Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Kent LLM (και το σχετικό Πρόγραμμα Διπλώματος) σας επιτρέπει να διευρύνετε και να εμβαθύνετε τις γνώσεις σας και την κατανόηση του νόμου με εξειδίκευση σε έναν ή περισσότερους διαφορετικούς τομείς.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Αυτός ο Pathway Νόμος περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας παρέχει στους μεταπτυχιακούς φοιτητές την απαραίτητη γνώση σε βάθος για να εφαρμόσουν το νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας ή να εργαστούν σε δημιουργικές βιομηχανίες. Παρέχει επίσης μια εξαιρετική βάση για τους φοιτητές που μπορεί να επιθυμούν να ακολουθήσουν ένα ερευνητικό πτυχίο στον τομέα.

Το Pathway παρέχει στους φοιτητές μια λεπτομερή εικόνα του δυναμικού και αναπτυσσόμενου χώρου του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας, λαμβάνοντας μια διακριτικά συμφραζόμενη προσέγγιση: περιγράφοντας τις ιστορίες του, τις υλικοποιήσεις και τις πρακτικές του, καθώς και την ανάλυση των εννοιολογικών τους θεμελίων και διλημμάτων.

Οι σπουδαστές θα εισαχθούν σε κρίσιμες, πρακτικές και κοινωνικο-ιστορικές προσεγγίσεις για τη διαμόρφωση και μελέτη των προβλημάτων που σχετίζονται με την πνευματική ιδιοκτησία. Μια τέτοια συνεκτική και κριτικά ενημερωμένη προσέγγιση στη μελέτη της πνευματικής ιδιοκτησίας είναι μοναδική στο Ηνωμένο Βασίλειο και διεθνή μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών. Οι ενότητες διδάσκονται από διακεκριμένους ακαδημαϊκούς ειδικούς που καλύπτουν ένα ευρύ και ποικίλο φάσμα θεμάτων στο πεδίο.

Οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν να περάσουν έναν όρο (είτε το φθινόπωρο είτε την άνοιξη) στην πανεπιστημιούπολη του Canterbury και ένα (είτε φθινόπωρο ή άνοιξη) στο κέντρο των Βρυξελλών (επιστρέφοντας στο Canterbury για να ολοκληρώσουν τη διατριβή). Η επιλογή χωριστής τοποθεσίας χρεώνεται με διαφορετικό επιτόκιο. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ενότητα Αμοιβές παρακάτω. Τα προγράμματα στο κέντρο των Βρυξελλών προσφέρονται πρωτίστως στο δίκαιο του διεθνούς δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Οι σπουδαστές είναι υπεύθυνοι για τη διοργάνωση των δικών τους καταλυμάτων στις Βρυξέλλες. Επικοινωνήστε με το Γραφείο Διαμονής του Πανεπιστημίου για πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα βραχυπρόθεσμης διαμονής στο Canterbury.

Μελετώντας για το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (LLM) στο Kent σημαίνει να έχετε την βεβαιότητα να αποκτήσετε ένα LLM σε ένα ειδικό πεδίο του δικαίου. Το Kent LLM σας δίνει την ελευθερία να αφήσετε την επιλογή σας Pathway ανοιχτή μέχρι να φτάσετε - το Pathway σας καθορίζεται από τις ενότητες που θα επιλέξετε.

Σχετικά με το Kent Law School

Kent Law School (KLS) είναι η κορυφαία σχολή κρίσιμου δικαίου στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ένα κοσμοπολίτικο κέντρο κριτικής νομικής έρευνας παγκόσμιας κλάσης, προσφέρει ένα υποστηρικτικό και πνευματικά διεγερτικό μέρος για να σπουδάσει μεταπτυχιακούς διδάσκοντες και ερευνητικούς τίτλους.

Εκτός από την εκμάθηση των λεπτομερειών του νόμου, οι σπουδαστές στο Kent διδάσκονται να σκέφτονται για το νόμο όσον αφορά την ιστορία, την ανάπτυξη και τη σχέση του με την ευρύτερη κοινωνία. Αυτή η προσέγγιση επιτρέπει στους μαθητές να κατανοήσουν πλήρως το νόμο. Η κριτική προσέγγιση μας όχι μόνο καθιστά τη μελέτη του νόμου πιο ενδιαφέρουσα, αλλά βοηθά στην ανάπτυξη των κρίσιμων δεξιοτήτων και ικανοτήτων που απαιτούνται για μια σταδιοδρομία στη νομική πρακτική.

Η Νομική Σχολή προσφέρει το ναυαρχίδα της Kent LLM στην πανεπιστημιούπολη Canterbury του Πανεπιστημίου (και δύο καθορισμένα προγράμματα LLM στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου). Τα προγράμματα KLS σας επιτρέπουν να αποκτήσετε πείρα σε ένα ευρύ φάσμα διεθνών και εγχώριων θεμάτων και να αναπτύξετε προηγμένες δεξιότητες έρευνας, γραφής και προφορικής επικοινωνίας. Όλα τα προγράμματα LLM και Diploma σας επιτρέπουν να διευρύνετε και να εμβαθύνετε την κατανόησή σας και τη γνώση του δικαίου.

Τα προγράμματά μας προσελκύουν εξαιρετικούς πτυχιούχους του δικαίου από όλο τον κόσμο και είναι επίσης ανοιχτοί σε αποφοίτους μη-νομικής με κατάλληλο ακαδημαϊκό ή επαγγελματικό υπόβαθρο που επιθυμούν να αναπτύξουν μια προηγμένη κατανόηση του δικαίου στον τομέα τους. Μελετάτε μέσα σε ένα στενά συνδεδεμένο, υποστηρικτικό και πνευματικά διεγερτικό περιβάλλον, σε στενή συνεργασία με το ακαδημαϊκό προσωπικό. Το KLS χρησιμοποιεί κριτική διδασκαλία που βασίζεται στην έρευνα σε όλα τα προγράμματά μας για να διασφαλίσει ότι θα επωφεληθείτε από την έρευνα παγκόσμιας κλάσης της Νομικής Σχολής.

Αμοιβές

Τα τέλη για την παράδοση μόνο του Canterbury αυτού του προγράμματος είναι ίδια με αυτά για το πρότυπο πρόγραμμα LLM. Ωστόσο, τα τέλη για την επιλογή χωριστής τοποθεσίας (που διδάσκεται στο Canterbury και στις Βρυξέλλες) χρεώνονται με διαφορετικό επιτόκιο.

Εθνικές αξιολογήσεις

Στο πιο πρόσφατο ερευνητικό πλαίσιο αριστείας, η Kent Law School κατέλαβε την 8η θέση για την ένταση της έρευνας στην Times Higher Education .

Δομή μαθημάτων

Μπορείτε να προσαρμόσετε τις σπουδές σας στις ιδιαίτερες ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας για να αποκτήσετε ένα LLM ή ένα Δίπλωμα στη Νομοθεσία σε ένα ενιαίο Pathway , σε δύο Pathways από κοινού ή επιλέγοντας ένα ευρύ φάσμα ενοτήτων σε διαφορετικούς τομείς του δικαίου για να αποκτήσετε ένα γενικό LLM ή Δίπλωμα Νόμος.

Η επιλογή σας για το Pathway θα διαμορφωθεί από τις ενότητες που παίρνετε και το θέμα της διατριβής σας. Για να λάβετε ένα LLM σε ένα μόνο Pathway , τουλάχιστον τρεις από τις έξι ενότητες σας πρέπει να επιλεγούν από εκείνες που σχετίζονται με αυτό το Pathway και η διατριβή σας εστιάζοντας σε αυτόν τον τομέα του δικαίου. Οι άλλες τρεις ενότητες μπορούν να επιλεγούν από κάθε άλλη που προσφέρεται στη Νομική Σχολή. Όλοι οι φοιτητές καλούνται να λάβουν την ενότητα "Νομική Έρευνα και Γλώσσες Δεξιότητας". Για να αποκτήσετε ένα κύριο / δευτερεύον Pathway επιλέγετε τρία τμήματα που συνδέονται με ένα Pathway και τρία από ένα άλλο Pathway , με τη διατριβή να καθορίζει το κύριο Pathway .

Για παράδειγμα, ένας φοιτητής που συμπληρώνει τουλάχιστον τρεις ενότητες στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο και ολοκληρώνει μια διατριβή σε αυτόν τον τομέα θα αποφοίτησε με LLM στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο. ένας φοιτητής που συμπληρώνει τρεις ενότητες Ποινικής Δικαιοσύνης και τρεις ενότητες Περιβαλλοντικού Δικαίου και στη συνέχεια αναλαμβάνει μια διατριβή που ασχολείται με την Ποινική Δικαιοσύνη θα αποφοίτησε με LLM στο Ποινικό Δικαστήριο και το Περιβαλλοντικό Δίκαιο.

Ενότητες

Οι παρακάτω ενότητες είναι ενδεικτικές αυτής της Pathway . Ο κατάλογος αυτός βασίζεται στο τρέχον πρόγραμμα σπουδών και μπορεί να αλλάζει κάθε χρόνο ανάλογα με τις νέες εξελίξεις του προγράμματος σπουδών και την καινοτομία και τη ζήτηση των σπουδαστών. Οι περισσότεροι Pathways θα σας απαιτήσουν να μελετήσετε ένα συνδυασμό ενοτήτων ειδίκευσης και ενοτήτων από άλλες Pathways έτσι ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε το πρόγραμμά σας και να εξερευνήσετε άλλους θεματικούς τομείς που σας ενδιαφέρουν.

  • Πνευματική Ιδιοκτησία 1: Πνευματικά δικαιώματα και παραβίαση εμπιστοσύνης
  • Πνευματική Ιδιοκτησία 2: Διπλώματα ευρεσιτεχνίας και εμπορικά σήματα
  • Σύγχρονα θέματα στον τομέα της πνευματικής ιδιοκτησίας
  • Πρακτικές πνευματικής ιδιοκτησίας και βιομηχανίας
  • Νόμος και πρακτική του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (ΠΟΕ) 1
  • Νόμος περί ιδιωτικότητας και προστασίας δεδομένων
  • Νόμος, Επιστήμη και Κοινωνία
  • Νόμος περί Πολιτιστικής Κληρονομιάς
  • Οικονομική κοινωνιολογία του δικαίου

Υποστήριξη μελέτης

Φιλικό και υποστηρικτικό περιβάλλον

Kent Law School έχει μια ζωντανή και ενεργό μεταπτυχιακή κοινότητα, που αγοράστηκε εν μέρει από την ισχυρή μας κουλτούρα της έρευνας και από τη στενή αλληλεπίδραση μεταξύ προσωπικού και φοιτητών μας. Το προσωπικό δημοσιεύει τακτικά και ευρέως σε περιοδικά, πρακτικά συνεδρίων και βιβλία και ενσωματώνει την έρευνά τους στη διδασκαλία τους. Οι διδάσκοντες φοιτητές έχουν τακτική επαφή με τους προγραμματιστές και τους διαμορφωτές των λειτουργικών μονάδων τους με προσωπικό που είναι σε ετοιμότητα για να απαντήσουν σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις και να δώσουν χρήσιμο και εποικοδομητικό σχόλιο σχετικά με την υποβολή των εργασιών. Η Νομική Σχολή διαθέτει μια ενεργό και περιεκτική εξωσχολική ακαδημαϊκή και κοινωνική σκηνή με τακτικές επισκέψεις επισκεπτών, συνομιλίες και εργαστήρια που διοργανώνονται από τα ερευνητικά μας κέντρα (όπως το Κέντρο Κρίσιμου Διεθνούς Δικαίου και το Κέντρο Κεντρικού Νομού, Φύλου και Σεξουαλικότητας του Κεντ).

Βραβευμένη νομική βιβλιοθήκη

Η Νομική Βιβλιοθήκη μας είναι από μακρού ηγέτης στην ανάπτυξη ηλεκτρονικών πόρων για νομική διδασκαλία και έρευνα. Η εκτεταμένη και ενημερωμένη συλλογή νόμων στη Βιβλιοθήκη Templeman του Πανεπιστημίου είναι ιδιαίτερα ισχυρή σε ηλεκτρονικό υλικό και η Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Δικαίου περιλαμβάνει πολλές νομικές βάσεις δεδομένων, οι οποίες αποτελούν όλο και πιο πολύτιμα εργαλεία για την έρευνα. Επιπλέον, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο κείμενο χιλιάδων δικηγορικών περιοδικών στο διαδίκτυο. Ο δικός μας βιβλιοθηκονόμος είναι διαθέσιμος για να σας εκπαιδεύσει να χρησιμοποιήσετε αυτούς τους πόρους και να παρακολουθείτε κανονικές τάξεις νομικής έρευνας με μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Υποστήριξη

Έχουμε ένα ειδικό μεταπτυχιακό γραφείο, προσφέροντας υποστήριξη από την εφαρμογή στην αποφοίτηση. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές στο Kent Law School έχουν πρόσβαση σε ένα μεταπτυχιακό υπολογιστικό δωμάτιο, χώρο μελέτης και κοινόχρηστο δωμάτιο με ασύρματη πρόσβαση στο internet.

Παγκόσμιο Βραβείο Δεξιοτήτων

Όλοι οι σπουδαστές που έχουν εγγραφεί για ένα διδακτικό πρόγραμμα Master είναι επιλέξιμοι να υποβάλουν αίτηση για ένα μέρος στο Πρόγραμμα Παγκοσμίων Βραβείων Σπουδών. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να διευρύνει την κατανόησή σας για τα παγκόσμια ζητήματα και τις τρέχουσες υποθέσεις καθώς και για την ανάπτυξη προσωπικών δεξιοτήτων που θα ενισχύσουν την απασχολησιμότητά σας.

Καριέρα

Η απασχολησιμότητα είναι βασική εστίαση σε όλο το Πανεπιστήμιο και στο Kent Law School έχετε την υποστήριξη ενός ειδικού υπεύθυνου για την Απασχολησιμότητα και την Ανάπτυξη Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας, μαζί με μια ευρεία επιλογή ευκαιριών τοποθέτησης εργασίας, εκδηλώσεων απασχολησιμότητας και συνομιλιών σταδιοδρομίας. Λεπτομέρειες σχετικά με τα προγράμματα απόφοιτων πρακτικής άσκησης με ΜΚΟ, φιλανθρωπικά ιδρύματα και άλλες επαγγελματικές οργανώσεις διατίθενται στους μεταπτυχιακούς φοιτητές μέσω του Blog της Απασχόλησης του Σχολείου.

Οι πτυχιούχοι του δικαίου έχουν προχωρήσει σε σταδιοδρομίες στον τομέα της οικονομίας, του διεθνούς εμπορίου, της κυβέρνησης και του νόμου ή έχουν προσχωρήσει ή έχουν ξεκινήσει μια ΜΚΟ ή φιλανθρωπία.

Ο Kent έχει ένα εξαιρετικό ρεκόρ για την απασχόληση μεταπτυχιακών φοιτητών: απόφοιτους του Kent που αποφοίτησαν το 2016, το 98% των ατόμων που απάντησαν σε μια εθνική έρευνα ήταν σε επαφή ή περαιτέρω μελέτη εντός έξι μηνών (DLHE).

Προυποθέσεις εισόδου

Ένα πρώτο ή 2ο πτυχίο ή αντίστοιχο πτυχίο, νομικό ή σχετικό θέμα. Οι σπουδαστές που επιτυγχάνουν ένα υψηλό πρότυπο 2.2 μπορούν επίσης να εξεταστούν κατά την κρίση της Kent Law School (KLS). Το Σχολείο μπορεί επίσης να λάβει υπόψη την σχετική εργασιακή εμπειρία κατά την εξέταση των αιτήσεων.

Όλοι οι αιτούντες εξετάζονται σε ατομική βάση και επιπλέον προσόντα, επαγγελματικά προσόντα και εμπειρία θα ληφθούν επίσης υπόψη κατά την εξέταση των αιτήσεων.

Απαιτήσεις εγγραφής στην αγγλική γλώσσα

Το Πανεπιστήμιο απαιτεί από όλους τους μη-γηγενείς ομιλητές της αγγλικής γλώσσας να αποκτήσουν ένα ελάχιστο επίπεδο επάρκειας σε γραπτά και προφορικά αγγλικά πριν ξεκινήσουν μεταπτυχιακό δίπλωμα. Ορισμένα θέματα απαιτούν υψηλότερο επίπεδο.

Χρειάζεστε βοήθεια με τα Αγγλικά;

Παρακαλείσθε να σημειώσετε ότι εάν απαιτείται να πληρούν μια αγγλική γλώσσα, προσφέρουμε μια σειρά από προ-σεμινάρια στα αγγλικά για ακαδημαϊκούς σκοπούς μέσω των Kent International Pathways .

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Kent, Kent Law School »

Τελευταία ενημέρωση October 26, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ιαν. 2020
Duration
12 - 28 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
26,100 EUR
Πλήρης απασχόληση: € 26,100 / Μερική απασχόληση: € 13050 (120 ECTS)
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Ιαν. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη