 • Η μεταγραφή των μελετών πρέπει να αντανακλά μια ΣΔΣ (Μέσος όρος βαθμού) ισοδύναμη με 7/10 (ολλανδική κλίμακα βαθμολόγησης).
 • Απόδειξη αγγλικής επάρκειας (απαιτούνται ελάχιστες βαθμολογίες).
 • Επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος;
 • Βιογραφικό σημείωμα.
 • Μια ακαδημαϊκή αναφορά

Ειδικές απαιτήσεις μπορείτε να βρείτε εδώ .

Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων (αρχίζει το μάθημα 1 Σεπτεμβρίου 2019)

 • Οι σπουδαστές της ΕΕ / ΕΟΧ: 1 Μαΐου 2019
 • Φοιτητές εκτός ΕΕ / ΕΟΧ: 1η Μαΐου 2019

Δίδακτρα

 • Σπουδαστές ΕΕ / ΕΟΧ: 2083 ευρώ
 • φοιτητές εκτός ΕΕ / ΕΟΧ: 14650 ευρώ
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά

Κοιτάξτε7 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Groningen »

Τελευταία ενημέρωση Ιούλιος 10, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
2,083 EUR
- ΕΕ, 14.650 EUR. - εκτός ΕΕ ανά έτος
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη